חוזר: קיט מתלים לסופה - סיום הפרשייה, דיווח
אהלן דרור,
עם כל הכבוד לחברות בינך לאיתי אני עדיין לא חושב להיכנס לעסק שגרם עגמת נפש ללקוח אחר, עגמת נפש שנפרסה על פני כמה חודשים ונפתרה (מקווה) רק לאחר פרסומה ברבים.
כשכתבתי "שלא צריך לשמוע" לא התכוונתי שתגובת הצד השני לא מוזמנת (- וטוב שנכתבה לאחר מכן) אלא התכוונתי שהיא לא תשנה את ההחלטה בבוא היום - והיא באמת לא שינתה לי.
ניר.
טוב, הגעתם לשלב של התפלשות בבוץ.
אם למישהו יש משהו חשוב, אבל ממש חשוב, לומר, שיעשה את זה. אם לא, נחכה לעדכונים.
דרור , אל תיתמם , כמעט לכל אחד מאיתנו יש צלקת מדממת מהשחלה אחרונה של "נותן שרות ישראלי מצוי" - אז מוציאים קצת קיטור ... זה בטוח יותר הגון מהשרות שניתן במקרה הזה על ידי המתלם.
מה שאין עליו מחלוקת שהנפגעים הגדולים בסיפור הזה הם עומרי וגיתאי ולא ראוי להסיט את השרשור להצלת שמו הטוב של איתי , עם כל הכבוד לו , הוא זה שפתח ליגה חדשה של שרות , סטר פעם אחר פעם ללקוח , וגם כשיכל לצאת מזה באלגנטיות בחר להמשיך להסתכל דרך החור של הלירה.
התגובה של איתי רק המשיכה פה את רצף הטעויות שלו , היההתנסחות מזכירה לי תגובות של עו"ד בקולבוטק.
יש מונח תנכי שאומר
מודה ועוזב ירוחם
עבר כמעט כחודש משהובטח להחזיר את הקיט למתלם בתמורה לזיכוי מלא, האם יש חדשות טובות בנושא?
שוחחתי עם איתי טלפונית והוא אכן הבטיח החזר כספי תמורת הקפיצים. בינתיים העיכוב הוא מצידי מכיוון שהיתה לי תקלה רצינית בסרן אחורי שהשביתה לגמרי את האוטו (מה שמנע ממני לנסוע ולהחליף קפיצים), ובימים אלה אני כמעט ולא נמצא בארץ. בקרוב אגש לשם ובא לציון גואל.
גיתאי
גיתאי שלום,
ההצעה שלי מונחת על השולחן מזה כחודש...
אני ממתין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מתלם
גיתאי שלום,
ההצעה שלי מונחת על השולחן מזה כחודש...
אני ממתין
כפי שאתה יודע, לרוע המזל התרסקו רכיבים בסרן האחורי אצלי מייד לאחר הסיכום ביננו והרכב עמד מושבת לחלוטין. נוסף על כך אינני בארץ מזה תקופה ולכן לצערי לא הזדמן לי להעלות את הג'יפ על הכביש ולהחליף קפיצים. כך או אחרת הרכב לא נוסע.
עם זאת, כדי שלא לעכב, השגתי אתמול בהשאלה סט קפיצים מקוריים על מנת שאוכל להוציא את הקיימים. בשבוע הבא אני אצלך עם 4 הקפיצים ובא לציון גואל.
תודה על הסבלנות
גיתאי
סוף דבר;
אתמול הוחזרו 4 הקפיצים לצור מחצבתם. קיבלתי מאיתי צ'ק מוכן המכסה את כל התשלומים שנעשו עד השקל האחרון, ונפרדנו באווירה טובה.
נדמה לי שאופן סגירת הפרשייה ע"י המתלם ראוי לציון. מבחינתי, כל מה שהיה שייך לנחלת העבר בלבד, ואני בטוח שגם במתלם הפיקו את הלקחים לשם שיפור עתידי.
יום טוב לכולם
גיתאי