מעניין אם גם השופט...
Printable View
השופט מה אכפת לו?...
אכפת לו רק מה אומר החוק. גם אם החוק עקום ומי שקובע אותו הם קרימינלים מעוותים.
אם החוק יחליט שכדור הארץ הוא משולש, שלילה הוא יום ויום הוא לילה, זה מה שהשופט יפסוק.
השופט לא מבין במכוניות ולא מתיימר להבין, אז בשבילו "בוחן משטרתי" הוא הסמכות המקצועית. גם אם הסמכות הזו בעצמה לא יודעת מה עושה "צלחת מאווררת" ולמה "כסא ספורט" שיש לו תו תקן מ-FIA, טוב יותר ובטוח יותר מהדרגש הזול שהיצרן מואיל בטובו להתקין ברכב. מספיק שהמוסכניק המשטרתי הזה מצליח לזהות מה מקורי ומה לא, מה רשום ברשיון ומה לא, ולשופט זה מספיק.
סתם במקרה יצא לי פעם להכיר קצת את האוטו הזה שבסרטון. כן, הוא משופר ומהיר. אין אף ניידת משטרה בארץ, גם חדשה מהניילון, שמתוחזקת כמוהו ברמה גבוהה, אבל זה לא העניין. מה שמטריד זה איך המשטרע מצליחה להגיע למכוניות האלה. תשכחו מההתפארות הנבובה של המשטרע על "איסוף מודיעין" וכל החרטא. "מבצע מודיעיני" עאלק. עוד הפלצה יח"צנית כדי שההמון הנבער יחשוב כאילו מתרחש כאן איזה מבצע ריגול סודי בעורף האויב.
רוב המידע חשוף ברשת, גלוי לעיני השוטרים. אנשים מתפארים במכוניות שלהם, מפרסמים גלריות, מצלמים סרטונים ומעלים ליוטיוב. ברוב המקרים שוכחים לכסות/למחוק לוחיות רישוי... והנה, לא צריך להיו תגאון במודיעין. הכל מוגש למשטרע בכפית. השאר מגיע למשטרע בדרך הישנה והטובה שיהודים תמיד התמחו בה - הלשנות זה על זה.
זו עובדה כואבת - יש גם בקרב חובבי הרכב והספורט מוטורי אנשים מלוכלכים שמלשינים על החברים שלהם. גם בין חובבי השטח. בין אם בתמורה לשחרור המכונית שלהם מבדיקות והחרמות, בין אם תמורת בצע כסף, ובין אם סתם כדי לקלקל לאחרים. ובמקום שמחרימים מכוניות בעקבות הלשנות, לא ירחק היום שגם יעצרו ויעלימו אנשים בעקבות הלשנות.
אני עדיין חושב על זה ,שמה ששמעתי זה נכון או רק נדמה לי ונשמע דומה (במסע ההסברה שערך הבוחן מסביב לרכב)... נדמה לי ששמעתי אותו כשהתכופף ליד הגלגל אומר "רינגים וטבעות להרחבת צמיג...." אם זה נכון מה ששמעתי , אז או שהוא מטומטם ולא יודע מה זה קשור רינגים וטבעות לצמיג בכלל , או משום מה אני פספסתי משהו... אבל לאאאאאאאא!! יא רבק! הוא אכן ציין זאת! "רינגים וטבעות להרחבת צמיג"....."צמיגים בחתך נמוך, צריך לבדוק מה רשום ברשיון"..."צלחות מאווררות וגדולות"(אמת זה כבר שיא הטמטום יעני הבוחן יצא מלפפון, לבוחן זה נראה לא בטיחותי ודווקא במכוניות מרוץ יעודיות בוחרים להגדיל ולאוורר צלחות בלמים כמה שיותר כי סתם בא להם ויש כסף לבזבז)..."מושבי ספורט וחגורות מירוץ" וולק יא מפגר זה רק ואך ורק תורם לבטיחות הרכב יא סתום בפקק בירוקראטי.... אמת אני חושב על זה כרגע ואני רואה שטפשי מדי מצדי להבהיר ולציין שהוא אכן דביל , כי הרי כולם בטח שמו לב איך שהוא מסביר למה זה "לא חוקי" ועוד מסוכן יתרץ!
הנה לכם עוד רב-בוחן ממש "גאון"... כי הוא הצליח לפעניח ממה מורכב מנוע של אמפריזה GT
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1933315
ממש הזוי... סעפת הונדה!! מזרקים BMW!! אגזוז של רינו!!!, עלק "רב-בוחן"!!!
אם נחשוב על זה לרגע, אולי נגיע למסקנה שדווקא אנשים דמות רב-בוחן זה מהווים סכנה יותר מאשר מועילים כי הרי רואים יא רבק , שאין להם שמץ של מושג מה זה "רכבים", אז איך בדיוק הם ישמרו על חיינו מפני רכבים "לא קשרים" אם בכלל לא מבינים כלום במכונאות?! זה ממש ציני מצד הרשויות לעיין אנשים כגון רב-בוחן-גאון זה! גם נורא מעצבן!
נ.ב. סליחה נזכרתי שהם(הבוחנים) כן מבינים במכונאות לפחות במערכות הבלימה, הרי הם יודעים שצלחת בלם מאווררת מסכנת חיים!
וסים
לא מכיר את המקרה בקישור, אך אם תפתחו את מכסה המנוע אצלי תמצאו גם כן "ערבוביה" של חלקים ממספר יצרנים. במקרה הם הגיעו עם הרכב במקור ישירות מהיצרן.
כמובן שזו "סכנת נפשות" לעלות על הכביש עם "הקומבינה" שלי.
לא התכוונתי לבחירות הכלליות לכנסת, בהם אתה בוחר מפלגה עם רשימה סגורה.
אני מכוון לבחירות המקדימות בתוך המפלגה הקובעות מי יהיו האנשים הראשונים ברשימה.
היום מרבית המתפקדים משוייכים לקבלני קולות ומעטים מדי הם המצביעים ה"עצמאיים". אז אנחנו נשארים עם מי שמצליח יותר טוב לסגור דילים, לחלק הטבות למקורבים ולדפוק הופעות באירועים.
כמובן שצריך קורטוב של נאיביות בכדי להאמין שהמוני בית ישראל ירוצו להתפקד ובאמת לקבוע מי יהיו ראשי הציבור.