מוני תרשה לי להוסיף,
גם קומבינות בחשמל לעיתים יהיו בור ללא תחתית.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
מוני תרשה לי להוסיף,
גם קומבינות בחשמל לעיתים יהיו בור ללא תחתית.
ממה שאני מכיר בלוחות יד 2 טנדרים 4X4 בתקציב שלך רוב המוכרים זה בני מיעוטים או סוחרים. ומצב הרכבים בהתאם.
לדעתי האפשרויות שלך או להשקיע סכום יותר גדול משמעותית,
או שתשקול ברצינות סאנגיאנג מוסו טנדר 4X4, שהוא בדיוק מתאים לצרכים שלך, אבל קשה מאוד למצוא ידני. אוטומט יש כל הזמן.
או טנדר סיני - גרייט וול סטיד. יש עכשיו ביד 2 4X4 מודל 2012 ידני עם 67 אלף ק"מ, רוצים עליו 50 אלף.
מעדיף לא סיני למרות שהסינים השתפרו. יכול להיות שהוא סביר - לא יודע - ממה שקראתי ברשת הביקורת היתה פושרת . זה אחד המשפטים שחזרו על עצמם במבחנים השונים: "הסטיגמה על האיכות הסינית נכונה ובהחלט ניכרת, עם משטחי פלסטיק בגימור זול ופשוט, איכות חומרים נמוכה, הרכבה לא מוקפדת, ומתגים ושאר חלקים שעלולים למצוא עצמם ביד שלכם, והכוונה, לתמיד." מתוך יד 2 .
לכן מעדיף את המקבילים באיסוזו ומאזדה ואולי ניסאן.
כפי שייעצו לי :
1. לבחור רכב אחד בו אני מתמקד.
2. לאחר מכן, לבחור שנתונים רלוונטיים.
אני לא "אפוי ומגובש " באופן סופי. תמיד שמח לשמוע רעיונות ומודה לכל מי שמתייחס ומקדיש מזמנו לרשום כאן תגובה.
יש לי הרבה שיעורי בית להכין, טעות תעלה לי לא מעט זוזים.
גם לי היו את השיקולים האלה..
ננעלתי על היילקס עם סרן קשיח
שתבין, אני לא עושה עבירות קשה או מחפש מעלות על ימין ושמאל, לי הייתה מטרה אחת: רכב מסעות גדול ונוח שהתפעול שלו פשוטה וקלה.
חיפשתי כמה חודשים על הלוחות וכל מה שמצאתי זה רכבים שחוטים...
החלטתי לקחת סיכון, קניתי היילקס 95 עם מנוע פראדו( גמור) ושכל האוטו עייף. הדבר שהכי עניין אותי זאת השלדה ולמזלי זאתי הייתה נקיה לגמרי( טפו טפו טפו)
והתחלתי פרוייקט, את רכב קניתי במחיר זנות ומשם רק משקיע להחזיר אותו למוטב. אני עדיין לא הגעתי ל 80 אלף אבל אני בסביבות ה50...
יש לי שרשור בדף READER RIDERS תחת השם היילקס 95, מוזמן להיכנס ולהתרשם
לדעתי חפש נבלה עם מנוע מת אבל בודי ושלדה טובים, תחליף מנוע או תשדרג ותתחיל להנות ממנו
היום היתה לי שיחה ארוכה ארוכה עם איש יקר לליבי המצוי עמוק עמוק בתחום - מומחה להיילקס ובכלל איש מקצוע מעולה לרכבי 4*4 שאני מעריך את דעתו ומתכוון להקשיב לו.
הוא גרם לי לעצור ולחשוב מה באמת אני רוצה. אם השרשור הזה גרם לי לחשוב פעמיים , הרי ששיחתי איתו גרמה לי לעצור כליל ולבצע חישוב מסלול מחדש.
מאחר ואני לא לחוץ על רכב אני עוצר הכל, שוק הנבלות משגשג ומה שכתבת כאן (geva dover) ובדף READER RIDERS מאשש את תחושת הבטן שלי בעניין השוק. מה שראיתי עד כה היה גרוטאות במסווה עמוסות צרות שיעלה הון ליישר להן קו.
להגיע להשקעה כוללת של 60K - 80K ש"ח גם אם היא תתפרש על שנה - שנתיים זה למעלה מכוחותי הכלכליים בשלב זה.
כלומר החלום לקנות היילקס בסביבות ה 40K ש"ח להשקיע 10K-15K ליישור קו זה לא הכי מציאותי שכן ההשקעה תקפץ בקלילות מעל הרף.
בשלב זה ובצער רב אני מוריד הילוך בחיפוש עד שאגדיר בברור את הצרכים כנגד יכולת כלכלית לקנייה ושיפוץ רכב.
תודה לתשובות.
יש פה וינר בפורום, בדיוק הוריד מחיר ל25... אני לא מכיר את הרכב או הבעלים אבל...
לפותח השרשור: מה שאתה מחפש זו מציאה נדירה.
כתבת שיש לך סבלנות וזו בדיוק הדרך הנכונה: חפש באופן אקטיבי אבל בסבלנות, דבר עם כל מי שאתה מכיר, בסוף אולי תמצא בדיוק את המציאה שתתאים לך (או שבינתיים תחסוך עוד כסף ...)
המשך החפירה כאן מיותרת בעיני ...
בהצלחה :)
תן לו להוציא תסכולים כאן, זה עוזר לכולנו וכך גם אחרים מוציאים תסכולים. יש מקום בשרת
היי. מוזמן ליצור איתי קשר. יש לי היילקס 96. 0503696633.
Sent from my iPhone using Tapatalk