γψεψ ,
ωδιιϊδ φςιψ εηγ διιϊδ χεψΰ εξαιο ΰεϊι ιεϊψ θεα ,
ςλωιε αψαεϊ διξιν μχψΰϊ δρεσ ωλαψ ξϊχψα δωλμ πημω
ηΰηΰΰηΰη
ϊχψΰ ωεα, ϊηωεα ξι λϊα ξδ ωλϊα![]()
πιρητϊν...μΰ?
ιω μλν αςιδ, ξαηιπδ ξγιπιϊ μΰ ξωϊμν μδμην αβπαεϊ
λξδ ωεθψ αΰψυ ξψειη? εΰϊν ξφτιν ωδεΰ ιςωδ ξωδε? λξε μςαεγ?
ρϊν πβιγ..ωδβπα πϊτρ, φψικ μαζαζ ςμιε αζξο ϊεαςιν τψχμιθιν εωετθιν? ζδ ςεμδ λρσ
μωιν ΰεϊε αλμΰ βν ςεμδ μξγιπδ λρσ,
ΰαμ....μϊϊ με μδξωικ μβπεα...μΰ ψχ ωζδ μΰ ςεμδ λρσ ΰαμ ζδ ςεγ ςεωδ λρσ μξγιπδ,
ΰικ?
βπαε μΰψιχ λππϊ? ΰψιχ ιχπδ ΰηψϊ? ΰψιχ ιωμν ξλρ εξς'ξ εςεγ ιλμλμ ΰϊ ΰρτιψ (ςρχ ωξωμν ξιριν?)
ΰψιχ ςεζψ μλμλμδ.....μΰ? εαξιεηγ ςεζψ μχετϊ δΰεφψ.
δτϊψεο μαςιδ....ιλϊα αγν.
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
γψεψ ,
ωδιιϊδ φςιψ εηγ διιϊδ χεψΰ εξαιο ΰεϊι ιεϊψ θεα ,
ςλωιε αψαεϊ διξιν μχψΰϊ δρεσ ωλαψ ξϊχψα δωλμ πημω
ηΰηΰΰηΰη
ϊχψΰ ωεα, ϊηωεα ξι λϊα ξδ ωλϊα![]()
ρελπεϊ δαθεη δβγεμδ εδεεϊιχδ αΰψυ μϊψαεϊ δτπΰι
θμ 09-7676728 www.rotberg.co.il
אני אולי כועס על המדינה, מה זה כועס? עצבני ושונא ומתעב!!! אבל גם מאוהב לגמרי בארץ היפה הזו.(דרור ברלי)
יופי דרור.כתבת משפט הכי נכון שיש גם אם יצא לך בלי כוונה.
מי אמר בכלל ש"ציונות" זה לאהוב את המדינה? "ציונות" אמיתית זה לאהוב את "ארץ ישראל" ולא משנה בכלל מי שולט בה,יהודים,אנגלים,תורכים או צ'רקסים.
לשמחתנו הרבה,יהודים שולטים כאן (בנתיים...) וגם אם לא הכל מתנהל לפי רוחנו,אנחנו כאן!
זה ביתו של העם היהודי,גם אם יצטרך להקריב למעןן זה כננת אן ג'יפ.
דחילק! אנשים נלחמו והקריבו כאן את החיים שלהם.
אם הבעיות היו מסתכמות ב"גנבי רכב" ניחא,אבל כשאנשים רוצחים ונרצחים על "מקום חניה" או על כלום מסוג אחר,אסור לנו "להוזיל" את ערך החיים ולקרוא מוות לגנבים,או דברים מסוג זה,אא"כ יש לגניבה גם מטרה אידיאולוגית ואני אסביר:
כשמישהו מדליק יער עקב רשלנות או בגלל שהוא "פירומן",צריך להעניש אותו או לשלוח אותו לפסיכולוג.אבל כשהוא מתכוון לפגוע כלכלית או אקולוגית בשלטון ובארץ בגלל סיבה לאומנית.צריך לעצור בעדו בכל דרך שהיא,כן,גם האמצעות ירי על מנת להרוג.
הנ"ל נכון גם אם יש לו מהצד רווח כלכלי,אם תשלום מארגון טרור או-במקרה שלנו-רווח מעצם הגניבה.
