תגובה: ניסאן פטרול- הלך מנוע והתארגנות לתביעה ייצוגית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
אדון משה,
אתה במקרה פוליטיקאי?
אתה טוב בלמלא מילים על המסך, אך אין להן תוכן וערך,
אתה רוצה התיחסות רצינית, תענה לשאלות ששאלתי ...שכמובן לא תענה כי אתה לא יכול לענות.
האמת ששקלתי לענות לך ולשפוך עוד מילים על המסך, אך מעיון בהסטוריית ההודעות שלך באתר, נראה שכל פעם שעולה נושא הפטרול, אתה מתחיל לחרחר תככים ולהתנגח כאילו שקנית מניות בהנפקה האחרונה של קרקרסו.
ובכן ידידי הבולשביק המשופם, הפרולטריון רוצה לשפוך מילים על המסך, עם או בלי ערך או תוכן. סתם זה עושה לי נעים ויש לי פרמיה של סנט על כל הקשת מקש, אז כנראה שאמשיך שלא לענות לך, כי את כל שהקפצת והקצפת כבר נדון קודם לכן.
אתה מוזמן לפתוח שרשור שידון בעלוקות כמוני שרוצים לחלוב את היבואן ותוכל להמשיך לצבור שם הודעות.
גם על "שמש העמים" תשקע השמש בסוף
ערב טוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
ואני אומר שאם כבר נלחמים נגד משרד התחבורע , אז שייאגד גם את הנפגעים (פי כמה מונים) של איסוזו .
רענן
אההההההההההההה......
אם כבר אנחנו בלה-לה-לנד לכמה שניות, אז לבטל לגמרי את ההיצמדות המטומטמת ל"מקורי מהיצרן לבד".
מה שבאמת אנחנו רוצים זה שיהיה מותר הלחליף מנוע וגיר וכל מה שרוצים, בכל אוטו שרוצים. ושיצאו לנו כבר כל הפקידונים המזויינים האלה מהמכוניות, ומהצלחות, ומהמיטות ומהחיים באופן כללי.
נמאס לך להחליף מנועים בפטרול/טרופר//לנדרובר/טראנו/פג'רו/טויוטה/סופה שלך? שים איזה מנוע שאתה רוצה, לך תעבור בדיקה, (כדי לוודא שהעבודה נעשתה כמו שצריך. וכמובן שזה לא צריך להיות בחינם חלילה, כדי שהמדינה גם תרויח מזה משהו. מוסכם אפילו עלי) תקבל חותמת כשירות ברשיון כדי להיות מכוסה ושלום על ישראל. תחיה עם בחירתך. למה זה צריך להיות כל כך קשה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DatumLine
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
אדון משה,
אתה במקרה פוליטיקאי?
אתה טוב בלמלא מילים על המסך, אך אין להן תוכן וערך,
אתה רוצה התיחסות רצינית, תענה לשאלות ששאלתי ...שכמובן לא תענה כי אתה לא יכול לענות.
האמת ששקלתי לענות לך ולשפוך עוד מילים על המסך, אך מעיון בהסטוריית ההודעות שלך באתר, נראה שכל פעם שעולה נושא הפטרול, אתה מתחיל לחרחר תככים ולהתנגח כאילו שקנית מניות בהנפקה האחרונה של קרקרסו.
ובכן ידידי הבולשביק המשופם, הפרולטריון רוצה לשפוך מילים על המסך, עם או בלי ערך או תוכן. סתם זה עושה לי נעים ויש לי פרמיה של סנט על כל הקשת מקש, אז כנראה שאמשיך שלא לענות לך, כי את כל שהקפצת והקצפת כבר נדון קודם לכן.
אתה מוזמן לפתוח שרשור שידון בעלוקות כמוני שרוצים לחלוב את היבואן ותוכל להמשיך לצבור שם הודעות.
ערב טוב
אם אני מבין נכון את ג'ו, הוא פשוט מנסה להיות סניגורו של השטן ולהראות את תגובות הנתבעים לטענות שלך, משה.
אולי זה לא כ"כ פופולרי אבל במקומך, הייתי לוקח את זה לתשומת ליבי.
