תגובה: איומים בפורום?זה לא חציית קו אדום? (נא לא להשתמש בעודף סימני פיסוק)
פתאום נזכרתי בזה:
http://youtu.be/TGfc2oRYyxA
מי אמר שהמשטרה לא עושה כלום?
צביקה,פיספסתי את הנקודה,
אתה מנסה להגיד....שיש מקומות בעולם שהם יותר גרועים? כמובן, למה ללכת רחוק, ראה מה קורה באמא רוםיה.
או אולי....צרת רבים נחמת טיפשים?
במקום לבזבז זמן בטרחערלניה סע מערבה בחור צעיר, ראה איך משטרה (וכול גוף ציבורי וממשלתי) מתנהלים.
להצביע ולהגיד"אצלהם יותר גרוע" לא יפתור דבר.
הנה סיפור אמיתי מלפני כמה שנים, כבר סיפרתי אותו.
אני לוקח את אבא של אישתי לחיפוש חלות לשבת.
חורשים את דאלאס שתי וערב, עוצרים בכול מקום אפשרי לבדוק את הסחורה, וכמו בסיפור של כיפה אדומה, אין חאר, זה קשה מדי, זה רך מדי, זה צהוב מדי
באמצע כול החרישות (מקום גדול,אפילו מאד) הוא פונה אלי ושואל, איפה כול המשטרה? שעה וחצי לא ראיתי אפילו רכב אחד שלהם.
עניתי....בשביל מה אתה צריך אותם?
תשובה כמובן לא היתה לו.
איזה חבורת זייני שכל, חחחחחחחחחחח מזל שלכולכם יש תרוץ של חום הקיץ,
מי שלא גנבו לו רכב לא מבין את גודל התיסכול מאפס מעשה של המערכת כולה נגד מיגור הגניבות ,,
אל תדברו איתי על משטרה אל תדברו על רשות שופטת, אל תדברו על רשות מחוקקת ,
ביום שיהיה שילטון אמיתי בישראל הכל יהיה שונה ,
הדג תמיד מסריח מהראש(ואין פה אמירה פוליטית)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
טוב, אז אם כבר נכנסתי לביצה הטובענית הזאת.
עם כל מה שיש לי בבטן על המשטרה לטוב או לרע.
צריך היה לחיות קצת בארגנטינה.
צריך היה קצת לטעום מהמאכלים של הסקיוריטטה של צ'אוססקו.
בברצלונה השכיב אותי על הרצפה תוך כדי אלימות קשה -במסעדה, שוטר לבוש אזרחית וצעק עלי- פספורטה!!! פספורטה!!! עד היום אני לא יודע למה.
באנטליה היכו באלות ואגרופים כמעט למוות שוטרי משטרת התיירות נער שצבט את ישבנה של אישתי, אף אחד לא חשב בכלל לפנות אותו, זחל מדמם.
בפלמה אזק אותי פקח עירוני בזמן שרשם לי דוח תנועה.
בטרנסילבניה או בחור אחר במזרח אירופה ,שילמתי במעבר הגבול 100 דולר רק בגלל שחבשתי את הכובע קצת עקום.
ברכבת למינכן החרים לי קונדוקטור את השתיה, בקבוק קולה סגור, אין איסור שתייה ברכבת, אח"כ הבנתי שזה מתואם עם מזנון הרכבת.
בהונגריה ראיתי כושית אמריקאית מובלת בזינזנה רק מפני שהיא לא ידעה שצריך לשלם לפני הכניסה למדרגות הרכבת התחתית.היא לא התווכחה איתם בכלל, ממילא הם לא מבינים מילה באנגלית.
הגעתי לברצלונה ערב משחק עם ריאל מדריד,ליד המלון תקף אותי חוליגן, נחבלתי קשות, במהלך הגשת התלונה במשטרה שילמתי עבור מתורגמנית.יהודיה, [הוחזר באמצעות ביטוח הנסיעות.] עם כל הפלפלים שלהם על הכתף, לא מבינים מילה באנגלית.בבית החולים שבו טופלתי הסתובבו עכברים 4X4 .
אין שום אירגון, מוסד, שמתפקד בהתאם לציפיות.[חוץ מהביטוח הלאומי כמובן:)]
כל אחד צריך לשאול את עצמו- אם אני הייתי בצד השני....הייתי מתפקד יותר טוב?
לא,
אולי יש לך מזל נאחס ?
לא יודע אם אני מאנחוס,מה שאני כן יודע- אם הייתי מקים מפעל לתכריכים......אף אחד לא ימות,בנקרוט
מושיק,מבלי להיכנס למה שהביא אותנו עד הלום,אומר רק(מבלי שאני מכיר אותך),אני נגד העליהום שהופגן כאן כלפיך מי בהובלה ומי בנגרר.
איום הוא אמנם איום לפי אבשלום קור..אבל איזה בריונות יש ב''איום'' לפנות למשטרה(אגב,תגיד,זה המקסימום שיכולת לשלוף???)