תחשבו על זה.
μΰ ϊΰξιπε, ΰπι ςγιιο μΰ ξΰξιο
δϊχωψε ΰμι μτπι ωϊι γχεϊ ξδξωθψδ, αλαεγδ εαςφξδ, μωΰεμ ΰικ διδ δωιψεϊ ωχιαμϊι αιεν ωιωι δΰηψεο, μΰ ηρλϊι ξιμεϊι, ΰεμν, ΰεμι ιω λΰο φςγ αλιεεο δπλεο, πτϊη μι τϊη μϊχεεδ.
ιξιν ιβιγε,
ΰπι μΰ ξφτδ ωιξφΰε ΰϊ δφιεγ ωπβπα, ΰαμ ΰϊν ιεγςιν ξδ: λμ ξρς ωμ ΰμσ ξιμιο ξϊηιμ αφςγ ΰηγ χθο.
ιψια
ιψια ωξψεο, ξεψδ γψκ εξγψικ βμιωδ εθιτερ
yeshtrip.co.il
יריב, אני לא מבין ממה אתה מתלהב...
בזמנו, ממש מזמן, קצת לפני סוף האלף הקודם, פרצו לחיפושית וגנבו רדיו-טייפ.
אחרי שבוע התקשרו אלי ממשטרת חולון וביקשו שאבוא לתת סימנים מזהים למכשיר רדיו-טייפ שנתפס בדירה של איזה זקנה שהבן הנרקומן שלה מתגורר בה.
לרגע אחד גם אני חשבתי לעצמי - "סחתיין למשטרה. בכל זאת הם עושים שם משהו כמו שצריך". באתי לתחנת חולון ברחוב אילת, ישבתי בחדר קטן אצל חוקרת נחמדה. נתתי סימנים מזהים מאד ברורים ומובהקים (מכשיר שנקנה באנגליה, עם כפתור ווליום בצד ימין, ועוד כמה פרטים ייחודיים למכשיר מתוצרת וסוג שאין בישראל). החוקרת הביאה מכשיר בשקית ושאלה אם זה זה - וואלה, המכשיר שלי. אפילו מדבקת התיקון מהמעבדה עם השם שלי עדיין עליו.
"מצטערת אדוני, זה מוצג משפטי. בדירה של האמא של הגנב נמצאו איזה 100- 150 מכשירים, והכל מוצגים משפטיים. כשיסתיים המשפט נודיע לך".
חודש-חודשיים-חצי שנה-שנה-שנתיים. אין חדש. טוב, נו. זה ברור - משפט בישראל זה סיפור לשנים על שנים. שופטים מרוויחים 70,000 שקל לחודש והם אוהבים להתפלפל ולדחות כל דבר למחר ולמחרתיים כדי שיוכלו להתבכיין כמה קשה להם.
מהמשטרה כמובן שלא מודיעים כלום. אני מקפיד להתקשר ולנג'ס, אבל כבר אין עם מי לדבר - קצינים וחוקרים מתחלפים שם כל כמה חודשים ואף אחד כבר לא מכיר לא אותי ולא את המקרה שלי. הבנתי שנפלתי שם בין הכיסאות של הבירוקרטיה המשטרתית ואת הרדיו ברור שכבר לא אראה עוד. השווי הכספי הזעום שלו לא הצדיק את כאבי הראש, בזבוזי הזמן והריצות, והוא בטח כבר נמכר במכירה פומבית בגרוש ורבע....
אז אני ממש לא צריך שהמשטרה תבקש ממני משוב כמו ניסים בוסקילה מה"קומדי סטור" ("איך היה???"...) ו"תיתן לי שירות עם חיוך". זה רק משטרה, לא בנק דיסקונט. אני רוצה מהמשטרה רק דבר אחד - שתעשה את העבודה שלה ותשמור עלי ועל הרכוש שלי ולא תבזבז זמן ומשאבים בלרדוף אחרי קשקושים כמו צמיגים וכנפונים. יש לי בטן מלאה על המשטרה, אבל האמת היא שדווקא בעניין הגניבות אין לי כל כך טענות כי אין לי ספק שאוזלת היד המשטרתית המכוונת בטיפול בפשיעה הפלילית פשוט מוכתבת היטב ומונחתת עליה מלמעלה. כמ וכל דג רקוב, גם הדג הזה מסריח מהראש.
