שגיא, תמשיך לחפש, בכיף, לומדים מעצם תהליך החיפוש, וגם השרשור שהתפתח פה מעניין. אבל התשובה למה שאתה מחפש, לא משתנה. כל מה שאתה כותב מצביע על זה שאתה צריך סופה.
(או בחורה שתעסיק אותך :D).
Printable View
שגיא, תמשיך לחפש, בכיף, לומדים מעצם תהליך החיפוש, וגם השרשור שהתפתח פה מעניין. אבל התשובה למה שאתה מחפש, לא משתנה. כל מה שאתה כותב מצביע על זה שאתה צריך סופה.
(או בחורה שתעסיק אותך :D).
אחח נמרוד, תודה לאל יש לי בחורה שמעסיקה אותי, ואני מעסיק אותה בשאלה איך לעזאזל מוציאים לי את הג'יפים מהראש?
בקשר לסופה, הבעיה זה שמבקשים על הסופות מחירים מובקעים לדעתי,כל סופה שנת 92-3 נמכרת בערך ב40-50 אלף שקל, שבמחיר הזה, אפשר כבר להעמיד כלים יותר טובים.
יש סופה פתוחה אחת, יפה, עם כלוב ו33 ברישיון, וחוצמזה זהו, היא נבנתה בהנדסת החלומות ואין לה אפילו ברזנט. ערומה. רוצים עלייה 38 וגם זה אחרי מריבות.
הסופה של עמוס - חשבתי לקנות אותה באיזור ה30K אך הוא מתעקש על 40K - וזו זכותו, וזכותם לבקש מחיר כזה. אני לא מאשים אותם.
אבל בתור קונה, שיש לו את הסכום הזה להשקיע, אני מעדיף להוציא אותו על ג'מיני שנת 99 או קורנדו 97 ולא על סופה 92,3.
יש בלוח המודעות עוד סופה טובה, משנתון מתקדם, דיזל אוטומטית ב35 אלף. שווה לבדוק. גם אם זה אומר שמתישהו בעתיד תחליף את המנוע לבנזין.
אסף.
בנוסף לcj שנבדק היום היו ריתוכים לכל אורך תושבות הקפיצים האחוריים, קרבורטור סתום\זקוק לשיפוץ, קידום הצתה לא מכוון, ובעיקר בודי במצב לא טוב, לא רכב שצריך לקנות
טוב הגיע הזמן שאני יעשה לשגיא שלנו סדר בראש
שגיא - אמרתי לך 200 פעם רק היום:
גימני - אם אתה לא אוהב את הרכב אין לך למה לקנות אותו, החסכון בדלק לא שווה את ההרגשה שתהיה לך שתיסע על סופה\ cj \ גראנד (שעל שלושתם אתה מדבר כבר 3 שנים)
גראנד - אין לך למה לנסוע בגראנד מאחר ואתה נוסע לבד או כזוג, ואין לך צורך בsuv כרכב שני בבית ובטח שלא כרכב סוף שבוע.
טרופר - עיין ערך גראנד
קורנאדו - עיין ערך טרופר
(חוץ מזה שיש לך suv במצב מצויין בחניה ואם כבר להמשיך לנסוע ב suv אז אני חושב שהקאיה זאת בחירה מצויינת כל מה שהיא צריכה \ אתה רוצה, זה נעילה, דרופ קיט וצמיגי שטח, זה יוצא לא יקר כמו להתעסק עם רכב חדש)
סופה\cj - זאת הבחירה הנכונה בשבילך, יהיה לך את החיוך הטיפשי על הפנים כל הנסיעה לטיול ובטיול (אני לא בטוח על הדרך חזרה שצריך לתדלק)
חלקים זולים, קל לאחזקה עצמית, שיפורים זולים לא כואב אם הרכב מקבל מכה.
אתה בן 20 ואני לא צופה ילדים בעתיד הקרוב שלך, אז אין לך צורך ב suv. אני יודע שיכאב לך על הדלק אבל בשביל הנאה משלמים. כבר 3 שנים שאתה עושה רעש של מנוע כל פעם שעוברת לידך סופה אז הגיע הזמן לשמוע את הרעש ולא לעשות אותו בכאילו
תסתכל דקה בפלאפון שלך ותספור תמונות של סופות לעומת תמונות של גימני וכל רכב אחר, אני מוכן להתערב שהיחס הוא 1 : 10 לטובת הסופה.