מפאת כבודו של חברי יוסיׁׁׁׂ[חברי באמת ללא שום ציניות) לא אתפלמס איתו כאן,אבל אומר לו את דעתי באופן אישי ובגדול...
גם יוסי ונראה שגם דרור אוהבים קודם ''לריב'' לפני שהם ''מבקשים חברות'' (הצעה לבירה קרה כבר קיבלת)
עד אז תפעל בשיטת סביון(נשימות) או בשיטת טוריסט מזגן על 16 מעלות לשעתיים או גם וגם
ותלמד....לא לאיים באיומים מקוממים....
''ככה רבות פולניות'' אמר חד העין ונראה שצדק
לנשום לנשום...
עמוס
(
עמוס אתה שוב ער?
מפאת כבודי?
נו באמת-אתה מכיר אותי כל כך הרבה שנים והרי שום דבר לא השתנה לטוב ולרע
ולולא עובדה זאת אתה ואני יודעים לאיזה ביבים הייתי מגיע-סך הכל נהייתי קצת יותר קיצוני בקצוות לא?
וכבוד?הרי כל מה שתאמר או תכתוב עלי יתקבל באהבה ובהבנה
וזה שלא באת לעשות סיבוב על סופי הירוקה זה יותר גרוע
שמע חבר יקר זה לא בלייזר זו סופה ירוקה-כמעט כמו הג'יפ האפור הפתוח שהיה לנו(קדום דרך קלקיליה של אז לת"א -זוכר?)
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמוס.מ
מושיק,מבלי להיכנס למה שהביא אותנו עד הלום,אומר רק(מבלי שאני מכיר אותך),אני נגד העליהום שהופגן כאן כלפיך מי בהובלה ומי בנגרר.
איום הוא אמנם איום לפי אבשלום קור..אבל איזה בריונות יש ב''איום'' לפנות למשטרה(אגב,תגיד,זה המקסימום שיכולת לשלוף???)
מפאת כבודו של חברי יוסיׁׁׁׂ[חברי באמת ללא שום ציניות) לא אתפלמס איתו כאן,אבל אומר לו את דעתי באופן אישי ובגדול...
גם יוסי ונראה שגם דרור אוהבים קודם ''לריב'' לפני שהם ''מבקשים חברות'' (הצעה לבירה קרה כבר קיבלת)
עד אז תפעל בשיטת סביון(נשימות) או בשיטת טוריסט מזגן על 16 מעלות לשעתיים או גם וגם
ותלמד....לא לאיים באיומים מקוממים....
''ככה רבות פולניות'' אמר חד העין ונראה שצדק
לנשום לנשום...
עמוס
(
כן המפקד :)
יאללה , אני כבר אסגור איזה בירה קרה בהזדמנות
תגובה: איומים בפורום??????????זה לא חציית קו אדום????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
ממתי לדרוש לפעול באופן חוקי זה איום?
....
אני מקווה שלא תזדקק אי פעם להגנתם של השוטרים האלה.
...הזלזול העמוק שיש לכם מהמשטרה לא עוזר לכם הרבה
מושיק שלום,
1. אין בישראל שום חוק שאוסר להגיד את דעותי המבוססות בנושא משטרת ישראל. אני יכול להגיד בפה מלא שמשטרת ישראל היא אירגון מושחת, ועדיין לא אהיה חשוף לתביעת לשון הרע. הסיבה לכך היא כמובן הפרשיות בהן מעורבים קציני משטרה בכירים.
2. אני זקוק כרגע להגנת משטרת ישראל, והיא אינה יכולה לבצע את זה. כך שאני לא באמת מבין את דבריך. האם גם אתה טוען שמי שצריך את עזרת המשטרה דמו בראשו?
3. פעם כאשר הייתי יותר צעיר, לא הבנתי את האימרה של הילדים כאשר נוסעים באוטו המשפחתי "אבל תזהר הינה שוטר". נשבעתי, שאני אסביר לילדי שהשוטר הוא ידידו של האזרח. לאחר 15 שנה עם סופה, אני מזמין אותך לראיין את הילדים שלי, הם חוו את כל גסותה של המשטרה. סטטיסטית לא יכול להיות שבכול נסיעת כביש עם הסופה, אני נעצר לביקורת ע"י המשטרה. כולל הורדות מהכביש עקב כל מיני טענות שווא שלא היו ולא נבראו. תשמע מושיק, אני אזרח שומר חוק, חייל מילואים ממושמע, משלם מיסים בזמן, מדוע עלי להפשר עם מערכת שיטור אשר פוגעת באזרח סתם כי אפשר, לא מעניקה כל שירות לאזרח, כי אין בעצם אפשרות להתלונן, ומתעלמת מעבריינות כי זו עבודה קשה להתמודד.
יכול להיות שראש מרחב ציון לא דייוח על מפקד המחוז שלו, כי זה בסדר לעזור לחבר?
גם אני רוצה שיפור בביטחון האישי, ואת זה זה יש לעשות בחקיקה, אבל זה לא מרשה למשטרה לבזבז את המשאבים שלי, רק כי אין להם תרבות איגונית הולמת.