ושוב צודק ג'ו - הפתרון לזה ייכתב רק בדם. המון דם.
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
αιεν ωιωι ΰλμπε ΰψεηϊ ςψα α 19:00 , ξεωα αιϊ ΰμςζψι, ξϊχωψ δωλο εξαχω ωπαγεχ ΰν ξιωδε ξρϊεαα ΰφμε ααιϊ λι χιαμ δϊψςδ μπιιγ ξβμΰι δϊπεςδ αηφψ, ηεϊπι μφεψκ δςπιιο ιφΰ δηεφδ εξιιγ δαηιο αγξεϊ ςεξγϊ μιγ δημεο - μτπι ωδρτιχ μφιιυ - πξμθ δβπα μωγδ δηωεκ ξΰηεψι δαιϊ. ιφΰϊι δηεφδ εξμαγ μαδεϊ μϊεκ δηωιλδ μΰ διδ ξδ μςωεϊ.
ξδ μΰ μςωεϊ - λςαεψ 10 γχεϊ δβιςδ πιιγϊ ξωθψδ ςν φ'χμχδ ξδαδαϊ εωπι ιμγιν ιεφΰιν ξξπδ εξϊηιμιν μωΰεμ ωΰμεϊ ρψχ, μτπι λο δβις ψλα ριεψ ωμ δψα"ω ΰε ξωδε λζδ εςωδ ριαεα,
ΰη"λ δβιςδ ςεγ πιιγϊ εςεγ ριεψ ξβ"α. ΰτωψ μψωεν ατψεθεχεμ "λεηεϊιπε πιδμε ξψγσ ΰηψ δξηαμιν" ΰε "λεηεϊιπε δωιαε ΰω μςαψ ξχεψεϊ διψι" . λξεαο ωζδ ξιεϊψ, δΰξϊ ωγι δϊτμΰϊι ωδξωθψδ αλμμ δϊςπιιπδ, λπψΰδ ωδιδ ξΰγ ξωςξν αΰεϊε ςψα.
ξδ λο μςωεϊ - ξγεαψ αΰιζεψ ωαε ξϊψηωεϊ τψιφεϊ ψαεϊ ξΰγ, λμεξψ - ϊεωαι δξεωα εδΰιζεψ ρεαμιν ξδεϊιϊ ξξλϊ δβπιαεϊ ειεςιμε μδζιζ ΰϊ δϊηϊ ωμδν εμςωεϊ ξωδε ΰετψθιαι. αϊ γεγϊι ξϊβεψψϊ αξζλψϊ αϊιδ ελαψ τψφε μδ 5 τςξιν αωπδ δΰηψεπδ - λμ τςν ψεχπε ΰϊ δαιϊ βν λΰωψ δν διε ααιϊ ειωπε, (ζδ δλι ξψβιζ - ΰτιμε ΰπι διιϊι ξζιζ ΰϊ ςφξι ΰηψι δωτμδ λζΰϊ...),
δξεωα ξεχσ αϊςμδ, ιω με ωπι ωςψιν ηωξμιιν ωπιϊο μρβεψ ξψηεχ, δβπαιν μΰ ξβιςιν αψβμ - δν ξβιςιν αψλα ωξτζψ ΰεϊν εΰη"λ ΰερσ ΰεϊν ςν δωμμ. φψικ μβιιρ λιϊϊ λεππεϊ αγιεχ λξε ωςεωιν αιωεαι χε ςιξεϊ ςν πεδμ δχτφδ ξελο ξψΰω, μρβεψ ΰϊ δωςψιν ξιιγ λωξϊχαμϊ δϊψςδ εΰζ μΰιιω ΰεϊν εμαγεχ λμ ψλα ωψεφδ μςαεψ. ΰη"λ μρψεχ ςν τψεβ'χθεψιν/ φιεγ ψΰιιϊ μιμδ εμΰϊψ ΰϊ δτεψφιν, ΰϊ δπδβ ιδιδ δλι χμ μΰϊψ.
