תגובה להודעה: זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
במקרה של וו הגרירה של דורון - יש אישורים חתומים ממתקין מורשה וממכון רישוי מוסמך? וו הגרירה באמת מותקן כחוק, כולל חוות דעת של עד מומחה שמאשרת זאת? סוף דבר. השוטר יכול לעשות שמיניות באוויר. הוא יצטרך להסביר ולהוכיח לשופט למה בדיוק הוא חושב שאתה עבריין. אני מבטיח לך שהוא לא יצליח והשופט יזרוק אותו משם לכל הרוחות.
במקרה שלי, לאחר השאילתה לגבי הליך הרישוי שתקינות וו הגרירה ומה אמור אזרח שומר חוק לעשות השוטר מצא ענף לרדת מהעץ ע"י זה שאמר ש"בגלל שהרכב לא רשום על שמי הוא נותן דו"ח טכני לבעלי הרכב והדו"ח כולל נקודות לא ירשם על שמי".
מרגע זה כוסאומו על כולם, ואם הגוף שהרכב שייך אליו שאם הוא רוצה את ה290 ש"ח שלו בחזרה שילך לשרוף זמן במשפטים.
אם זה היה הרכב הפרטי שלי לא הייתי מוותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הבעיה שזה קורה גם עם עברת טסט חוקי למהדרין, יצא לי לקבל דו"ח על וו גרירה שהותקן אצל מתקין מורשה, הרכב עבר אח"כ במכון רישוי כדי לאשר ולהכניס לרשיון , הופיע ברשיון תקף ומסודר ועדיין קיבלנו דו"ח משוטר שטען כי זה שהמתקין מורשה ומשרד הרישוי אישר לא אומר שזה חוקי..
לך תתווכח עם טיעון מנצח שכזה, מה בדיוק אני אמור לעשות עם טיעון כזה אחרי שעבדנו בדיוק לפי הספר בלי אף קיצור דרך?
לא כל השוטרים חארות ולא כל השוטרים באמת מחפשים אותנו כל הזמן (ובפועל רובם לא כאלו)אבל הפרצוף של המשטרה נגזר מהדפוקים שבולטים גבוה בהתייחסות ובהתנהגות השלילית שלהם.
לצערי ישנם מצבים כאלו בהם אנו נדפקים (ולא שזה מעודד) לשם כך יש בית משפט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
איבדתם את הצפון
יש במדינת ישראל חוק וכמה שהעניין לא מוצא חן בעיננו ומתסכל זה המצב ומי שאמון עליו זה אותו שוטר שעוצר אותנו בצד הדרך ועושה את מלאכתו ולשם כך משלמים לו.
טענות אך ורק לעצמנו שלא שמרנו על הכללים ושאין לנו לובי מספיק חזק מול ממשלת ישראל לדורותיה.
עלינו לשמוח שיחסית הרחובות בטוחים ואנו לא מפחדים לצאת מהבית בלילה וכן יש להקצות תקציבים להגברת האכיפה הרופפת במדינת ישראל וכן אנו ציבור על הכוונת.
באשר להיותנו שומרי חוק ברגע שהרכב שלנו עבר טסט אצל מעכר עברנו על החוק וכמובן כאשר הרכב שלנו מוגבהה בסנטים ורבע ללא אישור מכון מוסמך עברנו על החוק כך שעם כל הכבוד אנו לא בדיוק אזרחים שומרי חוק!!!
הויכוח שנוצר פה אותי ממש מעצבן וההשמצות כנגד המשטרה מקומן ראוי לילדים בני 10 שלא יודעים לקחת אחריות למעשיהם.
אגב להזכירכם משלמים לשוטרים לחפש אותנו וכאשר הם עושים זאת הם ממלאים את תפקידם גם אם זה לא נראה מתאים למישהו מאיתנו (כולל אותי).
ללא ספק הדרך שלך דרור היא הדרך הנכונה להצלחה ומניעת דוחות.
להשמיץ את כל משטרת ישראל ובני המשפחה שלהם תוביל אותנו להבנה מצד נציגי החוק.
באשר לבעיית האישורים והתקנים לשיפורי רכב מה לעשות אין ועם זה עלינו לחיות!!
