אחלה יש למי להציק![]()
אחלה יש למי להציק![]()
ααψλδ, ΰεψ
θεα αωςδ θεαδ δψλα ςαψ μργπϊε ωμ δξεξηδ ξψ θεμγπε
ιω λιεο λμμι μξϊμδ δΰηεψι εμχιγξι ιω ξλμεμιν ξλπιν εμλο δδϊχγξεϊ ϊιδιδ δψαδ ιεϊψ ξδιψδ
ΰπι ξΰξιο ωαχψεα ΰελμ λαψ μγεεη ςμ δϊχγξεϊ πιλψϊ!!!
γιεεηιν αχψεα!!!!!!!!!!!!!!!
γιαεψιν-γιαεψιν, ξδ ςν ϊξεπεϊ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
χεαι
διδ β'ιτ...
ξεεϊ μβπαιν
θεα διϊδ ωαϊ ξςεμδ δϊχγξπε αξδιψεϊ δαζχ δχαιπδ πηϊλδ αηζψδ ςμ ξπϊ
μαφς ςαεγεϊ ξρβψεϊ (ηιζεχ μζψεςεϊ ξϊμδ ΰηεψι) δηιζεχιν δεωμξε δζψεςεϊ
δεψλαε δρψο δΰηεψι ιεωα αξχεν λμ δζψεςεϊ αξχεν εαβγεμ ξϊμδ ΰηεψι μξςθ ηιζεχιν βξεψ
ΰξπν ΰπηπε ψχ αϊηιμϊ δγψκ ΰαμ λαψ αωμα ζδ ΰπι ψεφδ μδεγεϊ μξψ θεμγπε ςμ
δζξο διγς εδςζψδ ααπιϊ δλμι εβν μηιιν χεξαιπδ
ϊεγδ!!!
απϊιιν ϊξεπεϊ ξδιεν
אכן יום מוצלח היה - לסיים מתלה אחורי שלם מאפס ביום אחד, זה הישג של ממש.
דרך אגב, הגיע הזמן לשנות את שם השרשור מ"פרויקט באגי CK של עידן הגז", ל"פרויקט הטרופי טראק של עידן הגז".
זה הולך להיות טרופי טראק רציני מאד, מה גם שיש לו בדרך מנוע LS 3 דנדש עם הרבה מאד סוסים, מה שיהפוך את הקטגוריה הזאת לעוד יותר מענינת.
זהו חביבי, תתרגל לרעיון - אתה כבר לא שייך לאנשי הבאגי 4X2, אתה כבר בקטגורית הטרופי טראקים בסגנון האמריקאי.
בהצלחה.
δλμ ωθειεϊ
διι γεγι
ρηθιιο ςμ δδϊχγξεϊ - λμ δλαεγ πψΰδ ιτδ ξΰεγ.
αψεκ
ΰϊδ αθεη ωζδ ξϊμδ ξΰτρ αιεν ΰηγΰπι ξζδδ λξδ ημχιν ξελψιν
αλμ ξχψδ λμ δλαεγ εωξη ωξφΰϊ μκ τψειχθ περσ μαιφες.
ψτι
μξπδμι δτεψεν πΰ μωπεϊ (λι ΰπι μΰ ιεγς ΰικ) ΰϊ ων
δωψωεψ μ-"τψειχθ TT ςιγο δβζ-φεεϊ θεμγπε" ϊεγδ!
εηπο ΰιο μκ ςμ ξδ μδφθςψ ΰπι αθεη ωαςϊιγ βν ΰϊδ ϊλεεο μΰεαψεμ!!!![]()
γεγι αδφμηδ ατψειιχθ, ΰπι αθεη ωψεα χεψΰι δτεψεν (εβν ΰπι) δϊβςβςε μςιγλεπιν ωεθτιν ξςαεγεϊιε ωμ δφτψγς.
ψχ ααχωδ ϊωτψε αξχφϊ ΰϊ ΰιλεϊ δϊξεπεϊ, αδφμηδ
μβαι ΰιλεϊ δϊξεπεϊ,
ζε μΰ αχωδ ΰμΰ γψιωδ!!! (ααχωδ)
ραιεο
ξπδμ ξλιψεϊ ψωϊεϊ αηαψϊ GO NATURE
www.gonature.co.il
בכיתם על איכות התמונות, אז אני מנסה את כוחי עם מצלמת הטלפון המשוכללת והמיוחדת שלי - סוני אריקסון....
