תגובה להודעה: מיגונים חדשים לג'ימני
מצטרף ל- e-Pit@m ,
ככל הנראה לא הייתי ברור בכוונותיי, אז אני אבהיר אותם.
אין לי כל רע כנגד המוצרים או הסדנאות השונות, ואין בכוונתי כלל וכלל לפגוע בהם או לפגוע בפרנסתם. אני בא מגישה תמימה לחלוטין, אני מכיר את הפורום הזה טיפה פחות זמן מכמה שנים, ואני רואה קהילה תומכת שבעזרה וירטואלית, והרבה עזרה לא וירטואלית, מצליחים להגיע בייצור עצמי למיגונים ברמה מאוד גבוהה, ולא רק, גם רכבים, טיפולים וכל שאר הדברים הקשורים לעבודה עצמית על הרכב וחסכונות כספיים.
בתומי רק רציתי לברר יותר מידע ויותר פרטים לגבי המיגונים המדוברים כדי שאהיה בטוח יותר במוצר ואשקול להתקין אותו ברכבי. העליתי תהיות לגביו, והסתיגיות ממנו, לא במטרה לפגוע בבעלי המיגונים או יצרניהם.
מעבר לזה, גם אני קיבלתי המון עזרה מליאור, בדברים שונים, רק מתי שהייתי צריך, וכל זאת בלי שהייתי מעולם לקוח שלו. גם הוא אחד מהאנשים המדהימים שהופכים את הקהילה הזאת למה שהיא, ואין לי כל כוונה לפגוע בו.
עד לכאן תיאום כוונותי.
אסף, גם אני מודה לך על תשובתך המלומדת. חיזקת את מה שחשבתי, ולא הצלחתי להביא לידי הסבר.
JIMNYJUNKY,
ציטוט:
אם כך אין בינינו ויכוח אני מחכה לאותו מדען\ידען שיביא טיעון משכנע וכולנו נצא נישכרים
נכון לעכשיו התשובה של אסף היא הכי מלומדת שקיבלנו, מבר סמכא.
כרגע כל שנשאר או לחכות לתשובה נוספת, או מיצרני המיגון השונים, או ממהנדסים נוספים.
אני לא חושב שניתן להגיע למסקנה סופית חד משמעית ומקובלת לכולם, אבל בטוח שכל אחד יוכל אחרי ניתוח של המוצר להגיע איש איש לעצמו למסקנות אישיות.
בברכת דיון פורה,
אביעד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
כתבתי לפני כמה הודעת על רעיון לייצר מיגון המתבסס על גומי צמיגים (או כל חומר דומה אחר) ואשר מולבש על האוזניים באזור הפגיע.
מה דעתך? האם משהו בסגנון יספוג מספיק אנרגיה כדי למנוע נזק פוטנציאלי לאוזן?
יונתן
בהקשר זה,
ראיתי בארה"ב מיגון גחון לרכב בו הפלטות מיגון ע"ב לוחות טפלון עבים בדומה לחומר המשמש ללוחות חיתוך במסעדות, לוחות עבים יותר מהלוחות הביתיים שנמכרים, אבל אולי אפשר ליישם את הרעיון עם לוחות דקים יותר למכלולים/רכבים קטנים יותר.
החומר אלסטי, בטוח שסופג אנרגיה יותר ממתכת וחוזר למצבו אחרי מתיחה.
ראיתי את הקיט הזה בעבר פה:
http://outdoorauto4x4.com/p/959766/j...plate-kit.html
חשבתי להגן על האוזניים בשיטת השתי שייבות גדולות
איפה ניתן להתקין את זה בארץ?
קח את התמונה הזו לכל בעל סדנא והם ישכפלו לך את זה. מורי, ליאור ועוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אספנות
ליאור מזוקי לנד
מייצר כאלה
בהקדם יותקנו גם אצלי