бочшд щмй, мазш дщаймъд мвбй дмйк дшйщей щъчйреъ ее двшйшд еод аоеш ажшз щеош зеч мтщеъ дщеиш оца тру мшгъ одтх т"й жд щаош щ"бвмм щдшлб ма шщен тм щой деа реъп ге"з илрй мбтмй дшлб едге"з лемм рчегеъ ма йшщн тм щой".
ошвт жд лесаеое тм лемн, еан двеу щдшлб щййк амйе щан деа шецд аъ д290 щ"з щме бзжшд щймк мщшеу жоп бощфийн.
ан жд дйд дшлб дфший щмй ма дййъй оееъш.
ддрад щбайийеъ..
"The view of the Hilux from the back, often seen by others on the trail, rarely seen by anyone on the freeway."
Hary Wagner
ללא ספק הדרך שלך דרור היא הדרך הנכונה להצלחה ומניעת דוחות.
להשמיץ את כל משטרת ישראל ובני המשפחה שלהם תוביל אותנו להבנה מצד נציגי החוק.
באשר לבעיית האישורים והתקנים לשיפורי רכב מה לעשות אין ועם זה עלינו לחיות!!
ייתכן ואני סובל מהתסמונת אבל ככה זה שהאדם שמגדל אותך הוא תובע מטעם המדינה (אומנם פלילים ולא תעבורה אבל נראה שאתה לא רחוק מכך) ולפי משנת חוטפי שהביאו אותי לעולם אנו חיים במדינת חוק (מעוות אבל החוק) ועלינו לחיות לפיו וכאשר אנו טועים אנו עשויים להענש על כך (עצוב אבל נכון מטליקה)
אני מאוד מעריך את המאבק שלך ומזדהה איתו ********************* המשפטים שנמחקו לא ראויים לג'יפולוג. בפעם הבאה שייכתבו... ודי לחכימא ותשים לב לצורת הביטוי שלך כנגד משטרת ישראל אני בטוח שכך תקדם את המטרה עליה אתה נלחם ( "חבק את האויב")
בברכת חג שמח ונטול דוחות ינון
ртшк мазшерд тм йгй йерй5; 06-04-09 бщтд 23:34. сйбд: שפה גסה
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
цетрйд ..
цетрйд ..
במקרה כזה אתה מקבל שכר טרחת עד + הוצאות נסיעה.
שאלה למשפטנים שבינינו - אם יצאת זכאי ממשפט כזה, שבו השופט קבע שלשוטר היה ברור מראש שאין מקום להגיש דו"ח בכלל, לשגע את האזרח ואת בית המשפט - האם יש אפשרות לתבוע את השוטר אישית בתביעות קטנות למשל, על הטירטור, עוגמת הנפש, הפסד ימי עבודה וכו' נזקים?
כשאנחנו טועים, גם בשוגג - אנחנו משלמים ובגדול.
האם שוטר ש"טועה" - ובכוונה תחילה - לא צריך לשלם?
ма терд бфешен
мщамеъ, чещйеъ, тцеъ, ъебреъ, ра мфреъ бд"ф
лсу мгтъй ма абм ан аъд зещб щдеа тщд мк ощде блеерд аъд йлем лоебп мдъмерп тмйе боз"щ.
"בכוונה" - אותה התעקשות של שוטר על "עבירה" לכאורה, תוך התעלמות בוטה שלו מאישורים כתובים רשמיים של מתקין מוסמך ומכון רישוי מוסמך.
יהיו שיגידו שהשוטר טועה בתום לב? יכול להיות, למרות שמי שאומר דבר כזה יודע היטב שלא כך הדבר, ושרוב השוטרים יודעים טוב מאוד, לעתים בעל-פה ממש, את כל ספר התקנות.
אם אזרח שטועה, לעתים קרובות בתום-לב - זה לא פוטר אותו מקנסות ושלילות.
אז למה שוטר שטועה, ולא בתום לב - כן פטור?
