-
תגובה להודעה: נגנבה כננת WARN POWERPLANT 12,000
ניסחפתם...לא?
יש לכם בעיה, מבחינה מדינית לא משתלם להלחם בגנבות
כמה שוטר בארץ מרויח? ואתם מצפים שהוא יעשה משהו? כמו לעבוד?
סתם נגיד..שהגנב נתפס, צריך לבזבז עליו בזמן תובעים פרקליטים ושופטים? זה עולה כסף
לשים אותו בכלא גם עולה למדינה כסף,
אבל....לתת לו להמשיך לגנוב...לא רק שזה לא עולה כסף אבל זה עוד עושה כסף למדינה,
איך?
גנבו לאריק כננת? אריק יקנה אחרת? אריק ישלם מכס ומע'מ ועוד יכלכל את אספיר (עסק שמשלם מיסים?)
אריק עוזר לכלכלה.....לא? ובמיוחד עוזר לקופת האוצר.
הפתרון לבעיה....יכתב בדם.
-
דרור ,
שהייתה צעיר וחד הייתה קורא ומבין אותי יותר טוב ,
עכשיו ברבות הימים לקראת הסוף שכבר מתקרב השכל נחלש
חאחאאחאח:D:D:D:D
תקרא שוב, תחשוב מי כתב מה שכתב :D:D
-
אני אולי כועס על המדינה, מה זה כועס? עצבני ושונא ומתעב!!! אבל גם מאוהב לגמרי בארץ היפה הזו.(דרור ברלי)
יופי דרור.כתבת משפט הכי נכון שיש גם אם יצא לך בלי כוונה.
מי אמר בכלל ש"ציונות" זה לאהוב את המדינה? "ציונות" אמיתית זה לאהוב את "ארץ ישראל" ולא משנה בכלל מי שולט בה,יהודים,אנגלים,תורכים או צ'רקסים.
לשמחתנו הרבה,יהודים שולטים כאן (בנתיים...) וגם אם לא הכל מתנהל לפי רוחנו,אנחנו כאן!
זה ביתו של העם היהודי,גם אם יצטרך להקריב למעןן זה כננת אן ג'יפ.
דחילק! אנשים נלחמו והקריבו כאן את החיים שלהם.
אם הבעיות היו מסתכמות ב"גנבי רכב" ניחא,אבל כשאנשים רוצחים ונרצחים על "מקום חניה" או על כלום מסוג אחר,אסור לנו "להוזיל" את ערך החיים ולקרוא מוות לגנבים,או דברים מסוג זה,אא"כ יש לגניבה גם מטרה אידיאולוגית ואני אסביר:
כשמישהו מדליק יער עקב רשלנות או בגלל שהוא "פירומן",צריך להעניש אותו או לשלוח אותו לפסיכולוג.אבל כשהוא מתכוון לפגוע כלכלית או אקולוגית בשלטון ובארץ בגלל סיבה לאומנית.צריך לעצור בעדו בכל דרך שהיא,כן,גם האמצעות ירי על מנת להרוג.
הנ"ל נכון גם אם יש לו מהצד רווח כלכלי,אם תשלום מארגון טרור או-במקרה שלנו-רווח מעצם הגניבה.
תחשבו על זה.
-
תגובה להודעה: נגנבה כננת WARN POWERPLANT 12,000 (עוד שרשור הוצאת קיטור)
לא תאמינו, אני עדיין לא מאמין
התקשרו אלי לפני שתי דקות מהמשטרה, בכבודה ובעצמה, לשאול איך היה השירות שקיבלתי ביום שישי האחרון, לא חסכתי מילותי, אולם, אולי יש כאן צעד בכיוון הנכון, נפתח לי פתח לתקווה.
ימים יגידו,
אני לא מצפה שימצאו את הציוד שנגנב, אבל אתם יודעים מה: כל מסע של אלף מילין מתחיל בצעד אחד קטן.
יריב
-
יריב, אני לא מבין ממה אתה מתלהב...