ייתכן ואני סובל מהתסמונת אבל ככה זה שהאדם שמגדל אותך הוא תובע מטעם המדינה (אומנם פלילים ולא תעבורה אבל נראה שאתה לא רחוק מכך) ולפי משנת חוטפי שהביאו אותי לעולם אנו חיים במדינת חוק (מעוות אבל החוק) ועלינו לחיות לפיו וכאשר אנו טועים אנו עשויים להענש על כך (עצוב אבל נכון מטליקה)
אני מאוד מעריך את המאבק שלך ומזדהה איתו ********************* המשפטים שנמחקו לא ראויים לג'יפולוג. בפעם הבאה שייכתבו... ודי לחכימא ותשים לב לצורת הביטוי שלך כנגד משטרת ישראל אני בטוח שכך תקדם את המטרה עליה אתה נלחם ( "חבק את האויב")
בברכת חג שמח ונטול דוחות ינון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
עודד הגזמת. המצב במערכת המשפט שלנו אולי לא מרנין, אבל אנחנו עוד לא קולומביה.
כבר הרבה שנים שלא ביקרתי בבית המשפט לתעבורה אז אולי אני זה שטועה?.... אבל אם בתי המשפט נראים כמו שאתה מתאר, אז התנהגות של שוטרים מטומטמים בככביש הופכת באמת לבעיה הכי קטנה שלי.
עודד לא מגזים , ואת זה אני אומר מנסיון ויש עוד כמה חברים בפורום שמכירים את הנושא מקרוב.
תבוא פעם לבית דין לתעבורה בשעות אחה"צ, לא משנה באיזו עיר. תראה קרקס אמיתי שמוביל אותו אדם עם גלימה ואגו מנופח מאד.
ואת זה אומר מי שמכיר את המערכת מקרבי קרביה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מה עוד יש לומר? זה נכון - רוב השוטרים באמת לא מחפשים אותנו. כלומר - רובם לא מחפשים דווקא אותנו אלא מחפשים בלי סוף את כולם. את כל מי שאפשר להשחיל לו - אם בצדק ואם לא. מה זה משנה? כי לרוב הציבור אין זמן להתעסק איתם במכתבים ובמשפטים ולכן מקבל בהכנעה, משלם את הקנסות, במיוחד את אלה הקלים, ללא נקודות, ושוכח מהם. לדעתי המדינה שודדת ככה מהציבור מיליוני שקלים מדי יום, על "סעיף מצליח" ולא יותר. אני חושב שרוב מוחלט של הדו"חות אינם מוצדקים, ואם כל מי שמקבל דו"ח מפגר כזה היה מבקש להישפט, המשטרה היתה יוצאת כזו פיצפונת מול השופטים, בתי המשפט היו נסתמים בתיקים וכל השוטרים היו מבלים כל היום במסדרונות בתי המשפט כדי לתת עדויות, במקום להסתובב חופשי ברחוב ללא השגחה ולעשות נזקים. אבל זה לא קורה כי אנחנו נקניקים, וחבל.
אני יכול להעיד, זה פועל ! היה לי זמן פנוי, והשופט קרא לשוטר התובע ושאל אותו, "תגיד לי .. אתה עושה ממני ומהאזרח צחוק ? " ... לי הוא אמר שאני יכול ללכת ושהוא מצטער שבאתי עד תל אביב בשביל זה.
יש פה על זה בהיסטוריה למי שיתעניין בפרטים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני יכול להעיד, זה פועל ! היה לי זמן פנוי, והשופט קרא לשוטר התובע ושאל אותו, "תגיד לי .. אתה עושה ממני ומהאזרח צחוק ? " ... לי הוא אמר שאני יכול ללכת ושהוא מצטער שבאתי עד תל אביב בשביל זה.
יש פה על זה בהיסטוריה למי שיתעניין בפרטים.
וקיבלת פיצוי על הזמן שבוזבז לך? כי השוטר קיבל שכר יום עבודה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
וקיבלת פיצוי על הזמן שבוזבז לך? כי השוטר קיבל שכר יום עבודה...
כן,
בפעם הבאה כשאני רואה שוטר עדיף לקבל קנס על נהיגה פרועה ובריחה מאיש מיליציה מאשר הורדה מהכביש על עוון נהיגה ברכב שטח עם קפיצים סטנדרטיים ... זה מתברר, לא חוקי בישראל.
גם זה מופיע איפה שהוא פה בהיסטוריה.
