מרשים מאוד רק כך בחשבון שהמערכות ניהול מנוע של המנועים החדשים סובלים ממחלות ילדות של ניהול עצמי לקוי {ואת זה לא מספרים לך רק אחרי שאתה ניתקל בתופעה}
וברוך הילדים מוסרים דש חם;)
Printable View
מרשים מאוד רק כך בחשבון שהמערכות ניהול מנוע של המנועים החדשים סובלים ממחלות ילדות של ניהול עצמי לקוי {ואת זה לא מספרים לך רק אחרי שאתה ניתקל בתופעה}
וברוך הילדים מוסרים דש חם;)
דוקא רוב התמונות הן עם הגב לדלת כשהאור מגיע מבחוץ, כלומר מאחורי המצלמה.
לא יודע מה לעשות בכדי להשיג תוצאות טובות יותר וחבל, כי יהיו כאן המון תמונות וחומר טכני טוב שצריך איכות צילום טובה.
אולינביא מצלמה ולא נצלם רק בטלפון, למרות שבדור החדש גם הטלפון אמור לתת תמונות ברמה טובה, לפחות לצרכי האינטרנט.
אתה מצלם עם פלאש אוטומטי אבל בגלל המרחק מהרכב והאור האחורי (הדלת) המצלמה מנסה לפצות על ידי העלאת הרגישות והתוצאה תמונה עם הרבה "רעש" וללא קונטרסט
תנסה לבטל את הפלאש בצילום ולהגדיר את הגדרות המצלמה לרזולוציה הכי גבוהה
מזתומרת קמבר משתנה ? יש מערכת אקטיבית -פסיבית לפי תנאי הדרך?
קאמבר משתנה פאסיבי, כלומר טבוע במבנה המתלה.
זה שם מפוצץ למשהו די פשוט - חישוב נכון של אורכי המשולשים ושל זויותיהם, גורם לכך שבעת סגירת מתלה הקאמבר הופך שלילי יותר לתמיכה בצמיג והעמדתו אנכית לקרקע.
פשששששששששש
לפי הקצב נפגשים ב 4 לספטמבר בהקפות צאלים ?
נראה שסוף סוף למדתם, שהכי טוב ללמוד מניסיונם של אחרים. :D
בניה מרשימה, מכלולים מרשימים, קצב מרשים, סדנא :confused:
סחטיין .
לא יודע למה אבל אני לא מצליח להתלהב, ברוך, דודי , פעם הייתם בונים רכבים שכל אחד מהם יותר מיוחד מקודמו והנה היום אתם בונים " סתם " עוד TT .
איפה הייחוד ? איפה החדשנות ?
וכאמור בכל אופן ואף על פי כן.... בהצלחה.
1. יש מצב, אם כי די דחוק.
2. למה התכוון נמשורר ב"הכי טוב ללמוד מנסיונם של אחרים"?
3. תודה על המחמאות, ואני מקבל בהכנעה את ההערה לגבי הסדנא. זה שדודי ואני עובדים קשה והכל בלגאן בגלל שאנחנו באמצע הבניה, זה לא תירוץ לברדק שיש שם. זה שהמקום קטן(120 מ"ר בלבד) זה נכון, אבל זה מה שיש בימים אלה. אולי בהמשך יתפתחו הדברים לסדנא יותר גדולה, מאורגנת ומקצועית.
אני רוצה לקוות שאחרי שיראו את התוצאה הסופית, גם מבחינה הצורה ובעיקר מבחינת הביצועים, יהיו אנשים שיתענינו בבניה של רכב כזה(או כל רכב אחר), מה שיאפשר להפוך את כל הענין לעסק מסודר.
אני מקבל את זה כמחמאה גדולה - אם כל רכב שבניתי עד עכשיו היה ייחודי ומענין (לטוב ולרע) ולא "סתם" רכב, אין פלא שאתה לא מגלה ענין בבניה של רכב "סטנדרטי" כאילו ש TT יכול להיות סטנדרטי.
נכון שהמכלולים והנתונים אינם מהווים שום חידוש, אבל גם לי מותר פעם לבנות משהו בלי חידושים והמצאות.
