יש לי שתי מכוניות, מאזדה פראמסי + גאלופר, שבוע לפני הטסט מוסיף K44 תמיד עובר את הבדיקת מזהמים בהצלחה ורץ להחליף את שמן המנוע והפילטר לחדש,
Printable View
יש לי שתי מכוניות, מאזדה פראמסי + גאלופר, שבוע לפני הטסט מוסיף K44 תמיד עובר את הבדיקת מזהמים בהצלחה ורץ להחליף את שמן המנוע והפילטר לחדש,
אלון, ניסית פעם לעבור את הטסט ללא תוספים? יש הרגשה שהיית עובר בלי בעיות. כמו שאיציק אמר, "טיפול שמש" מגביר את הסיכויים לעבור טסט. אפילו יותר מהתוסף לדעתי.
ועכשיו יצא תוסף K44 רק למנועי דיזל בשם 244 או משהו דומה , רשום לשים בטנק דלק מלא פעם בטיפול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafa
סרקתי את תוצאות הבדיקה של הגולף, מצ"ב טופס לפני ואחרי הוספת החומר.
לא יודע באיזה תוסף השתמשו, (אני אבדוק עם אחיו שהוסיף את התוסף), אני כן יודע שהחומר הוסף למיכל הדלק.
הקבצים לא עלו
לפני כמה חודשים בתחילת הבדיקות " המחמירות " של זיהום אויר כל ענף המוסכים היה בלחץ .
היום אני יכול להגיד לך שזאת עוד בדיקת כסת"ח שאינה שווה אפילו את הנייר .
רשימה של מספרים המשמשים עוד דרך להוציא כסף מהלקוח .
אין לבדיקה הזאת ולזיהום האויר כל קשר .
חבל חבל אבל זאת המציאות .
גם את הבדיקה הזאת כבר מקמבנים .
כך שאתה רואה טופס בדיקה לא תקין ... וחומר ניקוי .... ופתאום רכב מזהם מפסיק לזהם .
וכל זה על ידי תוסף דלק :-) :-) :-)
איציק
באמת דיון מתלהם ולא סגור. לדעתי רואים איטנטרסים ברורים של צד זה או אחר אבל לא מצאתי תשובה וזו דעתי לגבי כלל התוספים.(כולל דנונה עם חידק ה אל סי פופה שאמור לעזור למע" העיקול)
תשובה.אין תועלת בלי נזק והכל תלוי איך משתמשים במוצר. בד"כ הוראת היצרן מספקות את השיטה שלהם לשימוש במוצר בצורה שהמשתמש יצור תלות במוצר ולכן ממליצים על שימוש סדיר .
לדעתי אין צורך להשתמש בתכשירים הנ"ל אם אין בעיה וכך הם גם לא יגרמו צרות.
בכל אופן כל נוזל או תרסיס שמסוגל להמיס יותר מדלק אמור לפרק משקעים בדרכים שבהם עובר הדלק.(צינורות סעפת וכ"ו)
לדעתי השימוש יעיל יותר רק כאשר משתמשים בצורה אגרסיבית לדוגמא.פחית חומר על סוף המיכל
(יש רכבים שילחצו מכך ויש שלא )תמיד ניתן לתדלק עוד.
ועוד יותר טוב זה דרך הסעפת או החליל תלוי מה המטרה .
לגבי טסט וזהום אויר הייתי ממליץ לפתוח דיון בנפרד כי זה הרבה יותר מורכב מתוסף.
ואם לא הבנתם למה השיווק אגרסיבי אז תכפילו 100 ש"ח רק בחצי מליון מכוניות ותבינו למה.
:idea:
היי לכולם,
דיון סוער על תוספים, אז אני מנסה להתפרץ לדלת פתוחה ;)
קיבלתי בחינם תוסף בשם practex המיועד לשימוש בטיפול 10,000 (תוסף שמוסיפים למנוע בהחלפת השמן + פילטר שמן), עם המלצות חמות עליו. מכיוון שזה בחינם, אז חשבתי למה לא. אבל אחרי שקראתי כמה מהשירשורים בפורום התחלתי לשאול את עצמי, למה כן...?
אני מכיר 2 אנשים שהשתמשו ויצאו מרוצים (אחד מהם הוא אבי היקר שיבדל לחיים ארוכים...) אבל עוד דעות לא יכולות להזיק נכון?
מישהו שמע / מכיר / השתמש אי פעם?
אני לא מכיר Practex. חיפוש בגוגל מעלה שלל אתרים של משווקים ברחבי העולם, אך לא אתר ייצרן רשמי. נראה, נשמע, ומריח כמו שמן נחשים. . קיבלת בחינם? שמור את הפחית בבאגאז' למצבי חירום, על תקן גוזניק. תבקש ממי שנתן לך חינם עוד שלושה-ארבעה, ויש לך ערכת הנחתה! :)
אני לא מבין גדול אך שם את התוסף הנל כל 10000
והגעתי כבר ל300000 קמ והמנוע מצויין