נו עוד סוג של מחיר שאנחנו משלמים בשביל לקיים את הציונות. עברנו ביצות, יתושים, כולירות, מלחמות - אנחנו בסך הכל חיים היום בתקופה לא רעה.
תחנה ניידת של משרד התחבורע היום בבוקר בקצרין.
מזדה טנדר עם צמיגים שחוקים סליקס עבר וקיבל מדבקה של "ניבדקתי" ...
אני אחריו, הביא את המיטה עם הגלגלים, חפר 10 דקות, בדק את הוו גרירה ושהצמיגים נכונים. וראה שהוא לא יוצא ממני.
נידבק לי לנדנדות של גילי הר טוב, ובטופס פסילת רשיון כתוב "מתלים לקפיצים אחוריים רחוק" כך במקור.
הפקידה שישבה בתחנת האוטובוס אומרת לי, "אני רואה שאתם עם הילדים וכמה ג'יפים באמצע טיול ,אבל זה חמור מאוד ואני נותנת לך שעה להכנס למוסך לתקן את זה"
במדינת הגמדים, רעש מהומה ... הכור כבר בן 46 ועדיין "כמו חדש לא ראה שטח ..." והיילקס חוקי למדי נופל על הנדנדות ....
יהיה טוב.
צועניה ..
נו עוד סוג של מחיר שאנחנו משלמים בשביל לקיים את הציונות. עברנו ביצות, יתושים, כולירות, מלחמות - אנחנו בסך הכל חיים היום בתקופה לא רעה.
איוניק 5 | ג'יפ CJ-7 1979 | היילקס 2015
היו: ג'יפ XJ צ'רוקי 1994| היילקס 2008| היילקס 1997 | ג'יפ CJ-8 1989 | סמוראי 1988
אתה קורא לזה תקופה טובה,
אני רואה מחר יום עבודה מבוזבז ומי יודע כמה כסף להחזיר את הטנדר לכביש.
ועוד עצרתי ליד מתנא אחד בדרך וביקשתי בנימוס שיסביר לי מה התקנה ומה עברה שלי ...
הוא כמובן לא יכול היה.
זה ברור לי שזאת היתה גחמה ריגעית וקטע של חייבים למלא מכסה .. ברור ואני לא מתעצבן. לא התעצבנתי גם על הרב בוחן יאיר סיני מספר רשיון 1310 המטומטם.
ואני אשתדל לא להיות מטומטם כמו הקודם בשבוע שעבר .. אבל אפשר רק להגיד שכניראה שאיי קיו או אבחנה או ראיה טובה אין לו.
צועניה ..
תרשו לי להתמרמר:
היום פורסם שבמשך שנתיים ממשלת ישראל בונה בפרויקט סודי מקלט אטומי ל 120 שרצים (וכנראה עוד שאר "הוז אנד דוז").
העיקר שיש אנשים שחושבים שכולנו יכולים להימחות מפני האדמה אבל הם ישבו באולימפיה וינהלו את המקקים שישרדו את המתקפה.
עד עתה העלות היא מיליארד שקל.
יובל שטייניץ לא מבין איך הצנזורה התירה את הפרסום.
למגן את עוטף עזה - כסף אין.
במילה אחת : בזיה.
אני אשתוק.
פן כל מיני מתחסדים יקראו לי מתלהם.
לא עונה בפורום
לשאלות, קושיות, עצות, תובנות, נא לפנות בה"פ
מתלהם!נכתב במקור על ידי דרור ברלי
LandRover makes me feel like God - full of mercy
היילקס 95, "31, נעול כפול
מדינה חופשית. אתם לא חייבים להסכים איתי. אתם יכולים להמשיך לטעות.
לגבי הנדנדות - גילי , כמו אחרים מקצועיים ובעלי מוניטין, יכול לתת לך אישור על העבודה שלו ולמעשה בכך לכסות את השיפור הזה כחוקי כי הוא נעשה על ידי בעל מקצוע מורשה.
זה נבדק על ידי חבר אחר בפורום עם היילקס בגובה השמיים וגם אני משיחה עם חמילבסקי הבנתי שלמעשה כל עוד הוא בעל המקצוע בנה את המערכת מא' ועד ת' (וכמובן בהנחה הוא לא חתיכת דרעק) אז יש אסמכתא לשינוי, רק שצריך בשביל זה טופס ממנו.
שווה לך לדבר עם גילי , אם אכן הכל כשורה אצלך , אני לא מוצא סיבה להתנגדות מצידו.
