הייתי ונהנתי
צריך וכדאי להפוך את זה לקבוע כך שנה
בהצלחה
Printable View
הייתי ונהנתי
צריך וכדאי להפוך את זה לקבוע כך שנה
בהצלחה
היה פשוט
ממממממממממממדדדדדדדדדדדדדההההההההההההההה ייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם!!!!
אישתי נהנתה - היה לה קפה טורטיה ומקום נח לשבת
הילדה, בת 6 נהנתה - פינת יצירה ופרסים (מדבקות) אה.. כן ושתתה עם האמא שלה ופיטפטו....
הבן בן 3 נהנה - מרגע שגילה את אזור הרכבים על שלט הוא החליט שהוא מנהל את המתחם....עז את הטרקטורון שלו ולא עזב את הרנג' האדום (על שלט כמובן)
אל תשאלו איזה בכי בדרך הביתה לא רצה ללכת רוצה לחזור לרנג' האדום....
בקיצור ארוע מהנה לכל המשפחה
אין ספק שחברת המזרח וכל העוסקים במלכה הרימו ארוע שלדעתי הופך את תערוכת אוטומוטור ללא רלוונטית
כל הכבוד במיוחד לרמי וקסמן
תודה
אורן דוכן
כל הכבוד, גם לעופר גם לאורן וגם למזרח,
האירוע היה מושקע, בתור אירוע ראשון של המזרח, נהנתי, מעכשיו הציפייה רק גדלה.
יש לי כמה הערות, אני מקווה שתקבלו את זה כביקורת בונה (זו הכוונה שלי לפחות)
1. בל"ר כל רכב הוא שונה, וכל אחד מהם יכול להיות מוצג, שווה שגם מתחם החניה של הרכבים יהיה נגיש לכולם, אולי אפשר בכניסה לשאול כל אחד מה הוא שם לרכב (נעילות, מחשבים, הגבהות... ) ולשים בדף מודפס כמו של מוסך על הוישר, שנכיר את הרכבים שלנו.
2. רחבת נסיעה, בה יהיו הדגמות, באמת בא לי לראות הדגמה של הקפיצי אוויר שהציגו שם, של הכריות pellowtrak של חלק ממהלכי המיתלה של המציגים, משהו קטן, לא מצפה לראות שבונים שם את מעלה עשוש, אלא תצוגת תכלית כמו שפולקסוואגן עשו לטאורג באוטומוטור לפני שנתיים.
3. שתמשיכו ככה :p.
תודה, היה אחלה.
whisky
היה ארוע נחמד מאוד לבילוי של שישי בצהריים
חשבתי לבוא לשעה ומצאתי את עצמי נשאר עד לסיום
כל הכבוד לחב' המזרח
שלום רב חברים,
אני שמח מאד יחד איתכם על הצלחת אירוע פתיחת המועדון.
עיינתי בשירשור ושמחתי לראות את התגובות המפרגנות וגם כל ההערות הבונות יילקחו בחשבון.
ברצוני להודות לכל העוסקים באירגון - לאנשי חברת המיזרח וצוות ההפקה, לאנשי אתר השטח הישראלי, למציגים הרבים, לכל מי שחלק מניסיונו באירועים דומים, לאנשים שהביאו את רכביהם לתצוגה וכמובן לכם אנשי לנדרובר שבזכותכם האירוע צמח למה שהיה.
על מנת להבין את גודל האירוע אציין שבאירוע השתתפו 350 !! (כן שלוש מאות וחמישים) לנדרוברים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל הארץ.
אחת הפעמים היחידות שמתרגשים מלהסתובב במיגרש חנייה....
תמונות מהאירוע תוכלו לראות בדף המועדון בתוך אתר החברה www.landrover.co.il
הערות והצעות יתקבלו בברכה ל [email protected]
כפי שצויין כבר רף הציפיות עולה ואנו ממשיכים לתכנן אירועים ופעילויות נוספות לאורך השנה שיופיעו בדף המועדון (הוסיפו למועדפים) שהצלחתן כמו תמיד תלויה בהשתתפותכם.
