תגובה: ARB התפרקה לחתיכות ולא בפעם הראשונה
מה קרה לכם? הוא מוציא קיטור (ואני יכול להבין אותו) על מוצר שאין לו תמיכה כמו שצריך. וזה הכל.
יריב רשם שהוא התקשר ליבואן לגבי מספר מוצרים וכמה פעמים, ותמיד היבואן ניער אותו והתעלם ממנו.
היום האינטרנט הוא הכלי הכי יעיל וחזק לצרכן! כנראה שזאת הדרך הטובה ביותר להזיז עניינים.
יריב,
אני בטוח שאתה יודע שאני לא כותב בלי סיבה.
אם תקרא את כול השרשור מההתחלה בלי להתייחס לשמות הכותבים תגלה שכול הסיפור מריח מפרסומת.
אני לא אומר שזאת היתה הכוונה, אבל לאדם מהשורה זה נראה בדיוק ככה (אני לא מכיר את סביון אבל יש לבחור ראש לא רע בכלל, כן זה מחמאה)
אני יכול להסכים איתך על הרבה, לרוב היבואנים הישראלים אין שמץ של מושג מה זה שרות לקוחות, גם לא לARB, בכלל, מחיר החלפים שלהם אסטרונומי אבל לא יוצא מהכלל בתעשיה, בדרך כלל הרבה יותר משתלם לקנות נעילה חדשה מלהחליף את החלק שנכשל, תאמין לי שאתה לא הראשון עם הבעיה הזאת.
שלחתי יותר מנעילה אחת לארץ הקודש בחלקים בדיוק למטרות האלה-כי זה יותר זול ככה.
מצד שני, כול דבר ובמיוחד "נעילה" ניתן לשבירה ולא צריך להתאמץ, רק צריך לעשות את הצעד הנכון (או הלא נכון) בזמן הנכון(או הלא נכון)
אז שברת ARB, אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שעשה את זה.
יריב ,מתוך התעניינות נטו (אתה יודע שלמדתי תאוריה קלילה בנעילות וסרנים :)
איזה ציריות יש לך שם מאחורה (נשברה לך נעילה אחורית לפי מה שכתבת בתחילת השרשור) ?
זה שכתבת שאתה נשאר אך ורק בדנה 44 כולם פה ראו .. , אבל יש לי שאלה, ושוב , רק כי אני פה על תקן מתלמד ,
420סוסים לדנה 44 זה לא קצת גבולי ?
דנה לא מושפעת מהספק אלא מקג"מים.
ואולי היא מושפעת מהמומנט? ( כוח המופעל על ציר סיבובי ). ;)
ברור שיהיו לך הרבה קגמים;) עם הרבה כחות סוס יש הרבה קגמים...או כמו שדמות מפורסמת אמרה ״עם הרבה כוח , באה הרבה אחריות״ ...;)אבל לא בהכרח ספציפית לעניין/בעייה של יריב,כשיש רכב עם כך וכך כוח/מומנט/קג״מ,לא מן הנדרש שהסרן האחורי יהיה מחוזק בהתאם ?אין טבלה שמגדירה במדוייק סטנדרט מינימלי של שילוב סרן/ציריות/שיניים וכולי ?עד כמה עומס יכול לסבול כל שילוב?אנחנו יודעים במדוייק שדנה44 מחוזק יכול לסבול גלגל 37״ , ועד כמה כוח?
נשברה לי בעבר גם הקדמית גם דנה 44.
וצר לי עם זה מתפרש כפרסומת כי נהיה עירבוב אולי באשמתי !
העירבוב היה ביין אכזבה משרות של יבואן ומחוזק המוצר שנחשב בעני רבים כבילתי שביר .
וכנגד היה פרגון למוצר שניבחר ולאחריות
תפרידו ביין הדברים המוצר שניבחר והנזק זה שני דברים שונים
ואני ממש לא רוצה לפתוח את זה לכיוון של ראייה כוללת כנגד הנפלד כי טוב מזה לא היה לא לי ולא להנפלד
שוב הכול נכתב נטו כגיפאי ולא כבעל סדנה והכול עובדות ולא סיפורים .
תודה על התגובות לכן או לכן אני מכבד את זה וממש לא היה כוונה שמישהו יראה בזה הכפשה או פרסומת
שבת שלום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tal-jk
יריב ,מתוך התעניינות נטו (אתה יודע שלמדתי תאוריה קלילה בנעילות וסרנים :)
איזה ציריות יש לך שם מאחורה (נשברה לך נעילה אחורית לפי מה שכתבת בתחילת השרשור) ?
זה שכתבת שאתה נשאר אך ורק בדנה 44 כולם פה ראו .. , אבל יש לי שאלה, ושוב , רק כי אני פה על תקן מתלמד ,
420סוסים לדנה 44 זה לא קצת גבולי ?
ציריות רגילות של סיקס וזה אכן גבולי אבל לא שברתי עד היום צירייה אבל שברתי קורונה פיניון מספר פעמים
וגי קי עם מנוע SRT גם עם דנה 44 לא כולם משדרגים לדנה 60!
יריב למה אתה לא עובר לדנה60
יהיה לך קייס יותר גדול וכתוצאה מזה גם הנעילה תהיה יותר גדולה וחזקה לא?
מהכירות אישית עם יריב הבנאדם ישר ומפרגן ברמות שאני לא ניתקל בהן הרבה, הוא אולי לא (על מי אני עובד, הוא בטוח לא) פוליטקלי קורקט אבל הוא אומר את כל האמת בפנים.
אני בטוח במאה אחוז שליפני שהוא כתב את מה שהוא כתב הוא לא חשב לרגע איך זה יראה או למי זה יעשה שירות טוב או שירות דוב, אולי כבעל סדנה היה עדיף שהוא יעצור ויחשוב ליפני שהוא מדבר אבל הבחור קודם כל ג'יפאי והוא רצה לשתף\להוציא קיטור על בעיה שהוא ניתקל בא ויותר מפעם אחת במוצר, חוץ מזה לחשוב ליפני שאתה מדבר זה לא דבר שיכול לתאר את יריב :D
לפי דעתי צריכים לעשות את ההפרדה בינו כבעל סדנה לג'יפאי שהוא, אני יודע שזה בעייתי ולמי שלא מכיר אותו זה גם נישמע לא הגיוני, לפי דעתי הוא עושה את ההפרדה הזאת באופן מלא.
גילוי נאות (כי זה נישמע מאוד רציני): אני מכיר את יריב עוד מליפני שהיה שותף בסדנה וגם קניתי ממנו מספר חלקים אחרי שהיה שותף בסדנה, גם שאני קונה חלקים (שיש אצלו בסדנה) אצל מישהו אחר יריב תמיד מפרגן ומכל הלב, באמת שאין הרבה אנשים כאלה.
תודה נימי אני שמח לקבל דעה ממי שמכיר אותי ומבין שאני בגישה קצת שונה .
ואצלי אתה תמיד תהיה הלוחש לגחלים
דרך אגב הרבה זמן לא יצאנו לטיול יחד
ואני לא עובר לדנה 60 כי זה גם דרישפט קצר גם אני צריך לבנות צריות כי הרכב שלי 6 בורג וגם הסרן הקידמי ברוחב סיקס ודנה 60 ברוחב סופה מה שמצריך או ספיסרים או החלפת סרן קדמי על הדרך
איך 6 בורג? איזה ציריות יש לך? או סרנים?
2 קבצים מצורפים
החלפתי את הנקלים הקדמיים לבליזר ושיניתי את המעגל בציריות מאחור לשש בורג