מה אם ניצן ואורטל אותי שרתו די טוב
Printable View
ברנרד
אצלי בצלחת יש כבש מאוסטרליה
או אווז מהונגריה
או חומוס שאני מכין
חיפשתי אולי בג'מוס יש צלחת סינית
לא מצאתי:)
יוסי
יוסי, חביבי.
וויחיאת ראבק. אל תהיה נאיבי.
רק נדמה לך שזה מה שיש לך בצלחת.
אם היית בודק את החותמת על הכבש/אווז/שקית החומוס בדקדקנות, היית רואה את הכיתוב made in china, ובכלל, בטח מדובר בתחליף/חיקוי של בשר/חומוס שעשה, במקרה הטוב, סיבוב "הלבנה" באיזורים הרלוונטיים (אוסטרליה, איטליה, אבו גוש)...:)
לדעתי זה ה "דיפ-לוקר" המוצלח ביותר.
קובץ מצורף 55577
מה לגבי שרות למנעול מי היבואן?
תלוי מי המתקין... :p
יריב היקר.
כבעל עסק אני יודע שעל מנת לקדם את המוצר שלך אתה צריך להשקיע הרבה מאוד ממון ומאמצים. מה שנקרא לירוק דם.
לא אתי ולא יפה לזרוק רפש על מוצר מתחרה כדי לשכנע את הלקוח שהמוצר שאתה מוכר טוב יותר.
זה גם לא נכון שיווקית, מכיוון שבהמשך הדרך זה חוזר אליך כבומרנג.
הנפלד זו חברה ותיקה ומכובדת אשר מייבאת לישראל מוצרים ומותגים מהשורה הראשונה כבר 30 שנה.
בטוח שגם היצרנים ( ARB WARN OME ) וגם היבואן (הנפלד) לא חפים מטעויות ושגיאות. הן מקצועיות ( תקלות ופגמים במוצר) והן בתחום השרות ללקוח.
בכך הם אינם שונים מכל חברה או עסק אחר.
בקיצור מי שבא על חמור למרוץ סוסים מוטב לו שינער בשקט. (אפילו אם יש לו ז..ן יותר גדול).
צר לי כי אתה חושב שזה הכיוון כי אני גם ספק של הנפלד ובסבן שלי היו מורכבות 2 ARB בטנדר סיירה שלי מורכבות 2 ARB בסופה שלי מורכבת נעילה אחורית ARB /
הרכב היחיד שלי שהרכבתי לפני כשנה וחצי בולסטר זה הצירוקי ולא משיכול של כסף אלה מרצון לבדוק את המוצר על עצמי ואצלי וגם אצל לקוחות שלי המוצר עובד טוב .
ויכול להיות שגם בולסטר היתה נישברת אצלי בסבן אבל אחריות כולל שבר לשנתיים גם לרכב כמו שלי חותם את הסיפור וגם השרות המצוין והמידי של שי.
וכל הרכבים שלי לא של העסק אז הבעייה אישית נטו וללא קשר לפרסום
האים אתה חושב שהמוניטין שנעילת ARB לא נישברת נכון ?
אני ממש לא חושב כך
אני חושב ש ARB נעילה מצוינת אבל חוסר בחלפים והעדר אחריות מראה שהמלך ערום .
אני רכשתי ניסן גוק לאשתי ואני סובל מבעיית שרות ואחריות אז שיתפתי את זה בפורום אחר קבל
לאחרונה רכשתי לאשתי ניסן גוק ויש לי מעט בעיות עם הרכב ועם השרות של החברה רציתי לדעת עם רק אני במצב זה או שיש עוד אנשים במצב דומה?שאני לא בטוח אני בודק שואל ולא מציין עובדות סתם אולי בניסן מדובר על מצב בודד ?
אצלי הבעיה בחגורות בטיחות וברעש קל מהמנוע.
ובעיה גדולה עם השרות!
הרכב עם 8000 ק"מ
אצלי ברכב אחד נשברו שתי הנעילות אולי הרכב חזק ואני משתולל אולי?
יריב,
קח שתי דקות לקרא, אח"כ עוד חמש דקות לחשוב ואתה לא חייב להגיב, זהו חומר למחשבה.
אני אציג בפניך איך הגולשים רואים את התמונה כרגע:
יריב קלר ברוך, בעל סדנת אורן מערכות, מצד אחד "מלכלך" על יבואן, הנפלד שמו, שמבחינת רוב הגולשים ברור כי זהו אחד היבואנים הוותיקים בשוק, המייבא מוצרים בעלי ערך נכסי גדול מאוד (רובם מכירים את השמות שלהם, את הצבעים שלהם, את הלוגו שלהם, רובם חושבים לגביהם אותו הדבר הן מבחינת האיכות והן מבחינת השירות, כשתשאל ג'יפאי על נעילה, כנראה שהשם הראשון שיעלה לו לראש זה ARB) ומצד שני משבח יבואן אחר.
