תגובה להודעה: המלצה לג'יפ ראשון
[quote=אור .ס.;242486]היי, אם אין תקציב ניתן לחכות עוד קצת ולחסוך.
ויטרה לא רעה בכלל בשטח, בכביש היא מעט יותר הגיונית בעקבות מנוע 1.6, אבל היא צורכת יותר דלק, גם מדובר ברכב ישן (סביבות שנת 94 או 95 בתקציב שלך).
עם האופי שאתה דורש לשטח, לא יהיה לך שום בעיה להסתדר בויטרה.[/quot
אור תודה.
כמה דלק הויטארה צורכת?איך היא בכביש?השנתון הנמוך הוא בעייתי?הבנתי שזה רכב מאוד אמין.
הא אני מציע שלא תעודד פה נהיגה מהירה,אחרת חברי הכנסת פה יקימו נגדך ועדת חקירה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanabuhav
חבל מאוד שאף אחד מיכן לא שם לב לאופי הנהג - האם אנחנו באמת רוצים כל מיני "חולי מהירות" שנוסעים על רכבי שטח כבדים וקטלניים ?
הכותב אמנם נשמע נחמד ואנטליגנטי- לא הערס המצוי הנוהג על רכב שטח תוך אי התחשבות בחיי אדם- ויחד עם זאת אני ממליץ לו לטובת כולנו להישאר על רכב נמוך- ככה לפחות קטנים סיכויו להרוג ביחס למי שמשתולל עם רכב שטח גבוה\ כבד.
נו באמת!!!
אם לא היית נשמע כמו החנון המצוי יש אופציה שגם אתה ערס מצוי לא?מי משתולל?מי הורג?באיזה סרט אתה חי?בטח פורמולה 1 על פי השקפתך זו חבורת ערסים רוצחים!!!!לא ידעתי שיש ג'יפאים הומואים!כולה רציתי ג'יפ חמוד לעשות איתו טיולים בצפון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoav
חג שמח
תתפלא כמה כן שואבים רעיוונת מהפורום הזה.
לפני שנים כשקניתי את הסמוראי, הבעלים הקודמים שלו אפילו לא ידע איך לשלב את ה 4X4 כך שהסברים ממנו לא היו לי, ולא היה לי אף חבר עם ג'יפ. הרבה מהידע והרעיונות מה עושים עם הסמוראי ומה הוא מסוגל לעשות שאבתי מפה, וגם הרבה מהדברים מה לא כדאי לנסות ולעשות איתו. נימוסים בשטח, עשה ואל תעשה, מה מסוכן ומה לא- זה הרבה תושב"ע (תורה שבעל פה) ואפשר לספוג לא מעט ידע מקריאה בשרשורים.
ובשרשור הספציפי הזה מופיעות כמה שורות שמאוד מדאגיות אותי, ומדאיג אותי שנהגים אחרים, ואולי כאלו שחדשים בתחביב, עשוים לקחת מהן דוגמא:
ציטוטים נבחרים
"..היי, 170 קמש זה לא הרבה, גם הפוקוס של אמא שלי נוסעת ככה, גם הZX1.4 שהיה נסע ככה, אז זה נחשב ספורט ?
לי יש ג'ימני ואני בא מעולם האופנועים ואחכ פיג'ו 206 1.6 שמכונה "ספורט" אבל היא סתם אוטו מעפן שמגיע ל200 בלחץ אטומי מאוד.
אני לא צריך ולא רוצה לפרט לגבי ג'ימני, אבל אני יכול להגיד לך שזה הרכב היחיד שירסן אותך, כי הוא לא מסוגל לעבור את ה135 קמש (ברצינות) ולא נעים בכלל לנסוע מעל 100
אם תקנה גלופר אז תוכל לנסוע גם 150 ודי בכיף למען האמת (טורבו דיזל)."
-"ג'ימני לא עובר 135..." למי שעובר מרכב נמוך לגי'פ קטן וחסר יציבות כמו הג'ימני (ויש לי כזה) - גם 110 זו לא בדיוק המלצה טובה.
-"בגלופר תוכל לנסוע 150 די בכיף" (?!?!?)- לא כשאני באותו כביש אני מקוה...
אם מישהו היה כותב פה הודעה שלנסוע על שדה חרוש זה כיף, ולהשליך פסולת בחניון לילה זו מצווה, ושמומלץ לנסות ולעלות את המדרגה במצלעות ב 2X4 עם עיניים עצומות - כי זה ממש מגניב- ההודעה שלו היתה נמחקת, במקרה הטוב, על ידי מנהלי הפורום.
זה לא שונה לדעתי במקרה הזה.
בכל מקרה אם ג'יפ יגרום לך לנסוע לאט- אני מוכן להשתתף במימון!:p
מה שלא תרכוש
תתחדש , תהנה, ותברור את העצות שאתה מקבל.
יואב.
רעיונות,עזרה וידע-בטוח.אין פה ילדים שמקבלים השראה ממישהו שהם לא מכירים לנסיעה מהירה.תעשה לי טובה.בהתחלה נתת לי אחלה תגובות,משהו השתבש?אגב אני שף מצליח,אתה רוצה אולי לפתוח לי גם מסעדה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mik
הגיע הזמן למצוע טירוף אחר,שטח!
השטח לא פחות מסוכן (אפילו יותר) מנהיגת כביש, ומ"טירוף" בשטח עתה עשוי להרוג את עצמך, אשתך לעתיד וכל מי שאתך בגי'פ.
גיפים הם בהגדרה רכבים פחות בטוחים ויציבים בכביש כמו גם לרובם (להוציא את הקטנים) אפקט נזק הרסני הרבה יותר במקרה של תאונה.
אני חושב שתת הדיון מוצה. בבקשה לחזור לנושא המקורי.
אסף.
היי, דלק באיזור 1:7 אם אני לא טועה.
לגבי אמינות, אמינה ככל שתהיה, גם לה יש את גבולות ההתעללות, כמובן שרכב שנת 95 עם 200 אלף או רכב שנת 2000 עם 150 אלף יפגינו אמינות שונה לחלוטין, כי זה עוד בלאי מצטבר ועוד שנים בכביש.