לא יודע על מה אתה מתרעם חיים יקירי ...
ילד[?] בן 16, פרץ לרכב חונה, ונמלט מהמשטרה כשהוא רוכב על טרקטורון בצורה מסוכנת וללא רשיון.
זה שהוא שם ז... על חוקי המדינה, זה עוד מילא , אבל לא שם גם עלינו האזרחים [ פרץ לרכב חונה ...] ואתה דואג לשלומו ?
האמן לי שבמדינות אחרות [ ואני לא מדבר על עולם שלישי] מזמן היו הופכים אותו בצורה יזומה או לחילופין יורים לו ברגל [במקרה הטוב ...]
הכותרת שלך גרמה לי ל"בזבז" זמן יקר על צפייה "בסרט אימה " איך מתעללים בילד מסכן [לכאורה] ובסוף הסרט מראה בדיוק ההיפך: איך מרדף משטרתי, מנוהל בצורה נכונה תוך שימוש נבון באמצעים [ כמו מסוק ] ע"מ לעצור עבריין שבמקרה הוא בן 16 ... ע"מ לעצור אותו וללמד אותו שיש חוק וסדר במדינה.
האמן לי שאם ישקיעו קצת בהחזרת כושר ההרתעה למשטרה, אותו פוחז לא יעז להמלט משוטרים אלא יעצור במקום.
נראה אותו נמלט בצורה כזאת משוטרים אמריקאים, או גרמנים לא עלינו ...
אני רק מקווה שרשויות החוק יתייחסו לבריחתו ולא ימצאו איזה פרצה בחוק כדי להתייחס אליו כאל עוד "ילד מסכן שלא הבין מה עשה "...
חיים, אני חייב לומר שלפעמים אתה מצליח להפתיע אותי ....
והנה גם קישור לסירטון
http://www.youtube.com/watch?v=QNHCbpyeW2M
sos4u; 24-08-09 19:07. : הוספת קישור לסירטון
הבנתי .הוא פרץ למכונית שחנתה בחולות של ראשון.
לא ברור שהוא נסע בלילה למקום מבודד כי אין לו רשיון ?
99% - .
, , . - . "" 16 , "" .
, .
.
- . .
.
" - "" , , , .
, , '
16 , , - ...
.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
איך השוטרים הרעים עושים כזה דבר לאזרח שומר חוק אני לא מבין ...
אני אומר חבל על כזה מירדף ארוך ועוד בשטח בנוי, עוד שהוא היה בחולות היה צריך לירות ירית הזהרה באויר ואחרי זה לכיוון הגלגלים של הטרקטורון, וגם אם יפספסו את הגלגלים ויפגעו בו לא נורא, היום הנבלה פרץ לרכב, עוד שנה הוא יעלים למישהו מכאן גם את הרכב ....., זה בתנאי שהוא לא יהפוך לפושע אלים ליפני זה.
עבריין הוא עבריין ולא משנה הגיל שלו, שיטפלו כמה שיותר גם בחארות האלה, זה מהמיסים שאני משלם ושהיום אני אלך לישון אני אדע שעשו עם המיסים שלי משהו כמו שצריך
- !
- ....
במדינה נגועת טרור כמו שלנו מי שבורח מהמישטרה ראוי שיעצר גם אם זה יעלה לו בכמה עצמות שבורות או בחיים.
בייחוד אם האדם בורח באופן מודע וברור מהחוק.
אגב אותו דביל תורן לזכותו יאמר שהוא נתן פייט מרשים.
חיים, נראה לי שאתה פרובוקטור לא קטן - רצית כנראה לעורר כאן תגובות הפוכות, והצלחת.
אם לא זאת היתה כוונתך, ואתה באמת חושב את מה שכתבת, אתה הוא זה שזקוק נואשות ודחופות לאישפוז כפוי עם מכות חשמל.
זה מתחיל ביחס לסביבה, להורים, למורים, לרכוש, לכבוד של אחרים, לבחורות, לסדר ומשמעת, ועוד ועוד ועוד, ממשיך בזה שכמה "ליברלים" אדיוטים מחוקקים חוקים שאוסרים על הרמת יד או סטירה טובה לילד, גם כשהוא מתפרע בכיתה או בחוץ וגם כשהוא שותה אלכוהול וצורך סמים, ומסתיים במציאות העלובה והעגומה של חיינו שבה הכל הפקר ואין שום בטחון אישי לאף אחד מכיוון שתמיד יש מישהו שהוא חזק יותר או נמצא בתוך כנופיה.
ככה הורגים 8 בריונים אבא שמגן על הבת שלו, ככה כשחולירע כלשהו מחליט לחדור לתוך ביתה של אישה, לשדוד ובדרך גם לאנוס, וככה בעוד רשימה כאורך הגלות של פשעים בריוניים.
מצידי, אחד כזה שלא עוצר לפי הוראת שוטר ובורח, גם אם באמת לא עשה כלום, הכל כשר כולל פגיעה מכוונת בו.
"ילד" בן 16??? אתה לגמרי דפוק אם לדעתך עבריין כזה הוא בגדר ילד, בעקר אם הוא פורץ בלילה וביום לרכבים ובתים.
לדעתי צריך לשנות את כותרת השרשור ל -
"רכס ירד מהפסים, הבה ונעשה לו מגבית לאישפוז יום באברבנאל".