וכל זה נאמר מבחור שלא סובל סופה
כמה שאני נהנה להסתובב ולבדוק רכבים שונים (ואני ממש נהנה) אני מעדיף ליסוע לטייל
לפי דעתי הלב של שגיא כבר בחר (סופה) אבל ההגיון הבריא שלו עדיין מציק לו
כל זה נכתב מהכירות מעמיקה של למעלה מ 10 שנים
ושאתה לא תהיה בבית לי יהיה עוד צעצוע כיף
מה אתם אומרים על קנייה של CJ בערך ב25K, נגיד כמו של סיקס 4 לייף.
והסבתו במוסך מומחה לגיר אוטומאט, עדיין לא החלטתי עם לT700R4 או לגיר שלושה הילוכים כגון ה400. - המחיר המשוער עד 10000 שקל. וככה יוצא לי ג'יפ מושלם (גם סיקס, גם פתוח ודגם אוטמאט)
קח בחשבון שמתאמים יעלו הרבה ובהנחה שאתה נותן למוסך לעשות לך את העבודה זה עלול לצאת יותר מ10K.
אני חושב ששווה לך לחפש סופה או סיקס שמותקן עליו ברשיון מנוע V8. יש כאלו בארץ, לא הרבה אבל יש. במקרה הזה, בהנחה שאין עליו גיר אוטומט, ההסבה תעלה לך פחות כי תצטרך לפחות מתאם אחד פחות. מתאם בין הגיר לטרנספר יעלה לך בסביבות ה2500 ש"ח, אני יודע כי הזמנתי אחד כזה והוא אמור להגיע בקרוב.
ואם אתה כבר מתקין גיר אוטומט אז לדעתי תתקין TH700R4, גיר עם ראשון יחסית נמוך והילוך אוברדרייב.
בין השורות משתמע שאתה רוצה CJ. אם כן - אז זה הזמן בחיים ללכת על CJ. אבל CJ זה CJ, כולל הידית הגדולה באמצע שצריך להזיז אותה והדוושה הכבדה שצריך ללחוץ עליה עם הרבה כוח.
אם יותר חשוב לך אוטומט מאשר פנסים עגולים - עשה לעצמך טובה וחפש בסבלנות סופה אוטומטית!
כל זה בהנחה שאתה מחפש ג'יפ למטרת שימוש - נסיעה וטיולים. אם אתה מחפש פרויקט, לעבוד עליו, לבנות חלום - כמו הרבה אנשים כאן בפורום - אז לך עם הלב. אבל לא נשמע לי שזה הכיוון שלך, כי אתה מדבר כל הזמן על הסבה לגיר אוטומט כמשהו פשוט, משלמים כסף למישהו וזה קורה. זה לא תמיד המצב. עצם זה שקיבלת שתי הצעות מחיר אחת 10K ואחת 27K צריכות להדליק לך נורה אדומה.
אגב cj
יש אחד יפה בטבעון ....
צמיגים 33 ברשיון ,מוגבה , שתי נעילות, כלוב התהפכות ועוד - רק תניע וסע
עכשיו כל מה שנשאר לך זה לשכנע את הבעל ביית למכור והסיכוי הוא גבוה שזה ייקרה כי ממילא הוא רק מניע אותו בחנייה;)
פרטים בהודעה פרטית...
חוצמזה עכשיו שאני יודע שאתה מהחברים של בוב ספוג סקוור פייס:grin: אז אני בהחלט חושב שאין לך מה לחפש בתחום הsuv ועכשיו ההצעה שלי משנה כיוון לכיוון ג'ימני (אני מבין שאתה חייב אוטומט)או סמוראי שבו תוכל להתעסק בשיפורים כאוות נפשך ולהביא אותו לביצוע שטח גבוהים ביותר בהשקעה כספית יחסית נמוכה
הוא יהיה אמין בהרבה מהסופות /סיקסים למיניהם ועל צריכת הדלק כבר נאמר הכל
ואם כבר דיברנו על בחורות וג'יפים - הבחורה שלך לא מספיק טובה שכן היא לא מצליחה להוציא לך את הג'יפים מהראש וזו בלבד סיבה מספיק טובה להישאר איתה (כן בשיטת הפוך על הפוך):p
מישהו כאן ממש לא מעודכן ...
