תתן פרטים, ואני אתקשר אליו.
למרות שאני מכיר את כל בעלי המלאכה: "תבוא וניתן לך הצעת מחיר"\"תבוא ונראה".
;-)
אביחי
Printable View
תתן פרטים, ואני אתקשר אליו.
למרות שאני מכיר את כל בעלי המלאכה: "תבוא וניתן לך הצעת מחיר"\"תבוא ונראה".
;-)
אביחי
אין מצב שהוא יתן לך הצעת מחיר בטלפון.
בכלל בעבודות כאלה חייבים להראות תוכנית או חלק דומה. אין לו שום דרך להעריך כמה עבודה זה.
אתה יכול לתאר לו את זה בצורה שנראת מאוד פשטנית אבל בעצם העבודה מאוד מורכבת.
המלצה שלי, שים את החלק ברכב ותתחיל לעשות סיבוב חרטים. אני במקרה "נפלתי" על חרט אמין וטוב כבר בנסיון הראשון :-D
קצת בעיה בהתחשב בזה שהרכב מושבת לבנתיים (תהליכי שיפוץ+מנוע), ובלבד זה, אני צריך לפרק את
המוט מייצב שלי ע"מ ליצור העתק של האורך+שיניים, זה עסק קצת מפחיד לנהוג בלי מוט מייצב.
אני מכיר אחד בי-ם, שעשה לי ספייסרים לאוטו, אבל הבעיה שהוא בכלל לא הגון.
אני צריך חרט הגון, מקום לקנות את חומר הגלם, וזהו.
אביחי
אתה מפשט את הבעייה יותר מדי. הכרסום - החיתוך של החריצים, הsplines, הוא לא בדיוק חריטה. יש בעלי מקצוע שיכולים לעשות את זה, לא כל חרט מסוגל. זה לא יהיה זול. הדרך הנכונה ומה שיבקש ממך בעל המקצוע זה להביא את הנקבה שאליה המוט אמור להתאים - הזרוע. נושא שני הוא הטיפול התרמי/הקשייה/שוט-פינינג שהמוט אמור לעבור. כאן אני מראש אומר שאני מכיר את התהליכים האלו בשמות אבל אין לי שום מושג מה בדיוק צריך לעשות, בשביל זה יש בעלי מקצוע. זה גם לא יהיה זול בכל מקרה. אפשר עקרונית להכין מוט ולא לטפל בו בשום צורה, אבל זה די אידיוטי כי הוא יהיה חלש משמעותית מאד ממה שהוא יכול להיות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אאוץ
אני לא אומר לך לרדת מזה, כדי לא לעצבן את ברוך. אני מציע שתיקח את המוט הנוכחי + אחת הזרועות, ותעשה סיבוב בתי מלאכה כמו שמיכה הציע לך. לך לבתי מלאכה באזור שלך לפי ספר טלפונים, ומאחד לשני הם כבר יפנו אותך. יש לך מחיר יעד - כתבת שמוט חדש בקוטר 24 מ"מ עולה בחברה 900 שקל? יפה. זה 900 שקל וזה בולט-און. קשה לי להאמין (ואני כותב בעדינות) שתמצא מישהו בארץ שיהיה מוכן לנסות עבודה כזאת בפחות, ואין בעל מלאכה רציני שייתן לך אחריות על כזאת עבודה, זה בטוח ותהיה מוכן לזה.
זאת אחת העבודות המסובכות והמקצועיות ביותר, וחבל אפילו לחשוב על כך - לגמרי מיותר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אמנם יש לי כרסומת ואפשר לבצע איתה עבודה כזאת, אבל זה ממש סיפור מהת...., וצריך הרבה נסיון לבצע התאמה כזאת. כשהייתי צריך בזמנו ציר לקלון במקום זה שנגזר, הלכתי למאיר מ"אמיג" שהוא מקצוען אמיתי, וגם הוא פספס בפעם הראשונה. זה גם מאד יקר - יותר ממה שיעלה לך המוט החילופי המוכן.
שכח מזה.