מלבד התלונה במח"ש (שלא כל כך מעניינת אותי למען האמת. אני לא מסתיר שהייתי מאוד-מאוד רוצה לדפוק את השוטרים המתעללים רק בכיס - בדיוק כמו שהם דופקים אותנו, ועוד טוענים ש"דרך הכיס" זו הדרך הכי יעילה לאכוף את החוק...) איך אפשר לגרום למשטרה לשלם על טעויות? לפצות בכסף קורבן תמים שהתעללו בו לשווא על לא עוול?
ма терд бфешен
щеб, ан аъд зещб щтще мк аеем блеерд, ъвйщ ъмерд боз"щ.
"мгфеч аъ дщеишйн доътммйн блйс - бгйеч лое щдн гефчйн аеъре..."
арй очеед щаъд леъб мозййък лъбеъ бевшеъ йеъш еотрййреъ йеъш оддъблййреъ джаъ тм дщеишйн етм дзеч етм лм од щжж, жд лбш ршад лайме йщ сйбд щоътмчйн тмйк баоъ...
дбръй щлемн гефчйн аеък лм джоп елемн тн жйп чип елемн бмй оез елм щаш дщиейеъ дймгеъйеъ, даошйчайн ма баоъ рзъе тм дйшз, шбйп зесм т"й дщб"л еамбйс тег зй...
йщ озмд щрчшаъ т"щ длеъшъ щм дщшщеш (щмгтъй дйд цшйк лбш моеъ оожоп)
зв щоз збшд (вн мой щчша мй ощъ"ф) иййме дшбд еъецйае авшсйеъ бщиз.
тбеш гшеш
доегм дфсйлесчсеамй деа оегм дъфъзеъй фсйлеармйий щдецв тм йгй жйвоерг фшейг. доегм оъаш аъ дъфъзеъ дймг лъдмйк доешлб ощмбйн течбйн, лащш блм щмб чййн ажеш аешврй щбе ошелж дмйбйге (даршвйд дойрйъ) щм дймг. лое лп, лм щмб оаефййп бдърдвейеъ ебчерфмйчийн, щан ма йбеае тм фъшерн дшаей ма йафщше мймг мдощйк аъ дъфъзеъе лшаей еййцше чбтеп (фйчсцйд). лм щмб боегм оъафййп бчбтеп осев щерд. мошеъ щдщмбйн боегм течбйн, бфетм дн йлемйн мдйеъ зеффйн, ресфйн дазг мщрй ае мдъшзщ бочбйм.
арй очеед щдсбш жд йсфч аеък елоебп мма щен леерд мфвет.
елоебп бдцмзд ботбш мщмб ддъфъзеъй дба (ма цййръй аъ дщмбйн озщщ щййозче ).
щеб зв щоз йреп
ма двтъй мшащ щшщшъ дожеп лгй мдйеъ цозерй!
озфщ шелщ мжев лмйеъ боцб иеб,лемм тбегд...
щлш ишзъ тг - айп мй оещв. боти дощфийн бдн рлзъй (йщйбд азъ) дътеффе слеойн щм 300 щчм бтшк + децаеъ рсйтд мочшд щдтг овйт оошзч.
айъй - даоъ дйа щвн мй роас мдъеелз айълн, доъргбйн. аъд рдрд оддътсчеъ щмк бдъргбеъ мощишд, огйн лземйн, ц'чмчеъ, зйрек лм дтемн ебтйчш дачщп? мбшйаеъ збйбй. арй дшй ма ащлрт аеък щаъд сън ощъ"ф чип, еаъд биз ма ъщлрт аеъй щаъд тещд тбегъ чегщ.
щамъй аъ дщамеъ бшцйреъ омад. ан бйп щрй ажшзйн оъвмт сйлсек, дн феъшйн аъ трййрн ббйъ дощфи емтъйн чшебеъ ъебтйн жд ожд фйцей лсфй.
догйрд отрйщд аеъре тм итейеъ етбйшеъ бчрсеъ лсфййн.
щамъй бшцйреъ омад - ой отрйщ щеиш щвн дщефи тцое аеош щитд, вшн мажшз ийшиеш есбм, бйжбж аъ жоре, вшн ме мдецаеъ ойеъшеъ? ой офцд аъ дажшз тм итейеъ ламд? дщеиш айщйъ ае дотшлъ (мцешк дтрййп дщеиш оййцв аъ дотшлъ. дотшлъ жд арзре. лсу щмре)?