או, אם יש לך עו"ד שמטפל/יטפל בזה, אני בטוח שהוא גם כן חשב על תגובות כאלה ומה לענות להן.. זה מה שאני הייתי עושה - מסתכל ובודק טוב טוב, אילו טענות נגד עשויות/עלולות להגיע מהצד שכנגד - כל טענה, תהיה מגוכחת ודבילית, ככל שתשמע עכשיו, יכולה ליפול על אזניים קשובות אצל שופט, שלא בדיוק מבין או רואה את הדברים כמוך אלא, דווקא, כמו שג'ו תאר.
כמו שפורס גאמפ היה (אולי) אומר, שופטים הם כמו קופסת שוקולד - אתה לא יודע מה תקבל...
בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לריב.
בהצלחה והייתי מאוד מעוניין להתעדכן, הן בהליכים המשפטיים (אם ובמידה ויהיו כאלה) והן לעניין המנוע - אני כבר מזמן הצעתי לחבר, להחליף את המנוע בפטרול שלו ב- 5.7L SB, שהבאתי לרכב שלי (ולא הורכב) ומונח ללא תועל כבר שנתיים.
אם זו אופצייה מבחינתך, יש חברה באוסטרליה, שמוכרת קיט התאמה לכל מנועי SB GM לפטרול..
משה,
קשה לקחת אותך ברצינות עם החוכמולוגיה הזאת
לידיעתך אין לי מניות בניסאן, לעולם לא דרכתי בסוכנות קרסו והניסאן האחרון שהיה לי הוא 240Z שנת 72
הבעיה היא בחוסר אחריות אישית ובמדניות שמאפשרת חוסר אחריות אישית
אדם קונה רכב משומש בלי לעשות שעורי בית וכשיש בעיה הוא מחפש את מי לתבוע....לי לפחות זה לא נשמע הגיוני.
למה קנית פטרול? מדוע לא קנית לנדקרוזר? אם היית עושה שעורי בית לפני הקניה והיית יודע למה אתה מכניס את עצמך עדיין היית קונה?
אז מי אשם? היצרן או אתה?
אתה יכול להמשיך לתקוף אותי כמה שבא לך, כמו ג'וליוס, אתה הורג את השליח וזה בטח לא יעזור לך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
משה,
קשה לקחת אותך ברצינות עם החוכמולוגיה הזאת
לידיעתך אין לי מניות בניסאן, לעולם לא דרכתי בסוכנות קרסו והניסאן האחרון שהיה לי הוא 240Z שנת 72
הבעיה היא בחוסר אחריות אישית ובמדניות שמאפשרת חוסר אחריות אישית
אדם קונה רכב משומש בלי לעשות שעורי בית וכשיש בעיה הוא מחפש את מי לתבוע....לי לפחות זה לא נשמע הגיוני.
למה קנית פטרול? מדוע לא קנית לנדקרוזר? אם היית עושה שעורי בית לפני הקניה והיית יודע למה אתה מכניס את עצמך עדיין היית קונה?
אז מי אשם? היצרן או אתה?
אתה יכול להמשיך לתקוף אותי כמה שבא לך, כמו ג'וליוס, אתה הורג את השליח וזה בטח לא יעזור לך.
גם כמענה לברנרד..
ג'ו, על חלק מהתהיות שלך תקבל ממני מענה בהודעה פרטית. פשוט ישנם כאן נושאים שהינם בטיפול עו'ד ונושא המקרים-תגובות, אשר עשויים לעלות בבית המשפט, כדברי ברנרד, הינם חלק נכבד מהקו שנבנה ע'י העו'ד וכל פליטת מקלדת שלא במקומה יכולה לפגוע.
הדיון כאן נועד לעודד אנשים להצטרף ולשתף, כי נמאס להתכופף. גם אם היבואן לא חייב לנו כלום על פי חוק (ולפי לא מעט פרשנויות-לא כך היא), הרי שבינתיים גם נוצרו תקדימים של יבואנים אחרים, בטובתם או שלא בטובתם, דוגמת האיסוזו ו UMI, או מקרה טויוטה והדשבורד הסדוק שהובא לידיעתי ע'י אחד מחברי האתר, כמו פה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122856,00.html
ערב טוב לכולם וממש אין עניין להכנס להתלהמות בשום אפיק שהוא וכך גם התחלתי את השרשור. אני מרבה לפרט, מאחר ויש לי עניין שאנשים שנפגעו או שייפגעו בעתיד, יוכלו להסתייע באשר עברתי ואולי להקל במעט ולהמתיק את הגלולה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DatumLine
...