מה שאני התכוונתי, הוא שתמצא בפירוקיה מוט מתאים מבחינת העובי שלו, ואז תקח אותו ואת שתי האזניים(תושבות) שלו , ותבנה מערכת תושבות. זאת מסגרות יחסית פשוטה ולא מצריכה עבודת חרטות יקרה ומסובכת. זאת גם הוצאה מאד קטנה ולא מצריכה יותר מידי זמן. אם אתה לא יודע לעשות את עבודת המסגרות הזאת, תצטרך למצוא מישהו שיעשה את זה כאשר לא נראה לי שיקחו ממך הרבה כסף .
זה אפילו יותר חשוב - המוט כולו עובר טיפול טרמי כלשהו, אבל השיניים עצמן עוברות טיפול הקשייה מיוחד, והאזור שלהן קשה יותר על מנת להקנות לשיניים עמידות מירבית. קח לדוגמא מוט פיתול המשמש כקפיץ או ציריה פנימית של סרן - השיניים קשות מאד וההקשיה חודרת לעומק לא רב בגוף הציריה, כאשר המרכז שלה איננו מוקשה באותה מידה על מנת לאפשר לציריה גמישות יחסית. אומרים שציריה כזאת יכולה לעשות כמעט סיבוב שלם סביב צירה לפני שהיא נגזרת עקב הפיתול(!!) והדבר האחרון שייקרע/יישחק/ייגזר, יהיו השיניים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
כלומר - אם תקח את המוט ותחרוט/תכרסם באזור השיניים שיניים חדשות, יהיו לך אמנם שיניים במידה המתאימה, אבל השיניים הללו כבר לא יהיו מוקשות והן יישחקו ויתקלפו בקלות יחסית. טיפול הקשייה חדש(כמו induction hardenning), יוסיף לך עוד הרבה במחיר.
הקיצר - רד מזה.
תאמר לו, תאמר לו :grin:.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
חוץ מזה, אתה צודק שאסור לעצבן אותי!!!!!!!!!! זה החלק הלא אשכנזי שבי, ואתה לא רוצה להיות לידי כשאני מאבד שליטה לאחר שהפיוז מתפוצץ, ברור? :mrgreen: ? :mrgreen: ?
סיכומו של דבר - אין לך מה לעשות סיבוב בחרטיות וכרסמיות ובשאר בתי מלאכה לעיבוד שבבי. תאר לך מה יקרה אם לאחר כל העבודה וההוצאות המיותרות האלו, התוצאה לא תהיה לטעמך?? תעשה מוט חדש? :-P ?
ברוך, הבעייה העיקרית עם מוטות הפיתול מפרוקיות היא האורך. או שהוא מוצא משהו מתאים באורך +- כמה ס"מ, או שלא. זה עוד סיבוב אביחי שאתה צריך לעשות ולברר בעצמך.
זה הסיבוב היחיד שאתה צריך לעשות - לך לדרך אזור(מצומת חולון לכוון רמלה), ואין לי ספק שתמצא מוט זהה או לפחות קרוב מאד למה שאתה צריך, וכמו שנמרוד אמר +/- כמה ס"מ.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
לא שמתי לב שכתבת שהמוט המחוזק עולה 900 ש"ח בחברה.
כמו שנמרוד וברוך כתבו, לך על זה. לעשות עבודה כזו אצל חרט (ללא חיסום) אני מעריך בסביבות ה2000 שקל.
את האמת, ביאסתם אותי.
2000 שקל?! WTF?!
ב-500 שקל פחות אני מביא קיט מקצועי מ'פיג'ו ספורט' בעובי 25 mm (הכי עבה שאפשר להשיג),
ואילו בארץ יש רק 24 mm (מ"מ זה המון). וגם זה לא בטוח שאני יכול להשיג כזה במחיר כזה, רק שמעתי,
על דבר כזה לסקסו\106.
אני לא התכוונתי לעשות את זה ע"מ לחסוך, אלא בשביל הסיפוק האישי.
אבל אם אתם אומרים, אני ארד מזה, פשוט לא משתלם.
המון המון תודה לכם, אני השכלתי רבות ונהנתי המון מהדיון.
שוב תודה.
אביחי