תגובה: כיצד מחשבים את כוחות הכפיפה הדרושים לכיפוף/יישור של פח דק דופן.
הפוך,דרייבר. אני רוצה להתרחק מכיפוף תחת מאמץ למרחק בטחון כדי להבטיח יציבות של המערכת. רק שכל פעם התנהגות החלק מגיבה אחרת תחת אותם עומסים.
הפתרון לעבות את עובי הדופן של החלק גם מייקרת אותו,גם פוסלת חלקים שבמלאי וגם משבשת את התיכנון המקורי ומחייבת התאמות תיכנון.
כנראה שהפתרון במקרים כאלה הוא להשתמש בעתיד בפלדות יותר איכותיות מבלי לשנות את מימדי החלק.
שלילי.
לכל פרופיל שימוש משלו, זה לא שימוש של זוויתן. אם פועל עומס בכיוון כזה, הפתרון הנכון הוא לבחור בפרופיל אחר. בחירה בפרופיל הנכון להעמסה תבטיח חיסכון במשקל וחוזק, זה נקרא הנדסה.
לחילופין - חיזוק מקומי שיימנע את העיוות אם הוא מקומי.
התעקשות על הפרופיל Vמקורי תוך עיבוי ובזבוז חומר נקראת "מקדם בוּרוּת".
אסף.
אני חושב שיש גם קשר לרדיוס הכיפוף בהתאם לעובי וסוג החומר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
שלילי.
לכל פרופיל שימוש משלו, זה לא שימוש של זוויתן. אם פועל עומס בכיוון כזה, הפתרון הנכון הוא לבחור בפרופיל אחר. בחירה בפרופיל הנכון להעמסה תבטיח חיסכון במשקל וחוזק, זה נקרא הנדסה.
לחילופין - חיזוק מקומי שיימנע את העיוות אם הוא מקומי.
התעקשות על הפרופיל Vמקורי תוך עיבוי ובזבוז חומר נקראת "מקדם בוּרוּת".
אסף.
אהבתי את התגובה האחרונה הזו - משאיר לכם להחליט איזה חלק אהבתי..:rolleyes:
רכס, קלטת...."מקדם בורות"
הוא, לפחות, מנסה ללמוד.
ולפעמים להמציא מחדש את הגלגל זו גם דרך ללמוד.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
הכל פרסומת גלויה,למה סמויה ,טמבל - רק עכשו הבנת את זה ??? כולם הבינו שזה פרסומת פרופר כבר לפני עשר שנים.
אתה כל כך תמים,שאפילו אתה לא יודע כמה אני משלם לאתר כדי שיסכימו לפרסומת הסמויה שלי.
לפחות תפסת שההבנה שלך מוגבלת, אמנם מאוחר אבל בכל זאת הבנת. כך שיש לך עוד מקום להתדרדרות בהמשך. בהצלחה.
חברים תהו לגבי הנאמר כאן בה"פ, ולכן התבקשתי להבהיר חד משמעית:
חיים הוא לא מורשה פרסום מסחרי, ולא משלם שקל אחד לטובת קיום האתר. בעבר הוא ביקש, קיבל ודחה (בטענות שונות) הצעות מחיר להסדרת פרסום באתר, והעדיף להשתתף בפורום כחבר רגיל כשהוא מגרד את גבולות המותר בפורום - במיומנות רבה, יש לאמר, גם אם לא בהגינות מלאה.
עכשיו חיים, כשאתה מודה בפומבי שפורום ג'יפולוג הוא פלטפורמה לפרסומת מבחינתך - תהיה הגון, ושלם כמו שאר בעלי העסקים שתומכים בקיום האתר. אתה יודע איך ליצור קשר עם סביון.