אני מרבה לפרט, מאחר ויש לי עניין שאנשים שנפגעו או שייפגעו בעתיד, יוכלו להסתייע באשר עברתי ואולי להקל במעט ולהמתיק את הגלולה.
אני בעד.
סתם דוגמא מעניינת מהיום שמגיעה מארה'ב, איך אזרח קטן גובר על יבואן רכב גדול
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2516846
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DatumLine
יפה, רק שארה"ק היא לא ארה"ב.
לא התערבתי בדיון עד עתה, אבל כעו"ד ומתוך הבנה שיש לך כבר אחד כזה, אני מוכרח להגיד לך (במלוא הזהירות) שתביעה כזו לא קל יהא לבסס, ואחת הטענות הראשונות שתועלינה תהיה הטענה שג'ו העלה (tzaqi).
שונה היה מצבך, אולי, לו היית היד הראשונה שקנתה ישירות מהחברה, אבל זה לא מצבך.
מאחל לך הצלחה מכל הלב, באמת.
אם תרצה עזרה בה"פ, לגבי עורכי דין שעוסקים בתביעות ייצוגיות ומצליחים - דבר איתי.
אגב, לפי לשונך - לא אופתע אם אתה עצמך הוא עורך הדין.
הקייס הספציפי הזה מסריח ברמות, (אגב לא חסרים כאלה, זה ספציפית זכה בפרסום בגלל הסירחון)
ממש נראה כמשפט ראווה.
ראשונית יש את העבר הלא ידוע של הפקצה, היא עו'ד לשעבר (הדרך היחידה להיות עו'ד לשבר זה לאבד את הרשיון, משימה מאד קשה)
שנית, להונדה לא היתה כול כוונה לנצח, הם באו וטענו שהיא לא יודעת לנהוג ברכב.
תקשיבו טוב,
אף אחד לא דרש וגם לא בדקו את צריכת הדלק של הרכב, אין כול דו'ח ממעבדה שמוכיח את הצריכה האמיתית של הרכב,
הטימטום ממשיך...
המספרים שהיצרן מפרסם לא באים מהם אלא מהפדרלים, בדיקות מעבדת EPA מראים X בעיר וY בכביש פתוח, זה מה יצרן חייב לפרסם, ואגב, תמיד מתחת למספרים כתוב:your millage may very
בקיצור, דוגמה גרועה מאד ל"צדק".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DatumLine
ערב טוב
ידידי, נראה לי שקצת פיספסת..
אם היית מעיין יותר טוב בהיסטורית ההודעות של tzagi, היית מבין שהסמל הוא רק כסאטירה להתנהלות הממסד פה בנוגע לתעשיית הרכב, ולא רק..
ואם היית מעיין עוד קצת יותר, ובנוסף היית בעל עניין בתחום כחובב בעל מקצוע או מומחה, היית ללא ספק מוצא לא מעט דברים מועילים ומעניינים, מלבד מה שרצית למצוא.
אבל, אתה לא. אתה סתם כועס שנדפקת ,(כמו רבים וטובים נוספים לפניך), מ - כל מה שכתבת וכתבו פה - וממש לא מתאים לך לשמוע דברים מכיוון שונה, גם אם נכונים המה.
(מי אמר שהאמת כואבת..?).
בקיצור, עם כל ההתחשבות במקרה שלך, תשתדל לא להתנגח, או לפחות תנסה להבין ולכבד דעות שלא מתיישבות עם רגשותייך כרגע.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
ידידי, נראה לי שקצת פיספסת..
אם היית מעיין יותר טוב בהיסטורית ההודעות של tzagi, היית מבין שהסמל הוא רק כסאטירה להתנהלות הממסד פה בנוגע לתעשיית הרכב, ולא רק..
