חחח... לא , לא ולא
Printable View
חחח... לא , לא ולא
תעזוב אותך סמנטיקה וכל השיט על דאגה לשלום החיילים
שואל אותך דוגרי
קראת milspec של פיקטיני ואיזה חומרים מותר להשתמש בו ואם יש בכלל הגבלה לתנ"ס או אימפקט או ענארף?
או אולי במקרה ראית שרטוט מקורי של קולט לסטוק פלסטיק צבאי לאמ4 ?מה אולי אחוז סיבי זכוכית הוא לא תקין בסטוק של אליקספרס?מה עשית עליו אנליזת psd?
אני מאוד סקרן
על סמך מה אתה טוען שמוצר ספציפי לא בטיחותי?
ראית כוונות מתפרקות נו ו?
ואני ראיתי נאבה של האמר מתפרקת
מה נאסור את ההאמרים?
וגם אם ראה, מה הקשר בין הייבוא האישי של אזרחים ובין רכש צהל?
אם חייל מביא משהו מהבית, זה נטו עניין של המפקדים שלו. תנו להם לקחת אחריות.
הצבא לא קונה סטוקים בעלי, והרגולציה המוצעת כאן לא קשורה אליו, והיחידים שייפגעו מהפעלתנות יתר הזו הם הצרכנים הקטנים.
בגדול שאלתי שאלה רטורית.
ברור שתחת חסות של קביעת מדיניות רגולטורית אפשר לעלות מחירים אצל יבואנים מקומיים.
ואני מכיר את צהל טוב מדי...אף אחד שם לא יזיז אצבע כדי לקדם הצעות כאלה.נהלים לאיסור שימוש בחלקים לא תקניים מזמן כבר בתוקף ,קודמו על ידי החט"ל לנהלי מבק"א יבשה ,נשק אמור לפרק ולזרוק כל חלק לא קשור לפח בבדיקת נשק.והבט"פ לא אחראי על ציוד צה"לי כך שאין לו שום אינטרנס לקדם את זה.
כך שסביר להניח שכל מה שנכתב לגבי העסקנות בנושא בטל בשישים...קיצר סיפורי סבתא
זה כמו שהיו כל מני רמבואים וירטואלים (שבפועל היו גג איזה מדריכי ירי במטווח פרטי באיזה חור ) שניסו כביכול לבטל את השימוש במק פורק
+1
וכמו שהנשק בצבא מפרק אביזרים לא תקניים, יכול גם מדריך ירי / מנהל מטווח למנוע מאזרח שמגיע עם צעצועים מחוברים לאקדח, לא לאפשר לו להשתמש בהם תחת אחריותו.
ומה על שחקני האיירסופט ?
עד שקורה משהו חיובי לענף הזה שגם אתה מתפרנס ממנו בסופו של דבר, אז אתה מסייע לכרות אותו ?!
ציוד איירסופט, נועד לאיירסופט ועל זה אין מחלוקת. איירסופט לא רק שהוא כלי חינוכי מצויין, הוא גם עזר אימונים מעולה ובנוסף הוא מושך הרבה נוער לתחום שבמשך עשרות שנים מדכאים במדינת ישראל והוא ענף הקליעה/ירי אזרחי.
כשאני הייתי בכיתה ט', הגיעו נציגי מועדון הקליעה האיזורי לבית הספר עם מספר רובים וערכו לנו סוג של תצוגת תכלית במטרה להלהיב אותנו להצטרף לגדנ"ע קליעה וזה הצליח. לא מעט קלעים אולימפיים התחילו ככה וגם אלו שלא, הגיעו לצבא עם היכרות עם כללי בטיחות ויכולות קליעה שעולות עשרות מונים על אלו של לוחם ממוצע המסיים מסלול.
הילדים שלי כבר לא זכו... הענף הזה הודר מבתי הספר ומועדוני הגדנ"ע נסגרו. לפני כ 10 שנים נחשפתי לתחום האיירסופט דרך הילדים שביקשו לבקר במועדון איירסופט פרטי ומשם נכנסו לענף, שניים מהם לוחמים בסדיר היום ואני נכנסתי הודות לכך לענף הירי המעשי ומאז משאיר עשרות אלפי ש"ח אצל סוחרי נשק ובעלי מטווחים ובהנאה מרובה.
לא מבין מה העניין שלך לסייע בכריתת הענף הזה ע"י סיוע למציאת פתרון לבעיה שאיננה קיימת.
בעיה הכי קטנה זו לא, כי בסופו של דבר הצבא הזה נדרש אחת לתקופה למלא את ייעודו ולהילחם. לא למלא משימות שיטור ולשחק במשחקי מלחמה, אלא אשכרה להילחם והדור של הילדים שלנו הוא הקו הראשון בעשר השנים הקרובות. כשקוראים ורואים שוב ושוב את ההזנחה בימח"ים ואת חוסר המוכנות, אפילו לפני שבדואים ושאר עבריינים רוקנו אותם, צריך להבין את המשמעויות. אנחנו דור שחווה את חוסר המוכנות בלבנון 2 ודור ההורים חווה את חוסר המוכנות ביוה"כ, עכשיו זה על הראש של הילדים שלנו.
שלחנו אותם לארגון שמתעסק רק בנראות ושתיית תקציב אבל מתחת לקליפה אין כלום ואח"כ נוכל לבוא בטענות רק לעצמנו.
הם עסוקים במב״מ ובחיל האוויר ועוד כל מיני מכשירים שמשכיחים מהמטכל שבסוף צריך חיר ושריון בשביל להילחם באמת.
יש שם מוסקונספציה