מזל טוב ובהצלחהציטוט:
נכתב במקור על ידי mickyc
מה זה דגם SE??
Printable View
מזל טוב ובהצלחהציטוט:
נכתב במקור על ידי mickyc
מה זה דגם SE??
אופס טעות
דגם ES
אוקיי.. אחרי שנתיים. יש איזה תובנות?
שלוש שנים, לא?
30 שנה, לך תזכור....
שלוש עברו, אבל הייתי מעוניין לגבי הידע בדיוק אחרי שנתיים. סתם טוב נו.. בכל מקרה מאוחר מידי. החבר קנה ואני תקוע עם יישור הקו בשבילו.
איזה עגלה.. מה זה!@$? איפה המנוע?
למישהו יש יחידת קידום הצתה למפלג? למה חצי מהפלסטיקים שבורים, והגג קצת נפול, ויש חלודה בחלונות העליונים מאחורה, והנעילה המרכזית לא כלכך מרכזית, והדוושות הרבה יותר מידי שמאלה, והמפתח לא כלכך רוצה להסתובב בסוויץ'. אבל מפלצת.. אה ועם מערכת גז מפורקת.. נו טוב, אני מתקין גז, נרכיב לו מחדש.
תמסור לחבר את תנחומינו הכנים.
החזקתי דיסקברי 97ES גראנד 98 לימיטד וכעת פאג'רו 98 , שלושתם סביב אותו ק"מ בעת הקניה , הדיסקברי היה צעיר משמעותית (נקנה לפני כ 7 שנים , הפאג'רו לפני שנה וקצת) . הדיסקברי היה הכי עייף משמעותית מבחינת בלאי - מצב הריפוד (עור), מתגים, מנגנונים חשמליים, יחידת החימום, חלקי פלסטיק וגומי, חלודה בגג, בלאי מכאני (קפיצים/ בולמים/צנרת גומי/ רכיבי חשמל/חיישנים וכו') וזה לא שסבל התעללות או הזנחה - הוא נבחר בקפידה אחרי חיפוש ארוך ובדיקת עשרות כלים אחרים . בקיצור - זבל של אוטו. גם לא מהנה לנהיגה - מנוע חלש, מרווח אמנם אבל בזה מתחיל ונגמר היתרון שלו.
הגראנד הוא רכב עדין - אין לו שלדה אמיתית. הדבר הנכון לעשות איתו הוא זרועות רדיוס ארוכות שלא נסמכות על השלדה המקורית, הגבהה ע"י זרועות קצרות היא טעות מיותרת (כל הבולשיט של כן או לא שינוי מבנה הוא מיותר) הסרנים שלו דורשים התערבות כירורגית וגל ההינע הקדמי דורש שינוי גם כן, אבל אם נחזור למצב סטנדרטי - אני מעדיף את המחלות של הגראנד פי כמה ולדעתי הוא רכב יותר איכותי ללא שום ספק.