הפוסל, במומו פוסל?
יוני5
Printable View
מצטער, אני עובד, אין לי זמן לכתוב...:cool:
היי חברה, ברוך השם הפורום חי ובועט מתמיד.
נכנסתי היום לראות מה קורה ומצאתי שאני צריך להגיב לפחות להודעה אחת שנכתבה אחרי התגובה שלי וזה לאורן.
את בעל הרכב באמת אני לא זוכר, הוא היה אצלנו במוסך לפני שבוע וחצי (+-)בזמן שהייתי בחופש ואת כל השתלשלות העניינים איתו הבנתי לאחר שתיחקרתי את אבא שלי סעדיה שהיה פה בזמן החופשה שלי לגבי בעל הרכב והמקרה.
לאחר שתחקרתי את אבא שלי יכולתי לפרט מה הוא תיקן ומה היו התקלות שהוא החליט להתעלם מהם ולא לתקנם.
היחיד שאני זוכר זה את הקונה שהגיע לבד עם הרכב ללא בעל הרכב הנ"ל ואחרי בדיקה שלנו החליט להשקיע כסף בתיקון הרכב עוד לפני קנייתו פיזית מהלקוח.
הטענה לפיה הכשלתי את העסקה לא מתאימה כלל להלך הרוח של הקונה וההשקעה שלו ברכב לפני הקניה.
רק בפגישה של הקונה עם בעל הרכב לפי הבנתי בשרשור הזה, העסקה בינהם נפלה ואת זה בעל הרכב צריך לשאול את עצמו למה???
בברכה
יורם
מוסך אפ"ק
יורם ידידי,
הנני סמוך ובטוח שאתה אדם ישר(כי כזה אני- בוטח בכולם-עד ש"דופקים" אותי). אין לי כל טענה ואפילו חצי טענה כלפיך. טענותיי הופנו כלפי אותם אלו שלקחו על עצמם את הזכות לסתום פיות לאחרים...
גם רשמתי בהודעותיי הקודמות- שהדיון כבר מזמן הפך מ"האם מסך אפק אמין או לא" ל"האם מותר לאדם שלא רשום פה זמן מסוים להעלות את טענותיו".
אין ספק שקיימת אמיתות מסויימת בדברי אלו שטוענים שאדם חדש כאן צריך לרכוש "אמון מסויים" (אינני אוהב את הביטוי - אך לא מצאתי משהו אחר) בין חברי הפורום לפני שהוא מכפיש- ולראיה אותו אדם ,אם אינני טועה, אינו מגיב כלל מאז פתיחת השירשור.
אבל שוב, לדעתי, אם הדברים אכן היו כך, לא היה לאתר זה שום סיכוי(או זכות) להתקיים.
בברכה,
אורן
הדיון נראה שמיצה את עצמו, חופש הביטוי נשמר ובסך הכל גם רמת ההתבטאות. בואו נשאיר את זה ככה.