במקרה כזה אתה מקבל שכר טרחת עד + הוצאות נסיעה.
שאלה למשפטנים שבינינו - אם יצאת זכאי ממשפט כזה, שבו השופט קבע שלשוטר היה ברור מראש שאין מקום להגיש דו"ח בכלל, לשגע את האזרח ואת בית המשפט - האם יש אפשרות לתבוע את השוטר אישית בתביעות קטנות למשל, על הטירטור, עוגמת הנפש, הפסד ימי עבודה וכו' נזקים?
כשאנחנו טועים, גם בשוגג - אנחנו משלמים ובגדול.
האם שוטר ש"טועה" - ובכוונה תחילה - לא צריך לשלם?
כסף לדעתי לא אבל אם אתה חושב שהוא עשה לך משהו בכוונה אתה יכול כמובן להתלונן עליו במח"ש.
"בכוונה" - אותה התעקשות של שוטר על "עבירה" לכאורה, תוך התעלמות בוטה שלו מאישורים כתובים רשמיים של מתקין מוסמך ומכון רישוי מוסמך.
יהיו שיגידו שהשוטר טועה בתום לב? יכול להיות, למרות שמי שאומר דבר כזה יודע היטב שלא כך הדבר, ושרוב השוטרים יודעים טוב מאוד, לעתים בעל-פה ממש, את כל ספר התקנות.
אם אזרח שטועה, לעתים קרובות בתום-לב - זה לא פוטר אותו מקנסות ושלילות.
אז למה שוטר שטועה, ולא בתום לב - כן פטור?
מלבד התלונה במח"ש (שלא כל כך מעניינת אותי למען האמת. אני לא מסתיר שהייתי מאוד-מאוד רוצה לדפוק את השוטרים המתעללים רק בכיס - בדיוק כמו שהם דופקים אותנו, ועוד טוענים ש"דרך הכיס" זו הדרך הכי יעילה לאכוף את החוק...) איך אפשר לגרום למשטרה לשלם על טעויות? לפצות בכסף קורבן תמים שהתעללו בו לשווא על לא עוול?
שוב, אם אתה חושב שעשו לך אוול בכוונה, תגיש תלונה במח"ש.
"לדפוק את השוטרים המתעללים בכיס - בדיוק כמו שהם דופקים אותנו..."
אני מקווה שאתה כותב למחייתך כתבות בוגרות יותר ומעניינות יותר מההתבכיינות הזאת על השוטרים ועל החוק ועל כל מה שזז, זה כבר נראה כאילו יש סיבה שמתעלקים עליך באמת...
הבנתי שכולם דופקים אותך כל הזמן וכולם עם זין קטן וכולם בלי מוח וכל שאר השטויות הילדותיות, האמריקאים לא באמת נחתו על הירח, רבין חוסל ע"י השב"כ ואלביס עוד חי...
יש מחלה שנקראת ע"ש הכותרת של השרשור (שלדעתי היה צריך כבר למות ממזמן)
חג שמח חברה (גם למי שקרא לי משת"פ :D) טיילו הרבה ותוציאו אגרסיות בשטח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
ללא ספק הדרך שלך דרור היא הדרך הנכונה להצלחה ומניעת דוחות.
להשמיץ את כל משטרת ישראל ובני המשפחה שלהם תוביל אותנו להבנה מצד נציגי החוק.
באשר לבעיית האישורים והתקנים לשיפורי רכב מה לעשות אין ועם זה עלינו לחיות!!
