תגובה להודעה: עכשו ב-NRG - מרדף מטורף של משטרה עם מסוק אחרי ילד עם טרטורון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
בכל זאת אענה לברוך.
ברוך - אם מדברים על מוסר, הרי שבשכר הראוי היית מוכן לייצג את דעתך ההפוכה.כי בסוף אתה עושה זאת יום יום.
מעניין....
אז בעסק שלך, בא אליך קליינט, אתה עושה מה בא לך או מה שהקליינט דורש? (אפילו אם לדעתך זה טיפשי)
????
ברוך, הוא עלה עלינו, אני רוצה הפפלים בחזרה :-)
אני עוסק בנושאים טכניים שהפתרונות שלהם מוסכמים עלי ועל הלקוח שלי. אם זה לא מתאים לאחד משנינו אנו ניפרדים בשלום,ואין כאן בעיית מוסר.
יש מקצוע שאתה בטח מכיר, שהמוסריות בו היא ענין לגודל התשלום. במחיר טוב אייצג את דעתי ההפוכה,ובמחיר מצוין גם אלחם עליה.
לכן כשדנים בעיניני מוסר,זכות העמידה למקצוע הזה - מוגבלת מאוד.
נדמה לי? או שהפורום הזה נהייה במה לכל אלה שצריכים לפרוק תסכולים?
בכל מקום כאן מתלוננים- אם זה על האימפוטנטיות של המשטרה, הממשלה, החברה, הגנבים, כל עניין חוקיות הספורט המוטורי והבירוקרטיה שמסביב.... ואני בטוח שיש עוד מלא דוגמאות שאני אפילו לא יודע עליהן....
זה כאילו שאנשים רואים/ קוראים/ שומעים חדשות ומבזקים, ואז באים לכאן, אם בשביל להתלונן כמה זה טוב או כמה זה רע, אם זה נחוץ או לא, ואיך זה פוגע בהם, ולמה וכמה ושלל דעות אחרות.
אם כלכך רע לכם פה.. למה אתם כאן?
הרי בארצות הברית ואירופה הרבה יותר טוב, ומזמן לא היינו שם במצב כזה או אחר.
ווגם אם כן- היינו פותרים את הבעיה בשיטה זו או אחרת שתהיה פי מליון יעילה יותר מאשר בארץ...
כלכך מציק לכם? במקום למצוא ולהאשים מישהו אחר שאמור לעשות את זה, קחו אחריות, ותפסיקו להתלונן.
חשבתי שפורום אני אמצא מעין מקום מפלט מכל החרא שברשת, ובמקום זה, הריח של החרא חזק פה יותר מאשר בחוץ.
חשבתי שבאתר ג'יפולוג מדברים על ג'יפים, ולא על כל מה שאנו מנסים לשכוח, גם אם רק לרגע, באמצעותם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
חשבתי שבאתר ג'יפולוג מדברים על ג'יפים, ולא על כל מה שאנו מנסים לשכוח, גם אם רק לרגע, באמצעותם.
אתה מודע לעובדה שאתה נמצא באוף טופיק נכון?
תרשה לי לתרגם לך: נושא שונה (?)
זה נוצר במיוחד לדסקס נושאים שאינם קשורים לג'יפים או לעניינים מכניים, אז מה הבעיה פה?
רוצה גיפים נטו? אל תכנס. אבל למה למנוע מאחרים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
זה נוצר במיוחד לדסקס נושאים שאינם קשורים לג'יפים או לעניינים מכניים, אז מה הבעיה פה?
לפני כמה שנים(מי שממש מעונין ימצא בעיתונות)נערך מרדף אחרי טרקטורוניסט משתולל ברחובות אשדוד.בשלב מסוים מסוק הורם לאויר והמרדף הקרקעי נעצר כדי למנוע אבידות.המסוק עקב מלמעלה אחר הברנש עד שהגיע לביתו ואז נשלחה ניידת.מה שקרה אח"כ זה כבר סיפור אחר אבל כך לדעתי צריך לנהוג במקרים הנ"ל.
