תגובה: חלמאות משרד הרישוי תחבורה וחבריהם
לא נורמלי?
כמובן
למה אתה חושב שיש לי מה לחפש בארץ מבחינת רפואה? הרי אין לי ביטוח לאומי או חברות בקופת חולים, אם אצתרך טיפול אצתרך לשלם במזומן.
באותה הצלחה אפשר לטוס לרומניה סתם לדוגמה......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
"משתלם" ג'ו ? וואללה קרעת אותי עכשיו ;) ;)
אם אתה צריך טיפול של קצת מעבר מלשים פלסטר ו 2 תחבושות אתה תשאיר שם כליה כאמצעי תשלום
ספק אם המזומן יספיק . ואם תנסה לברוח או לסרב בכלל יכניס אותך לפירוק כללי .
חס ושלום רק בריאות כן? מכיר את מרפי הבנזונה לא ?
שחר .
יקירי, אני לא רוצה להשתמע כמתנשא ולהגיד לכם שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים,
ואני מבין שזה הפרופגנדה שמאכילים אותכם, כמו שאמרתי, אין חכם כבעל נסיון
רוצה דוגמה?
לפני חודשיים שילמתי על הלידה של ביתי, כן, כמעט שנתיים אחרי,
רשמתי להם ציק על $800 וסגרנו חשבון.
עכשיו אתה יכול להמשיך לצחוק.
ג'ו, אני לא צוחק. אני מתפלל שתהיה בריא ולא תזדקק לשום דבר מעבר לתחזוקה שוטפת... לי אתה לא נשמע כמתנשא, אלא כבעל משפחה לא שפוי. אבל באמריקה כמו באמריקה - זכותך. חזרה לנושא הדיון.
מאחר וחזרנו לנושא הדיון
ינון - אין לך להלין אלא על עצמך, ולמה? בזמנו { אני חושב ב 2006 } כששינו את התקנות, היה חלון {לא זוכר של כמה זמן } , בהם אפשר היה לגשת למשרד הרישוי, ובעלות קטנה יחסית להמיר את רשיון ה - עד 500 לרשיון בלתי מוגבל - כן כן - רק לגשת למשרד רישוי , לשלם ולהשתדרג. לאחר מכן היתה תקופה בה תהליך השדרוג הצריך רק מבחן שליטה, בלי שיעורים.
ומי שלא ניצל את הזדמנויות הפז האלה - יכול להלין רק על עצמו . { אני למשל מלין רק על עצמי בנושא הזה } .
ויש לי בקשה קטנה מכל האמריקופילים - מספיק לדחוף לנו את אמריקה לכל דיון. תודה.
זה רק מדגיש עוד יותר את החלמאות. כלומר הם היו מוכנים לחלק את אותו ה"נשק" ללא הגבלה לכל אחד שרק חפץ בכך.
ז"א שלא משנה לך מה תעשה הממשלה אתה תגיד שהם דפוקים....אם הם סתם משנים הגדרות רשיון בלי להתחשב - הם דפוקים, כי מה? הם לא מבינים שכבר רכבתי על אופנוע עם הספק גבוה יותר ?
לעומת זאת - אם הם מבינים שבעצם מי שיש לו רשיון עד 500 ויכול לקנות אופנוע עם 67 כ"ס ולכן דבילי לא לתת לו אפשרות לעשות את זה עם מנוע גדול יותר - אז הם חלמאים. { ואני לא בטוח שזה היה לכל אחד אלא רק לכאלה שזכאים לעשות בלתי מוגבל - היינו מעל 21 עם מעל שנה רשיון }.
ואם הם לא עושים כלום - היינו נשארים עם הגדרות הרשיון המטופשות של - עד 50-עד 500 - מעל 500 - הם מיושנים, ארכאיים ולא מתאימים לתקינה האזורית, ולכן אני לא יכול להשתמש ברשיון שלי באירופה!
אז בוא, אל תהיה מוחה אוהלים מצוי. ותגדיר מה אתה רוצה בדיוק.
אני מדבר על זה שהם נתנו לתקופה קצרה אפשרות להגדיל רשיון בלי שום שאלה / מבחן. רק על הנקודה הזו ואז כנראה תפסו את הראש והבינו כמה זה אדיוטי.
כל השאר, דיינו. אני לא נכנס לכל השיקולים שהיו בדרך בין אופנוע 125 ל500 ליותר ופחות עם 40 סוסים או 100 סוסים וכל השאר.