בזמנו, ממש מזמן, קצת לפני סוף האלף הקודם, פרצו לחיפושית וגנבו רדיו-טייפ.
אחרי שבוע התקשרו אלי ממשטרת חולון וביקשו שאבוא לתת סימנים מזהים למכשיר רדיו-טייפ שנתפס בדירה של איזה זקנה שהבן הנרקומן שלה מתגורר בה.
לרגע אחד גם אני חשבתי לעצמי - "סחתיין למשטרה. בכל זאת הם עושים שם משהו כמו שצריך". באתי לתחנת חולון ברחוב אילת, ישבתי בחדר קטן אצל חוקרת נחמדה. נתתי סימנים מזהים מאד ברורים ומובהקים (מכשיר שנקנה באנגליה, עם כפתור ווליום בצד ימין, ועוד כמה פרטים ייחודיים למכשיר מתוצרת וסוג שאין בישראל). החוקרת הביאה מכשיר בשקית ושאלה אם זה זה - וואלה, המכשיר שלי. אפילו מדבקת התיקון מהמעבדה עם השם שלי עדיין עליו.
"מצטערת אדוני, זה מוצג משפטי. בדירה של האמא של הגנב נמצאו איזה 100- 150 מכשירים, והכל מוצגים משפטיים. כשיסתיים המשפט נודיע לך".
חודש-חודשיים-חצי שנה-שנה-שנתיים. אין חדש. טוב, נו. זה ברור - משפט בישראל זה סיפור לשנים על שנים. שופטים מרוויחים 70,000 שקל לחודש והם אוהבים להתפלפל ולדחות כל דבר למחר ולמחרתיים כדי שיוכלו להתבכיין כמה קשה להם.
מהמשטרה כמובן שלא מודיעים כלום. אני מקפיד להתקשר ולנג'ס, אבל כבר אין עם מי לדבר - קצינים וחוקרים מתחלפים שם כל כמה חודשים ואף אחד כבר לא מכיר לא אותי ולא את המקרה שלי. הבנתי שנפלתי שם בין הכיסאות של הבירוקרטיה המשטרתית ואת הרדיו ברור שכבר לא אראה עוד. השווי הכספי הזעום שלו לא הצדיק את כאבי הראש, בזבוזי הזמן והריצות, והוא בטח כבר נמכר במכירה פומבית בגרוש ורבע....
אז אני ממש לא צריך שהמשטרה תבקש ממני משוב כמו ניסים בוסקילה מה"קומדי סטור" ("איך היה???"...) ו"תיתן לי שירות עם חיוך". זה רק משטרה, לא בנק דיסקונט. אני רוצה מהמשטרה רק דבר אחד - שתעשה את העבודה שלה ותשמור עלי ועל הרכוש שלי ולא תבזבז זמן ומשאבים בלרדוף אחרי קשקושים כמו צמיגים וכנפונים. יש לי בטן מלאה על המשטרה, אבל האמת היא שדווקא בעניין הגניבות אין לי כל כך טענות כי אין לי ספק שאוזלת היד המשטרתית המכוונת בטיפול בפשיעה הפלילית פשוט מוכתבת היטב ומונחתת עליה מלמעלה. כמ וכל דג רקוב, גם הדג הזה מסריח מהראש.
ושוב צודק ג'ו - הפתרון לזה ייכתב רק בדם. המון דם.
-
ביום שישי אכלנו ארוחת ערב ב 19:00 , מושב בית אלעזרי, מתקשר השכן ומבקש שנבדוק אם מישהו מסתובב אצלו בבית כי קיבל התרעה לנייד מגלאי התנועה בחצר, חותני לצורך העניין יצא החוצה ומייד הבחין בדמות עומדת ליד החלון - לפני שהספיק לצייץ - נמלט הגנב לשדה החשוך מאחורי הבית. יצאתי החוצה ומלבד לבהות לתוך החשיכה לא היה מה לעשות.