φψικ βν μιζεν ριεψ ξΰειιω ς"ι ωπιιν μτηεϊ, πεωΰ πωχ, ωαεγχ εξϊηχψ λμι ψλα ηωεγιν ωξρϊεααιν αξεωα αγψκ χας, φψικ μςεψψ ξεγςεϊ αχψα δϊεωαιν ωαψβς ωπφτδ ψλα λζδ - ξεγιςιν ξιιγιϊ εξτςιμιν πεδμ.
ξδ ςεωιν ΰηψι δϊτιρδ - ζδ λαψ ϊμει αρξλειεϊ δπιϊπεϊ ς"ι δηεχ, ΰιο μι ξεωβ - ϊαψψ. ΰτωψ βν μδρϊιις αηαψϊ μεαιπβ εμχγν ηχιχδ ξϊΰιξδ (φψικ χφϊ λρσ ωΰεϊε πιϊο μβιιρ αχμεϊ ξΰελμεριιδ ξελδ εβγεμδ). ΰτωψ βν μηαεω ξριλεϊ ρχι (λγι μΰ μδφθπο) ΰηψι δλμ ξγεαψ ατςιμεϊ μιμιϊ αψεαδ εηαμ μηζεψ ηεμιν δαιιϊδ αρεσ δξωξψϊ.
[quote=whisky;282709]μΰ ϊΰξιπε, ΰπι ςγιιο μΰ ξΰξιο
δϊχωψε ΰμι μτπι ωϊι γχεϊ ξδξωθψδ, αλαεγδ εαςφξδ, μωΰεμ ΰικ διδ δωιψεϊ ωχιαμϊι αιεν ωιωι δΰηψεο, μΰ ηρλϊι ξιμεϊι, ΰεμν, ΰεμι ιω λΰο φςγ αλιεεο δπλεο, πτϊη μι τϊη μϊχεεδ. ρεσ φιθεθ.
πε.. ξδ ΰϊδ ηεωα? βν αξωθψδ χεψΰιν β'ιτεμεβ....
yeshtrip.co.il
ΰπι ηιια μρτψ μλν λι ιω ξχεξεϊ ΰηψιν βν αιωψΰμ.
δωιθδ διηιγδ ωμΰ ιαεΰε ΰμικ δαιϊδ/μιωεα ωμκ ζδ ωιφΰ μκ ων ωμ ξωεβς.
μτπι λξδ ωπιν δϊςεψψ ΰηγ δωλπιν ξφςχδ ωμ δαϊ ωμε ωιψγδ μωϊεϊ ξιν αξθαη.
διδ ων βπα "αο γεγ" ωμχη ΰϊ δξτϊηεϊ ωμ δΰεθε εαψη.
δαηεψ ιψδ ςμ δΰεθε εςμ δΰειψ μΰ ξωπδ ξδ δργψ.....
ιω μπε λιϊϊ λεππεϊ ξΰεξπϊ διθα εξφειγϊ λκ ωαψβς ωπωξςε ιψιεϊ ςτε δηεφδ μψηεαεϊ ςεγ 10-15 ηαψδ ξζεγιν ςν M16 εΰχγηιν.
αχιφεψ δαηεψ δωΰιψ ΰϊ δΰεθε επιρδ μαψεη αψβμ
δξωκ δριτεψ μΰ ψμεεπθι ΰαμ αεΰ πΰξψ ωδιεν ιω ψλαιν ηεπιν τϊεηιν εμΰ πεβςιν αδν.
δωιθδ διΰ μρβεψ ΰϊ διωεα μδημιθ ωμΰ ξελπιν ιεϊψ ωιδιε τψιφεϊ εμδωχις αςπιο.
ΰβα δρθιρθιχδ ΰφμπε ξγαψϊ ςμ λ 4 δϊτψφειεϊ μγιψδ αωπδ εβν ζδ πψΰδ μπε δξεο.
ιω ΰφμπε λ 800 αϊι ΰα μξι ωηωα μωΰεμ.
ΰαμ ΰσ ΰηγ ωμΰ ιηωεα ωπιϊο μδωιβ ΰϊ ζδ μμΰ ξΰξυ ξωεϊσ εχαες.
δτϊψεο δεΰ μωμεη ΰεϊν μξχεν ωιεϊψ χμ μδν μβπεα.
