תגובה להודעה: בעיה בטרנספר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
למה אתה חושב שזה דווקא ציריה?
כך זה נשמע כאשר אני מבצע פנייה שמאלה.
תיקתוקים או רעשים בפניה שמאלה אינם קשורים בד"כ במיקרה שלך בציריה.
מתי לאחרונה החלפת שמנים בסרנים? ובאיזה שמן השתמשת? הוספת תוסף?
כאשר החלפת את הטרנספר נשארת עם אותו דריישאפט מקורי קידמי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
תיקתוקים או רעשים בפניה שמאלה אינם קשורים בד"כ במיקרה שלך בציריה.
מתי לאחרונה החלפת שמנים בסרנים? ובאיזה שמן השתמשת? הוספת תוסף?
כאשר החלפת את הטרנספר נשארת עם אותו דריישאפט מקורי קידמי?
החלפתי לפני שנה שמן 80/90. שמתי תוסף שרכשתי במכשירי תנועה. אגב, בדקתי האם חסר שמן (ולא חסר) וראיתי כי השמן מאוד מאוד נוזלי.
לא נגעתי בדרישפט.
תשמ'ע,
להגיד בוודאות היכן הבעיה קשה, אך ההיגיון הבריא אומר שהבעיה קשורה איך שהוא לשינויים שביצעת, למרות שיש משמעות רבה למצב מערכת הQD בסרנים. השמן שאתה משתמש בו אינו מתאים לסרנים שלך, אתה צריך 75-140 מתוסף. אחד הסימפטומים לנעילה עצלה בגלל השמן זה התיקתוק בסיבובים.
לפני שאתה רץ להחליף שמן, נתק את גל ההינע הקידמי, ואז בדוק בסיבוב אם יש רעש.
וגם תוכל לאפיין את הבעיה ב LOW שיש לך. אם הרעש נעלם, גל ההינע שלך זקוק להחלפה הCV שם גמור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
תשמ'ע,
להגיד בוודאות היכן הבעיה קשה, אך ההיגיון הבריא אומר שהבעיה קשורה איך שהוא לשינויים שביצעת, למרות שיש משמעות רבה למצב מערכת הQD בסרנים. השמן שאתה משתמש בו אינו מתאים לסרנים שלך, אתה צריך 75-140 מתוסף. אחד הסימפטומים לנעילה עצלה בגלל השמן זה התיקתוק בסיבובים.
לפני שאתה רץ להחליף שמן, נתק את גל ההינע הקידמי, ואז בדוק בסיבוב אם יש רעש.
וגם תוכל לאפיין את הבעיה ב LOW שיש לך. אם הרעש נעלם, גל ההינע שלך זקוק להחלפה הCV שם גמור.
עידכון.
לקראת עצירה, כאשר המהירות מתקרבת לאפס, גם ב- D, יש דפיקות/נקישות הנשמעות מתחת לרכב בחלק הקדמי מרכזי (בערך מתחת איזור ידית ההילוכים). זה משנה את הדיאגנוזה ?
אגב החלפת הטרנספר העלימה את הרעש שהיה קודם רק אם אני במצב 2X4. במצב 4X4 נותר רעש, אני מניח מהסרן הקדמי.