אלי... הכל נכון. אבל כננת עובדת לפרקי זמן קצרים ומעט מאוד זמן מתוך זה, המנוע בעומס משמעותי.
כך שלא מדובר במנוע של מכונה שעובד לאורך זמן עם זרם מאןד גבוה.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
אלי... הכל נכון. אבל כננת עובדת לפרקי זמן קצרים ומעט מאוד זמן מתוך זה, המנוע בעומס משמעותי.
כך שלא מדובר במנוע של מכונה שעובד לאורך זמן עם זרם מאןד גבוה.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אסף מה שאתה אומר נכון... אבל פרקי זמן קצרים זה משהו מאוד לא מוגדר, כל מנוע וכל יצרן מתכנן נק עבודה , ההספק של מנוע נבחר בעיקר לפי אופיין החום שלו ואופיין ההעמסה (עקום מומנט נצרך כפונקציה של מהירות - בדכ המומנט יציאה במנוע יותר גבוה בהרבה ממומנט נדרש בעיקר לעבודה ב duty cycle של 100% ) הספק היציאה של המנוע נבחר לפי התחממות סלילי המנוע.
במנועי כננות בגלל שמתוכננות לעבודה בפרקי זמן קצרים מראש היצרן בוחר מנוע חשמלי בעל הספק נמוך יחסית... הגדלת הפסדי הנחושת היא אכן לפי ריבוע הזרם Pcu=I^2R כאשר r זה התנגדות של סלילי העוגן ... הזרם במתח זה גדל פי 2 עבור אותו מומנט נצרך ולכן קצב התחממות המנוע גבוה בהרבה.... במקרה הזה הפסדי החום/נחושת הם באמת נגד פשוט...
לא אני ולא אתה מכירים את הכננת המדוברת, את אופיין ההעמסה והמנוע החשמלי שיש שם ולכן קשה לי להמליץ למישהו לעשות פעולה מעבר להנחיות היצרן ... זו הסיבה שהמלצתי לעבוד תמיד עם מכפיל כח כדי להקטין את ההספק הנדרש מהמנוע באותו יחס של שינוי המהירות עבור מתח קטן פי שתיים...
בקיצור כל זה חפירות מיותרות ... אני מניח שפותח השרשור כבר מזמן וויתר על הכננת הנל ומחפש חדשה....