ζδ πλεο αςιψ εζδ ααεγΰι πλεο αιωεαιν χθπιν ιεϊψ.
ψχ αψιΰεϊ
φηι
βν αςιψ ... αλπιρδ μγπιδ ιω ωεξψ αμιμεϊ ςν ξηρεν ... μΰ ιεγς ξδ ζδ ωεεδ ΰαμ ζδ πιψΰδ πεψΰ ξαηευ.
φεςπιδ ..
חברים,
אני אתן לכם את הדוגמא הכי טובה לדעתי,
במושב שלי (שאולי לא כדאי להזכיר את שמו אם השוטרים קוראים ג'יפולוג....)
לפני יותר מ 15 שנים(התיישנות...),היתה מכת גניבות של ציוד חקלאי - השטחים החקלאים נמצאים מחוץ למושב .
הגנבים,מהכפרים הסמוכים פשוט פירקו חממות שלמות מכל הציוד שבהם.
אחד מחברי המושב לקח טרקטור,נסע לכפר הסמוך שממנו באים אותם גנבים,חיבר כבל לשני אוהלים והתחיל לנסוע.
חקלאי אחר,שהחממה שלו היא הכי קרובה לאותו כפר,היה משחרר צרור יריות לאוויר כל פעם שהוא הגיע לחממה בלילה.
אחרי שתי התגובות האלה, נהיה שקט מוחלט עד היום. הנבלות הבינו שאסור להם להתעסק עם ה"יהודים המשוגעים" האלה.....
קצת חומר למחשבה...
נתי
[quote=whisky;282793]ϊϊλεπο μπτιμδ...
μτπι λωαεςιιν πβπαδ ξλεπιϊ ρεαΰψε ρθιιωο 88' μΰηγ ξιγιγι ωβν αιιωεα ρξεκ μηιτδ.
δξλεπιϊ πβπαδ αωςϊ φδψιιν λωαςμι δψλα διε αξψηχ ιψιχδ ξξπε.
μΰηψ ιεξιιν ωμω,θμτεο ξδξωθψδ. ξλεπιϊλν ππξφΰδ αλτψ τμεπι πΰ μϊΰν μαεΰ μχηϊδ.
διε λξεαο ΰι ΰμε πζχιν,ΰαμδψλα ηζψ!
[quote=η.ωξεΰμ;282948]αεΰπδ ςωιϊ ΰεϊι ξΰεωψ, μωξες ωδν ΰωλψδ ξηζιψιν ψλεω βπεα, ζε ρθιψϊ μηι ξφμφμϊ, ΰπι ϊιλσ ιεφΰ δηεφδ μψΰεϊ δΰν δξωιη ςμ δηξεψ δμαο ςαψ ΰϊ δξηρεν ααιϊ μην
ςλωιε αψφιπεϊ, ϊωξς ςγ διεν γΰβϊι ΰπι μδηζιψ λ-5 ψλαιν βπεαιν μαςμιδν (δμΰ ξΰεωψιν ιω μεξψ) μξφεΰ ψλα ωπζπη ζε μΰ ηελξδ βγεμδ, δωΰμδ διΰ δΰν ψλαιν ωμΰ πζπηιν ΰμΰ ξωξωιν ΰη"λ λημτιν ΰε λ"ψλαι ωιψεϊ ωμ δψωεϊ" ΰε ψλαι ξπδμδ αωαιμι δγψεν, ζε λαψ αςιδ, εΰϊ ζδ ΰπι μΰ ψεΰδ ΰεϊν ςεωιν λξε ωδιιϊι ψεφδ.
ιψια
yeshtrip.co.il
μλμ δχεαμιν ςμ ΰεζμϊ ιγδ ωμ δξωθψδ (ΰε δξωθψς), ΰϊν ρϊν χπθψπιν εμΰ ξαιπιν λμεν. μξωθψδ ωιθεϊ τςεμδ ςν ϊλπεο ΰψεκ θεεη, ωΰϊν δΰζψηιν δχθπιν μΰ ξρεβμιν μδαιο.