ייתכן ואני סובל מהתסמונת אבל ככה זה שהאדם שמגדל אותך הוא תובע מטעם המדינה (אומנם פלילים ולא תעבורה אבל נראה שאתה לא רחוק מכך) ולפי משנת חוטפי שהביאו אותי לעולם אנו חיים במדינת חוק (מעוות אבל החוק) ועלינו לחיות לפיו וכאשר אנו טועים אנו עשויים להענש על כך (עצוב אבל נכון מטליקה)
אני מאוד מעריך את המאבק שלך ומזדהה איתו ********************* המשפטים שנמחקו לא ראויים לג'יפולוג. בפעם הבאה שייכתבו... ודי לחכימא ותשים לב לצורת הביטוי שלך כנגד משטרת ישראל אני בטוח שכך תקדם את המטרה עליה אתה נלחם ( "חבק את האויב")
בברכת חג שמח ונטול דוחות ינון
עבור דרור
המודל הפסיכוסקסואלי הוא מודל התפתחותי פסיכואנליטי שהוצג על ידי זיגמונד פרויד. המודל מתאר את התפתחות הילד כתהליך המורכב משלבים עוקבים, כאשר בכל שלב קיים אזור אורגני שבו מרוכז הליבידו (האנרגיה המינית) של הילד. כמו כן, כל שלב מאופיין בהתנהגויות ובקונפליקטים, שאם לא יבואו על פתרונם הראוי לא יאפשרו לילד להמשיך את התפתחותו כראוי וייצרו קבעון (פיקסציה). כל שלב במודל מתאפיין בקבעון מסוג שונה. למרות שהשלבים במודל עוקבים, בפועל הם יכולים להיות חופפים, נוספים האחד לשני או להתרחש במקביל.
אני מקווה שהסבר זה יספק אותך וכמובן ללא שום כוונה לפגוע.
וכמובן בהצלחה במעבר לשלב ההתפתחותי הבא (לא ציינתי את השלבים מחשש שיימחקו ).
שוב חג שמח ינון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
"בכוונה" - אותה התעקשות של שוטר על "עבירה" לכאורה, תוך התעלמות בוטה שלו מאישורים כתובים רשמיים של מתקין מוסמך ומכון רישוי מוסמך.
יהיו שיגידו שהשוטר טועה בתום לב? יכול להיות, למרות שמי שאומר דבר כזה יודע היטב שלא כך הדבר, ושרוב השוטרים יודעים טוב מאוד, לעתים בעל-פה ממש, את כל ספר התקנות.
אם אזרח שטועה, לעתים קרובות בתום-לב - זה לא פוטר אותו מקנסות ושלילות.
אז למה שוטר שטועה, ולא בתום לב - כן פטור?
מלבד התלונה במח"ש (שלא כל כך מעניינת אותי למען האמת. אני לא מסתיר שהייתי מאוד-מאוד רוצה לדפוק את השוטרים המתעללים רק בכיס - בדיוק כמו שהם דופקים אותנו, ועוד טוענים ש"דרך הכיס" זו הדרך הכי יעילה לאכוף את החוק...) איך אפשר לגרום למשטרה לשלם על טעויות? לפצות בכסף קורבן תמים שהתעללו בו לשווא על לא עוול?
מכיסו זה לא יצא, בגלל שהוא פועל מטעם המשטרה, היא תמנה לו סניגור וגם אם תנצח, המשטרה (המדינה -> אתה) תשלם לך את הפיצויים, בהנחה ואכן תנצח.
וכאן בדיוק מה שאני שאלתי - האם מקבלים פיצויים על טעויות של שוטרים. מהו שכ"ט עד וכד' ואיך הוא נאמד?
שכר טרחת עד - אין לי מושג. במעט המשפטים בהם נכחתי (ישיבה אחת) התעופפו סכומים של 300 שקל בערך + הוצאות נסיעה למקרה שהעד מגיע ממרחק.
איתי - האמת היא שגם לי נמאס להתווכח איתכם, המתנדבים. אתה נהנה מההתעסקות שלך בהתנדבות למשטרה, מדים כחולים, צ'קלקות, חינוך כל העולם ובעיקר האקשן? לבריאות חביבי. אני הרי לא אשכנע אותך שאתה סתם משת"פ קטן, ואתה בטח לא תשכנע אותי שאתה עושה עבודת קודש.
שאלתי את השאלות ברצינות מלאה. אם בין שני אזרחים מתגלע סיכסוך, הם פותרים את עניינם בבית המשפט ולעתים קרובות תובעים זה מזה פיצוי כספי.
המדינה מענישה אותנו על טעויות ועבירות בקנסות כספיים.
שאלתי ברצינות מלאה - מי מעניש שוטר שגם השופט עצמו אומר שטעה, גרם לאזרח טירטור וסבל, ביזבז את זמנו, גרם לו להוצאות מיותרות? מי מפצה את האזרח על טעויות כאלה? השוטר אישית או המערכת (לצורך העניין השוטר מייצג את המערכת. המערכת זה אנחנו. כסף שלנו)?