בכוונתינו להפוך את אירוע זה למסורת מדי שנה לקראת ראש השנה העיברי ולכן פיתחו את היומנים – יום שישי ה 3/9/2010 מיפגש מועדון לנדרובר בשעה 10:00 פרטים נוספים יבואו.
להתראות,
רמי וקסמן, חברת המיזרח
רמי שלום,
דבר ראשון, הצלחתכם הצלחתינו. דבר שני שפו ענק על האירוע, גם על התמיכה באירועים בעבר.
דבר שלישי וחשוב לכמה בעלי דיסקו ל"ר, ואני מודה מראש שלי פחות (לי יש דיפנדר) אבל אני מנצל את הבמה הזו להעלות את הנושא: מידות צמיגים ושינויים ברכב, יש איזה שהיא דרך שאנשים שנתקלו בבעית צמיגי ה245 בדיסקו יוכלו ליצור איתכם קשר ולראות מה עושים עם השאלה/בעיה הזו. אפשר אולי שירשור נפרד, פשוט באירוע נראה היה שכל כך נהנים שלא היה נכון להחמיץ (מלשון חומץ) את האווירה עם שאלות בעניין הזה.
אם אתה לא שמעת על הבעיה אני מפנה אותך לשרשור בנושא:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=32547
ובכלל לבעיות שיש לבעלי ל"ר עם דברים אחרים, יהיה נחמד לשמוע שיש לנו אוזן קשבת איפה שהו שם בפ"ת ליד הקניון :p
whisky
השלום והברכה רמי וגלעד וכול מי שעסק במלאכת הקודש של קיבוץ בעלי לנד רובר למקום אחד .
הגענו יחד אני ועוד חבר שנינו מהצפון בדיפנדר שלי אני חייב להודו ללא כול ציפיות מהמפגש אולם לשמחתינו התוצאה הייתה ממש מכובדת . נכון לא כמו בילינג אבל גם צעדה של מיליון ק"מ מתחילה בצעד הראשון . וזה היה צעד ראשוןמכובד למדיי . רוצים לחזק את ידיהם של העוסקים במלאכה . אני כבר רשמתי א התאריך הרלוונטי ביומן ! עלו והצליחו .
שולי - דיפנדר 110 .
שרון - דיסקברי .
אורן / רמי
בזמנו קראתי (כנראה באתר ה"צהוב") על הכוונה ליצור שרשרת לנדרוברים.
אני חושב שניתן לנצל את האירוע הבא להשגת המטרה.
רמי, תגובותך עניינית!
לשנה הבאה...בבקשה...אל תוותרו על כך שהמפגש יהיה "מסביב" לרכבים של כולם.זה חשוב למהות האירוע!
הרכבים שלנו הם חלק מהמפגש.
תנסו לקמבן את זה איכשהו למפגש הבא...ואז זה ממש מושלם.
אייל, אתם כל כך מושקעים ברכבים שאין לכם כסף למצלמות? :) בחייאת תנו לשטוף את העיניים בקצת לנדרוברים :D
(הצלם שלנו שהוא גם זה שאוהב לנדרוברים, אסף, היה מושקע בבאחה נגב בשבת האחרונה, אחרת הוא בטוח היה מנפק גלריה מהמפגש).
גם המצלמות שלנו מטפטפות שמן, לך תבין :D
אבל המזרח העסיקו שם צלמים בתשלום, אז בטח יש לרמי תמונות, יאללה רמי תעלה לכאן כמה תמונות של הלנדרובר A שנת 51 או של הרכבים של עופר או חצי הכרכרה של מוסך גבע, תנו לשטוף את העיניים.
בינתיים קבלו קישור:
http://www.landrover.co.il/gallerypic.php?cat=30
התמונה שהכי אהבתי היא תמונה 1 בעמוד 3.
whisky
מי הזוכה המאושר לבילינג?
ההודעה על הזוכה תפורסם עד יום ג' ה 15.9 בדף הבית של המועדון בתוך אתר לנדרובר - www.landrover.co.il
רמי וקסמן
אנחנו במתח....- מי זכה??
ידעתי שאי אפשר לסמוך על לנדרובר. בטוח שבהגרלה של טויוטה היינו זוכים...