איפה נרשמים ??? :-)
חברים שלום,
חברת לנד רובר (המזרח) מקימה מועדון שאת ראשית דרכו הרשמית תעשה במפגש,
מי כמוני שכבר אירגן 3 מפגשים מברך על הרוח החדשה של החברה שידוע לי לי שהיא באמת יוצאת מהמסגרת שלה בשביל ליצור ארוע גדול מעניין וציבעוני.
למרות שהמיפגשים הם הבייבי שלי והחלום שלי זה בילינג ישראל ( ואני אגשים אותו...)
אני ממליץ לכולם להגיע , אני כבר נירשמתי למועדון וברור שאני אהייה שם.
ולכם פועלי חברת המזרח, אני מאחל לכם ארוע מוצלח כי באמת סוף סוף הגיע הזמן שיהיה מועדון LRO בארצנו שאולי גם יפליג מעבר לים למפגשים הגדולים ויניף את דגל ישראל (חלום של איש יקר - שגם יגשים אותו....)על הדשה האנגלי והקר.
אז ניפגש במפגש.......
ר"ב לינק http://bullet.pas-rahav.com/Landrove...ite/index.html
אורן דוכן
איפה נרשמים ??? :-)
ההרשמה למועדון תהיה במקום,
כל מה שאתה צריך על מנת להיכנס זה להגיע עם רכב עם אליפסה ירוקה מקדימה...
להתראות,
רמי וקסמן, חברת המיזרח
ברוך הבא , רמי מלנדרובר
יש לך כאן הזדמנות לקבל רעיונות ודעות
ונשמח לשמוע מה הרעיון של המפגש והמועדון, בראייתכם.
האם הרעיון הוא לא רק מכירתי, אלא נסיון אמיתי לחזק את הקשר עם קהילת אוהבי השטח ורוכבי הכירכרות.
רוצה דוגמא- בבקשה: רבים מבעלי הדיסקברי כאן נוסעים עם צמיגים בגודל שלא ניתן לרשום ברשיון, למרות שהוא מתאים לרכב מבחינת ביצועים ומיכלולים (הגודל 245X75X16), האם נוכל לקבל סוף סוף סיוע מהיבואן בעניין זה?
בהצלחה!
ליאור
רק לי זה מפריע שהתמונה שבחרו ליחצון הארוע זה רכבים במדבר שלא על השביל?
האבק נראה של פוטושופ ולא שהם באמת בנסיעה אבל עדיין - איזה מסר מקימי המועדון בחרו להעביר???
לפחות בעיני - מאוד לא לעניין!
לא הצילום במדבר שלא על השביל ובטח לא הסימולציה של הנסיעה שם.
בהצלחה בהקמת המועדון
ערן
רמי,
שלא ישתמע לך מהאנשים כאן שאנחנו לא בעד הרעיון, אלא שיש לנו כמ וכל ישראלים גאים רעיונות לשיפור עוד לפני שהתחלנו.
קיצר, לדעתי זה יכול לעזור לכם גם ברמה השיווקית שלכם, לתת לנו כתף איפה שאנחנו צריכים, כי אנחנו אלו שנותנים לכם כתף בזה שאנחנו קונים את הרכבים עם המדבקה האובלית.
זה יפה שאתה עושים את זה, כל הכבוד, מקווה לשיתוף פעולה פורה מאוד בעתיד. בהצלחה.
יריב
וקסמן ברוך הבא
בשעה טובה
"סופה-"זה לא רק ג'יפ
זו חברת השליחויות הטובה במזה"ת....
מי שלא יכול להגיע לאירוע.. יש דרך אחרת להירשם למועדון?
אשתי שואלת - יש בתוחנית "פעילות" למין נשי?
כן.
יש דרך להירשם למועדון -
שלח את פרטיך למנהל המועדון gilad@landrover.co.il וציין שאתה מעוניין להירשם.