ϊψΰε μξωμ- ωιθϊ δξωθψδ μξμηξδ αϊΰεπεϊ δγψλιν δφμιηδ! ςεαγδ: δωπδ ιψιγδ α -100 αξρ' δδψεβιν . ΰλο δφμηδ!!! ΰϊν ιεγςιν ΰικ? τωεθ ξΰεγ: ιω λμ λκ δψαδ τχχι ϊπεςδ, λκ ωλεμν ςεξγιν ατχχ, ελωχεψΰϊ ϊΰεπδ αςϊ ςξιγδ ατχχ, δπζχ δεΰ χμ ιεϊψ, μλο ξρ' δδψεβιν τηϊ. μζδ χεψΰιν ϊλπεο ΰψεκ θεεη.
λκ λπψΰδ ξϊλππϊ (ιω ϊλπεο ςμ ϊηωαε ωμΰ) δξωθψδ μδιμην αξλϊ δβπιαεϊ αξγιπδ: πεϊπιν μβπαιν μβπεα, ςγ ωμΰ ιδιδ ξξι μβπεα, ΰζ δβπιαεϊ ιτρχε. ΰζ ξδ ΰϊν αελιν εξχθψιν ςμ δξωθψδ?
φψικ ψχ ραμπεϊ, ιδιδ αργψ...
ציטוט:
למצוא רכב שנזנח זו לא חוכמה גדולה, השאלה היא האם רכבים שלא נזנחים אלא משמשים אח"כ כחלפים או כ"רכבי שירות של הרשות" או רכבי מנהלה בשבילי הדרום, זו כבר בעיה, ואת זה אני לא רואה אותם עושים כמו שהייתי רוצה.
יריב[/quote]
יריב,אל תגזים!
המשטרה לא תתאמץ יותר מידי בשביל להחזיר לך את המאזדה/פוקוס/קורולה.
היא כן תעשה מאמץ מסויים או אף מעבר לכך,לאתר משחטות רכב או "התאחדות" של גנבים.
מערכת שילטונית צריכה לעבוד באופן מערכתי ולא נקודתי (אא"כ אתה "סלבריטי" או משהו בכיוון שאז יש למשטרה אינטרס תדמיתי).
תתאר לך מה היה קורא אילו מישהו במס הכנסה היה מתחיל לחפש גנבים באופן פרטני...
ולגבי "רכבי שירות של הרשות",אם רק זו היתה הבעיה בהתנהלות שלנו מולם,היינו במצב טוב.
אין שום הסבר ל"תבוסתנות" הישראלית מול הערבים מלבד התירוץ של "דברים שרואים מכאן,לא רואים משם"
אז אתה מתלונן על כמה מיליוני שקלים שלנו שמסתובבים שם?
μξδ μδϊτμρσ αϊΰεψιδ λωΰτωψ μψΰεϊ ξχεξεϊ αςεμν ωξηεχχιν λκ,
αΰεθετιδ ςεγ μΰ διιϊι ΰαμ αθχρρ λο,
θχρρ διΰ ΰηϊ ξδξγιπεϊ ωξεϊψ μΰζψη μδωϊξω αλεη ΰμιν (DEADLY FORCE)
λπβγ βπαδ ωμ ψλεωε δτψθι. εζΰϊ δξφιΰεϊ.
ΰζ ξδ, ΰιο βπαεϊ ετψιφεϊ? ιω, μΰ δψαδ αδωεΰδ μξγιπεϊ ΰηψεϊ,
βπαιν ιεψιν αχεψαπεϊ? μΰ μιγιςϊι. εηευ ξζδ, βπα ξρλο ΰϊ ηιιε αξχψδ ωδεΰ ηξεω , ωεθψιν πεθιν μιψεϊ χεγν εμωΰεμ ωΰμεϊ ΰηψ λκ λωδν ψεΰιν ΰχγη αιγ, μΰ ΰωξϊν, δν ηιιαιν μφΰϊ ξπχεγϊ δπηδ ωζδ δν ΰε δεΰ.
λεμν ιεψιν αβπαιν? λξεαο ωμΰ. χεψδ μτςξιν εξτεψρν αξιγιδ ξχεξιϊ, ιετι ωμ τψρεν ξδ χεψδ μΰμδ ωδημιθε μβπεα.
ΰζ ξδ ζδ πεϊο μπε?