ינון - לצערי לא הספקתי לקרוא את הפנינים שלך. מישהו אחר, בעל סף-מחיקת שטויות הרבה יותר גבוה משלי, הזדעזע מזה מספיק כדי למחוק את זה. חבל, אולי הייתי מתרשם מכשרונך הייחודי בניבול פה?...
לענייננו - בטח תשמח לדעת שרוב הציבור חושב דווקא כמוך - נהנה מזה שמזיינים אותו ואפילו מבקש עוד. נגד זה ידידי, באמת אין הרבה מה לעשות. נראה את הפרצוף שלך אחרי ההורדה הראשונה מהכביש... וזה לא "אם" זה יקרה, אלא "מתי".
מכובדי,
אם יורשה לי לסיים ולסכם,
רק מוזכרת המילה מישטרה א ה ע או איך שתרצו מייד מתרומם
מפלס האמוציות ,
כל אחד מנקודת זוויתו השונה ולעיתים קרובות אף הצודקת,
אין דבר שמרגיז יותר מאיש בעל סמכות המטיל את מרותו על האזרח הקטן,
ואף יותר מכך כאשר לפני שתי דקות הוא היה אותו אזרח בדיוק,
על כך נאמר אצל חכמינו "עבד כי יימלוך"
יש כאלו אשר רואים בכך שליחות ויש כאלו שזה מפלט מן הבית והארכה של הלבידו שלהם
קטונתי מלעסוק בניתוחים פסיכואנליטיים ובהתגוששויות מילוליות אם יש לי חסינות וכמה אני פראייר,משת"פ אמאשלי ואבאשלי וכו וכו,
אני הקטן מסתפק בידיעה כי הצלתי מספר חיים השנה אותי זה מספק לגמרי,
נכון יבואו הצדקנים ויאמרו"לך תתרום בבית חולים לך לאגודות צדקה,לך לפה,לך לשם,
אומר לכם, לי יש סיפוק מלא מהתנדבותי אני משקיע בכך שעות כל יום בניהול שוטף של
80 המשוגעים,במיגוון פעילויות ,ובהצלת חיים.
אני מקבל באהבה את "הברכות" והירידות שלכם,זה נותן לי ולאחרים מוטיבציה להמשיך
במה שאנו עושים,
כ-2900 ארועים ב 3 ריבעונים אחרונים משמעם כך וכך אנשים שלא נדרסו בהמתינם בשול הדרך,ואין ספור פעילויות מבצעיות לטובת הכלל.
גם לאלו התומכים וגם לאלו "המברכים" תודה על המעורבות, לכל אחד מכם יש מידה של איכפתיות ורצון לשנות בדרך זו או אחרת.
בברכת חג שמח
מאיר
שכר טרחת עד אתה לא אמור לקבל, כי אתה לא עד.
ניתן לבקש מהשופט במקרה כזה, שיפסוק לך הוצאות, ואז תקבל מה שהוא יחליט, אם הוא יחליט.
לגבי התביעה האישית - כן, ניתן דרור, אך לא בתביעות קטנות, כי אין לך ראשית ראייה לנזק, ובטח לא נזק בעין, כזה שהוא ברור וחלוט.
ניתן לעשות זאת בבית משפט רגיל, ואם המקרה מאד חריג, יתכן שהמשטרה בכלל תסיר אחריות מהמקרה וממשעי השוטר והוא יוותר לבדו במערכה.
שמעתי עד היום רק על מקרה אחד בו נתבע שוטר אישית, אך שם היה מדובר על אלימות חמורה מצידו של השוטר, שאף הודח אחרי זה, ובשל המקרה הזה, מהמשטרה.
ולגבי המשכו של השרשור - הוא ירד לפסים שאינם מכובדים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
שכר טרחת עד אתה לא אמור לקבל, כי אתה לא עד.
ניתן לבקש מהשופט במקרה כזה, שיפסוק לך הוצאות, ואז תקבל מה שהוא יחליט, אם הוא יחליט.
לגבי התביעה האישית - כן, ניתן דרור, אך לא בתביעות קטנות, כי אין לך ראשית ראייה לנזק, ובטח לא נזק בעין, כזה שהוא ברור וחלוט.
אובדן ימי עבודה?
עלות החזרת הרכב לכביש (טסט חוזר, הוצאות על תיקונים לא נחוצים וכו')?
אלה אינם נזקים כספיים שניתן לברר ולאשר?
לפי מה מעריכים עוגמת נפש?