ואם היית מעיין עוד קצת יותר, ובנוסף היית בעל עניין בתחום כחובב בעל מקצוע או מומחה, היית ללא ספק מוצא לא מעט דברים מועילים ומעניינים, מלבד מה שרצית למצוא.
אבל, אתה לא. אתה סתם כועס שנדפקת ,(כמו רבים וטובים נוספים לפניך), מ - כל מה שכתבת וכתבו פה - וממש לא מתאים לך לשמוע דברים מכיוון שונה, גם אם נכונים המה.
(מי אמר שהאמת כואבת..?).
בקיצור, עם כל ההתחשבות במקרה שלך, תשתדל לא להתנגח, או לפחות תנסה להבין ולכבד דעות שלא מתיישבות עם רגשותייך כרגע.
טל.
ג'ו בהחלט תרם ותורם לדיון מתוך עמדת ה"אפכא מסתברא" שלו ביחס לטיעונים הצרכניים-משפטיים, וגם הצליף כאשר חש שאני לא עונה לעניין ו/או מתחמק. לזאת הוא קיבל תגובה בפרטי, שאותה לא יכולתי לפרסם כאן. בכל אופן, יש כאן מנהלים ואם הם סבורים כי אני או אחר, חורגים מהמקובל, אזי יש להם את הכלים לטפל בכך, מה גם שכבר התייחסתי לחילופי הדברים בין ג'ו לביני ומה הטעם להקפיץ זאת בשנית?
אני בטוח שאם תחליף מ- 10x25 ל- 7x50, שדה הראייה יישתפר משמעותית ויהיה קל יותר להבדיל בין טפל לעיקר, וכן להבחין במה שנאמר בין השורות, שחשיבותו לא פחותה ממה שנכתב.
שתהיה שבת שלום לאופטימיים ולפסימיים שביננו
נראה לי שליבואן תהיה בעיה לטעון שקונה כלשהו , בין אם יד ראשונה או חמישית צריך היה לדעת שהכלים האלה סובלים מפגם בייצור - לכן ההערות האלו , ככל שהן נכונות , לא מתאימות לשרשור זה. צריך להוכיח את מה שברור כאן לכולנו והוא שמנוע הרכב הזה דפוק מיסודו, שהוא קורס בצורה יוצאת דופן ולא סבירה הן מבחינת זמן וק״מ והן מבחינת סוג הכשל. לכך צריך כמה שיותר הוכחות , עדויות, עדות מומחים. לצערי עד מומחה מטעם בית משפט עלול להיות גם מישהו בסגנון אותו צמיגאי אדיוט מהמפורסמים כאן..., בכל מקרה, נסו לעזור ולא להפריע. בלהתכופף , לוותר ולעקוף בעיות אנחנו מומחים, אם מישהו מרים את הכפפה ומחליט להלחם - יבורך. חסרים כאן אותם מורעלי הפטרול וזה מוזר לי. או שעסוקים בלהחליף שוב פעם מנוע או שקיבלו דמי שתיקה ... מקווה שהם מגיעים אליך בפרטי לפחות. את השם של המותג הזה הרי כבר אי אפשר לקלקל יותר...*
משה
שיהיה בהצלחה במאבק , למרות שהוא נראה חסר סיכוי.