לא קראתי את כל הדיון אבל לפי דעתי אתה מחפש את זה:
F(V_bend)=(c*B*T^2*)*sig/l
c - מקדם התלוי במרחק בין התמיכות ועובי הדופן
B - רוחב החומר (מ"מ)
T - עובי חומר במ"מ
sig- חוזק בק"ג לממ"ר
l - מרחק בין תמיכות
זו רק נוסחא לכיפוף v, אם יש מכת יישור או חליצה אז הם גם כוחות שיש להתחשב בהם
יש חשיבות רבה לרדיוס הכיפוף, עובי החומר וסוג החומר בחישוב מיקום הכיפוף ואורך החלק הפרוס
ביישור הייתי הולך בשיטת הניסוי והתהייה כמו שהמליצו לך
אדר
בעל עסק שלומד הנדסת מכונות בהתכתבות זו פרסומת? למה בדיוק?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
בעל עסק שלומד הנדסת מכונות בהתכתבות זו פרסומת? למה בדיוק?
כאשר אתה באופן קבוע ולאורך פרק זמן ארוך מייצר הררי פוסטים (טראפיק) על נושאים בלתי מובנים שכל מטרתם להעמיס את הרשת במדעי פחולוגיה אלמנטריים וסיורים דמיוניים בהרי חיג'אז עם תרנגול שמנמן....כן זה פרסום ובגוגל משלמים על זה הרבה כסף.
מה שהדהים אותי שחבורה כל כך רצינית לא שמה לב לנפח העצום של סיפורי מרבד הקסמים שמתפרסמים כאן בצמידות למענים מנומקים ברמה הגבוהה ביותר כך שאני השתכנעתי שניתן לאתגר את קהילת האתר בבעיות אנליזה מורכבות מהקורה של כנף ה F35...
לתחזק אתר כמו גיפולוג עולה כסף וראוי היה שמפרסמים ישלמו עבור האפשרות לפנות לקהל לקוחות מאוד ממוקד שגולש באתר. אם האתר יתוחזק כיאות אנחנו הגולשים נוכל להמשיך ליהנות ממנו ובנוסף זכותם של בעלי האתר גם להרוויח ממנו!! ולא מעט.
מעבר לכך אני מאחל לחיים הצלחה רבה בעסקי המגירות והנגררים הממוסמרים שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
כאשר אתה באופן קבוע ולאורך פרק זמן ארוך מייצר הררי פוסטים (טראפיק) על נושאים בלתי מובנים שכל מטרתם להעמיס את הרשת במדעי פחולוגיה אלמנטריים וסיורים דמיוניים בהרי חיג'אז עם תרנגול שמנמן....כן זה פרסום ובגוגל משלמים על זה הרבה כסף.
מה שהדהים אותי שחבורה כל כך רצינית לא שמה לב לנפח העצום של סיפורי מרבד הקסמים שמתפרסמים כאן בצמידות למענים מנומקים ברמה הגבוהה ביותר כך שאני השתכנעתי שניתן לאתגר את קהילת האתר בבעיות אנליזה מורכבות מהקורה של כנף ה F35...
לתחזק אתר כמו גיפולוג עולה כסף וראוי היה שמפרסמים ישלמו עבור האפשרות לפנות לקהל לקוחות מאוד ממוקד שגולש באתר. אם האתר יתוחזק כיאות אנחנו הגולשים נוכל להמשיך ליהנות ממנו ובנוסף זכותם של בעלי האתר גם להרוויח ממנו!! ולא מעט.
מעבר לכך אני מאחל לחיים הצלחה רבה בעסקי המגירות והנגררים הממוסמרים שלו.
עמית, אתה קצת מזכיר את הגינגי מהסדרה המצוירת היה היה...
יש לאתר בעלים ומנהלים ומווב ותשאיר להם לנהל את העסק הזה בלי עזרה.
מעבר לכך, יש איזה טרייד אוף בין התעבורה שגולש כלשהו מיצר סביבו ( גם אם מכניס בכך פרסומת סמויה) לבין התרומה לפופולריות ועניין הגולשים באתר.
איזון מאוד עדין שעדיף שבעלי המאה ינהלו בתבונה
עמית,
הגזמת בגדול.
כמה נמוך עוד תרד כדי לסחוט תגובה מחיים?