תגובה: מחפש מכון לקפיצי עלים
את הצלבים של הדרישפט הקדמי בדקת?
יחסי העברה לא זהים בסרן קדמי ואחורי זה על פניו אפשרות לא סבירה... אבל תבדוק עם הבעלים הקודם - האם הוחלף אחד הסרנים? יכול להיות שבוצעה החלפה רשלנית, למה שהיה במגרש פרוק בלי לבדוק לעומק את ההתאמה. יש הבדלים ביחסי העברה בכל דגם של רכב בין שנתונים, ידני/אוטומט, רמות גימור ומנועים.
ליאב, קשה לי להאמין שקיימים יחסי העברה שונים אצלך. בטיול שעשינו יחד היינו שמים לב לזה.
מה שכן - הרכב שלך בתקופת הבעלים הקודם עבר כמה סיבובים של ניסויים בדריישאפט הקדמי, היה שם דריישאפט של היילקס ולא יודע מה יש עכשיו.
תנסה לקרוא שרשורים קודמים על הרכב והיה שם מידע שאולי יוכל לעזור לך.
כמו כן - אני גם חושב שהכיוון זה הדריישאפט הקדמי, אני גם חושב שעשו איזשהם שינויים בגשר שאולי יכולים לגרום לבעיה הזאת. שווה לבדוק.
בכל מקרה להתחקות אחרי ההיסטוריה של הרכב פה בפורום נשמע לי כמו הצעד הראשון שהייתי עושה - לנסות להבין מה ניסו לעשות שם.
שגיא,
הטיול שעשינו ביחד זה באמת אחת הסיבות שאני חושב שיחסי העברה תואמים, מצד שני אמרנו שספרתי כבר שיניים מקדימה ככה שמה שנשאר זה להרים את הסרן האחורי ולספור 10 סיבובי גלגל מול 37 או 39 סיבובי דריבשאפט, הרבה יותר קל מלרוץ בין בעלי מקצוע.
לגבי הדריבשאפט, שהחלפתי את את הדריבשאפט מן הסתם הוחלפו גם הצלבים והבעיה לא נפתרה.. הבעיה לדעתי לא יכולה להיות בדריבשאפט עצמו אלה אולי בהתאמה שלו / שלהם לרכב. אתה זוכר במקרה איפה השרשורים שהזכרת נמצאים?
תחליף את התושבות טרנספר העקומה...
ותספור סיבובים ותחזור עם רשמים...
אני לא הייתי מבזבז את הזמן בלחפש מה זרקו כתב שעשה או לא עשה.
הוא גם אמר שיש נעילה ספול מקדימה ובפועל היו חלקי נעילה אוטומטית משוחררים בתוך הדפרנציאל הקידמי... הזוי לדעתי להסתמך על מה שהוא כתב בפורום..
הסקרנות הורגת אותנו...
מה נגמר בסוף?
נפתרו הרעידות?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הסקרנות הורגת אותנו...
מה נגמר בסוף?
נפתרו הרעידות?
אסף.
אני לא רוצה לענות בשם ליאב אז אני אתן רמזים:
1. נפתרו הרעידות
2. הבעיה והפתרון נדונו כאן בפוסט הנ"ל...
טוב... כיוון שבדיון הזה עברנו על הכל ובמקביל ליאב גם תיאר בשרשורים מקבילים החלפת הכל בערך באוטו מקפיצים עד קלינים מתיבת העברה ועד צלבים... אז זה מעניין מה באמת פתר את הבעיה.
אסף.
ליאב...?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
טוב כמו ששגיא אמר הבעיה באמת נפתרה :)
אין ספק שאני חייב פה כמה הסברים, בפשטות אספר שהתשובה הייתה פה כבר מזמן ורק בשבוע שעבר הגעתי אליה, יחס ההפחתה בדיפרנציאל הקדמי היה 1:3.7 ואילו באחורי 1:3.9.
...ככה האוטו מגיע מהחברה? עם יחסים שונים בביצים?
אין ספק שהייתה פה בעיה עם יחס...