מה לא לעשות - כעבור 10 דקות הגיעה ניידת משטרה עם צ'קלקה מהבהבת ושני ילדים יוצאים ממנה ומתחילים לשאול שאלות סרק, לפני כן הגיע רכב סיור של הרב"ש או משהו כזה ועשה סיבוב,
אח"כ הגיעה עוד ניידת ועוד סיור מג"ב. אפשר לרשום בפרוטוקול "כוחותינו ניהלו מרדף אחר המחבלים" או "כוחותינו השיבו אש לעבר מקורות הירי" . כמובן שזה מיותר, האמת שדי התפלאתי שהמשטרה בכלל התעניינה, כנראה שהיה מאד משעמם באותו ערב.
מה כן לעשות - מדובר באיזור שבו מתרחשות פריצות רבות מאד, כלומר - תושבי המושב והאיזור סובלים מהותית ממכת הגניבות ויועילו להזיז את התחת שלהם ולעשות משהו אופרטיבי. בת דודתי מתגוררת במזכרת בתיה וכבר פרצו לה 5 פעמים בשנה האחרונה - כל פעם רוקנו את הבית גם כאשר הם היו בבית וישנו, (זה הכי מרגיז - אפילו אני הייתי מזיז את עצמי אחרי השפלה כזאת...),
המושב מוקף בתעלה, יש לו שני שערים חשמליים שניתן לסגור מרחוק, הגנבים לא מגיעים ברגל - הם מגיעים ברכב שמפזר אותם ואח"כ אוסף אותם עם השלל. צריך לגייס כיתת כוננות בדיוק כמו שעושים בישובי קו עימות עם נוהל הקפצה מוכן מראש, לסגור את השערים מייד כשמתקבלת התרעה ואז לאייש אותם ולבדוק כל רכב שרוצה לעבור. אח"כ לסרוק עם פרוג'קטורים/ ציוד ראיית לילה ולאתר את הפורצים, את הנהג יהיה הכי קל לאתר.
צריך גם ליזום סיור מאוייש ע"י שניים לפחות, נושא נשק, שבודק ומתחקר כלי רכב חשודים שמסתובבים במושב בדרך קבע, צריך לעורר מודעות בקרב התושבים שברגע שנצפה רכב כזה - מודיעים מיידית ומפעילים נוהל.
מה עושים אחרי התפיסה - זה כבר תלוי בסמכויות הניתנות ע"י החוק, אין לי מושג - תברר. אפשר גם להסתייע בחברת לובינג ולקדם חקיקה מתאימה (צריך קצת כסף שאותו ניתן לגייס בקלות מאוכלוסייה מוכה וגדולה). אפשר גם לחבוש מסיכות סקי (כדי לא להצטנן) אחרי הכל מדובר בפעילות לילית ברובה וחבל לחזור חולים הבייתה בסוף המשמרת.
-
[quote=whisky;282709]לא תאמינו, אני עדיין לא מאמין
התקשרו אלי לפני שתי דקות מהמשטרה, בכבודה ובעצמה, לשאול איך היה השירות שקיבלתי ביום שישי האחרון, לא חסכתי מילותי, אולם, אולי יש כאן צעד בכיוון הנכון, נפתח לי פתח לתקווה. סוף ציטוט.
נו.. מה אתה חושב? גם במשטרה קוראים ג'יפולוג....
-
[quote=ח.שמואל;282774]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
נו.. מה אתה חושב? גם במשטרה קוראים ג'יפולוג....
נו אתה רואה, פלא פלאים, שוב הופתעתי, יודעים לקרוא במשטרה, שתי הפתעות חיוביות ביום ממשטלת ישראל, בסוף עוד תגיד לי שהם גם יודעים להחזיר רכוש שנגנב בכלל תפיל אותי מהכסא :p:p:p
whisky
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
ביום שישי אכלנו ארוחת ערב ב 19:00 , מושב בית אלעזרי, מתקשר השכן ומבקש שנבדוק אם מישהו מסתובב אצלו בבית כי קיבל התרעה לנייד מגלאי התנועה בחצר, חותני לצורך העניין יצא החוצה ומייד הבחין בדמות עומדת ליד החלון - לפני שהספיק לצייץ - נמלט הגנב לשדה החשוך מאחורי הבית. יצאתי החוצה ומלבד לבהות לתוך החשיכה לא היה מה לעשות.