אני רוצה לומר לך שאני מאד נהנה מהבניה בעיקר כשאני עושה אותה ביחד עם דודי, שהוא ללא ספק אחד הכשרוניים ביותר שהכרתי בתחום, ממש מקגייוור ישראלי....:cool:
חוץ מזה, כשעובדים ביחד וכל אחד עושה משהו, הכל הולך יותר מהר.
חנן כנראה עוד לא הבנתה את התמונה הכללית אני בונה יותר מ-20 שנה באגים(נשמע כאילו
אני מה זה זקן:p). ברוך בונה TT כבר כמה שנים ואני יכול להגיד בבטחה שהוא אחד הבונים
הטובים בארץ מהבחינה הזאת עכשיו כך את יתרון הבאגי -רכב קל מנוע חזק שלב
אותו במערכת מיתלים טובה וחזקה ביותר וקיבלת רכב מהטובים והחזקים בארץ
בקיצור שילוב מנצח של שני הכלים---סנדרטי בטוח לא ---מיוחד אתה עוד
לא מבין עד כמה חכה לסוף בסבלנות(אני יודע שאני מחכה....)
בקשר להתקדמות המהירה אני מוכרח להחמיא לברוך אנחנו מסתכלים על הכלי מחליטים
החלטה לוקחים צינור ברזל ואחרי דקות בידיו של המומחה הברזל מקבל את צורתו
כמה דיאגונלים ריתוך והלבשה לכלי במהירות ובדיוק שאפילו אותי מפתיעים בקיצור
חבריה חכו לסוף!!!!8)
[quote=עידן הגז;326603] עכשיו כך את יתרון הבאגי -רכב קל מנוע חזק שלב
אותו במערכת מיתלים טובה וחזקה ביותר וקיבלת רכב מהטובים והחזקים בארץ
quote]
בגלל שאתה בונה באגים כל כך הרבה שנים ציפיתי ממך להמשיך עם התצורה הזאת ולהעמיד את הבאגי הכי הכי שאפשר.
אבל יאללה כל אחד והטריפה שלו, שחקו אותה.
איך משקל צפוי של כמעט 2 טון נחשב קל ?
קודם כל מדובר על מנוע 6.2 ליטר וע"פ התקנון נפח כזה מחויב במשקל מינימום של 1500
ק"ג השאיפה להגיע למשקל של 1700-1900 ק"ג במגבלות הבניה שלנו צינורות סקדיול 40
וסרן חי של CK ולא איזה חומרים אקזוטים למיניהם וגם הרצון שבערבה בקפיצנות לא
ישבר מתלה....:confused:אז כן הרכב יחשב קל יחסית וחזק מאוד והדגש על חזק!!!
זה המשפט הכי חשוב מכל השרשור הזה !
יש מצב, אם כי דחוק, בתרגום שלי, זה כמו אפשר אבל קשה ,כלומר אפשרי.
נראה אתכם בהקפות ואל תגידו לא הרצנו את הרכב, לא בדקנו,לא נסענו...
4-9-10 !!
להתראות.
וואי ווואי ווואי ,כמה מנועי שברולט 6.2 מפליגים לארץ הקודש ?
*** הערת המערכת: דיון משנה בנושא תצורות כלי רכב שונות פוצל, ונמצא כאן: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=46696 ***
אתמול התחלנו לבנות את החלק הקדמי- בסיס למשולשים, נאבות עם מיסבים בריאים וכו'.
הנאבות מיוחדות, חזקות מאד וקלות למדי. הן בנויות באופן שיאפשר כיוון של גובה הנאבה בנוסף לכיוון הקאמבר.
זוית קינגפין 9 מעלות וזוית קאסטר 5 מעלות.
כרגיל, התמונות בלילה בתוך בסדנא, והן מצולמות בטלפון וע"י צלם גרוע ביותר :(, ולכן תהיו סבלנים ורחמנים.
תמונות טובות יהיו כאשר נגלגל את היפיפיה הזאת החוצה, לאור השמש. היא הולכת להיות יפיפיה אמיתית וגם חיית מירוצים, ולכן מבחינתי היא - מלכת המדבר.
כמובן שהשם הזה צריך לקבל את אישורו של בעל הבית :cool:
מעו התקדמות - בסו"פש זה יש חופש, אז לא נתקדם הרבה.
המתלה הקדמי מתחיל לקבל צורה