אפשר גם אחרת
הריי אנחנו פזורים בכל הארץ
נעמיד מעקב על ניידות אלו {כמה כבר יש בכל הארץ }
וכל אחד בגזרתו אחראי לאי הפעלת הניידת בדרכו שלו חחחחח
ועכשיו ברצינות עדיף לנסות ולהיעלם יותר גרוע מזה לא יהיה
Printable View
אפשר גם אחרת
הריי אנחנו פזורים בכל הארץ
נעמיד מעקב על ניידות אלו {כמה כבר יש בכל הארץ }
וכל אחד בגזרתו אחראי לאי הפעלת הניידת בדרכו שלו חחחחח
ועכשיו ברצינות עדיף לנסות ולהיעלם יותר גרוע מזה לא יהיה
כביש 38 משער הגיא לכיוון בית שמש, בצומת שמשון.
הכביש מצומת לטרון לכיוון מסמיה, בצומת נחשון.
אגב, האם התנדבות במשטרה (יחידות הג'יפים, למשל, במתמי"ד) 'עוזרת' להם לראות בך אחוק ולשחרר בקריצת עין חברית? מאיר, אולי אתה מכיר תסריטים כאלה?
גיתאי
נהג תקוע בנתיבי איילון. לא זזים. פתאם הוא רואה איש אחד עובר מאוטו לאוטו.ציטוט:
נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
האיש מגיע אליו ומבקש באדיבות לפתוח את החלון.
"מה קורה" שואל הנהג "למה עומדים?"
"ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אהוד אולמרט, עמיר פרץ וזהבה גלאון. הם מאיימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם באש אם לא יקבלו מיליון דולר. אנחנו עוברים מאוטו לאוטו ומבקשים תרומה."
"וכמה כל נהג נותן?" שואל הנהג.
(תגללו למטה)
"בערך ליטר", עונה האיש
בשביל לראות בעיניים שלי את מר אולמרט בלהבות, אני מוכן לתרום אפילו טנק-דלק מלא... סתאאאם.
סוף דבר -
ביום שני, אחרי שהייתי ב 3 סניפים של משרד הרישוי, הצלחתי לקבל רשיון לאוטו.
מעכשיו .. תחנות ניידות של בדיקת רכב לא יקבלו כל כך הזדמנות בזול.
אני מבטיח.
לגבי לשרוף את אולמרט ... חבל על הדלק. הוא לא שווה את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
מה תעשה להם?
תתעלם?
לא תעצור?
תברח? (בהיילקס? לברוח?... עם קלנועית הם משיגים אותך)
תרביץ להם?
תירה בהם?
גיא, זה בדיוק שאמרתי באחת התגובות שלי לחנן - מה שהכי מתסכל כאן זה שאתה לא יכול להתגונן מפני השודדים האלה בלי להפוך בעצמך לעבריין. ותהיה בטוח שבשביל לרדוף וללכוד אותך, יהיו להם כל כוח האדם והאמצעים שהם מייללים שאין להם בשביל לטפל בפשיעה האמיתית.
אני עוקב מתחילתו של הדיון זה,חלק המקטעים העלו גיחוך קל וחלק לא!.
אך הדבר שהטריד אותי יותר מכל הוא שמאזרח שומר חוק וישר הפכתי לפני קצת יותר מ 4 חודשים לעבריין, וכל זה כמובן ללא סיבה ממשית.
יואב
בפעם הבאה אני בורח, אסור למשטרה לרדוף אחרי. כל פעם שהם רודפים אחרי מישהו הם מצליחים לעורר מהומות, כמו המטומטם האחרון שהיה נידמה לו שהוא מזהה מרדף של קטנוע משטרתי אחרי ארנבת או חילזון מרוץ או משהו דומה, הצטרף באופן עצמוני למרדף ודרס את השוטר הקטנוען למוות.
אם אני בורח אני מסתבך אם הם מצליחים לתפוס אותי, אם אני לא בורח הם בטוח תופסים אותי ואני בטוח מסתבך ... ככה לפחות יש לי סיכוי.
ואני גם מתקשר מאה וטוען שניידת משטרה מספר זה וזה דחפה אותי מהכביש
ואני ירדתי לתעלה בגללם תו"כ סכנת חיים.
ואני דורש שיגיע קצין. ומאשים את השוטר בנסיון לרצח. כדאי גם להזמין עיתונאי ... זה ניראה הכי טוב.
אתה מכיר את הבדיחה ?
אחד מתקשר שתפס גנב בדירה שללו והוא מבקש ניידת. מחכה מחכה מתקשר שוב אומרים לו בדרך יש עומס אין ניידות.
מתקשר שוב ואומר שאין צורך למהר, הוא ירה בשודד והרג אותו. תוך דקה יש ניידת עם שוטר. השוטר רואה את הגנב חי ואומר, אבל אמרת שירית בו ?! ..אז האזרח עונה לו, ואתה אמרת שאין ניידות פנויות ....
אולי אם נתזז אותם על שטויות יגמר להם הכוח.
אני אגב מאמין מאוד שאם יקבלו מכות קצת, אז כמו במגזרים מסויימים ובמקומות מסויימים, הם לא יכנסו מהפחד.
נראה שכבר נגמרו הדברים החכמים שאפשר להוסיף לשרשור הזה.