עדכונים נוספים:
1. נימי - למה אתה מתכוון בכך שמישהו לא מעודכן? אני?
2. נושא הג'מיני חזר לעלות על הפרק, השאלה העיקרית היא, איך יהיה ג'מיני עם 235? עלות בניית מערכת הקפיצים, והאם הוא יהיה אמין ושובב גם עם צמיגים בגודל שמתקרב לנורמלי.
3. AW4 - הציעו לי לשים אותה על סיג'יי, וגם יותר קל למצוא גיר כזה מאשר T700..
דעות והצעות? עשיתי חיפוש ולא ראיתי בפורום התייחסות לגיר הזה על CJ.
שגיא - הכוונה לא היתה אליך
הכוונה היתה לגבי ה CJ מטבעון נעול כפול ועוד, הוא כבר לא בטבעון (אם אני חושב על ה CJ ששמוליק חושב שאני חושב :) )
הסיקס שהיה שלי עדיין בועט וחי ובפורום, בידיו הטובות של אייל67.
טוב עוד שאלה..
כמה דלק לדתעכם צורך סיקס עם 33 וגיר אוטו' 4 הילוכים...?
והאם יש הרבה הבדל עם 31?
טוב אז ככה...
מחפש:
סוזוקי ג'מיני מהשנתונים הראשונים - 99 עד 2001, אוטומאטים.
סופה או סיקס אוטו' או ידני. . . במחירים של עד 30K לידני ו40 לאוטומאט.
ועדיין לא סגור מה עדיף...קורנדו או ג'מיני.
טוב...כנראה שירדתי מעניין הסיקס אוטומאט או הסופה.
אני לא אוכל לעמוד בצריכת דלק של 1 ל4 יותר חשבתי על 1 ל6...
בכל מקרה, עכשיו אני שואל את עצמי ככה:
האם ג'מיני עם 215 והגבהה קלה, יהיה יותר טוב בשטח מSUV עם צמיגי 31 והגבהה של 2 אינץ'?
בהנחה שלשניהם תהיינה 2 נעילות באיזהשהו שלב...אני לא רואה לסרן חי הקדמי של הג'מיני שום יתרון שאני יכול לנצל אותו בעלות נורמלית...
אז עכשיו חזרנו לשאלה - מה עם הקורנדו? האמינות, הטיפולים והאחזקה בעיקר...
לא. ואולי כן. איזה SUV? איזה שטח? ואם כן, אז צריכת דלק שוב פעם תהיה לא חשובה?
בוא אני אעזור לך לסדר את המחשבות, שוב:
בא לך סופה/סיקס. למה? כי אתה קורא יותר מדי באינטרנט, ובג'יפולוג בפרט, זה למה!!! אבל המציאות הכלכלית הנוכחית שלך, כנראה, לא תאפשר לך להחזיק כזה רכב. שים את הדגש על נוכחית. היא תשתנה. אולי עכשיו אתה לא יכול להרשות לעצמך משהו שעושה חמש קילומטר לליטר. אבל עוד שנתיים, שלוש - תוכל. כולנו היינו שם - מסיימים את הלימודים, מתחילים לעבוד,לוקחים רכב בליסינג, פתאום מגלים שאפשר די בקלות לעמוד בהוצאות של סיקס לטיולים בלבד.
ברור לי שלאנשים צעירים היום קשה יותר מאשר פעם להחזיק רכב שטח, המשכורות בשקלים לא השתנו הרבה ב10 השנים האחרונות אבל מחירי הבנזין הוכפלו והסולר שולשו.
צודק.
מדובר על רכב שיעשה טיולים ברמת עבירות גבוהה. (דרוש שיעבור מסלולים כמו צין, ציר המצלעות, ורדית, עשוש, ואולי נחל קינה - במקסימום)
הדרישה היא לפוטנציאל שיפורים גבוה, ואמינות אחזקה וצריכת דלק שלא ישברו אותי.
צריכת דלק - אפשר לחיות עם כל דבר מ1 ל6 ומעלה.
הקורנדו עונה על כל הבקשות האלה, רק שאני לא סגור על האחזקה והאמינות שלו. במיוחד לרכב שנת 97 עם 200K ק"מ..