בצבא לימדו לרתום אחרת..
וכבר אמרו לך שלא כל ווי הגרירה נולדו שווים.
ואם אין ווים ייעודיים או טבעות, אז הווי גרירה של רכבים צבאיים בדכ בנויים אחרת.
Printable View
רוב הסיקסים והסופות כדוגמה חיה.
וו הגרירה מותקן על הפגוש האחורי שמוברג על קורת הרוחב אחורית של השילדה. החלק החזק בשידוך הזה הוא הפגוש. קורת הרוחב עצמה היא פרופיל 90 מעלות די דק.
רוב הג'יפים האלה כיום עם קורה אחורית ופגוש עקומים. בולטים החוצה במין צורת V, כן, רק בגלל החילוצים.
כי הג'יפים האלה הגיעו ללא נקודות ריתום/חילוץ מקוריות בקצוות של קורות השילדה וכשצריך לחלץ, נרתמים לוו גרירה. טעות קטלנית.
מי שאצלו זה לא עקום, זה רק כי החליפו פגוש ויישרו את קורת הרוחב. או שאין לו וו גרירה.
מצ"ב שלדות של כלים צבאיים עם אנקול גרירה מקורי ומבנה שלדה שמתאים להעברת כוחות מאמצע הקורה האחורית. ברכב שזה לא המצב בו, עדיף להעביר כוחות גדולים ישירות לקורות השלדה.
קובץ מצורף 133881קובץ מצורף 133882
זה מה שיש אצלי בדיסקו 1, זה, נראה יותר כמו חיזוק תחתון של הוו גרירה כי הוא מחובר בחלקו העליון לקורת הרוחב, ושום דבר לא מונע ממנו להתנדנד ולהיתלש https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...17279507db.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26e7475ed6.jpg
צריך להיות ברור שעדיף להתחבר לאוזן שנמצאת למטה מימין, מוברגת ישירות לקורת השלדה, ולא לוו הגרירה, לצורך חילוץ שיש חשש שיופעלו בו כוחות גדולים.
אם אין אוזן כזאת, אז בזמן אמת ואם אין ברירה מתחברים למה שיש. ומצד שני, זה הדבר הכי קל בעולם להוסיף אוזן כזאת. כזאת ואפילו עבה יותר עולה שקלים בודדים בחנויות אספקה טכנית (אוזן ריתוך למנעול) ואפשר לחבר אותה לקורת השלדה עם שניים שלושה ברגים. אם צריך להאריך אותה בריתוך זה לא בעייה, ואפשר גם, וזה הכי חזק, לרתך אותה ישירות לדופן קורת השלדה.
במקרה של הלנדרובר יש מוצר מוכן. כולל בורג מחוזק.
במקרה של הפג'רו- להציב נלקורת הגרירה כמו שעשיתי אצלי או מה שחנן הוסיף - גם קלי קלות.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בין דיסקו 1 ל-2 יש הבדל בנקודות החיבור לשלדה. ב-2 הן הרבה יותר חזקות. אני ייצרתי טבעות D בעצמי (ניתן לחפש בפורום לנדרובר), ודווקא על הברגים עם הטבעות המקוריות של הדיסקו 1 לא הייתי מסתמך. אם החיבור של הוו גרירה הספציפי הזה לא טוב, הייתי משפר אותו, כי העקרון שלו הוא נכון.