לגבי 1. ו 3.-לא ציפיתי לתשובות אחרות
לגבי 2. מולתיסקאנר אחד הטובים שיש בשוק-רק אם גרסה מלאה
בהצלחה לרכב שחורש שוב בשדות!
Printable View
לגבי 1. ו 3.-לא ציפיתי לתשובות אחרות
לגבי 2. מולתיסקאנר אחד הטובים שיש בשוק-רק אם גרסה מלאה
בהצלחה לרכב שחורש שוב בשדות!
תגידו ,מה ,קורא ולא מבין, סגרו את כל המוסכים של טויוטה? במקום כל הכאב ראש הזה ,סתם שואל, לא עדיף לתת לאיזה מוסך קצת פרנסה?
ראה דוגמה יפה כאן, הקוד תקלה שולח אותך למנוע/אלקטרומגנט בדיפ' אחורי שעולה 14 אלף ש"ח קומפלט בטויוטה, תאמין לי שאין להם בעיה להחליף דיפ' קומפלט ואז "לגלות" שהוא בכלל לא הבעיה.
לא מאשים באופן גורף, אבל לא חסרים סיפורים באופן כללי מכאן עד לפלנד על החלפה גורפת של חלקים וחיוב בלי להגיע לפתרון התקלה.
נדב ש
לגבי DATA CANBUS בנושא:
מסתכלים על ביטים שמגיעים לכרטיס של נעילה\טרנספר\גיר
בזמו פקודה דרך אסצילוסקופ של מחשב בדיקה או אחר
זה נקרא D-A-T-A
מקליטים קובץ ולומדים אותו ואז יש כיוון לאן ללכת
רק שכחתי לומר-לומדים לזה לא דרך שמו-טיוב\שמ-יקיפדיה
ואם כל הביטים מגיעים לאן שצריך? ובכל זאת יש תקלה? ואז מה?
ממה היית מתחיל? מה היית מפרק ראשון?
לא מכיר שמו טיוב שמו קיפדיה, מכיר קבצים שצרפתי כאן לשרשור.
העובדות אומרות אחרת...
גרשון, לא בא לחלוק על הידע שלך, אבל לא הכל "שחור ולבן".
ניבדקו צמות ומחשב באופן פרטני, התקלה שהופיעה היא כנראה כללית(אני משער מיכוון שאין הרבה מידע על זה) על המערכת מבחינת שיתוף הנתונים שלה, העובדה שבכלל כל הבעיה היתה ב ADD שהלך לעולמו, לבסוף הוא הוחלף בחדש(עולה סביבות 1700 שח בטויוטה) והמערכת חזרה לעבוד כרגיל בלי בעיות....
בלי "תקלה בכרטיסים" או תקלת תקשורת כזאת או אחרת.
ברגע שמתחילים מ-DATA אז לא היה צריך-יינבדקו צמות ומחשב באופן פרטניי
נעבור לפרסומות.....
אם אפשר להצטרף לשאלה, לנד קרוזר 2007, שילוב של נעילת דיפרנציאל בטרנספר לוקח המון זמן, אבל בסוף משתלב ועובד.
שקלתי להחליף את החלק הזה מחו'ל:
https://images-na.ssl-images-amazon....L._SL1500_.jpg
https://www.amazon.com/dp/B076BVS76Y..._QuwjEbMBM3XX6
מחיר עם משלוח בסביבות 2000 ש'ח.
שאלת תם: אי אפשר לארגן מנוף ידני שיחליף את כל העסק המיותר והמסובך הזה?
תלוי בביטים שמגיעים לכרטיס... 😂😎
וברצינות:
שים מישהו ברכב שישלב(לנקוט באמצעי בטיחות הנדרשים) ושכב מתחת ותשמע את הנקישות/תנועה של המנוע שילוב.
היחידה הזאת חשופה למים ובוץ ואם לא אטומה מספיק בהחלט ייתכן שתיצטרך פירוק וניקוי שלה אם זה המצב, רק צריך מישהו שעשה זאת, ראה פירוט וסירטון שצירפתי כאן.
