קניתי את אבקת הביצים שמציע עמית כבר היום בלי להתעמק מדי בשיטות הייצור.
רק תגיד לאן לשלוח את הכסף ? ואני מדבר בכל הרצינות .
Printable View
קניתי את אבקת הביצים שמציע עמית כבר היום בלי להתעמק מדי בשיטות הייצור.
רק תגיד לאן לשלוח את הכסף ? ואני מדבר בכל הרצינות .
ממש שירשור עם ביצים!
אם יש ביקוש...
אבקת ביצים עושים מעודפי תעשיית הביצים - הווה אומר:
לא מביצים שאתה קונה בסופר, שהן לא מופרות ,
אלא מביצי רבייה שלא "הצליחו" או שהיו עודף או שמשהו בטוהר הגזע (של העוף) שלהן נפגע.
כלומר מביצים שיש בהם פוטנציאל אפרוח, ועוצרים את התפתחות האפרוח בעזרת חימום וקירור.
מקווה שזה מובן..
תיאורטית, מדובר בחלבון וחלמון מיובשים.
מעשית - אף אחד לא יכול להבטיח לך בוודאות באיזה שלב של ההתפתחות עצרו ומכרו את הביצים לתעשייה.
מעבר לעניין הטכני של הכנת אבקת ביצים...,
איפה מייצרים את זה, מי הלקוחות של זה, מה השימושים של זה, איפה זה נפוץ בעיקר ולמה?
כי בארץ לא ממש נתקלתי בזה
כבר חשבתי שיש כתובת למשלוח הכסף עבור קילו אבקה...................
קוקיות. כולכם קוקיות!
חיים יושב במשרד, במפעל שלו, וזורק איזו שטות.. וכולכם נתפסים.
אתם לא מבינים שהוא יושב עם החבר'ה שלו וצוחק עלינו?
אם אתם לא מאמינים לי, תקראו שוב את הפתיח ותגידו שאני טועה..
וברוח הדברים..
שים את הביי-צים בכלי/מיכל עם גרגירי הפופקורן שלך. דחוף אותן בתוך הגרגירים עד 1/2 הגובה ותכסה בכמה כוסות חד פעמיות (אני יודע שמשני הדברים יש לך הרבה) וסע לשלום... בחיים לא ישבר..:)
תעשה חיפוש בyoutube אחרי סדרה בשם Doomsday Preppers.
זאת סדרה של National Geographic על אמריקאים שבטוחים שסוף העולם מגיע (כל אחד לשיטתו: מלחמה גרעינית, אינפלציה, רעדת אדמה, הצפות יו ניים איט) ואיך הם נערכים אליו: אוספים מים, מזון, נשק, רכב...
הם הלקוחות הפרטיים של הדברים האלו (להבדיל מהלקוחות המוסדיים אליהם התייחס Redoren)
הפרק הראשון:
http://www.youtube.com/watch?v=7LZ3XWn6yoY
חזרנו להתחלה - ואין אבקת ביצים.
מילא - הקופסא תהיה מוכנה מחר.
איזה שירשור קורע , הרגתם אותי ממצחוק אין כבר מה להוסיף חוץ מ :
״ ארליך! , תביא ביצים ״
מנסיון אישי עם נוזל ביצים בקרטון - אם לא הייתי אומר לכם שזה עשוי מזה, רובכם אם לא כולכם לא הייתם חשים בהבדל. בטח לא אם מוסיפים קצת בצל מטוגן ופטריות.
למי שיש קשרים בחברת הקייטרינג שולץ, יכול למצוא כאלה בכמויות.
בתאבון.
אז המוצר מוכן לניסוי ראשון.
מחר אמיר ב.א מגיע למפעל ואנסה לרתום אותו להעברת צילומים לפה.
מה הכוונה לניסוי? אני מקווה שלא יהיו פה אלתורים ואנחנו הולכים על ניסוי הרעדה לפי MIL-STD 810.
http://youtu.be/MwzcV-hsPJc
במקרה של רכס עדיף להצמד ל 910d.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אסף אני מתכוון רק למארז הביצים, את רכס לא צריך לטלטל במכונה כדי לדעת שהוא עמיד יותר מכל תקן :rolleyes:
שוחחתי עכשיו בטלפון עם אלי, מנהל המכירות של מפעל בשם צ'אם אשר מייצר אבקת ביצים.