הסיפור הינו בבחינת "כשר" אבל "מסריח"..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
נראה לי שליבואן תהיה בעיה לטעון שקונה כלשהו , בין אם יד ראשונה או חמישית צריך היה לדעת שהכלים האלה סובלים מפגם בייצור - לכן ההערות האלו , ככל שהן נכונות , לא מתאימות לשרשור זה. צריך להוכיח את מה שברור כאן לכולנו והוא שמנוע הרכב הזה דפוק מיסודו, שהוא קורס בצורה יוצאת דופן ולא סבירה הן מבחינת זמן וק״מ והן מבחינת סוג הכשל. לכך צריך כמה שיותר הוכחות , עדויות, עדות מומחים. לצערי עד מומחה מטעם בית משפט עלול להיות גם מישהו בסגנון אותו צמיגאי אדיוט מהמפורסמים כאן..., בכל מקרה, נסו לעזור ולא להפריע. בלהתכופף , לוותר ולעקוף בעיות אנחנו מומחים, אם מישהו מרים את הכפפה ומחליט להלחם - יבורך. חסרים כאן אותם מורעלי הפטרול וזה מוזר לי. או שעסוקים בלהחליף שוב פעם מנוע או שקיבלו דמי שתיקה ... מקווה שהם מגיעים אליך בפרטי לפחות. את השם של המותג הזה הרי כבר אי אפשר לקלקל יותר...*
לעניינם של רכבים אשר טופלו מיום עלייתם על הכביש במוסכי היבואן הרשמיים (שלי ויש לא מעטים כאלה) ואשר "שרשרת הראיות" לא נקטעה, דהיינו הרישומים מבוססים וכרונולוגיים במחשבי היבואן, הרי שאין כל חשיבות למספר הידיים שעברו על הרכב. אמנם אין מדובר ברכבים באחריות, אך העיקרון דומה. רכב באחריות שהחליף ידיים, עדיין נהנה מאחריות, כל עוד קיים רצף מתועד לגבי הסטוריית טיפוליו. כמובן, כמו שטענו כאן אחדים, ייצטרך בית המשפט להשתכנע כי קיים כשל מהותי ולא סביר, וכי בכלל היבואן חייב משהו למישהו, מעבר לתקופת האחריות.
מורעלי הפטרול אכן נדמו כאן ובפרטי, כמו גם במדיומים אחרים שם פניתי אליהם, וממילא אף לא קיבלתי סימן חיים לפניותיי. אולי כולם בממד'ים בשל הגראדים מעזה.
"קהל', יא', ד' ושבוע טוב לכולם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי קרנצלר
משה
שיהיה בהצלחה במאבק , למרות שהוא נראה חסר סיכוי.
הסיפור הינו בבחינת "כשר" אבל "מסריח"..
תודה שי
ובכל מקרה, אם אלך רק על בטוח, אז לא אלך לשום מקום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DatumLine
מורעלי הפטרול אכן נדמו כאן ובפרטי, כמו גם במדיומים אחרים שם פניתי אליהם, וממילא אף לא קיבלתי סימן חיים לפניותיי.
מכיוון שהתחלת לצטט מהמקורות, אז אימרת חז"ל, "אל יתהולל חוגר כמפתח" מאוד אקטואלית !
לך תדע אולי קרסו גם יקנו את שתיקתך. או שבעצם זאת מטרת העל ...
בקיצור,
when you need to shoot, shoot shoot, don't talk
שוב בהצלחה (למרות שאני סקפטי לחלוטין שיש קייס משפטי כאן)
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
מכיוון שהתחלת לצטט מהמקורות, אז אימרת חז"ל, "אל יתהולל חוגר כמפתח" מאוד אקטואלית !
לך תדע אולי קרסו גם יקנו את שתיקתך. או שבעצם זאת מטרת העל ...
בקיצור,
when you need to shoot, shoot shoot, don't talk
שוב בהצלחה (למרות שאני סקפטי לחלוטין שיש קייס משפטי כאן)
רענן
לעניין היבואן, אזי החתימה של דרור קצת יותר רלוונטית ואני רק רמזתי קלות לפסוק מסוים שאין למשמעותו כל קשר לאמרות שהבאת, אבל לפחות ראית שהישוב שלך נרמז בסוף הפסוק, ובכך קיבלת קרדיט סמוי שלא במכוון. כמו כן, גם די תרמת לי בתגובתך הלפני אחרונה, בחיזוק עמדתו של דרור, באשר להוספת משרד התחבורה לנושא התביעה- והעניין נלמד כעת. כך שבאמת ובתמים, גם המקטרגים והפסימיים (שחלקם באמת עושים זאת מתוך כוונה טובה) תורמים רבות ומציפים נקודות תורפה ואף כיוונים חדשים, במתכוון או שלא במתכוון, ועל כך אני מודה גם להם.
