תגובה: ייעוץ בנושא זכויות של עובד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
מעניין למה לפחות שלושה עו"ד בשרשור הזה , לא מסוגלים לענות בצורה פשוטה ...
לאחר שמיכה הוסיף נתונים, התשובה הפשוטה היא: לפי הנתונים שמיכה ציין, היא כנראה זכאית לפיצויים.
מאחר והשרשור התפתח מאד מאז שהגבתי בתחילתו, אומר כך:
מר אלמוגי - הגישה שלך כלפי העוזרת שלך מגעילה אותי. עם גישה כזו היא, העוזרת, טובה ממך מאות מונים.
כמו שעמי אמר - טוב שהחוק קיים, ואני מאחל לך, מיכה, שהיא גם תדרוש את קרן הפנסיה שלה!
הגישה שלי לא מחורבנת והייתם מתים כולכם לעבוד אצלי.
מה שעצבן אותי זה שזה לא סוכם מראש.
אבל כן, טעות שלי ואני אשלם לה כל גרוש שמגיע לה וכנראה גם מה שלא (על זה שהיא הייתה מקבלת מתנות ליומולדת ולחגים באלפי שקלים אני לא כותב). בסה"כ היא אישה נחמדה שהחיים לא ממש חייכו אליה.
אני בטוח שכולכם מחייכים ומאוד נהנים כשפתאום מתברר לכם שכל מה שהרווחתם (עלק רווח) בחודשיים האחרונים צריך ללכת לעוזרת בית. אז כן, אם מגיע לה אז היא תקבל.
מבעתיד לא אשכור או אקנה שירותים בכסף ממישהו אלא רק בתנאי שזה לא יחסי עובד מעביד. מזל שלמסג'יסטית והיועצת שלי אני לא צריך לשלם פנסיה...
עוד כמה דברים קטנים....
אחד, היא עוברת לגור פחות מ100 ק"מ. אמנם קרוב מאוד ל100 אבל לא מעבר. בתאוריה אני לא חייב לשלם לה פיצויים. אבל זה יהיה תלוי בסכום ובנדיבותי בלבד.
בקשר לפנסיה, היא מקבלת כבר קצבת פנסיה אז אני לא צריך להפריש לה. היא גם לא רוצה (כי היא תצטרך לשלם מכיסה את אותו סכום שאני אפריש).
בקשר לביטוח לאומי, לא ידעתי. למזלי (באמת יותר מזל משכל) לא קרה לה כלום.