הם מוכרים אבקת ביצים רק במארזים של 20 ק"ג.
הוא שאל למה אני צריך את זה ועניתי לו שאני מכיר מישהו שרוצה לעשות מזה חביתה.
התגובה שלו: "האם הוא מאוזן תרופתית?"
לסיכומו של עניין, הוא יעביר אלי קילו אבקת ביצים ואעביר אותה לחיים.
מבטיח להעלות תמונה של הטיגון לאתר
לפי הוידאו זה קטן על הקופסא החדשה.....
יש ב EBAY
http://www.ebay.co.uk/itm/WHOLE-EGG-...-/231183703816
:confused:
עופר
עברתי היום אצל רכס למטרת הצטיידות בארגז אלומניום לטנדר החדש ,
ועל הדרך זכיתי לחזות ביצירה המוגמרת :
באמת פשוט ויעיל- קונים במכולת , מכניסים לקופסה ישר ולדרך...
קובץ מצורף 85547קובץ מצורף 85548קובץ מצורף 85549קובץ מצורף 85550
כדאי לשים לב לפרטים הקטנים.
הקופסא עשויה בירצ' ימי בעובי 6.5 מ''מ ומחוברת בסיכות 25 מ''מ - כך שהיא ממש קלה וחזקה. היות והיא נעשית משאריות בירצ' מהמפעל - חומרי הגלם לא עולים כלום,מלבד חמש דקות עבודה על המשור קרייזיק.
מסביב לקופסא יש סקוצ'ים ברוחב 5 ס''מ שחובקים את כל הקופסא פעמיים - כך שאין שום בליטה לקופסא הריבועית של צירים או נעילות והיא תופסת פחות מקום והסגירה לא מועמדת לשבירה.זאת בנוסף שהסקוצ'ים הכפולים החיצוניים מרככים מכות חיצוניות .גם הידית נעשתה מסקוצ' שהוא קל רך וחזק והכי חשוב שכידית הוא אינו בולט.
הביצים יושבות בתוך הקרטון המקורי שלהן אך הוא יושב בתוך הקרטון הקודם שנחתך לשניים וכך המצע המשכך מוכפל וגם כושר הספיגה של ביצה שבורה מוכפל. במסעות עבירות של שטח טכני ניתן לעטוף הכל ביריעת פלסטיק נצמד במספר שכבות ואז אין גבול לבטיחות הביצים.
כל הקרטון הכפול יושב בתוך חלל הקופסא הפנימי הגדול ממנו בסנטימטר אחד לכל כיוון - אורך רוחב וגובה - כך שתזוזות קלות מאפשרות לקרטון תנועות לכל הכיוונים שלא עוברות כלל לביצים,ובתזוזות חזקות החיכוך מפחית את ההתנגשות בדפנות.
יתרון נוסף - ככל שהביצים גדולות יותר הן מובטחות יותר בגלל עיגונן ההיקפי המובטח בכל שקע פרטי - ללא אפשרות תזוזה גם בתוך הקרטון.
12 ביצים מספיקות לי ליומיים עבור שני אנשים,וזה מספק 80% מהטיולים,כך שאין לי צורך בקופסא נוספת או גדולה יותר.
מי שרוצה 6 שאריות בירצ' מהמפעל לצורך בנית קופסא ושאחת ממידתן הגדולה ביותר אינה עולה על 35 ס''מ - יכול לקבלן ללא תשלום במפעל החדש בברקן.
תאום הגעה בטלפון 0556655665
עברתי אצל חיים בבוקר ומסרתי לו קילו אבקת ביצים.
התרשמתי מאוד מהמפעל החדש וזכיתי לסיור + הדרכה על נפלאות הטויוטה.
כרגע הכדור בידיים שלנו - נא העלה תמונות ומתכון
שבת שלום
אמיתי
בשבילי עין הפוכה. אם לא - לא שווה גרוש!!!
קדימה חיים.
מחר נעשה מאבקת ביצים שקשוקה לתפארת. היות ואני לא מוסמך טעם כפי שידוע לכם - אני לוקח איתי טועם מוסמך..
תוצאות הניסוי - מחר כאן.