חוזר: רכב לסייר שדות - חוות דעתכם דרושה בבקשה!!!!
אני אולי נודניק כי אני משוגע על הצ'רוקי, אז אני מניח את דעתי על הלוח:
אם, ורק אם, הסיירים (הלא קטנים לדבריך) ימצאו שמושבו מספיק להם בגודל, אני חושב שבהשקעה לא מוגזמת אתה מקבל פלטפורמה חסונה עם התנהגות שטח טובה מאוד עד מצוינת.
שיפורים- השמיים הם הגבול- ראה ארה"ב וראה קהילת האינדיאנים בארץ.
אמינות- מנוע 4 ליטר של סופה- מה יש לדבר.
טרנספר מאותה המשפחה.
חשמל ואלקטרוניקה לא מורכב.
סרנים טובים וגם ברי החלפה.
אוטומט- גיר 4 הילוכים של AISIN היפנית- מדהים ששימש יותר מעשור בלא שינוי בדגמי הצ'רוקי השונים.
נוחות ועבירות- שני סרנים חיים כשלקדמי קפיצי סליל ואחורי עלים (אך לא כמו סופה או היילקס)
וכשלעצמי אני מסתובב עם צ'רוקי ללא שיפורים ומיגון בשבילי טורקיה כבר שנתיים עם כלי מודל 97 עם טרנספר 242 (אגדי- יודע להיות 4X4 עם דיפ' מרכזי) כשלרכב 241000 ק"מ מהם 19000 באחריותי וזה לא מעניין אותו בכלל.
אז אני משוחד. אז מה.
בברכת "שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם, ושכל כוחותיהם לא"
ציטוט:
במקור פורסם על ידי אמיר חסידים
אה נראה לי שב70K אפשר להביא זוג רכבים כנ"ל די חדשים ,אני לא בקי במחירונים אבל נראה לי 2004 .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
אז אם כבר קח סמוראי ויש לך אפילו 4 רכבים בשנתון נושק ל2000 ותחזוקה 0 , שלא לדבר על תוספות מיגונים שבכלל ימנעו נזקים.
ומעבר-למעבר-לאם כבר, בסכום הזה יש לך 100 זוגות אופניים שנתון 2006. ואם הסיירים שלך חכמים, הם יכולים לעקוף ולתפוס כל גנב בשיטה שבה ניצח הצב את אכילס :grin:
שאול,
לחבר בינך ובין הסיירת שדות של כפר יהושוע ( ג'ימני אדום ( הצבע חשוב ! ) אוטומטי ) ?
לא הבנתי מה כ"כ מצחיק בהצעה שלי .
לא דיברתי על סמוראי ולא על אופניים .
הצעתי 2 סוזוקי גימיני חדשים .
הרכב חסון - 2 סרנים .
מהיר גם בשטח .
אמין מאוד .
זול .
יש איתו המון ניסיון כרכב סיור - לא מעט מושבים וקיבוצים , כמו גם חברות אבטחה .
והכי חשוב יש לך 2 במחיר 1 .
מענין אותי , באמת , מדוע יש הסתייגות כ"כ גדולה מההצעה ...
אסף,
תקרא אתה הכתבה ב-YNET.
אני חושב שעידו למד מתע"ר איך לתמחר את המוצרים שלו ואיפה למצוא לקוחות ;-)
במחשבה שניה, שאול- זה לא משנה. אם יש לך ביד את התקציב- תתחיל לחפש כל רכב 4X4 משנתון סביר ובמצב סביר- מה ההבדלים כבר בין הרכבים השונים? לצורך המשימה שלך (שהיא בעיקר סיורים על דרכים קיימות) אין הבדלים גדולים. אתה צריך 4X4 בגודל מלא (או ג'ימני, אם אתה לא חושב שהוא נראה לגנבים לא מרתיע) עם נעילה אחורית וצמיגים נורמליים, ואתה מסודר. הבוץ של החורף באזור שלך- אם זה לא האמר- כל רכב ישקע בו, והסלעים בירידות לכיוון הירדן- כולם עוברים אותם אותו דבר (או בזהירות או למוסך). אחרי זה תכניס אותו ל'אספיר' שידגמו ממנו רכב סיור עם כל הרעש והצלצולים (הם גם יודעים איך, גם ספק של מנהל הרכב, וגם אולי יעשו הנחה אם תבטיח לעשות סיור אקסטרה ביום ליד תל עדשים 8-) ), רכב שבעיקר ייראה מרחוק ויגרום למי שצריך להרגיש בטוח, ולמי שצריך- להרגיש לא בטוח. סע לאט, תעשה הרבה קילומטרז עם ה רבה נוכחות, שירגישו שאתה בכל מקום כל הזמן, ואל תסתבך במרדפים... גנבי בקר נוסעים יותר מהר ממך, לא משנה באיזה רכב אתה נוהג...
אסף.
בקטע הזה אסף צודק לגמרי.
המראית עיין זה מה שקובע.
ופה או 110 בצבעי מג"ב / משטרה או היילקס בצבעי משטרה / מג"ב / שיטור קהלתי / משטרה ירוקה / רט"ג
יעשו את העבודה הכי טוב.
ולגבי הג'ימני, יש הרבה כאלו שמשמשים לסיורי שדות ומרכזים קהילתיים ... מצד שני, לחדרה יש גם טאטא טנדר ומנגד גם קוראנדו מדוגם ביותר :-) או לאזור קו התפר הדרומי יותר יש ( או היו ) ניבות ... ככה שזה לא אומר כלום :-(