ניתן לעשות זאת בבית משפט רגיל, ואם המקרה מאד חריג, יתכן שהמשטרה בכלל תסיר אחריות מהמקרה וממשעי השוטר והוא יוותר לבדו במערכה.
שמעתי עד היום רק על מקרה אחד בו נתבע שוטר אישית, אך שם היה מדובר על אלימות חמורה מצידו של השוטר, שאף הודח אחרי זה, ובשל המקרה הזה, מהמשטרה.
בבית משפט רגיל זה יכול להיגרר על פני זמן רב. היתרון של תביעות קטנות זה בישיבה אחת, בלי עורכי דין. באים, גומרים, הולכים.
ולגבי המשכו של השרשור - הוא ירד לפסים שאינם מכובדים.
אכן כן. הוא באמת מיצה את עצמו. אל תגררו אותי פנימה שוב...
...
שבת שלום דרור
למרות שהתחייבתי לעצמי שאני ארד מהשרשור הזה כנראה שיש בו משהו שמחזיר אותי אליו (מקבל כל תסמונת שהיא)
בעקרון אני לא מנבל את הפה לא בכתב ולא בעלפה ואם אותו אחד שמחק היה מתעמק הוא היה מבין במה מדובר (או שפסיכולגיה נסתרת מעינו הפקוחה)
בכל אופן ללא ספק אני מפחד כל אימת שאני יוצא ברכב שלי וכן אני מתכוון להוריד את הבודי ליפט שיש ברכב וליישר קו בתקווה שזה יהיה לפני היד הארוכה של החוק.
אותם אלו שפגשו בי ראו כי אני מחפש רכב ללא שיפורים ולבסוף מצאתי רכב סביר שאני עובד לסדר אותו בהתאם לחוק. במדה ואני אורד מהכביש ללא ספק אני אתאכזב אבל כאמור ואני עומד מאחורי דברי אם הרכב אינו עומד בדרישות משרד התחבורה אזי אכלתי אותה.
בכל אופן שבת שלום ונתראה בשטח (שם אני מקווה שאנו נשדר על אותו גל)
ינון
לא קראתי את כל השרשור אבל ינון אתה חי בסרט ובגדול
כשתפגש עם הכחולים הנבלות
והרבה מהם כאלו אם אתה נוסע על סופה
אתה תדבר אחרת !
ינון, אתה כל כך תמים.
אתה חושב שאחרי שתסיר את הבודי-ליפט השוטרים יראו בך צדיק ותוכל לנסוע חופשי ומאושר ללא חשש? אתה חושב שהם מחפשים "רק" את ה"שיפורים"? או "רק" את אי-תקינות הרכב שלך?... אתה באמת חי בסרט אחר.
אחרי 20 שנה עם ג'יפים אזרחיים בהן עברתי 4 הורדות מהכביש בגלל כלום (שלוש מתוכן התרחשו כאשר הג'יפים היו סטנדרטיים לגמרי, ללא כל שיפור שהוא למעט צמיגים 31 רשומים ברשיון, ועוד הורדה אחת בגלל סדק של 5 מ"מ בפנס ראשי) ועוד עשרות מפגשים עןם שוטרים שעצרו אותי (וגם את אישתי דאז שבתקופה ההיא נהגה בג'יפ ביומיום) בצד הדרך ופשפשו וחיטטו בג'יפים כאילו לפחות תפסו זה עתה את בן-לאדן בכבודו ובעצמו בדרך לפיגוע - מבחינתי היום כל שוטר הוא אויב פוטנציאלי. עצוב אבל זה ככה.
תבין ינון - זה לא אני ולא אתה. זה גם לא הבודיליפט, הקפיצים, הצמיגים, הכננת, המושב הקרוע או מצב טכני כזה או אחר של הרכב. זה כנראה עצם קיום הג'יפ עצמו שעושה להם משהו. צורם להם בעין? מי יודע?... אולי היתה להם פעם הוראה מפורשת להתלבש על ג'יפים?... בטח תיכף יקפוץ כאן איזה שוטר/מתנדב ויגיד שזה קישקוש... מבחינתי ואחרי נסיון מר וכואב בכיס, זו פשוט עובדה. לא אני ולא אף אחד אחר כאן, המצאנו את התיעוב והפחד מהם סתם ככה כי בא לנו....