איציק, במחירי הדלק של היום ? ...
Printable View
איציק, במחירי הדלק של היום ? ...
וזו רק אחת מהסיבות שאני מעדיף לחכות לרישוי רכב תחרותי ולנסוע לטיולים, אימונים ותחרויות על גרר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
השאלה היא.....איזה ממשרדי הרשוי או התחבורה בנוי מעץ?
כמובן,ציטוט:
נכתב במקור על ידי tomer s
חשבתי על דרום-זה הכיוון שהניידת מתכוונת אליו וכתבתי בטעות מצפון.
אם יש לך סבלנות להכנס לתחנת דלק כדי לבדוק כל פעם אז כל הכבוד-אני מסתכל מלמעלה בגלישה לצומת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
מיכה, איך זה קשור לעובדה שמידי פעם אנשים צריכים לצאת מהבית ולהגיע לכל מיני מקומות, לעבודה, לסופר .. לגן ?
אתה מציע לא לצאת מהבית עד שיהיה חוק ספורט ?
חשבתי שבמדינה אפילו כאילו מתוקנת כמו פה מותר לאדם להשתמש ברכב ששילם עליו מחיר מופקע ועומד בסטנדרטים שקבעה אותה כאילו מדינה בעצמה ... כניראה ששוב התבדיתי.
נכון מיכה ובביקורת יורידו לך את הגרר\משאית מהכביש......ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
גיא חבל לך על הזמן
האטימות באה מלמעלה
אנוכי בדיוק לפני שנה כשרק קניתי הגיפ cj שנת 87
בדיוק ניגשתי לטסט ונעזוב לרגע את המיץ שהוציאו לי על הטסט בשטויות שאני אפילו מתבייש לכתוב
נכנסתי לטסט כדת וכדין בלי קומבינה ובלי כלום
הרישיון החתום היה אצלי ביד בדיוק יום אחד כי למחרת ניידת של משרד התחבורה והבוחן החליטו שהנדנדות לא תקניות ולא עזרו השכנועים והעובדה שאתמול עברתי טסט
אכלתי הורדה מה גם שרב בוחן או לא הם לא מבינים כלום פשוט כלום
הוא מראה לי את הצינור נשם של הסרן האחורי ואומר לי יש לך צינור דלק קרוע
בקיצור הורדה על נדנדות והזמנה לבימ"ש על שינוי מבנה
ואתה חושב שבימ"ש עזר חחחחחחח
יותר אטום 1000 ש"ח ולך הביתה
אני מסכים עם כל מילה של דרור
כסף וכמה שיותר
1000 שקל זה מצויין
יצאת בזול
לי עלה הרבה יותר כשזה קרה
עלה לי ברשיון שלי לחודשיים
1000 שקל קנס , 4000 שקל לעורך דין , 2000 שקל להחזיר את הרכב לכביש
ושלא נדבר על זה שלא היה לי רשיון חודשיים ובדיוק באותה התקופה הייתי שליח
אז מסתבר שהשבוע היה לי מזל. למרות שהרגשתי רע מאוד עם מה שאני עושה.
אמצע השבוע. תורי לקחת את הבנות להורים שלי (חופש גדול להזכירכם). נסעתי לי להנאתי ברמלה בכביש רחב דו נתיבי עם ניידת תחבורה בצד. עברה בי הרגשה לא נעימה אבל הייתי בטוח שלא יתיחסו אלי.
טעיתי בגדול. השוטרת החביבה הורתה לי לעצור בצד והכינה אותי לבדיקה מקיפה. פניתי אליה ובקשתי ממנה לאפשר לי לשים את הבנות אצל ההורים כן הן כבר חסרות סבלנות (הדיסק המועדף נמצא ברכב הליסינג).
להפתעתי, היא הסכימה ובקשה שאחזור לכשאסיים. בדרך עברו לי מחשבות בסימן העלמות מהאזור לנצח. למרות המחשבות, הנטיה שלי לחיות על הקצה גרמה לי לחזור :-? קראו לזה תמימות\טמטום\מילה של כבוד.
כמובן שגברת שוטרת הייתה המומה אפילו יותר ממני. היא קבלה אותי עם חיוך על הפנים ואמרה לי שאני הראשון שלה שחוזר ( :-( , לא מבין איך היא נתנה לי ללכת מלכתחילה).
מר בודק התקרב לעבר הרכב, ראה שיש טסט ואמר: "אם יש לו טסט אין לי מה לבדוק...".
זהו זה. המשכתי לי להנאתי לעבר יום חדש.
כן התבדת. אתה לא חי במדינה נורמלית, לא הבנת את זה עדיין? אתה חי במדינה שהשכן שלך חייב לתחוב את האף שלו כל כך עמוק בתחת שלך ככה שהוא יודע שאתה נופח נפיחה לפניך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
לאף אחד לא אכפת ששלמת הרבה כסף ושזו בעצם זכותך הבסיסית להנות ממה שרכשת. גם לא אכפת להם שמה שרכשת היה פאר היצירה לפני שנים מספר. גם לא אכפת להם להמציא עובדות ו/או לא להסתמך על עובדות כלל על מנת להשיג את מה שהם חושבים שנכון עבורך.