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
אח שלו יא סנדק .. אתה באמת מאמין שיש בעיה בנדנדות ? ...
שאלתי את אדון רב בוחן בשיא הנימוס והרצינות מה הבעיה עם הנדנדות ? הוא ענה שהן לא מקוריות. שאלתי מה הבעיה איתן ? אז הוא ענה שהן לא בסדר !
אז אמרתי טוב, אני נוסע למוסך ומבקש שיתקנו, מה להגיד ?
אז הוא ענה שהן לא בסדר, החלפת את מערכת המתלים וזה לא בסדר.
אז אמרתי, טוב, אבל מה להגיד במוסך ? מה לא בסדר ?
אז הוא התחייל להתעצבן, אמרתי לך! זה לא מקורי ! זה לא בסדר !!!!!!!! אתה לא מבין ?
ציטוט מדוייק מאוד ויש לי עדים.
יהיה טוב, אני בדרך להחליף נדנדות. כבר חוזר.
צועניה ..
הסיפור שלך מתגמד ליד הסיפור שלי
לפני כשבוע מצאתי שאחד מכלי הרכב שברשותי נוסע ללא טסט
לאחר ברור קצר קיבלתי תשובה שהרכב הורד מהכביש בבדיקת תקינות .
ולכן לא מחדשים את הרשיון :!:
בשחזור לאחור הרכב כלל לא נוסע באזור הדוח .
אין שם למי נרשם הדוח .
יש רק פרטי מס רישוי
זה לקח לי כשבוע להחזיר את הרכב לכביש ועוד כ 500 ש"ח
לאזרח שלא מכיר את עמדה מס 1 .......................?
ומה אמרו לי כנראה שהפקידה ( זאת שיושבת בתחנת האוטובוס רשמה מס רישוי שגוי )
לך תתקן את זה לאחר כשנה
איציק
אני לא מבין,נכתב במקור על ידי גיא
מה הבעיה, הנדנדות הלא מקוריות לא יחזיקו במקרה של הפצצה אטומית?
אז מה אכפת ל120 נבלות? הם יהיו במקלט בכול מקרה......
אולי עדיף לצבוע אותם בשחור במקום להחליף?
חבל על הצבע במידה והרכב תקין לא לגעת בכלום !
יש לגשת למוסך לקבל אישור תיקון \ תקינות ( טופס מיוחד שיש למוסכים )
זה שהתקין את הקפיצים במידה והוא מוסך מסודר זה טוב .
ואז יש לחזור למכון רישוי כל שהוא להעביר את הרכב טסט .
ואז יש לנסוע לעמדה מס 1 במשרד הרישוי ( מנהלה וניירת לא בטוח שצריך את הרכב בשלב הזה )
ואז יש לחזור למכון הרישוי לעשות טסט חוזר
וכאן כבר אולי יחזור אליך רשיון הרכב
לפעמים יחזירו אותך למשרד הרישוי לקבל את הרשיון החדש \ ישן .
איציק
ועל זה נאמר איציק -
לך תוכיח שאין לך אחות.
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
בבקשה אל תשתוק,
ככה כל בוקר אני מחפש את השקט שלי בקריאת הגיגייך
סוכנות הבטוח הגדולה והוותיקה בארץ לתרבות הפנאי
טל 09-7676728 www.rotberg.co.il
רגע.....זה מזכיר לי משהו....נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
זה נקרא צלך צבוא, צלך צבוא.....נכון?
ולמה 2 טסטים?.....אחד לא מספיק?
ולמתלהם......לשיר!
נערך לאחרונה על ידי tzagi; 28-08-07 בשעה 08:22.
מתברר שזה לא כזה פשוט.
הנדנדות עברו בלי להתסכל עליהן בכלל אבל !
מצד שני .. כיוון שפור ניפסל וניפסל שוב אחרי תיקון במוסך, היה במדידה בצד אחד 120.2 ובצד השני היה 120.3 ואני נישבע במספרים האלו !
וכמו כן, הכשילו אותי על הפסים הזוהרים שהם הכשילו אותי עליהם לפני חודשיים בדיוק. ואז הם גם הדביקו לי את הפסי מס שתיקה שלהם !
ועוד לא ניגמרה הסאגה .. עוד לא עבר - יש בעיה נוראית בשפור.
עידכונים בהמשך.
( ואני עדיין לא ממש עצבני )
צועניה ..