שם, כתובת, כתובת מייל, דגם רכב, שנה
להתראות,
רמי וקסמן, חברת המיזרח
מתברר שאת המועדון מפעיל אתר השטח הישראלי יחד עם כל המועדונים שמשוייכים אליו
והוא מוסיף לעצמו עכשיו כובע נוסף עם הלוגו של לנד רובר
מועדון לנד רובר? אין חדש תחת השמש... כנראה שהידיים משמנות אחת את השניה לגזירת קופונים משותפים...
שלום חברים,
ברצוני להציג כיצד אנו בחברת המיזרח רואים את המועדון.
מועדון לנדרובר הוקם על ידי חברת המיזרח על מנת לשמש כמועדון עבור כל בעלי הלנדרוברים מכל הדגמים ומכל השנים.
בכוונתינו שהמועדון ייזום ויוציא טיולים בארץ ובחו"ל, יבצע הדרכות נהיגה, יארגן מיפגשי חברים,מיפגשי הדרכה ועוד.
כמו כן כמועדון המאגד קבוצת אנשים ,שאני מאמין ,שהינהמיוחדת המועדון יתאמץ לירתום את הקבוצה לטובת פעילויות למען הקהילה.
אנו רואים בהקמת המועדון חלק המשלים את פעילותינו כיבואן ומשקיעים בכך משאבים לא מבוטלים. לצורך הפעלת המועדון מטעמנו, בחרנו גוף מיקצועי ומתמחה שיידע לעשות זאת בצורה טובה ביותר.
יחד עם ה"חזון" שציינתי בתחילה אני מאמין שחלק משמעותי מהמשך פעילות המועדון יגיע מכם, מהשטח (תרתי משמע במיקרה שלנו, לשימחתי) וההתפתחות של המועדון תלויה מאד גם בהשתתפות בעלי הלנדרוברים בפעילויות, ברעיונות שיעלו מהם ובשיתוף הפעולה ביננו.
אני מודע לכך שיש ספקנים לגבי הצלחת המועדון או לגבי כנות כוונותינו ומקווה שהעתיד יוכיח אחרת.
להתראות ב 4/9 (גם אתה YARON90)
רמי וקסמן, חברת המיזרח
נערך לאחרונה על ידי רמי לנדרובר; 01-09-09 בשעה 09:53. סיבה: טעות כתיב
כל מה שאתה צריך על מנת להיכנס זה להגיע עם רכב עם אליפסה ירוקה מקדימה...
ואם אין לי אליפסה???????????????????????????
לא נכנס??!!!
yaron90 שלום,
ברורה לי הספקנות שלך ואני כלנדרוביסט גם חשבתי כך.
להזכירך אני אירגנתי את המפגש הראשון עם שלושה מציגים בלבד לפני כ 5 שנים ואת השלישי לפני כ 5 חודשים עם למעלה מ15 מציגים והצלחה גדולה שהיום פתחה דרך חדשה לכל האירגונים למינהם(אפילו למפגש ג'יפולוג הקרב ובא)
לכל שלושת הארועים שעשיתי דפקתי על דלת החברה על מנת לקבל דגלים מדבקות רכבים להדגמה(במפגש השני בלבד) כובעים וכו' ובכל פעם הם פתחו את הדלת בחיוך.
אני לא מבעלי החברה זה כולם יודעים (יש לי רק 110 שנת 97 שאני מטפל בו לבד ובעזרת חברים ניפלאים)אבל חשוב שניתן להם צ'אנס, החברות במועדון ההשתתפות במפגש הם ללא תשלום ואנחנו מרווחים עוד מפגש מוטורי לבעלי LR עם תצוגות הנחות וכיף ליום שישי
לכן כמו שכבר כתבתי חברת המזרח כנראה משנה כיוון (ולכן הספקות) ואנחנו צריכים לתת לה רוח גבית,
ואל תשכח תמיד תמיד אם משהו לא לרוחך אתה יכול להכניס לרברס....(שאני בטוח שזה לא יקרה בזמן הקרוב)
אז ברוח טובה.... ניפגש ביום שישי
אורן
יש כבר אתר למועדון ודף facebook ?