ועוד דבר לגבי פראדו:
ממליץ לדבר עם תומר פלד
050-760-5579
הוא מתמצא בדברים האלה-יש לו כל החלקים לפראדו
ממשיך הודעה שהיתה בשרשור הזה על היילקס 2017 חדש. לא רציתי לגנוב אותו. השאלה המקורית שלי היתה האם ניתן לשים ידית טיפשה של היילקס ישן יותר, ואני מרחיב- ידית טיפשה כלשהי.
לא מבין למה לא פרקטי. לא יודע איך בנויה הידית הישנה ולכן שאלתי. בכל מקרה, אם יש שם גשפט שצריך להסתובב או לזוז הצידה, או להידחף/להימשך אני לא רואה שום מניעה לייצר כבל פוש-פול, עם בראקט מתאים שיעשה את העבודה. בדיסקו עשיתי משהו דומה לשילוב הדיפ' המרכזי. היכן שמתעורר הצורך, תמיד יהיה מישהו עם פתרון, וחשבון ביוטיוב. (אני יודע שיש כאן הרמה עצומה להנחתה, נא להמנע בבקשה מתגובות הצידה).
אם צריך גם לשקר למחשב שלדה אחרי זה, זה כבר משהו שאני פחות יודע לעשות על המלחציים בחצר, אבל בדיוק בשביל זה יש גרשונים למיניהם.
אני לא סתם שואל, הדיסקו הוא רכב משפחתי אצלנו, והוא הולך ומתיישן, מתישהו בשנים הקרובות הוא יצטרך לפנות מקום למשהו חדש יותר, ולאור מה שקורה בשוק (מבחר ומחיר של suv אמיתיים) כנראה שלא יהיה מנוס מטנדר. היילקס הוא מועמד לא רע, ולו רק בגלל מידת הגלגל. לעומת זאת, אם הטנדרים יתחילו להיות מתוחכמים ויקרים להחזקה כמו אחיהם הsuv, כבר יהיה עדיף לקנות את המפנק.
מכיוון שטרנספר של ויגו עד 2014 מגיע עם ידית שילוב, הייתי מנסה להשאר מקורי כמה שיותר.
לקחת טרנספר עם ידית קומפלט, או רק את החלקים הדרושים ל"הסבת מפעל".
יצור כבל קאסטום הייתי משאיר כאופציה אחרונה.
בברכה,טושי
כנ"ל באותו מצב. רק שאני את הדיסקו 2 משאיר... לא יהיה עוד כזה.
מחפש מחליף לשברולט, ואם כבר במחשבה של חזרה לטנדר זה יהיה רק בגודל מלא, ראם, פורד או סילברדו(6 מקומות), החיסרון שהאישה תיצטרך לעשות ג' כדי שאני לא ידפק בתור נהג הסעות לבד. גיסי כבר החליף את הקרוזר בסילברדו, הגבה, מיגון, צמיגים בריאים ומוכן לטיולים. מה שכן התחזוקה יקרה...
המחשבה על ה"מפנק" יותר קורצת לי, חושב על ה 3 שנתון אחרון או ה 4.
כל אלה כבר שילוב 4x4 חשמלי, בדיסקואים לפחות כבר יש את המידע וחלקים לא חסר בחו"ל במחירים שלא שחיטה, סתם לשם השוואה מנוע שילוב טרנספר לדיסקו 3(חבר שהיה צריך להחליף) עולה בארץ 5-7k שח, בחו"ל אחרי הכל אצלך ביד 1500 שח....
אם לקחת תיבה מושלמת של ויגו - צריך לעשות גם חור בריצפה. וזה כבר הופך את הפרוייקט לבעייתי.
כל השאר - כולל מחשב שילוב - פתיר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ועוד דבר- פתרון טוב ומוכח - תיבה של לנדקרוזר. בלי שילוב, רק נעילה. אמין יחסית, מוכח, עובד - גם על היילקס חדש.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk