זה עוד חיסרון של חוסר בתרמוסטט. התחממות לא אחידה של המנוע השמן והראשים. התוצאה (בד"כ) סדקים בראש ונזילות שמן.
זו גם הסיבה שבחיפושית עם תרמוסטט אפשר לנסוע כמעט מיידית (הוראות היצרן אומרות מיידית) ואילו ב"משופרות" מומלץ להמתין כמה דק'
Printable View
זה עוד חיסרון של חוסר בתרמוסטט. התחממות לא אחידה של המנוע השמן והראשים. התוצאה (בד"כ) סדקים בראש ונזילות שמן.
זו גם הסיבה שבחיפושית עם תרמוסטט אפשר לנסוע כמעט מיידית (הוראות היצרן אומרות מיידית) ואילו ב"משופרות" מומלץ להמתין כמה דק'
לא יודע אם זה עוזר או לא אבל בראשון באיזור התעשייה הישן בתחנת "דלק" חונה הדבר הזה:
סורי על האיכות - לילה+מצלמת פלאפון
הרבה זמן לא עדכנתי, והאמת היא שאני לא בסדר כי אני גם לא מצלם מספיק, אבל יש עדכון..
בשבועות האחרונים, טיפין טיפין, הפשטתי את המנוע, ניקיתי וצבעתי כל מה שצריך, פירקתי וניקיתי גם הרבה דברים מתוך תא המנוע, ופתחתי את קיר האש בין המנוע למיכל הדלק, כדי להחליף את הצינורות הגמישים ששם.
את בית המניפה תיקנתי, אחרי שגיליתי שזה של הונגון (מנוע 2 ליטר חדש יותר) לא מתאים בול, וצריך התאמות קלות בפחיות מסביב. אם אני עושה עבודות פבריקציה, עדיף לי לתקן את המקורי.
לא זוכר אם כתבתי או לא, אני מתכוון לבטל לחלוטין את מערכת החימום המקורית, ולהתקין מערכת חימום שפועלת על דלק, עצמאית. יעיל יותר, ופחות מסריח.
החדשות המרעישות הן שבחיפושי אחרי תריסים לתרמוסטט, הגעתי למצב של שליחת מיילים למגרשי פירוקים בכל מיני מקומות בעולם, עד שלפני כמה ימים ענה לי כריס מקולורדו שיש לו את התריסים, במחיר 29$. על הדרך הזמנתי גם קיט תרמוסטט (שעולה עוד 69$ וכולל הכל חוץ מהתרמוסטט עצמו) ועם משלוח של עוד 45$ (הרבה ברזל) החלקים יהיו לי ביד עוד שבועיים-שלושה.
כדי שתראו על מה מדובר, ככה נראית חווה בקולורדו שהפכה למשחטת טרנספורטרים:
http://www.bustedbus.com/udp/UDP_01.aspx?memberID=126
אגב זה:
זו אמונה תפלה, פשוט לא נכון. הקפיץ, אם לא מורכב הפוך, דואג שהתריסים יהיו במצב פתוח כשהמנגנון כושל.ציטוט:
בגלל שזה מנגנון מכני של קפיץ שדוחף תריסים במניפת הקרור. ואם יש תקלה, לכאורה, התריסים נשארים סגורים והמנוע מתחמם.
מצורף הסבר שהורדתי מthesamba.com
אסף.
שעון הקיץ מוסיף שעת עבודה משמעותית, ואני מצליח "לגנוב" כמה שעות פה ושם של עבודה על הקמפר בשבועות האחרונים.
כאמור, אני ממתין לחלק חשוב כדי לסגור את המנוע, ובינתיים הוא בחוץ, והחלטתי בינתיים לעבור על תא המנוע והמרחב שסביב הגיר, מצד לצד, ולהחליף כל מה שצריך.
מערכת החשמל (תמיד עושה לי רע להתעסק במערכת חשמל של רכב ישן שטופל על ידי חשמלאים ישראלים) - קודם כל, בצד ימין של תא המנוע מצאתי מפצל טעינה. זה נשמע טבעי כשאני כותב את זה, אבל עד לפני כמה ימים לא ידעתי מה זה או איך מחברים אותו, ולכן שאלתי וקיבלתי תשובות. פרט לזה החלפתי לא מעט חוטים ישנים, והרכבתי ממסר מתנע חדש, עם חיווט חדש. על הדרך השלמתי גם חיווט למצבר השני (שהיה מקורי ברכב והוסר ממנו). סה"כ המצב לא נורא, קצת אילתורים אבל לא משהו חריג.
הדבר הבא שטיפלתי בו היה השלמת החלפת צנרת הדלק. המשאבה החשמלית איננה המקורית, ואני מקווה שנותנת לחץ מספיק להזרקה. גם פילטר מקורי חסר, והרכבתי במקומו פילטר עגול של בוש שמיועד למערכות הזרקה. לפני המשאבה מיקמתי פילטר נוסף, מהסוג הזול (השקוף עם הנייר הצהוב בפנים) רק כדי להגן על המשאבה.
את צנרת החימום המקורית פירקתי, ואת הפתחים של הצנרת שהולכת לכיוון הקבינה סגרתי הרמטית (דאקטייפ ואזיקונים).
נשאר רק להחליף צינורות בלם גמישים, את זה אני דוחה למתי שיגיעו חלקי מערכת הבילום שהזמנתי מארה"ב.
מבחינת מצב הפח בתא המנוע- המגש של המצבר הראשי (צד ימין) חלוד למדי, אני אנקה, אצבע וארתך עליו פח עבה, מגלוון. בצד שמאל (של המצבר השני) במצב טוב בהרבה. באופן כללי יש בתא המנוע כמה נקודות חלודות, מכל מיני אלמנטים שפגעו בפח לאורך השנים ושיפשפו את הצבע. אני חושב לנקות ולצבוע את כל התא בצבע בהיר לפני שהמנוע יחזור פנימה, ככה שיהיה לו נעים.
חוץ מזה קניתי חוטי הצתה חדשים ופלאגים, ועשיתי אתמול הזמנה גדולה מCIP1 של גומיות לכל החלונות הקבועים, פילטר דלק (מקורי, שיהיה), הצתה אלקטרונית, צינורות לסעפת יניקה, ידית לדלת נהג, עיגולי ניקל לפנסים ראשיים, קיט שיפוץ לקליפרים, משאבות בלם אחוריות חדשות, גוז'ונים חדשים לחיבור מנוע-גיר ועוד כמה דברים, הכל בפחות מ450 דולר. יש למה לחכות...
אסף.
הפילטרים השקופים, אלה שנועדו לעבודה עם קרבורטור, מגבילים מאוד את הספיקה, עדיף להרכיב פילטר קטן וזול שנועד להזרקת דלק.
גם כשהוא לפני המשאבה?
(אגב, הלחצים והספיקה לא גדולים מדי, מדובר על פחות מ3 באר בין המשאבה לווסת הלחץ, וספיקה של מנוע 2 ליטר שלא רואה יותר מ4500 סל"ד)
אסף.
3 באר זה הלחץ בו עובדת המערכת אצלי, אמנם נפח המנוע גדול יותר אבל ההגבלה היא יחסית לספיקה של המשאבה, מה שנכנס (בלחץ נמוך) זה מה שיוצא (בלחץ גבוה).
יתרון נוסף של פילטר גדול יותר מהפילטרים השקופים, כאשר משתמשים במשאבה חיצונית, הוא שהפילטר לפני המשאבה משמש מעין מיכל ביניים , מקטין את הסיכוי שהמשאבה תעבוד ללא דלק כאשר המיכל כמעט ריק והרכב בסיבוב חד או עליה תלולה (האחרון לא ממש רלוונטי לקמפר אבל שיהיה..).
קיר אש צבוע, מפצל טעינה וממסר התנעה, חלודה במגש המצבר, משאבת דלק עם פילטרים
אסף.
עצבים...
כשהרכבתי את הגלגל ספר על האף, לא הבנתי איך זה אמור להחזיק מעמד בנסיעה בלי לעקם את הפח. רשמתי לעצמי הערה מנטלית לחזק את המתקן לכיוון הפגוש עם פח של 2-3 מ"מ כדי למנוע מהגלגל לעקם את הפח, אם מישהו יחליט לעמוד על הגלגל, או אם מישהו יעשה רוורס קטן וייתקל בו.
היום הורדתי את הגלגל מהמתקן כדי לקחת מידות לחיזוק.... וגיליתי שזה מאוחר מדי. מישהו כנראה טיפס על הגלגל (אין לי הסבר אחר, האוטו חונה בחניה) ועכשיו יש שקע מכוער סביבו, בפח של האף, שאין אליו גישה נורמלית מצד שני... עצבים.
אסף.
יש לפחחים דרך למשוך פח מבחוץ - מגנט חזק / ואקום , בורג קודח + סתימת החור
לא שווה להתבעס ...
מה עצבים ?
המתקן שמחזיק את הספייר מחובר פיזית לפח לא?
אז פשוט תמשוך דרכו
חוצמזה תמונות יעזרו
הוא מחובר לפח במקום גבוה. העיקום נמוך (בגובה תחתית הגלגל).ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
לא רוצה לצלם. זה מבאס אותי.
אני איישר, ועדיין זה מבאס תחת.
אסף.
אסף אלו הם החיים וזה רק פח
גם לי דפקו את האוטו פה ליד הבית מול הדלת שלי בלי שאף אחד ראה וכמובן שלא השאירו פרטים
אז מה ? שאני אקח ללב ?
תקן וזהו זה רק עיקוב קל בדרך למטרה
שמוליק, לא משנה מה תגיד, זה מבאס.
אגב, יש עוד התקדמויות, מהצד היותר משמח-
המקרר עובד! אמנם תרמו-אלקטרי מצ'וקמק, אבל עובד ומקרר. מסתבר שהיתה בעיה קטנה במתג, אבל מרגע שסידרתי אותו- זה עובד.
את ההשקעה במטען המצויין של CTEK שקניתי ב"שנפ", החזרתי- לקחתי מצבר בן כמה שנים שהיה באחת מהמכוניות של המשפחה עד שהוספד והוחלף באחר, מילאתי מים, חיברתי למטען... ולמרות שבהתחלה הוא הכריז עליו כ"בלתי טעין", אחרי חצי דקה הנורות הפסיקו להבהב, והמצבר נטען. כמה זמן הוא יחזיק מעמד? לא יודע, אבל לפחות יש לי מצבר לכל המשחקים עד שהרכב ייסע באמת עוד כמה חודשים, וכל זמן שהוא מחובר למטען, הוא נשמר במצב טוב. וכשמחירי המצברים נושקים ל1000 ש"ח, זה משמעותי.פירקתי את חיבור ה"חשמל חוף" המקורי (110V ) והתחלתי לתכנן מערכת חשמל חוף חדשה, תקנית ובלי יותר מדי סיבוכים- זה אומר חיבור חיצוני וקופסת שקעים פנימיים עם נתיך חצי אוטומטי- ומשם יציאה למטען שיחובר קבוע למצבר המשני (אם אפשרות שאני עוד חושב איך ליישם לטעון גם את המצבר הראשי).
פירקתי גם את כניסת המים למילוי המיכל- האביזר עצמו היה סדוק ולא שמיש. אני מחפש אביזר ייעודי, אבל נראה לי שאני אשתמש בצינור פלסטיק שחור רגיל, עם פקק מתברג.
שאלה- יש מצוף שאומר מה מפלס המים במיכל (כמו מצוף של מיכל דלק) ?
אסף.
מנסיוני באוסטרליה, אין מצוף. כל בוקר לפני תנועה, ממלאים עד הסוף.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
הרכב היה איווקו.
אביגדור
חשבתי להתקין משהו יותר משוכלל, יש של יאכטות שעולה המון כסף. אולי יש יותר זול?
אסף.
ל vw החדשים יש חיישן שיושב במיכל עיבוי ומתריע על חוסר בנוזל ,
אצלי בפולקסוואגן יש הכנה אבל אין את החיישן עצמו
אולי גם אצלך יש ? או שאפשר להביא מיכל כזה "קומפלט" מפירוק או משהו
חופשת פסח היתה מועילה מאוד.
הכיפוף בפח- ייושר חלקית (תודה לאבי). בפתיחה של הפנלים הפנימיים, התגלתה העובדה כי הפנל עבר כבר די הרבה יישורים- יש סימני ריתוך של מסמרים (שפחחים משתמשים בהם ליישר את הפח). גם הסדקים בקאר-קיט רומזים על זה. האוטו עדיין עם "חיוך" קל, אבל זה כבר נראה יותר טוב.
שימו לב בתמונות לסימני הריתוכים, וגם לבלאגן החשמלי.
שימו לב גם לצורה בה מותקן המתקן לגלגל. באופן מוזר, יש עליו סימון TOP מאוד ברור, וגם הקדחים מתאימים לסימון... אבל זה בדיוק הפוך מכל מתקן מקורי אחר שראיתי. ההקנה ההפוכה, אגב, ממקמת את הגלגל יותר נמוך- וזה יותר חזק מבחינת הפח. אני חושב שהתקנה עם הTOP למטה תהיה חלק מהחיזוק.
לאחר מכן, ניקיתי היטב את תא המנוע מחלודה, במיוחד באזור מגשי המצברים. על המגשים שפכתי ומרחתי שכבה רצינית של המרייט (עובי של כמה מילימטרים) שזה פתרון שאני די אוהב למגשי מצברים. את שאר תא המנוע צבעתי בצבע יסוד עשיר באבץ. לא כל כך קל לצבוע בתוך תא מנוע סגור, וחוץ מזה היו לי עוד כל מיני בעיות (צינור לחץ אוויר דולף שלא שמתי לב אליו, למשל) ובאיזשהו שלב, מייד אחרי שלקתי שאיפה שאפילו מבעד למסיכה יכולתי להרגיש את האבץ נכנס לי לריאות, חשבתי לעצמי שחוץ מלהתיז לעצמי צבע לעין, עשיתי כל טעות אפשרית. כמובן ששניה אחרי זה התזתי לעצמי צבע לעין. בסופו של דבר יצא לא כל כך גרוע.
בינתיים הזמנתי דרך איביי פתח מילוי למיכל המים, וכניסת חשמל חוף בתקן אירופאי (מאנגליה). לגבי הפתח למיכל המים- זה מדהים, כי יש המון סוגים- אבל אני רציתי בדיוק את המקורי... ומצאתי. לא הייתי בטוח איך לחפש, אז באיזשהו שלב העתקתי מהחלק את המק"ט, ורשמתי אותו בגוגל. בדיוק את החלק שהורכב לפני 30 שנה על הקמפר שלי, מייצרים עד היום ועם אותו מק"ט. (מצורפת תמונה של המיכל. אגב- איך מנקים אותו? סתם סבון כלים? ). וזה נכון לעוד כל מיני חלקים במערכות היעודיות של הקמפר- השוק האמריקאי פשוט מדהים, לכל דבר יש שוק.
המון חלקים צריכים להגיע בימים הקרובים, ולא יהיה לי זמן לעבוד על האוטו. באסה. אבל גם סתם לפתוח חבילות זה כיף...
אסף.
המים, תודה לאל, הם מי שתיה, לא קירור. :mrgreen: אז לא חשוב לי אם המיכל מלא עד הסוף או לא, אלא מפלס המים (ומתי צריך למלא)...ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
אסף.