קח פסק זמן מההתנצחות, ותנסה חשוב על פעולה משטרתית אחת אשר עזרה לי כאזרח בחמש שנים האחרונות.
קיד.
תגובה: איומים בפורום??????????זה לא חציית קו אדום????
שלום קיד
יכול להיות שאנחנו לא גרים באותה מדינה
שוטרים עוצרים אותי לא מעט (אני נוסע בבמוו שחורה וגם בגיפ פתוח)
מעולם שוטר שעצר אותי לא דיבר אלי בגסות , תמיד בסבלנות ואורך רוח.
אין לי בעיה שהם עוצרים אותי, אין לי סמים באוטו, אני לא נוהג שיכור, ולא ביצעתי שום שיפור לא חוקי ברכב.
אין לי מה להסתיר.
אני חי במקום בטוח זו התחושה האבסולוטית שלי ובאופן טבעי אני מייחס את זה למשטרה.
אתה מסיק שהמשטרה היא ארגון מושחת בגלל שפורסמו שתי פרשיות בסדר אני מקווה שיש לך מידה מסויימת
של הגינות לא לשפוט אותם עפ"י מה ששמעת בחדשות אלה רק עפ"י קביעה של בית משפט.
אני חושב שיש וודאות אחת שהיא נכונה לגבי משטרת ישראל - היא לא מושחתת ושוטרים לא לוקחים שוחד כדבר מובן מאליו.
להגיד שהמשטרה היא ארגון פשע וגוף מושחת זו אמירה מיותרת וחסרת אחריות.
אל תחשוב שזה שאתה חי במקום בטוח שאתה יכול להסתובב חופשי , שהילדים שלך יכולים להסתובב חופשי
זה משהו ברור מאליו יש עבודה שאנשים עושים ע"מ שזה יקרה.
חוסר האמון שיש לשוטרים בנהגים הוא באשמת הנהגים לא המשטרה
צריך לקחת בחשבון שאתה וכל אחד אחר פה לא ימליץ לבן שלו להיות שוטר תנועה
שרות במשטרה הוא לא משאת נפש של אף אחד לצערנו
החברה דוחפת את השוליים לשרות במשטרה ואח"כ מתפלאת שבמשטרה יש חריגות מוסריות.
שיפור בבטחון האישי לא בא מחקיקה , חקיקה זה לחלשים.
אני לא צריך לקחת פסק זמן כדי לחשוב איך המשטרה עוזרת לך
תחשוב לבד אתה חי , עובד , מבלה ,מטייל. ולא הכנת רשימת שמירה.
מה אני אגיד לך לא מסתדר לי המנהג הזה לשבת בערב עם חברים
לאכול סטייק משובח , יין לא רע לקנח בסורבה וקוניאק ולקטר על המשטרה הטייקונים
משרד התחבורה וכו. וגם אח"כ בקלות בלתי נסבלת לכתוב בפורום ציבורי ששוטרים הם קלגסים
וחברים בארגון פשע.
בא לך לחיות בסרט רע בבקשה
אני משוכנע שאם יתאפשר לי להסתכל על החיים שלך מהצד הם יראו לי טובים ובטוחים.
חלק גדול מזה הוא בזכותם של עובדי הציבור.
מה עדיף נעילה קדמית או אחורית? - זה דיון שמתי מעט בעולם יכולים לנהל.
סיבת העריכה
החלטתי למחוק את מה שכתבתי
פשוט חבל על האנרגיות שלי
יוסי
יוסי
למה לא חשבת על עניין האנרגיות קודם...
עמוס
עמוס.מ ידידי וחברי משכבר בימים
למה?ככה!
וברצינות?
למה לבזבז מילים יקרות ?
מילים הן מצרך יקר גם בימים אילו-וגם חוסר תגובה היא תגובה לא?
וקודם היה ראוי להוציא כפל אנרגיה-והאינרציה של הדברים עכשיו מתגלגלת לבד בלי עזרתי
יוסף
אני חושב שצרחיך לפתוח פה תת פורום "סולל-בונה"
כי אתם ח-ו-פ-ר-י-ם לאחרונה.
כן משטרה, לא משטרה, שתו כוס מים קרים, לכו לבדוק מה שלום הג'יפ.
עוד חודש כבר יתאפשר לצאת לטייל ואז יהיה לנו פחות משעמם ופחות זמן לריב על כלום עם אותם הטיעונים שוב ושוב.
שבת שלום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
אני חושב שצרחיך לפתוח פה תת פורום "סולל-בונה"
כי אתם ח-ו-פ-ר-י-ם לאחרונה.
כן משטרה, לא משטרה, שתו כוס מים קרים, לכו לבדוק מה שלום הג'יפ.
עוד חודש כבר יתאפשר לצאת לטייל ואז יהיה לנו פחות משעמם ופחות זמן לריב על כלום עם אותם הטיעונים שוב ושוב.
שבת שלום.
עומרי אהבתי "פורום סולל בונה " , לגבי המים הקרים זה בעיה , פשוט לא נשארו מים כי הברז אצלך עדין מטפטף ;)
עידו