מה לא לעשות - כעבור 10 דקות הגיעה ניידת משטרה עם צ'קלקה מהבהבת ושני ילדים יוצאים ממנה ומתחילים לשאול שאלות סרק, לפני כן הגיע רכב סיור של הרב"ש או משהו כזה ועשה סיבוב,
אח"כ הגיעה עוד ניידת ועוד סיור מג"ב. אפשר לרשום בפרוטוקול "כוחותינו ניהלו מרדף אחר המחבלים" או "כוחותינו השיבו אש לעבר מקורות הירי" . כמובן שזה מיותר, האמת שדי התפלאתי שהמשטרה בכלל התעניינה, כנראה שהיה מאד משעמם באותו ערב.
מה כן לעשות - מדובר באיזור שבו מתרחשות פריצות רבות מאד, כלומר - תושבי המושב והאיזור סובלים מהותית ממכת הגניבות ויועילו להזיז את התחת שלהם ולעשות משהו אופרטיבי. בת דודתי מתגוררת במזכרת בתיה וכבר פרצו לה 5 פעמים בשנה האחרונה - כל פעם רוקנו את הבית גם כאשר הם היו בבית וישנו, (זה הכי מרגיז - אפילו אני הייתי מזיז את עצמי אחרי השפלה כזאת...),
המושב מוקף בתעלה, יש לו שני שערים חשמליים שניתן לסגור מרחוק, הגנבים לא מגיעים ברגל - הם מגיעים ברכב שמפזר אותם ואח"כ אוסף אותם עם השלל. צריך לגייס כיתת כוננות בדיוק כמו שעושים בישובי קו עימות עם נוהל הקפצה מוכן מראש, לסגור את השערים מייד כשמתקבלת התרעה ואז לאייש אותם ולבדוק כל רכב שרוצה לעבור. אח"כ לסרוק עם פרוג'קטורים/ ציוד ראיית לילה ולאתר את הפורצים, את הנהג יהיה הכי קל לאתר.
צריך גם ליזום סיור מאוייש ע"י שניים לפחות, נושא נשק, שבודק ומתחקר כלי רכב חשודים שמסתובבים במושב בדרך קבע, צריך לעורר מודעות בקרב התושבים שברגע שנצפה רכב כזה - מודיעים מיידית ומפעילים נוהל.
מה עושים אחרי התפיסה - זה כבר תלוי בסמכויות הניתנות ע"י החוק, אין לי מושג - תברר. אפשר גם להסתייע בחברת לובינג ולקדם חקיקה מתאימה (צריך קצת כסף שאותו ניתן לגייס בקלות מאוכלוסייה מוכה וגדולה). אפשר גם לחבוש מסיכות סקי (כדי לא להצטנן) אחרי הכל מדובר בפעילות לילית ברובה וחבל לחזור חולים הבייתה בסוף המשמרת.
אני חייב לספר לכם כי יש מקומות אחרים גם בישראל.
השיטה היחידה שלא יבואו אליך הביתה/לישוב שלך זה שיצא לך שם של משוגע.
לפני כמה שנים התעורר אחד השכנים מצעקה של הבת שלו שירדה לשתות מים במטבח.
היה שם גנב "בן דוד" שלקח את המפתחות של האוטו וברח.
הבחור ירה על האוטו ועל האויר לא משנה מה הסדר.....
יש לנו כיתת כוננות מאומנת היטב ומצוידת כך שברגע שנשמעו יריות עפו החוצה לרחובות עוד 10-15 חברה מזודים עם M16 ואקדחים.
בקיצור הבחור השאיר את האוטו וניסה לברוח ברגל
המשך הסיפור לא רלוונטי אבל בוא נאמר שהיום יש רכבים חונים פתוחים ולא נוגעים בהם.