גם אם היתה לי מול היבואן כוונת " יאללה בוא נפגש באמצע ונסגור עניין בשקט ", הרי שאני כבר מזמן לא בתחנה הזאת, ובינתיים אני רק עם הוצאות בנושא התביעה ונלוויה, שכבר קרובות למחיר החזרת הרכב לכשירות. כמו כן, מלבד התביעה עצמה, ישנם אפיקי פעולה נוספים ורק גרפיקה ודפוס יעלו כמו טורבו חדש, כך שבאמת אין מה למהר ולירות כאשר המחסניות עוד לא טעונות, ומי שמצפה לראות פסק דין בחודשים הקרובים, אז כנראה שהוא תלוש מהמציאות המשפטית כאן.
למען הסר ספק אני מבהיר לכל המעוניין לדעת- מעולם לא הייתי (ואיני) בקשר עם היבואן ו/או נציגיו, למעט הקשר מול המוסך בשלב הצעות המחיר ודרכי התיקון, כמופיע בתחילת השרשור.
לא פניתי אליו לא ע'י מלאך ולא ע'י שליח. לא ביוזמתי ולא ביוזמת אחר. לא בסמס ולא במייל. לא בעל פה ולא בכתב. לא באופן ישיר ולא בהעלאה באוב...
ולמי שישנן עדיין ספקות, מוזמן לפנות ולשמוע ממני ישירות.
בכל מקרה, וככל שזה יישמע מוזר משהו לאחדים, אזי עניין התביעה ועניין תיקון הרכב הינם שני ערוצים נפרדים לחלוטין מבחינתי, וכל אחד מתנהל כאילו העניין השני אינו על הפרק.
שבוע טוב לכולם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
ואם כבר מזכירים את מחירו כחדש (כ-400k שח) אז אפשר לטעון להטעייה שכן רכב לא ייתכן שלרכב שנמכר במחיר כ״כ גבוה תהיה בעיית אמינות כל כך מהותית.
מתחילים "לטחון פה מים" (כולל פותח השרשור ) !
יש אחריות עפ"י חוק
יש אחריות רשמית נוספת עפ"י החלטת היבואן בשיתוף היצרן (עפ"י מידת אמונו במוצר והאינטרס למשוך לקוחות)
יש אחריות "רצון טוב" (בהתאם לנחמדות היבואן ורצונו לשמור על תדמיתו והמוצר)
הסיפור הזה לא שונה מאדם שקונה טלויזיה ממותג יוקרתי (פי 2 מיצרן סיני עלום שם ) ולאחר חודש מתום האחריות הטלויזיה שובקת חיים.
עכשיו הוא יכול לפנות ולבקש מהיבואן מוצר במקום, תיקון חינם, תיקון מוזל.
היבואן בהתאם לרצון הטוב יכול להחליט כראות עיניו והאינטרסים שלו.
נניח שהיבואן "מצפצף" ואומר זה מה יש . על מה יתבע בבית משפט ?
שהמוצר שלו מחזיק מעמד בדיוק עפ"י המובטח + חודש ? (גם אם הוא מודע שזה אורך החיים הסטטיסטי של המוצר)
לדעתי, אין שום עילה משפטית !
מכאן "הסיפור" בתחום התדמית והמכירות כך שהמוצר/היצרן/היבואן יידחה על הסף של לקוחות פוטנצאליים.
אכן גם כאן נושא המנוע הבעייתי בפטרול (ביחס לצפייה ולמנועים מקבילים מיצרנים שונים) ידוע (למי שמתעניין וחורש פורומים רציניים כמו זה) ובהתאם
סחירותו הזולה (יחסית) כרכב משומש.
הגעת היבואן להסדרים של רצון טוב עם "הנפגעים" (שכבר לא באחריות) הוא הליך לגיטימי ואפילו בעידוד בתי המשפט (חוסך להם ערמת תיקים).
דעתי זאת לא זהה למנוע הזבלה 4JX1 שמכרו UMI .
זאת מהטעם שמנוע זה הפגין אי אמינות כבר בחודשים הראשונים ועמוק עמוק בתוך האחריות (כולל בקילומטרז) .
לעומתו הפטרול למיטב ידעתי בתקופת האחריות המנוע לא כשל.
כלומר, את UMI אפשר היה (בלשון עבר) לתבוע כול הלקוחות שרכשו רכבים שנה או שנתיים מתחילת השיווק שהתופעה הייתה סדרתית וגלוייה.
עילת התביעה, מכירת מוצר פגום שלא בתום לב !
רענן