נכון שדנה ניראת טובדנה = החתולה עם הרגל באפסייד
דף המועדון עולה בשעות אלה באתר החברה www.lanndrover.co.il
עד מחר יושלם
רמי וקסמן, חברת המיזרח
לרמי שלום
בבעלותי מספר רכבים של לנדרובר, אני לא כותב פה משום שיש לי כוונה לטייל במסגרת מועדון אלא כותב לך משום שאני חושב שאתה וחברת המזרח לא יכולים לתת כלום בגלל הגישה הכוללת של חברת המזרח. אם יש גוף שהרס את שמם הטוב של הרכבים שאתם מייצגים זה אתם בעצמכם. אני לא מכיר את אורן דוכין , אבל אני מיעץ לו להמשיך ולבנות לו עסק מזה עם הוא רוצה שיהיה המשך, עם חברת המזרח זה יהיה סתם ויפול כפי שהיה בעבר עם אבירם ברקאי (שהוא עזב את החברה נגמר המועדון), מועדון לא נישען על אדם אלא על מדיניות וזה לא קיים בחברה בגלל אופי ניהולה המביך בעניין לקוחות.
דוגמא טובה לחוסר ההבנה זה באמת לקחת גוף חיצוני שמוביל מועדונים אחרים, איפה היחוד שלך רמי ומתוך זה היחוד של בעלי לנדרובר, לטעמי עם לחברה יש רצון להקים מועדון רציני זה חייב להיות או עובד בחברה או גוף עמצאי ניתמך בחברה שכל עניינו המועדון.
שלום,
הייתי היום באירוע, חב' המזרח הרימה אירוע יפה ומושקע.
אין לי לנדרובר, כך שאני לא מכיר את מדיניות החברה, אבל אני אומר שאם כבר משהו קורה, תנו לו צ'אנס.
למה לחפש את השלילי?
רמי הוא הפונקציונר היחידי, למיטב זכרוני, מכל יבואני הרכב שהשכיל והבין ואף נרשם כחבר באתר, כותב ומגיב תשובות ענייניות בפורום.
מי שיש לו דעה, רעיון, ביקורת (עדיף בונה) יש סיכוי (גם אם לדעת רבים הוא קלוש ביותר) שבתקשורת שנוצרת ביינכם לבין החברה- דרך רמי ובעזרת הפורום, יצא משהו טוב.
אומרים: "תחשוב טוב יהיה טוב" (החברה של הברסלב אם אני לא טועה, וגם אם אני טועה לא נורא...)
שוב אני חוזר ואומר, אין לי לנדרובר ועל כן אין לי דעה, זו רק הצעה ואף אחד לא חייב לקבל אותה.
ברמה האישית אני מאחל הצלחה למועדון ומקווה לראות שת"פ בין החברה לבין בעלי הרכבים (אישורים לשינוי מידות צמיג, הגבהות וכו'...),
אולי זה יגרום גם ליבואנים אחרים לעשות מעשה.
סביון
גם אני הייתי היום באירוע.
היה פשוט מגניב!!
אוירה, צבע, אנשים נחמדים, אירגון עם מחשבה על על הפרטים הקטנים שהופכים אירוע כזה לבילוי יפה של שישי בצהריים.
אני נהניתי.
היה חסר שם משהו אחד שבעיני הוא מהותי : העובדה שהרכבים חנו רחוק מהמתחם כך שזה לא היה כמו במפגש שאירגן אורן שבו כולם מסתובבים בין הרכבים של כולם, מרשימים ומתרשמים. לי זה היה חסר.
אני בטוח שהיתה מחשבה וזה לא קרה רק בגלל אילוצי השטח...אבל להבא...ככה...בכייף...הערה בונה.
לגביי המועדון....- נחמד. נראה לאן הם יקחו את זה. לי באופן אישי קשה לראות את עצמי יוצא לטיול מעלות בהדרכת XXX בעלות של כמה מאות שקלים....אבל ניתן לזה צ'אנס.
היה אחלה מפגש, אחלה יוזמה, אחלה ביצוע.
שיהפוך למסורת!
שמרו על קשר