השיטה היא לסגור את הישוב להחליט שלא מוכנים יותר שיהיו פריצות ולהשקיע בענין.
אגב הסטיסטיקה אצלנו מדברת על כ 4 התפרצויות לדירה בשנה וגם זה נראה לנו המון.
יש אצלנו כ 800 בתי אב למי שחשב לשאול.
אבל אף אחד שלא יחשוב שניתן להשיג את זה ללא מאמץ משותף וקבוע.
הפתרון הוא לשלוח אותם למקום שיותר קל להם לגנוב.
זה נכון בעיר וזה בבודאי נכון בישובים קטנים יותר.
רק בריאות
צחי
-
גם בעיר ... בכניסה לדניה יש שומר בלילות עם מחסום ... לא יודע מה זה שווה אבל זה ניראה נורא מבחוץ.
-
חברים,
אני אתן לכם את הדוגמא הכי טובה לדעתי,
במושב שלי (שאולי לא כדאי להזכיר את שמו אם השוטרים קוראים ג'יפולוג....)
לפני יותר מ 15 שנים(התיישנות...),היתה מכת גניבות של ציוד חקלאי - השטחים החקלאים נמצאים מחוץ למושב .
הגנבים,מהכפרים הסמוכים פשוט פירקו חממות שלמות מכל הציוד שבהם.
אחד מחברי המושב לקח טרקטור,נסע לכפר הסמוך שממנו באים אותם גנבים,חיבר כבל לשני אוהלים והתחיל לנסוע.
חקלאי אחר,שהחממה שלו היא הכי קרובה לאותו כפר,היה משחרר צרור יריות לאוויר כל פעם שהוא הגיע לחממה בלילה.
אחרי שתי התגובות האלה, נהיה שקט מוחלט עד היום. הנבלות הבינו שאסור להם להתעסק עם ה"יהודים המשוגעים" האלה.....
קצת חומר למחשבה...
נתי
-
[quote=whisky;282793]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ח.שמואל
נו אתה רואה, פלא פלאים, שוב הופתעתי, יודעים לקרוא במשטרה, שתי הפתעות חיוביות ביום ממשטלת ישראל, בסוף עוד תגיד לי שהם גם יודעים להחזיר רכוש שנגנב בכלל תפיל אותי מהכסא :p:p:p
whisky
תתכונן לנפילה...
לפני כשבועיים נגנבה מכונית סובארו סטיישן 88' לאחד מידידי שגם ביישוב סמוך לחיפה.
המכונית נגנבה בשעת צהריים כשבעלי הרכב היו במרחק יריקה ממנו.
לאחר יומיים שלש,טלפון מהמשטרה. מכוניתכם ננמצאה בכפר פלוני נא לתאם לבוא לקחתה.
היו כמובן אי אלו נזקים,אבלהרכב חזר!
-
[quote=ח.שמואל;282948]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
תתכונן לנפילה...
בואנה עשית אותי מאושר, לשמוע שהם אשכרה מחזירים רכוש גנוב, זו סטירת לחי מצלצלת, אני תיכף יוצא החוצה לראות האם המשיח על החמור הלבן עבר את המחסום בבית לחם :p
עכשיו ברצינות, תשמע עד היום דאגתי אני להחזיר כ-5 רכבים גנובים לבעליהם (הלא מאושרים יש לומר) למצוא רכב שנזנח זו לא חוכמה גדולה, השאלה היא האם רכבים שלא נזנחים אלא משמשים אח"כ כחלפים או כ"רכבי שירות של הרשות" או רכבי מנהלה בשבילי הדרום, זו כבר בעיה, ואת זה אני לא רואה אותם עושים כמו שהייתי רוצה.
יריב
-
לכל הקובלים על אוזלת ידה של המשטרה (או המשטרע), אתם סתם קנטרנים ולא מבינים כלום. למשטרה שיטות פעולה עם תכנון ארוך טווח, שאתם האזרחים הקטנים לא מסוגלים להבין.