אז לא הבנת את הרעיון - זה לא קרה להם בטעות, או בלי לשים לב - זה היה חלק מהרפורמה. שלא יפול עלינו בבום אחד פתאום ביום בהיר הכל משתנה. תקופת הסתגלות שאחריה מתישרים לפי התקנות החדשות.
אתה עדיין נותן לגיטימציה להסתגלות לא ראויה. אפשר היה לנקוט בצעדים אחרים שמתריעים על שינוי עתיד לבוא וכך העם היה מתכונן מראש ולא מופתע.
כמה שאתה נאיבי....
If it makes sense-ITS NOT ALLOWED!
לחברי תסמונת שטוקהולם:
למי שיש בעיה איתי, עם מה שאני כותב, או איך שאני כותב, או אתם לא חושבים שאני תורם לאתר,או שסתם יש לכם בעיה שמישהו מציג את האמת במקום להתבשל באגדות האורבניות שיצרתם לעצמכם,
יש מנהלים באתר, אנשים מאד נחמדים, ניתן לפנות אליהם ולהציג את טענותיכם, אם יש(להם) או יהיה איזה ביקורת, אני תמיד מוכן לשמוע, ויותר מזה, אני לא מפחד להודות שאני טועה ולתקן את עצמי.
:) . תשמע, מאחר ויכול להיות שכתבת את זה "בגללי"....תשמע, אני דווקא די מחבב אותך. אבל..אחרי כל הפוצי מוצי - אי אפשר כל דיון על כל נושא להגיד -איזה טמבל אתה - באמריקה יותר טוב! .{ אתה יכול להכניס משהו בגנון לחתימה שלך - למשל - גר בישראל? אתה טמבל! באמריקה יותר טוב! } בסדר. אנחנו יודעים שיש דברים באמריקה שהם יותר טובים. וחלקנו יורדים מהארץ בגלל זה. אבל - לפעמים זה פשוט מיותר.
ונסים בשיר עם בשביל המצברוח:
הדוד סאם כוכב עליון, מוכר לי נשק ורובים
ויאטנם זה לא אצלם וגם אנחנו רחוקים
מיאמי נייס ודי נעים ולא זורקים שם אבנים
דיסנלד וכוכבים. את הירח גם מוכרים
יש גבול, אין גבול, הוליווד כבר לא זוכרת
איך ומה?
כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה
עולים, יורדים, חוזרים, עולים לאמריקה
הדוד סאם מביט אלי מתוך שטרות ירקרקים
נשיא שחקן סוחר סמים עושים ביחד עסקים
הכל אפשר אם משלמים, להיות אפילו אלוהים
עולם מושלם צבעים יפים ורק אנחנו עוד בוכים
איך ומה?
כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה
עולים, יורדים, חוזרים, עולים לאמריקה.
ולך אביאל - האויב של הטוב הוא הטוב יותר.
אביאל! חזק ביותר דובון איכפתלי קוטבי שכמותך :)
תשמע, אין ספק שהמהלך עצמו היה טוב ליהודים (לאלה שידעו מזה ופעלו בזמן), אבל זו לא המטרה לשמה קיים משרד התחבורה.. לא ? :)
דובי יקר,
גם לי אין שום דבר נגדך, למעשה עומר תמיד דיבר טובות עליך , אבל זה עומר ויש לקחת הכול בערבון מוגבל.
יש פה כמה בעיות,
אתה טוען שאני דוחף " באמריקה הכול יותר טוב" , וזה מראה את זוית הראיה המצמצמת שלך, אתה על תקן של סוס עם הדברים האלה על העיניים שלא מאפשרים לו לראות לצדדים.
אם אתה רוצה לדעת את האמת, כרגע ממש גרוע (בניגוד לפרופגנדה אצלכם) המצב קשה ולא ראיתי כזה דבר מאז התחלת שנות ה80
אבל אנחנו לא מדברים על זה.....
התגובה שלך מוכיחה לי שאני עושה עבודת קודש,
אם אני מעצבן אותך, אז אני גם מעצבן אחרים,
אני גורם להם לחשוב: רגע......למה פה זה ככה?
מדוע במדינות אחרות זה שונה?
מה הסיבות?
מחשבה עצמאית היא האויב של התסמונת.
מה המטרה שלי?