אתה חי במדינת היהודים החטטנים. תתרגל לזה או שתשנה את זה.
לא ידידי מיכה היקר,
אתה לא הבנת
אני הייתי ציני :-)
אני יודע שהיית ציני. הייתי צריך להוציא קצת קיטור בעצמי.
מה שהכי מעצבן אותי זה שכולם, כולל אני, לא עושים דבר לשנות את המצב הזה.
אנחנו מחכים למישהו אחר שיתקן עבורנו את הבעיות שלנו. זה לא בריא לחיות ככה.
הבנזין יורד ביום שבת ב4% :)ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
אותי תפסה ניידת של משרד התחבורע לפני 3 שנים בצומת מורשה, באתי מדרום
ופניתי ימינה לכיוון צומת ירקון (מארב קלאסי וקבוע שלהם, לפחות אז...)
הייתי עם הסמוראי .... :(
87, ארוך, גרוטאה למראית עין וגם מעבר לכך...
צמיגים 205 (ברשיון 195), והקידמי-ימני היה הספייר שעוד לא הספקתי להחליף למידה המתאימה
אז הוא היה היחיד ברשיון, 195... (כן אני יודע, טמטום, מזל שהחכמתי קצת מאז... )
איך שאני רואה את השוטר מסמן לי לעצור, נפל לי הלב...
ברגע שאני יוצא מהאוטו, השוטר ממתנ"א (אופנוען! ) מתנפל עלי:
"למה הוו גרירה גבוה כ"כ ומסתיר את המספר?" (לא היה ולא נברא. )
"מה זאת האנטנה הזאת? יש לך מכשיר קשר באוטו?!?!?! " ("מה פתאום, זה של הרדיו..." )
"מה זה הפרוז'קטור הזה, הוא לא חוקי" (מאחור, על המתקן של הספייר, בכלל בלי נורה, קיים עוד מאז שקניתי את האוטו )
קיצר, אני מתחיל להתחנחן לשוטר מכל הבא ליד: "אני סטודנט, חייב להגיע לביטוח לאומי ולחזור לרחובות תוך שעה וחצי, יש לי מבחן" וכל הידה ידה ידה הזה...
השוטר, מסתכל עלי במבט מלגלג ואומר לי "תביא רשיונות, נראה איך אפשר לעזור לך :)
ואני, מחפש ומחפש ובסוף מגלה שהרשיונות בבית....רק רשיון הנהיגה עלי.
לא נלאה אתכם בכל הפרטים (אם מישהו מתעקש, אני מוסיף קישור לשרשור המקורי באתר הצהוב..)
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...=1&item=406072
הבוחן בדיוק היה באמצע בדיקת משאית, השוטר שאל אותו מה לעשות איתי, הבוחן מסתכל עלי, מסתכל על הסמוראי, מחזיר את המבט אלי וזורק לשוטר "יאללה, שחרר אותו שילך כבר..."
שמח וטוב לב, רצתי לרכב, הנעתי וברחתי כל עוד רשיוני תקף :)
רק את רשיון הנהיגה שלי שכחתי כמו מטומטם אצל השוטר ונסעתי לאסוף אותו יום לאחר מכן
ממתנ"א בבית-דגן.
אז..יש גם מפגשים מוצלחים עם ניידות של המשרד...
לא עלינו...
איתי
אם כבר שירשור של הוצאת קיטור אז עד הסוף.
בכל מקרה עדיף לברוח, זה עולה פחות.
לפני 6 שנים, יום ג', ג'יפ סופה גורר סירה 4.2 מטר, אין שום חריגה מלשון החוק ואין אף סעיף ליקוי.
ליד בית הבראה שער מנשה, מוריד אותי מהכביש בוחן תנועה.
כמובן שהבוחן לא מצא כלום, אבל למה שהאזרחים יהנו מיום סקי בכינרת ועוד באמצע השבוע? אז החל הסרט. לאחר בחינה של 20 דקות אשר במהלכה לא נמצא ליקוי, הודיע הבוחן:
"פתח מכסה מנוע" + "סובב הגה ימינה שמאלה"
תוצאה: הג'יפ מקבל השבתה על תפוח הגה ימני חופשי + פלטת כננת לא תקנית.
נגרר הסירה מקבל השבתה על בלמים + היגוי (אני לא שיכור ולא סנילי) למרות שאין לנגרר את המערכות הנ"ל כלל.
בגי'פ יושבים 4 אנשים עם רשיון ניהול מוסך, לא ניתן לשכנע את הבוחן כי ההגה תקין ומיתקון הכננת תקין.
תפוח ההגה מעולם לא הוחלף עד היום, אך סיפקתי לעצמי אישור מוסך על התיקון. חזרתי לאספיר לקחת אישור טכניון ומכון תקנים.
