הנורה לא צריכה להיות על המפסק. צריכה להיות נורה. אפילו לחווט את הנורה המקורית הקיימת בתוך הדשבורד זה טוב..
אסף.
Printable View
הנורה לא צריכה להיות על המפסק. צריכה להיות נורה. אפילו לחווט את הנורה המקורית הקיימת בתוך הדשבורד זה טוב..
אסף.
תתחדש
איתי דברת .
אל תסתבך פשוט תריץ קו חדש לכל התוספות שלך.
אני חיברתי למצבר כבל 6 ממ ממנו קופסת חיבורים בסיסית עם 4 יציאות כאשר על כל יציאה פיוז ומפסק.
1 פנסי לד קדמיים
2. פנסים אחוריים
3.שקע מצית נןסף
4. מכשיר קשר
אייל
זה בערך התכנון, ובנוסף קופסת מתחים מאחורה עם יציאות נוספות שלא תלויות בסוויטש. תודה.
קובץ מצורף 73519קובץ מצורף 73520
התקנתי היום את התושבת לפנס האחורי:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=74638
מאיפה כדאי לי להכניס את כבל החשמל לתוך הרכב?
המתגים הגיעו ( מישהו התבלבל בהזמנה וקיבלתי 12 מפסקים במקום 6), בניתי קופסת חשמל שמיקמתי ליד המצבר, הקופסא מחוברת למצבר, בתוכה יש מפצל שוקולדה מאסיבי וקופסת 4 פיוזים - הלדים עוברים דרך פיוז 7.5 אמפר ללא ממסר. המתג הותקן מעל המצת סיגרה
אתמול אחרי ארוחת החג יצאתי לסיבוב בפרק קנדה. הדלקתי גם את האחורי שאותו אני עדיין צריך לחווט ככה שיהיה אפשר להדליק מאותו פנל מתגים (כרגע הוא מחובר בעזרת תקע מצית לשקע האחורי)
בסופו של דבר נסעתי רק עם הלדים, זה אור הרבה יותר נעים לנהיגה בלילה, מאוד אחיד.
מה שעוד שמתי לב הוא שהתושבות מתחילות להחליד... כדאי לצבוע אותן טרם התקנה. אני מניח שאני אפרק אותן ואצבע בקרוב...
לגבי העוצמה - לי אישתי זה מספיק ואני מבסוט מאוד מי שמחפש ממש לחרוך את הרשתיות כנראה שיעדיף את הדרגה הבאה (שהיא הרבה יותר יקרה) אבל בפירוש לא לקנות פחות מזה.
קובץ מצורף 74599