פשוט,
במקרה שאני אצתרך לבצע עליה, (ולא מרצון)
אני לא רוצה לעלות למדינה עם חוקים שהועתקו מרוסיה הסטליניסטית, עדיף (לי ולכולם) אם יעתיקו יותר חוקים מארה'ב, אז האמצעים מקדשים את המטרה?
אתה לא חייב לענות, אני כבר מכיר את כול התרוצים.
אתה לא מעצבן אותי. בכלל. וגם אני מכיר את כל התרוצים. ואני מוכרח כן לציין - שאין לי מושג על איזה פרופגנדה אתה מדבר - כולם יודעים שכרגע באמריקה המצב קשה. כולם יודעים שהחוקים פה סמי דקטטורים, ואם למישהו היה ספק - אז התנהלות הממשל בעשור האחרון { התעלמות טוטאלית של המנהיג מרצון הבוחר } הוכיחה מעל לכל ספק - שמעולם לא היתה פה דמוקרטיה. { מי שלא רואה את זה - עיוור } .
אה אמ...וזהו..
ועומר. המון זמן לא שמעתי עליו....
כולם = אנשים ששומעים/רואים חדשות וכו'
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
מאחר וחזרנו לנושא הדיון
ינון - אין לך להלין אלא על עצמך, ולמה? בזמנו { אני חושב ב 2006 } כששינו את התקנות, היה חלון {לא זוכר של כמה זמן } , בהם אפשר היה לגשת למשרד הרישוי, ובעלות קטנה יחסית להמיר את רשיון ה - עד 500 לרשיון בלתי מוגבל - כן כן - רק לגשת למשרד רישוי , לשלם ולהשתדרג. לאחר מכן היתה תקופה בה תהליך השדרוג הצריך רק מבחן שליטה, בלי שיעורים.
ומי שלא ניצל את הזדמנויות הפז האלה - יכול להלין רק על עצמו . { אני למשל מלין רק על עצמי בנושא הזה } .
ויש לי בקשה קטנה מכל האמריקופילים - מספיק לדחוף לנו את אמריקה לכל דיון. תודה.
לו הייתי יודע תאמין לי שהייתי מסב את הרישיון
הבעייה כאן היא שאני רוכב בשיעורי נהיגה על כלי חלש משמעותית ממה שאני רוכב כרגע ואחת כמה וכמה ממה שאני עומד לרכוש.
אז מה אני לומד?
אקרובטיקה במגרש איך לרכב במהירות של 7 קמ"ש ללא הורדת רגל מעט שמיניות וסיבוב בכביש הציבורי לרענן את חוקי התעבורה.
אני מרגיש כמו קוף שמנסה לזיין כדורגל ובמילים אחרות כדי (אני ארכוש בנדיט 1200 ככל הנראה) לרכב על סוזוקי היאבוסה 175 כח סוס בגלגל האחורי (אם אני לא טועה) מעל 300 קמ"ש מוגבל אלקטרונית 0-100 במיצמוץ עיין 0-200 בזמן שלוקח לנו לשהק 0-300 לא יודע אם יש כביש מספיק לזה אני לומד על DR 400 לעשות שמיניות על כך אני מלין- כשהוצאתי רשיון לאוטובוס לימדו אתי לנהוג קריאת כביש, בטיחות, שליטה חייבו אתי לבקר במגרש החלקה (קפצתי על המציאה) ואילו כאן אני יכול לעלות על Groin launcher ללא כל הכשרה מתאימה וזה טימטום ובזבוז של זמן
ינון כשאני עשיתי רישיון על מלגזה "על הדרך" קיבלתי גם רישיון למניטור שהוא כלי הרבה יותר מסוכן . סך הכל פתחתי את הזרוע וסגרתי אותה אין לי מושג איך נוהגים בדבר הזה ( והוא מאוד מוגבל בשדה הראיה שלו ) אפילו לא הזזתי אותו ס'מ לא הסבירו עליו כלום רק אמרו לי תוריד..... יופי ! תעלה.... כל הכבוד קח רישיון והאבסורד הוא שאיו כל בעיה חוקית עם זה שאני אנהג בדבר הזה !!! ולגבי המלגזה זה לקח יומיים שמתוכם באמת למדנו אולי 4 שעות וכששאלנו את המורה מה העיניין של בזבוז ומשיכת הזמן שלנו הוא פשוט ענה "כי ככה החליטו במשרד הרישוי " ושאם זה היה תלוי בו
זה היה לוקח בדיוק חצי יום כולל התירגול המעשי
מור