שקלתי את הרכב ופניתי לעמדה מספר 1.
תשובת הבוחן "לך מכאן, הגלגלים שלך גדולים, תחזור עם קטנים" מיותר לציין שהצמיגים היו ברשיון.
חזרתי למחרת עם צמיגים קטנים, טובה של חבר מהסיירת הירוקה.
תשובת הבוחן בבדיקה השניה "למה אין חיפוי לכננת מפח ואיפה האישור של הכבל?" כמובן שבאישור מכון התקנים כתוב התקנה חיצונית על הטמבון, ומובן שאין צורך באישור לכבל.
חזרתי למחרת לאחר שבניתי מגן פח ענק שמכסה את כל הכננת, והפעם גם בלי כבל.
עברתי את עמדה מספר 1.
מיותר לציין שכל הנסיעות הנ"ל הם כאשר הרכב פסול מנסיעה, אבל מה, גרר יקר מאוד.
כעת יש למצוא את השוטר/בוחן שהוריד את הרכב, על מנת שזה יבטל את ההשבתה. השוטר משרת בתחנת זכרון יעקוב, ואני גר בגדרה, כעת אפילו אני לא מעיז להגיע לתחנת המשטרה של זכרון בנסיעה על הכביש. אין ברירה צריך גרר.
לאחר הוצאת השבתה כמובן דרוש טסט. כעת זה כבר בקטנה.
ולעמוד בתור במשרד הרישוי כי לקבל את הרשיון החדש. עוד יום עבודה.
עלויות ההשבתה: מוערכת 10K ש"ח. זמן: סה"כ 34 יום מרגע ההשבתה.
תוצאת נילוות להשבתה: שיבוש כללי ברשיון הרכב. בסעיף צמיגים רשום 3x1050R15. זוהי אינה טעות הקלדה. דבר זה כמובן גורר בעיות בכל טסט ובכל בדיקה משטרה מאז.
בסעיף כננת קדמית כתוב הדבר הבא "דבל יו אי אר אן 59000" גם כאן לא נפלה טעות הקלדה שלי.
לקח:
1. לא לתקן את הליקויים, הלא אותו תפוח תקול נוסע מאז על הרכב.
2. כאשר נופלים עליך ימצאו לך ליקוי גם אם אינו קיים.
3. לא לעצור בשום מחיר.
4. שוטר הוא אויב הציבור.
5. יש לפזר מסמרים בכל מקום בו חונות ניידות מתנ"ע באופן קבוע. זה תחביב מצויין.
צרת רבים נחמת טיפשים,
קיד.
לצורך העניין, נגרר הסירה מעולם לא חזר לכביש מאז הארוע. זה כבר היה מעבר לכוחותי.
אצלי ברישיון מופיע "כננת מעבק 8000"...
אצלי רשום גם כן "מעבק" אבל רשום משקל משיכה בק"ג.. לפי המספר אצלך (פאונד?) אני מניח שזה לא עקבי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
האם אפשר לתבוע את הבוחן במשפט אזרחי על הנזקים, לדוגמא כמו במקרה של קיד שהנגרר נפסל על מערכת שכביכול לא תקינה בעוד שמערכת כזאת כלל לא קיימת?
לפי הסיפורים פה ממש מפחיד לעצור לביקורת גם עם רכב חדש ותקני.
אני מאמין שאם לעובדי "הציבור" האלו היה מה להפסיד במקרים של התעללות נטו, סתם כי הם מתוסכלים ובא להם להציק למישהו שיכול להרשות לעצמו להנות מדברים שהם לא, הם היו חושבים פעמיים לפני.
אחרי שקוראים את השרשור ממהתחלה ועד הסוף נראה לי שהשם: "עבד כי ימלוך" מתאים כאן לא פחות.
אסף.
העניין שכשאתה מגיע לביהמ"ש
אין לך הרבה ברירות ואתה לא יכול להכנס אתם ראש בראש ובדרך כלל תקבל את מרות העונש תוריד את הראש ותמשיך הלאה
לי זה כמעט עלה בג'יפ שלי, רציתי למכור אותו רק בגלל ההורדה הזו ,
קיבלתי על תנאי למשך שנתיים ואם היו תופסים אותי שוב אז היו לוקחים לי את הרשיון לצמיתות .
למזלי כבר עברו שנתיים ולא מכרתי את הג'יפ ולא נתקלתי בהם שוב .
מי מרים את הכפפה נגדם מי?
אולי יש כאן איזה עיתונאי שימצא ענין בתעלולי מישטרע / משרד התחבורע ויעשה כתבת תחקיר
אני לא מצפה מחבורת הזבל הזאת להפסיק .
לפחות יחשבו כמה ימים לאחר הכתבה ואולי יתחילו לפעול אחרת .
איציק
חשבתי שאולי אם כמה כאלו יקבלו מכות
אז כמו שהם לא ניכנסים לרהט
ככה לא יכנסו לישראל ....