תחליף מיקום צמיגים
תעביר קידמי לאחורי
כולם כולל כולם, מומלץ לקרוא כאן את תגובה מספר שבע.
גם אני, פעם אחת, בטעות, אני נשבע, עצרתי בתחנה כזו (יותר נכון נעצרתי).
בעצם, זו לא הייתה פעם אחת, אלו היו שלוש פעמים: פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי....
מאז, בי נשבעתי שלא אעצור לעולם בתחנה שכזו.
אם אני רואה אחת, אני:
א. עוצר ומחנה.
ב. דופק פרסה במקום.
ג. עושה "ויברח".
ד. הכי חשוב - לא עוצר ויהי מה!
ה. כל התשובות נכונות
האמת, אני מת לשמוע מה יש לדרור להגיד, כי זה בטח ישקף ב 100% את מה שאני חושב על הטינופות האלו.
חבורה של עובדי מדינה, אפסים, אוכלי חינם, שקמו בבוקר עם תמונה של האזרח ומעליה רשום: " איך נשחיל אותו היום".
אתה אשם - כמו שאמרת מס שתיקה, הם השחילו אותך ואתה שתקת.... פעמיים!וכמו כן, הכשילו אותי על הפסים הזוהרים שהם הכשילו אותי עליהם לפני חודשיים בדיוק. ואז הם גם הדביקו לי את הפסי מס שתיקה שלהם !
תמשיך להגיד שזה גשם..... (ואם פספסת - משתינים לך על הראש).
Statistics mean nothing to the individual
אולי שווה לפתוח שרשור נפרד עם מקומות מועדים לפורעונות שכאלה
כמו למשל צומת "טמפו" בחולון, יש שם עמדה קבועה בטרמפיאדה ליוצאים מאיזור התעשיה חולון לכיוון מחלף השבעה.
ולגבי המקרה של גיא, לא שאני מעודד דברים כאלה , אבל למה לא להשיב להם באותו מטבע ופשוט ללכת למעכר? 300-500 ש"ח וסגרת לך את היום בהרבה פחות תיזוזים
לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי להיות צמחוני!
מחפש רוכש לזוג כליות במצב טוב,כולל עבודה...
ללכת למאכר זה להצדיק את המעשה שלהם .
חלק מהם " בוחנים " ביום ומאכר בלילה .
כולל הפקידות שלהם .
איציק
סוף דבר ... כמעט.
החליפו לי את הפנס הקידמי השמאלי ומאז פתאום השפור הסתדר !
פנס 80 ד"ח אגרת טסט ובדיקת עשן ( מה קשור בדיקת עשן חוזרת ? הם הרי עשו לפני חודשיים ?!? ) 120 ש"ח והאוטו תקין לגמרי.
קיבלתי נייר לקחת למשרד הרישוי רק שאז כבר היה 12:31 והיה מאוחר מידי.
מחר אני אפסיד עוד יום עבודה שיעלה למשק עוד כמה מליונים מהתל"ג ... ויהיה בסדר.
מסקנות:
1. היתה לי אפשרות להמשיך ישר ופניתי שמאלה ישר למלכודת. - מסקנה - בחיים לא לפנות שמאלה !!!!!! עדיף לנסוע לאילת דרך קרית שמונה מאשר להכנס למלכודת.
2. לא ברור לי מה בכלל קרה פה, לא היה קנס ולא קיבלתי דו"ח משטרה .. את עלות הטסט המכון קיבל ואת עלות הפנס החנות קיבלה, לא הייתי צריך פסים זוהרים כי התפשרתי על הפנס. ( אני יודע, אני משחק לידהם עם העניין הזה אבל הבייבי סיטר עלתה לי יותר ), אז המדינה לא קיבלה שקל מכל הסיפור הזה. המקלט האטומי של אולמרט לא הרויח שקל .. אז האם יתכן שהרב בוחן המדופלם מר 1310, באמת חשב שהמתלה שלי לא תקין ? קשה לי להאמין ... בעיקר כי הסיפור טיפה מזכיר את הקטע של א. עם הדיפנדר והצמיגים .. והמבין יבין בשקט בבקשה.
3. עדיף אחות זונה מאח בוחן רכב .. ומצד שני, אם היה לי אח בוחם רכב .. הייתי מפרק לו את העצמות כל יום בסבבה ...
ו ... נישבע לכם. בפעם הבאה אני יורד לשטח / יו טרן / ממשיך ישר .... אני אצלהם לא עוצר יותר.
צועניה ..
שמרו על קשר