היבואן האחר, בולסטר שמו שמייבא סחורה מסין הינו חדש יחסית בשוק, לסחורה של בולסטר וגם לחברה עצמה אין את המוניטין שיש להנפלד, אפילו להיפך, כיבואן חדש יחסית המייבא סחורה מסין יש לו אפילו קושי לייצר את המוניטין, בשל סיבות הנ"ל.
עכשיו תחשוב, איך זה נראה כלפי הגולשים?
אולי ליריב יש חשבון פתוח עם הנפלד והוא מחליט להתנקם בו?
אולי יריב לא התקין טוב והנפלד לא נותן אחריות אז יריב מכפיש?
למה יריב עושה את זה מעל גבי הפורום ולא פונה ישירות לאריק / ניצן / אורטל מחברת הנפלד?
אולי שי מחברת בולסטר הציע ליריב, מעבר להיותו מתקין ומשווק גם להפוך למפרסם שלו?
ואם תחשוב רגע בבהירות, תבין שיש עוד הרבה שאלות שגולשים שואלים את עצמם לאור דבריך.
מחר יכנס אליך לקוח ותציע לו נעילה של ARB כי לבולסטר אין זמין במלאי או כי אין לו עדיין בכלל, מה הלקוח יגיד? הרי אתמול אמרת שהנעילות נשברות והיום אתה מציע לי אחת כזו, מה אתה עובד עלי?
או לחילופין, לקוח יכנס לסדנא אחרת שתציע לו ARB ואז הלקוח יגיד שיריב אמר שאלו נעילות שנשברות, שאין חלפים, שמחירי החלפים הם שחיטה וכו'.
אתה לא חייב להגיב,
תן לאשכול לשקוע במעמקי הפורום, נראה לי כי זה הדבר הנכון לעשות.
גילוי נאות:
אין לי כל עניין עם יבואן זה או אחר ולא באתי להגן על אף אחד מהם (אף על פי שאחד מהם מפרסם באתר...).
את שי פלג, הבעלים של חברת בולסטר אני מכיר מצויין, אפילו עבדתי תחתיו תקופה מסויימת כאשר הוא היה מנהל עבודה בסדנא שעבדתי, אני יודע כי שי משקיע הרבה משאבים בשיפור / פיתוח ובקרת איכות קפדנית מאוד למוצרים שהוא מייבא וכן במתן שירות.
אין בדברי מעלה כל הבעת דיעה לגבי איכות מוצריו או שירותו.
סביון עזר (אדם פרטי)
מה קרה לכם? הוא מוציא קיטור (ואני יכול להבין אותו) על מוצר שאין לו תמיכה כמו שצריך. וזה הכל.
יריב רשם שהוא התקשר ליבואן לגבי מספר מוצרים וכמה פעמים, ותמיד היבואן ניער אותו והתעלם ממנו.
היום האינטרנט הוא הכלי הכי יעיל וחזק לצרכן! כנראה שזאת הדרך הטובה ביותר להזיז עניינים.
יריב,
אני בטוח שאתה יודע שאני לא כותב בלי סיבה.
אם תקרא את כול השרשור מההתחלה בלי להתייחס לשמות הכותבים תגלה שכול הסיפור מריח מפרסומת.
אני לא אומר שזאת היתה הכוונה, אבל לאדם מהשורה זה נראה בדיוק ככה (אני לא מכיר את סביון אבל יש לבחור ראש לא רע בכלל, כן זה מחמאה)
אני יכול להסכים איתך על הרבה, לרוב היבואנים הישראלים אין שמץ של מושג מה זה שרות לקוחות, גם לא לARB, בכלל, מחיר החלפים שלהם אסטרונומי אבל לא יוצא מהכלל בתעשיה, בדרך כלל הרבה יותר משתלם לקנות נעילה חדשה מלהחליף את החלק שנכשל, תאמין לי שאתה לא הראשון עם הבעיה הזאת.
שלחתי יותר מנעילה אחת לארץ הקודש בחלקים בדיוק למטרות האלה-כי זה יותר זול ככה.
מצד שני, כול דבר ובמיוחד "נעילה" ניתן לשבירה ולא צריך להתאמץ, רק צריך לעשות את הצעד הנכון (או הלא נכון) בזמן הנכון(או הלא נכון)
אז שברת ARB, אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שעשה את זה.
יריב ,מתוך התעניינות נטו (אתה יודע שלמדתי תאוריה קלילה בנעילות וסרנים :)
איזה ציריות יש לך שם מאחורה (נשברה לך נעילה אחורית לפי מה שכתבת בתחילת השרשור) ?