תראו למשל- שיטת המשטרה למלחמה בתאונות הדרכים הצליחה! עובדה: השנה ירידה ב -100 במס' ההרוגים . אכן הצלחה!!! אתם יודעים איך? פשוט מאוד: יש כל כך הרבה פקקי תנועה, כך שכולם עומדים בפקק, וכשקוראת תאונה בעת עמידה בפקק, הנזק הוא קל יותר, לכן מס' ההרוגים פחת. לזה קוראים תכנון ארוך טווח.
כך כנראה מתכננת (יש תכנון על תחשבו שלא) המשטרה להילחם במכת הגניבות במדינה: נותנים לגנבים לגנוב, עד שלא יהיה ממי לגנוב, אז הגניבות יפסקו. אז מה אתם בוכים ומקטרים על המשטרה?
צריך רק סבלנות, יהיה בסדר...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
חזון אחרית הימים מבחינתי זה החלת עונש מוות על מגוון רחב מאד של עבירות פליליות. האמת? על כולן כמעט.
עונש מוות על גניבת רכב אולי יגרום לחלק לא לגנוב, אבל לאלה שכן יגנבו זה יגרום לאנוס ולרצוח את בני הבית לפני שהם יוצאים עם המפתחות...
...מה כבר יש לגנב להפסיד.
תומס מור כתב על זה ב"אוטופיה", מצד שני לא ברור כמה לונדון של המאה ה16 דומה לנגב...
-
ציטוט:
למצוא רכב שנזנח זו לא חוכמה גדולה, השאלה היא האם רכבים שלא נזנחים אלא משמשים אח"כ כחלפים או כ"רכבי שירות של הרשות" או רכבי מנהלה בשבילי הדרום, זו כבר בעיה, ואת זה אני לא רואה אותם עושים כמו שהייתי רוצה.
יריב[/quote]
יריב,אל תגזים!
המשטרה לא תתאמץ יותר מידי בשביל להחזיר לך את המאזדה/פוקוס/קורולה.
היא כן תעשה מאמץ מסויים או אף מעבר לכך,לאתר משחטות רכב או "התאחדות" של גנבים.
מערכת שילטונית צריכה לעבוד באופן מערכתי ולא נקודתי (אא"כ אתה "סלבריטי" או משהו בכיוון שאז יש למשטרה אינטרס תדמיתי).
תתאר לך מה היה קורא אילו מישהו במס הכנסה היה מתחיל לחפש גנבים באופן פרטני...
ולגבי "רכבי שירות של הרשות",אם רק זו היתה הבעיה בהתנהלות שלנו מולם,היינו במצב טוב.
אין שום הסבר ל"תבוסתנות" הישראלית מול הערבים מלבד התירוץ של "דברים שרואים מכאן,לא רואים משם"
אז אתה מתלונן על כמה מיליוני שקלים שלנו שמסתובבים שם?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רני דקל
עונש מוות על גניבת רכב אולי יגרום לחלק לא לגנוב, אבל לאלה שכן יגנבו זה יגרום לאנוס ולרצוח את בני הבית לפני שהם יוצאים עם המפתחות...
...מה כבר יש לגנב להפסיד.
תומס מור כתב על זה ב"אוטופיה", מצד שני לא ברור כמה לונדון של המאה ה16 דומה לנגב...
למה להתפלסף בתאוריה כשאפשר לראות מקומות בעולם שמחוקקים כך,
באוטופיה עוד לא הייתי אבל בטקסס כן,
טקסס היא אחת מהמדינות שמותר לאזרח להשתמש בכוח אלים (DEADLY FORCE)
כנגד גנבה של רכושו הפרטי. וזאת המציאות.
אז מה, אין גנבות ופריצות? יש, לא הרבה בהשואה למדינות אחרות,
גנבים יורים בקורבנות? לא לידיעתי. וחוץ מזה, גנב מסכן את חייו במקרה שהוא חמוש , שוטרים נוטים לירות קודם ולשאול שאלות אחר כך כשהם רואים אקדח ביד, לא אשמתם, הם חייבים לצאת מנקודת הנחה שזה הם או הוא.
