נקסוס
האם בניתה כבר כלוב ? אם כן תן תמונות ,עלויות ופרטים נוספים :lol:
יצחק
Printable View
נקסוס
האם בניתה כבר כלוב ? אם כן תן תמונות ,עלויות ופרטים נוספים :lol:
יצחק
יצחק, כשאני אבנה אני אפרסם את המידע הזה. אני גם אצלם הכל ואעלה כאן עדכונים תו"כ עבודה. היא לא צפוייה להתחיל לפני אוקטובר.
טוב, הגיע זמן הכלוב. זה עדיין לא יקרה מחר או מחרתיים, אבל אני מתחיל להריץ את זה קדימה מהר יותר עכשיו שיש לי את ה$$ לכיפופים ולחומר.
תכנון ראשוני, בסיסי, יש. כלוב 6 נקודות, פנימי, 2 קשתות (A,B) ותמיכה אלכסונית מB לחלק התחתון של קשת C המקורית. התמיכה האלכסונית והחצי התחתון של קשת A יהיו פריקים, עם חיבורים זהים לאלו שעידו כהן בונה (אם זה מחזיק על היונדאי והזיברים שלו, זה מספיק טוב - ברגים גרייד 8 ). קשת B לא תחוזק עם crossover אלא עם guesses (יהיו הרבה כאלו), בין קשת A וB יהיה X עם כיפוף קל למעלה לטובת הגנה במקרה של התהפכות על הגג. שרטוטים, פרטים קטנים ומדוייקים ושאר חיות עם תחילת הבניה.
לבנתיים, שאלה נוספת: נשמעה טענה בפיראטים שפלטת הלחץ הפנימית צריכה להיות 75% בגודלה מהחיצונית, ע"מ למנוע קריעה של הפח. נכון/לא נכון - ולמה? ההסבר שלהם לא מספק אותי, אני לא מצליח להבין למה זה נכון במקרה שהכלוב דוחף כלפי מטה. הפוך אני מבין.
ציטוט:
Of all that has been posted I would only disagree on #12 and the mounting plates. I think you are setting yourself up for trouble by having the upper and lower plated the same size. I've been told (and stand to be corrected if I'm wrong) that the plate on the cage side should only be 75% of the size of the plate on the frame side. This ensures that you do not merely rip the body off the cage and have it beat the crap out of you. Having both plates the same size makes it easier for the body to 'pass' the plate on hard impact. If they are different in size they are working against one another on impact from either direction, hopefully that makes sense...ציטוט:
12. Body mount vs frame mount. This can be a long argument. But my cage(s) are mounted to the body with .188 (3/16) thick and wide plates, with matching plates underneath. grade 8 bolts & nylocks. the argument is always "what if your body breaks off the frame", well then it will be body and cage and seats go one way, frame and else goes another way.
13. You're right in attaching the frame to the body in as many places as possible, but not "welded on"
Reflexx
www.RXDi.com
אלון, בכל מקרה הפלטות העליונה והתחתונה בדרך כלל לא יהיו זהות כי זה לא מסתדר, אתה כבר תראה בעצמך. הרי הרצפה לא שטוחה לא למעלה ולא למטה.
אלון
ממה שאני ראיתי עד היום הפלטות זהות אלא אם יש אילוצי מקום ספציפיים
http://www.ifwdc.com/events/recent/c...as2002_077.jpg
מה חדש ?
תן עידכונים.
יש לו הרבה עבודה, הפגוש האחורי והמדרגות שישמשו כבסיס עוד בתיכנון מאחר והוא מתעסק
בשטויות כמו התקנות לאחרים ופסיכומטרי.
מה שכן עכשיו נדע עד כמה הוא באמת דביל :twisted:
המדרגות והפגושים לא יהיו הבסיס - תבינו כבר, זה יהיה כלוב פנימי.
עדכונים אין, חוץ מזה שאני שוקל לבנות קודם את קשת B ולהתקין אותה, כי קשת A זה החלק הבעייתי. זמן פנוי זה מה שעוצר אותי כרגע, גם זה יבוא.