זה שכתבת שאתה נשאר אך ורק בדנה 44 כולם פה ראו .. , אבל יש לי שאלה, ושוב , רק כי אני פה על תקן מתלמד ,
420סוסים לדנה 44 זה לא קצת גבולי ?
דנה לא מושפעת מהספק אלא מקג"מים.
ואולי היא מושפעת מהמומנט? ( כוח המופעל על ציר סיבובי ). ;)
ברור שיהיו לך הרבה קגמים;) עם הרבה כחות סוס יש הרבה קגמים...או כמו שדמות מפורסמת אמרה ״עם הרבה כוח , באה הרבה אחריות״ ...;)אבל לא בהכרח ספציפית לעניין/בעייה של יריב,כשיש רכב עם כך וכך כוח/מומנט/קג״מ,לא מן הנדרש שהסרן האחורי יהיה מחוזק בהתאם ?אין טבלה שמגדירה במדוייק סטנדרט מינימלי של שילוב סרן/ציריות/שיניים וכולי ?עד כמה עומס יכול לסבול כל שילוב?אנחנו יודעים במדוייק שדנה44 מחוזק יכול לסבול גלגל 37״ , ועד כמה כוח?
נשברה לי בעבר גם הקדמית גם דנה 44.
וצר לי עם זה מתפרש כפרסומת כי נהיה עירבוב אולי באשמתי !
העירבוב היה ביין אכזבה משרות של יבואן ומחוזק המוצר שנחשב בעני רבים כבילתי שביר .
וכנגד היה פרגון למוצר שניבחר ולאחריות
תפרידו ביין הדברים המוצר שניבחר והנזק זה שני דברים שונים
ואני ממש לא רוצה לפתוח את זה לכיוון של ראייה כוללת כנגד הנפלד כי טוב מזה לא היה לא לי ולא להנפלד
שוב הכול נכתב נטו כגיפאי ולא כבעל סדנה והכול עובדות ולא סיפורים .
תודה על התגובות לכן או לכן אני מכבד את זה וממש לא היה כוונה שמישהו יראה בזה הכפשה או פרסומת
שבת שלום
יריב למה אתה לא עובר לדנה60
יהיה לך קייס יותר גדול וכתוצאה מזה גם הנעילה תהיה יותר גדולה וחזקה לא?
מהכירות אישית עם יריב הבנאדם ישר ומפרגן ברמות שאני לא ניתקל בהן הרבה, הוא אולי לא (על מי אני עובד, הוא בטוח לא) פוליטקלי קורקט אבל הוא אומר את כל האמת בפנים.
אני בטוח במאה אחוז שליפני שהוא כתב את מה שהוא כתב הוא לא חשב לרגע איך זה יראה או למי זה יעשה שירות טוב או שירות דוב, אולי כבעל סדנה היה עדיף שהוא יעצור ויחשוב ליפני שהוא מדבר אבל הבחור קודם כל ג'יפאי והוא רצה לשתף\להוציא קיטור על בעיה שהוא ניתקל בא ויותר מפעם אחת במוצר, חוץ מזה לחשוב ליפני שאתה מדבר זה לא דבר שיכול לתאר את יריב :D
לפי דעתי צריכים לעשות את ההפרדה בינו כבעל סדנה לג'יפאי שהוא, אני יודע שזה בעייתי ולמי שלא מכיר אותו זה גם נישמע לא הגיוני, לפי דעתי הוא עושה את ההפרדה הזאת באופן מלא.
גילוי נאות (כי זה נישמע מאוד רציני): אני מכיר את יריב עוד מליפני שהיה שותף בסדנה וגם קניתי ממנו מספר חלקים אחרי שהיה שותף בסדנה, גם שאני קונה חלקים (שיש אצלו בסדנה) אצל מישהו אחר יריב תמיד מפרגן ומכל הלב, באמת שאין הרבה אנשים כאלה.
תודה נימי אני שמח לקבל דעה ממי שמכיר אותי ומבין שאני בגישה קצת שונה .
ואצלי אתה תמיד תהיה הלוחש לגחלים
דרך אגב הרבה זמן לא יצאנו לטיול יחד
ואני לא עובר לדנה 60 כי זה גם דרישפט קצר גם אני צריך לבנות צריות כי הרכב שלי 6 בורג וגם הסרן הקידמי ברוחב סיקס ודנה 60 ברוחב סופה מה שמצריך או ספיסרים או החלפת סרן קדמי על הדרך
איך 6 בורג? איזה ציריות יש לך? או סרנים?
החלפתי את הנקלים הקדמיים לבליזר ושיניתי את המעגל בציריות מאחור לשש בורג