כולם יורים בגנבים? כמובן שלא. קורה לפעמים ומפורסם במידיה מקומית, יופי של פרסום מה קורה לאלה שהחליטו לגנוב.
אז מה זה נותן לנו?
בעיקר התרעה, אנשים יושנים בשקט, לוקח רק טיול קצר למגרש החניה בוול מרט (חנות ענק עם חניה ענקית למעל ל1500 רכבים) ולראות כמה מהרכבים לא נעולים, חלונות פתוחים (בקייץ) ציוד מונח בארגני פיקאפים ואף אחד לא יעיז לחשוב על להכניס יד ולקחת משהו........למה?
כי זה לא שווה את מה שיכול לקרות אם תתפס.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ח.שמואל
ציטוט:
תתאר לך מה היה קורא אילו מישהו במס הכנסה היה מתחיל לחפש גנבים באופן פרטני...
מה זה לא ככה בדיוק? אבל בדיוק נמרץ?.... שקל לא במקום ופוסלים לך ספרים. מבחינתם אתה גנב ורמאי ולך תוכיח שאין לך אחות. ואם יש לך אחות, תנסה לשכנע את הרובוטים קרי הלב הללו שהיא לא ז....ה. האמת? גם אם הכל נקי ומאוזן פיקס מבחינתם אתה גנב ורמאי, הם פשוט מכירים בעובדה שלא הצליחו לתפוס אותך, ודיר-באלאק, הם לא יפסיקו לנסות.
אם המשטרה היתה עובדת ביעילות כמו מס הכנסה, מצבנו היה מה זה טוב....
ג'ו, מה שאתה מתאר זה חזון אחרית הימים.
אם לא הייתי מת על הארץ הזו שכאן בחוץ (למרות כל החרא שאוכלים כאן בכף גדולה) בטח הייתי שכן שלך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מה זה לא ככה בדיוק? אבל בדיוק נמרץ?.... שקל לא במקום ופוסלים לך ספרים. מבחינתם אתה גנב ורמאי ולך תוכיח שאין לך אחות. ואם יש לך אחות, תנסה לשכנע את הרובוטים קרי הלב הללו שהיא לא ז....ה. האמת? גם אם הכל נקי ומאוזן פיקס מבחינתם אתה גנב ורמאי, הם פשוט מכירים בעובדה שלא הצליחו לתפוס אותך, ודיר-באלאק, הם לא יפסיקו לנסות.
אם המשטרה היתה עובדת ביעילות כמו מס הכנסה, מצבנו היה מה זה טוב....
אם לא הייתי מת על הארץ הזו שכאן בחוץ (למרות כל החרא שאוכלים כאן בכף גדולה) בטח הייתי שכן שלך.
אתה צודק.
אם תפסו אותך,פוסלים לך את הספרים על שקל!
אבל הם לא בודקים כל עסק. או שעושים מבצע על נהגי מוניות או מוכרי פלאפל וכדו' או שבודקים רנדומאלית.
רק אם אתה "עסק גדול" ומשהו נראה לא ברור.הם חופרים ואוי ואבוי למסכן...
או אם אתה קטן,אבל פתאום מחליף את הסיקס ברייננג' או בקאיין...
יש לי חבר שעובד במע"מ (עוד סוג של קללה-המע"מ,לא החבר) הוא לא מסתכל בכלל על קטנים.חבל לו על הזמן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
דרור, אני מקווה שלא פיספסת את הנקודה:
זה לא רחוק מהמציאות, ישראל לידיעתי נוסדה על: אם תרצו- זה לא אגדה (או משהו בסיגנון)
זה רק מחייב רצון לשינוי, לתלות בולשביקים על עצים ושאר צעדים להפטר מהשילטון הנוכחי.....קשה? כמובן,
אבל לא בלתי אפשרי.
ואגב,
לא שהיתי מתנגד להיות שכן שלך....אבל עדיף שתשאר בארץ ותמשיך בדרכך, המדינה צריכה (הרבה) יותר כמוך.