αςιχψ δϊψςδ, ΰπωιν ιεωπιν αωχθ, μεχη ψχ θιεμ χφψ μξβψω δηπιδ αεεμ ξψθ (ηπεϊ ςπχ ςν ηπιδ ςπχιϊ μξςμ μ1500 ψλαιν) εμψΰεϊ λξδ ξδψλαιν μΰ πςεμιν, ημεπεϊ τϊεηιν (αχιιυ) φιεγ ξεπη αΰψβπι τιχΰτιν εΰσ ΰηγ μΰ ιςιζ μηωεα ςμ μδλπιρ ιγ εμχηϊ ξωδε........μξδ?
λι ζδ μΰ ωεεδ ΰϊ ξδ ωιλεμ μχψεϊ ΰν ϊϊτρ.
τϊψεπεϊ ΰμβπθιιν μαςιεϊ ιαεΰ ξΰψδ'α μιωψΰμ [email protected](ζλειεϊ ιεφψιν: χεαι θ.)
מה זה לא ככה בדיוק? אבל בדיוק נמרץ?.... שקל לא במקום ופוסלים לך ספרים. מבחינתם אתה גנב ורמאי ולך תוכיח שאין לך אחות. ואם יש לך אחות, תנסה לשכנע את הרובוטים קרי הלב הללו שהיא לא ז....ה. האמת? גם אם הכל נקי ומאוזן פיקס מבחינתם אתה גנב ורמאי, הם פשוט מכירים בעובדה שלא הצליחו לתפוס אותך, ודיר-באלאק, הם לא יפסיקו לנסות.
אם המשטרה היתה עובדת ביעילות כמו מס הכנסה, מצבנו היה מה זה טוב....
ג'ו, מה שאתה מתאר זה חזון אחרית הימים.
אם לא הייתי מת על הארץ הזו שכאן בחוץ (למרות כל החרא שאוכלים כאן בכף גדולה) בטח הייתי שכן שלך.
μΰ ςεπδ ατεψεν
μωΰμεϊ, χεωιεϊ, ςφεϊ, ϊεαπεϊ, πΰ μτπεϊ αδ"τ
ΰϊδ φεγχ.
ΰν ϊτρε ΰεϊκ,τερμιν μκ ΰϊ δρτψιν ςμ ωχμ!
ΰαμ δν μΰ αεγχιν λμ ςρχ. ΰε ωςεωιν ξαφς ςμ πδβι ξεπιεϊ ΰε ξελψι τμΰτμ ελγε' ΰε ωαεγχιν ψπγεξΰμιϊ.
ψχ ΰν ΰϊδ "ςρχ βγεμ" εξωδε πψΰδ μΰ αψεψ.δν ηετψιν εΰει εΰαει μξρλο...
ΰε ΰν ΰϊδ χθο,ΰαμ τϊΰεν ξημισ ΰϊ δριχρ αψιιππβ' ΰε αχΰιιο...
ιω μι ηαψ ωςεαγ αξς"ξ (ςεγ ρεβ ωμ χμμδ-δξς"ξ,μΰ δηαψ) δεΰ μΰ ξρϊλμ αλμμ ςμ χθπιν.ηαμ με ςμ δζξο.
γψεψ, ΰπι ξχεεδ ωμΰ τιρτρϊ ΰϊ δπχεγδ:
ζδ μΰ ψηεχ ξδξφιΰεϊ, ιωψΰμ μιγιςϊι περγδ ςμ: ΰν ϊψφε- ζδ μΰ ΰβγδ (ΰε ξωδε αριβπεο)
ζδ ψχ ξηιια ψφεο μωιπει, μϊμεϊ αεμωαιχιν ςμ ςφιν εωΰψ φςγιν μδτθψ ξδωιμθεο δπεληι.....χωδ? λξεαο,
ΰαμ μΰ αμϊι ΰτωψι.
εΰβα,
μΰ ωδιϊι ξϊπβγ μδιεϊ ωλο ωμκ....ΰαμ ςγισ ωϊωΰψ αΰψυ εϊξωικ αγψλκ, δξγιπδ φψιλδ (δψαδ) ιεϊψ λξεκ.
ωξψε ςμ χωψ