תגובה: מה עדיף רדיאטור מנחושת 3 שורות או רדיאטור אלומיניום 2 שורות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וואללה טל, העלית חיוך על שפתי החולות... תודה.
עכשיו, תיקח לך חתיכה מהמעבים ו/או צלעות הקירור שראית, איפה שראית, ותרכיב אותם ברכב... תשתדל לקחת "בחינם", משום שזה יהיה משמעותית זול יותר ואל תשכח לקחת גם את האמבטיות משם...
אחרי שתגמור את הפרוייקט הזה, תקרא שוב מה שג'ו ואני (במיוחד האחרון של ג'ו) כתבנו ותחשוב מי התבלבל פה (-:
נדמה לי שקראתי איפה שהוא, שמנוע הטורבינה של טנק אברהמס יעיל יותר ממנועי ארבע הפעימות, שיש בכלי הרכב שלנו..באילושהם תנאים. אם היה לי זמין וזול להשיג, הייתי כבר מוצא דרך להתאים לריינג' שלי (או לאקספדישן) - עד אז, נראה לי שאסתפק בחלופה הזולה והזמינה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
טל שוכח לציין שהמחליפי חום לציוד התעשייתי הנל עולים יותר מראנג רובר, כן כן, אפילו יותר משלך, בדוק.
היה לנו בעבודה בעבד מחליפי חום של iTT
הקייס מנרוסטה, הבפנוכו נחושת בגודל ספר לא גדול, עלות לקליינט $4600 ליחידה.
"סיכמתי" את הנושא בשלושה משפטים,
טיעוני ה"נגד" שלכם מתארים את המשפט השלישי.
בשורה התחתונה הטענה שלי היא, שאם בעולם הרכב המצננים בנויים מאלומיניום, זה אך ורק משיקולי עלות. מעבר לזה, נראה לי שאין בינינו ויכוח.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
"סיכמתי" את הנושא בשלושה משפטים,
טיעוני ה"נגד" שלכם מתארים את המשפט השלישי.
בשורה התחתונה הטענה שלי היא, שאם בעולם הרכב המצננים בנויים מאלומיניום, זה אך ורק משיקולי עלות. זה בערך להגיד שלא כל כלי הרכב הם פרארי ודומיו, "רק" בגלל שיקולי עלות - או כמו שאני אומר: זו תשובה שהיא תמיד נכונה, כמו "אולי" וכמו "לא בהכרח" וכמו "יכול להיות" מעבר לזה, נראה לי שאין בינינו ויכוח.
טל.
וחוץ מהעובדה הפשוטה שבכלל אין מצננים עשויים נחושת, לרכב (גם לפי המאמר ולכן הוא סתם תיאורטי ו/או להשכלה כללית ובכלל לא עניין של "טעם"), ולכן מצנן שנקרא "נחושת" למעשה יעיל פחות מכזה שנקרא (במאמת עשויי מ-) "אלומיניום" ולא בגלל העובדה שהוא לא ..מנחושת.
זה לא רק קשור למחיר "נטו" של הנחושת אלא גם לזמינות מידות הצינורות, חיבור הצינורות זה לזה, חיבור הפינים לצינורות, חיבור כל הגישעפט הזה לאמבטיות או, בקיצור, לזה שרדיאטור "נחושת" למעשה לא קיים בכלל.. לרכב.
ובכלל, אין לי (לפחות) "טיעוני נגד". אני פשוט אומר שאין דבר כזה רדיאטור נחושת ומה שיש הוא פחות יעיל, אחד-לאחד, מאלומיניום. אם היה כזה מנחושת, שהרי בהגדרה הוא יותר יעיל, הייתי קונה כזה בשימחה, באמת. בגלל זה שאלתי, שאולי פיספסתי משהו - פשוט אין..
אבל הכל שטויות. נראה לי שהנקודה די מובנת.
אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבתי, לא השתנה דבר ולא כתבת דבר שמאשש או מפריך את מה שטענתי.
רק הערה קטנה - תשתדל להשאיר את התגובות שלי כמות שהן, אין שום צורך בפרשנות שלך למה שאני אומר, ובטח לא ל"הכניס לי מילים לפה" חלילה.
טל.