אני לא מתעצבן חנן , אם הייתי מתעצבן לא הייתי מעלה את הנושא מלכחתחילה .
ידעתי פשוט שאלו יהיו התגובות ולכן זה לא מפתיע , אני רוצה להבין לעומק למה אנשים לא אוהבים את המערכת הזו .
Printable View
אני לא מתעצבן חנן , אם הייתי מתעצבן לא הייתי מעלה את הנושא מלכחתחילה .
ידעתי פשוט שאלו יהיו התגובות ולכן זה לא מפתיע , אני רוצה להבין לעומק למה אנשים לא אוהבים את המערכת הזו .
כי היא ייחודית, ולא מוכרת, ומסובכת מדי ביחס למע' הטעינה של הCJ הרגיל שכוללת שני חוטים: אחד פלוס קבוע מהמצבר ואחד פלוס אחרי סוויץ'.
עוד לא הבנתם שהילד אוהב להיות שונה ויוצא דופן? :twisted:
הוא לא ירגע עד ש (הקף בעיגול את התשובה שנראית לך):
1. יסדר את הבעיה ולא משנה איך, גם אם היא תיפתר במחציתה.
2. ימכור.
3. ישרף הג'יפ (חס ושלום).
חנן
לגביי ההערה שלך שהוא ה CJאיסט היחידי שנתקע עם בעיות חשמל
זה לא כי הCJ שלו מסבך אותו.
הוא פשוט פריק של חשמל. זה הקטע שלו בג'יפ.
כל אחד ושריטה שלו.. :)
-ארז 8) -
מה שנכון נכון אבל מסתבך ? לא צריך להגזים .
בקיצור עליתי על קצה חוט , בורג בדובק שמחובר על הדק 12 וולט למצבר אחד ואל הסוויץ השתחרר והמגע היה רופף , חיזקתי וזה התאזן , יום יומיים ואני יעדכן לגבי
התוצאה, לבינתיים נראה רגוע .
זה עובד חרא!!!ציטוט:
איך זה עבד בצבא? ועובד עד היום?
מערכות החשמל בג'יפים (CJ וסופה) צבאיים נאנסו לקבל תוספת של 24 וולט ע"י כל מיני קומבינות החל משימוש באלטרנטור 24 וולט (CJ), ממיר מתח דור ראשון ומחורבן (סופה), ממיר מתח דור שני קצת פחות מחורבן (גם סופה), שני אלטרנטורים ושלושה מצברים (סופה ממוגנת דור אחרון)
וד"א: ג'יפים הם לא הסובלים היחידים מכך - הקומבינה קיימת גם בנ.נ. ועוד גרוטאות אחרות.
בכל מקרה, מערכת הטעינה הדו-מתחית הטובה ביותר שיש כרגע על כל רכב שהוא קיימת בהאמר, רק אל תשאלו כמה עולה אלטרנטור של האמר...
שורה תחתונה...
UNIX, תעיף כבר את מעכת ה-24V הזו... לא כל מה שחיל חימוש עושה הוא עושה טוב (חוץ מקפה הנשיא... :wink: )
[quote="חימושניק"]מדובר בממיר DC-DC, או במשהו אחר ? אם אכן מדובר בממיר כזה, זה היה מאוד משמח אותי להניח יד על אחד.ציטוט:
ממיר מתח דור ראשון ומחורבן (סופה), ממיר מתח דור שני קצת פחות מחורבן (גם סופה)
זה אכן ממיר מ-DC ל-DC מ-12 וולט ל-24 וולט. קיים ברוב הסופות הצבאיות.ציטוט:
quote="חימושניק"]
ציטוט:
ממיר מתח דור ראשון ומחורבן (סופה), ממיר מתח דור שני קצת פחות מחורבן (גם סופה)
מדובר בממיר DC-DC, או במשהו אחר ? אם אכן מדובר בממיר כזה, זה היה מאוד משמח אותי להניח יד על אחד.
אני די בטוח שלא תשמח לשים יד על כזה ממיר בשל האמינות המפוקפקת שלו (מפוקפקת ברמות של לוקאס :twisted: :twisted: :twisted: )
אם זה ככה, אז זה בסדר, אני כבר רגיל...ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
ולעניין, איפה אפשר למצוא כזו יחידה? עד כמה שאני זוכר סופות צבאיות לא יוצאות למכירה במכרזים ואיפה שאני עושה מילואים, אין סופות ...
מישהו מכיר את הדובק והאיזולטור?
יש בדובק פוטנציומטר קטן וכנ"ל באיזולטור למה הם משמשים?
חימושניקציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
ביום שהוא יחליף את המערכת הזו ל12V, אני מתקין מייצב בג'יפ שלי.
אם כבר
דווקא כל הדיעות שלכם נגד, מדרבנות אותו לנסות עוד יותר לסדר אותה ולהוכיח לכם שהיא כן טובה ושכן יש לה יתרונות כשהיא עובדת טוב (בן בטח..) :twisted: הוא אוהב להיות מיוחד :twisted:
spair your air
-ארז 8) -