הנה הפיתרון האולטימטיבי: מזל"ט צילום בדיוק כמו בעזה, אני לא מבין גדול אבל נראה לי יותר זול ממסוק בטח לשהיות ארוכות באויר, ואולי גם ימצא כמה סופות גנובות על הדרך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהרון
לפני כמה שנים(מי שממש מעונין ימצא בעיתונות)נערך מרדף אחרי טרקטורוניסט משתולל ברחובות אשדוד.בשלב מסוים מסוק הורם לאויר והמרדף הקרקעי נעצר כדי למנוע אבידות.המסוק עקב מלמעלה אחר הברנש עד שהגיע לביתו ואז נשלחה ניידת.מה שקרה אח"כ זה כבר סיפור אחר אבל כך לדעתי צריך לנהוג במקרים הנ"ל.
אני לא משפטן (ברוך?), אבל למייטב הבנתי אם לא עוצרים את הרוכב על הרכב, מתחיל סרט להוכיח שהוא זה שנהג ... ברגע שהוא נכנס לבית, ויש בבית כמה אנשים, זה יהיה בעיה להוכיח. במיוחד אם זה בלילה בחושך ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יקיר גרין
אני לא משפטן (ברוך?), אבל למייטב הבנתי אם לא עוצרים את הרוכב על הרכב, מתחיל סרט להוכיח שהוא זה שנהג ... ברגע שהוא נכנס לבית, ויש בבית כמה אנשים, זה יהיה בעיה להוכיח. במיוחד אם זה בלילה בחושך ...
אתה לא משפטן, אבל במקרה הזה אתה צודק...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
ציטוט:
דברים שבטוח ימחקו אז חבל על הזמן - פוליטיקה, דת, פנויים-פנויות, וכל מי שהוא גולשי וותיק בפורומים אינטרנטיים כלשהם יודע טוב מאד למה אנחנו מתכוונים. רוצים לעורר פרובוקציה - תמצאו מקום אחר.
לקוח מכאן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
בכל זאת אענה לברוך.
ברוך - אם מדברים על מוסר, הרי שבשכר הראוי היית מוכן לייצג את דעתך ההפוכה.כי בסוף אתה עושה זאת יום יום.
אין מה לעשות שעם חינוך נכון ,לימודים גבוהים ושכר מתאים - אפשר לקבל ייצוג נאות של כל דיעה ממקצועות מסוימים.
ושתהיה שבת שלום לכולנו.
חיים,
אם זה כל מה שהצלחת להוציא מהמקלדת, כבר היה עדיף המצב הקודם [ שהפסקת להתערב בשרשור...]
עלית בטעות ובחוסר הבנה מוחלט על עץ גבוה מדי, הוגש לך סולם לרדת [ כשכתבו לך שהצגת דיעה הפוכה כדי "לחמם" את הדיון ] ובחוסר הבנה [פעם שניה] מוחלט, לא השכלת לרדת בו... ובפעם השלישית הגשת לעצמך סולם כשכתבת שתפסיק להגיב ... וקיבלנו את דעתך בשתיקה רועמת...
ועכשו הוכחת שצדקת.. אז אנא ממך, תשאיר את זכות התגובה למי שעושה זאת עם טיעונים ברקע ....
לגופו של עניין הערתך מיותרת ולא במקום, זה ממש כאילו שאני אכתוב עכשו שכל מטרתך הייתה לעורר את מכירות העסק שלך ... שמצבו [ האמת , אין לי מושג ...] ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהרון
חוץ ממה שגיא כתב למעלה וזה נכון לפי דעתי יש דבר נוסף,
היה מסוק באויר, היו מישטרות ברחובות, היה לא מעט רעש באזור, אולי שאר העברינים הקטנים (בנתיים) יחשבו בפעם הבאה לפני פריצה קצת יותר אם שווה להם אחרי שבפעם הקודמת "בעל הבית השתגע", זה בטח לא יקרה אחרי פעם או פעמיים של כזה בלאגן ורעש, אבל אחרי מספר פעמים שהמשטרה תאכוף בצורה כזאת את החוק אני מאמין שהם ילמדו שהמשטרה אולי סוף סוף עושה משהו (חיובי מיבחינתינו) בנושא