אתמול הסתימה בניית החלק האחורי של הרכב, כולל הערסל לספיירים, שעליו גם ישב המוט המייצב האחורי.
חסרים רק דיאגונל אחד או שניים, וזהו, עוברים קדימה למשולשים.
הספק לא רע לחמישה ימי עבודה, לא??
צילמתי קצת אבל זה היה אחרי 6 שעות מסגרות מפרכת :shock:, אז אין אחריות לאיך שזה ייראה כאן.
אני מצרף את כל מה שצילמתי, אז אם יש קצת חזרות, איתכם הסליחה :!:
δλμ ωθειεϊ
ςεγ ωϊιιν ξδργψδ δπεληιϊ.
ζδ δεμκ μδιεϊ θψετι θψΰχ χμΰρι , εΰπι αθεη ωιςωε αε ωιξεω θεα![]()
δλμ ωθειεϊ
αψεκ ρηθο ςμικ χφα ιτδ ξΰεγ .
ςιγε
ιτδ ξΰεγ
ρετψ βιτ δβωξϊ ημεξεϊ ξεθεψιν μξεϊβ βιτ 0544565641
דודי, במידה ואתם מעוניינים בתמונות יותר איכותיות, אני יכול לחבר אתכם עם חבר שעוסק בתחום הצילום וגם עובד במגזין "אוטו".
דבר איתי אם זה מעניין![]()
ααψλδ, ΰεψ
αρδ"λ φψικ ΰιζδ μιιξκ ςν ξφμξϊ τεχθ, μΰ ιεϊψ ξζδ.
αψεκ, ϊξωικ μςρεχ ααπιδ, εωδμιιξκ ιγΰβ μφιμεν.
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
μΰ δβις δζξο μωηψψ χφϊ ιεϊψ τψθιν ??? - μξωμ αριρ βμβμιν, ψεηα , ξωχμ λμμι φτει ελε'
בבקשה:-
בסיס גלגלים בערך 320 ס"מ
רוחב יוגבל ל220 ס"מ מקדימה וכ 214 ס"מ מאחור
משקל? מאותו הרגע שידידנו התחיל ללחוץ עלי להוסיף חיזוקים ולהשתמש בחומר יותר עבה...., השמיים הם הגבול.
וברצינות, אנחנו מקוים שהרכב ישקול בסוף אי שם בסביבות ה 1900 ק"ג, שזה משקל סביר ומעלה לסוג הרכב, לאור המשקל הלא מוקפץ היחסית גבוה(בגלל הסרן האחורי) וגם לאור העובדה שמחכה לו בצד מנוע LS 3 עם משהו בסביבת ה 430 סוסים.
מהלכי המתלה יהיו גדולים למדי, כמתחייב מסוג הרכב - לפחות 66 ס"מ מאחור ולפחות 50 ס"מ מקדימה.
המתלים הקדמיים יהיו מסוג דאבל A ארמס עם קאמבר משתנה בנויים כולם על ידינו כולל הנאבות.
הרכב בנוי לגלגל של עד "37 לפי מכלוליו , השילדה וחוזק המתלים והנאבות, אם כי אני מניח שיסע רוב הזמן עם גלגל "35 או קרוב למידה זאת.
ההיגוי יהיה כמובן מסרק הידראולי לש מירוצי מדבר HOWE, ויהיה לו טנק דלק כפול כלומר מחולק לשני חלקים נפרדים.
לאור הגיר הרגיל(5 הילוכים) שיחובר למנוע הנ"ל, לאור יחסי ההעברה בסרן ובגיר ולאור משקלו, צפויה המהירות הסופית להגיע בלי בעיה ל- 180 קמ"ש ואפילו ל 190, לא שיש איפה ליסוע כאן במהירויות כאלו למשך יותר מאשר שניות אחדות.
עוד שאלות לקראת שבת?
δλμ ωθειεϊ
ωξψε ςμ χωψ