תגובה: בגי״ה - משיכת הנדברקס כאשר הגיר אוטומטי ב ניוטרל במקום ב פרקינג
אני "מודאג" שאף אחד מכם לא ציין שהוא מפנה את הגלגלים למדרכה לעצירה בתקלה קריטית, פעם לימדו לעשות את זה בטסט/תאוריה
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
אתה באמת משאיר את האוטו בניוטרל (מצב אמצעי של בורר ההילוכים) ולא בפארק (לחיצה על הכפתור בצד של הבורר)??
אני לא עקבי. לפעמים לוחץ על כפתור הP בידית, ולפעמים, כן, פשוט מכבה את הרכב, פותח את הדלת ויוצא, לאוו דווקא בסדר הזה, ומעיף מבט על לוח השעונים לראות שהגיר עבר לP.
כמו כן מה האינדיקציה שלך שבלם היד הופעל לאחר כיבוי האוטו, כשאתה 'מדליק' את האוטו. האייקון האדום של בלם היד מופיע? כן. אני מוודא שהוא נדלק כבר כשאני מפעיל אותו, מה גם שאני שומע מצוין את ההפעלה של המנועים, את המאמץ המכני שלהם לקראת סוף המהלך ואת הכיבוי שלהם כשהזרם עובר את הסף המוגדר. מכיוון שתכננתי ובניתי מערכת כזו התהליך הזה מאוד מוחשי עבורי.
12345
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אני "מודאג" שאף אחד מכם לא ציין שהוא מפנה את הגלגלים למדרכה לעצירה בתקלה קריטית, פעם לימדו לעשות את זה בטסט/תאוריה
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
קיבוצניק. מה זו מדרכה? בוא נתחיל מזה שיהיה לי אספלט :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
12345
- - - Updated - - -
קיבוצניק. מה זו מדרכה? בוא נתחיל מזה שיהיה לי אספלט :(
על אותו משקל, תל אביב, מקסימום אתה נכנס בזה שלפניך או אחריך (ובכלל אין פה עליות/ירידות) ואם אתה כבר משאיר את הגלגלים בולטים מהמרכב מישהו כבר יפגע בהם (רחובות צרים וזה).
וברצינות, בעליות רציניות נותן זווית לכוון המדרכה.
שאלה: ההגיוני ההנדסי ברור לי מדוע רצוי לפעול כפי שממליצים.
האם מישהו פה נתקל בפועל בפין פארקינג בגיר שכשל?
Sent from my iPhone using Tapatalk