йреп - мцтшй ма дсфчъй мчшеа аъ дфрйрйн щмк. ойщде азш, бтм су-озйчъ щиейеъ дшбд йеъш вбед ощмй, джгтжт ожд осфйч лгй мозеч аъ жд. збм, аемй дййъй оъшщн олщшерк дййзегй брйбем фд?...
мтрййрре - биз ъщоз мгтъ щшеб дцйбеш зещб гееча лоек - рдрд ожд щожййрйн аеъе еафйме обчщ тег. рвг жд йгйгй, баоъ айп дшбд од мтщеъ. ршад аъ дфшцеу щмк азшй ддешгд дшащерд одлбйщ... ежд ма "ан" жд йчшд, ама "оъй".
ма терд бфешен
олебгй,
ан йешщд мй мсййн емслн,
шч оежлшъ доймд ойщишд а д т ае айк щъшце оййг оъшеон
офмс даоецйеъ ,
лм азг орчегъ жеейъе дщерд емтйъйн чшебеъ ау дцегчъ,
айп гбш щошвйж йеъш оайщ бтм солеъ доийм аъ ошеъе тм дажшз дчип,
еау йеъш олк лащш мфрй щъй гчеъ деа дйд аеъе ажшз бгйеч,
тм лк раош ацм злойре "тбг лй ййомек"
йщ ламе ащш шеайн блк щмйзеъ ейщ ламе щжд офми оп дбйъ едашлд щм дмбйге щмдн
чиеръй омтсеч брйъезйн фсйлеармйиййн ебдъвещщейеъ оймемйеъ ан йщ мй зсйреъ елод арй фшаййш,ощъ"ф аоащмй еабащмй еле еле,
арй дчип осъфч бйгйтд лй дцмъй осфш зййн дщрд аеъй жд осфч мвошй,
рлеп йбеае дцгчрйн ейаоше"мк ъъшен ббйъ земйн мк мавегеъ цгчд,мк мфд,мк мщн,
аеош млн, мй йщ сйфеч ома одъргбеъй арй ощчйт блк щтеъ лм йен брйдем щеиу щм
80 дощевтйн,бойвееп фтймейеъ ,ебдцмъ зййн.
арй очбм бадбд аъ "дбшлеъ" едйшйгеъ щмлн,жд реъп мй емазшйн оеийбцйд мдощйк
бод щаре тещйн,
л-2900 ашетйн б 3 шйбтерйн азшерйн ощотн лк елк арщйн щма ргшсе бдоъйрн бщем дгшк,еайп сфеш фтймейеъ обцтйеъ миебъ длмм.
вн маме дъеолйн евн маме "добшлйн" ъегд тм дотешбеъ, млм азг олн йщ ойгд щм айлфъйеъ ешцеп мщреъ бгшк же ае азшъ.
ббшлъ зв щоз
оайш
селреъ дбиез двгемд едееъйчд башх мъшбеъ дфрай
им 09-7676728 www.rotberg.co.il
щлш ишзъ тг аъд ма аоеш мчбм, лй аъд ма тг.
рйъп мбчщ одщефи бочшд лжд, щйфсеч мк децаеъ, еаж ъчбм од щдеа йзмйи, ан деа йзмйи.
мвбй дъбйтд дайщйъ - лп, рйъп гшеш, ак ма бъбйтеъ чиреъ, лй айп мк шащйъ шаййд мржч, ебиз ма ржч бтйп, лжд щдеа бшеш езмеи.
рйъп мтщеъ жаъ ббйъ ощфи швйм, еан дочшд оаг зшйв, йълп щдощишд блмм ъсйш азшйеъ одочшд еоощтй дщеиш едеа йееъш мбге ботшлд.
щотъй тг дйен шч тм очшд азг бе ръбт щеиш айщйъ, ак щн дйд огебш тм амйоеъ зоешд оцйге щм дщеиш, щау дегз азшй жд, ебщм дочшд джд, одощишд.
емвбй дощле щм дщшщеш - деа йшг мфсйн щайрн олебгйн.
Willys свеш 58, лое бсомеп, щсййн щйфех
Willys свеш 53, гвн офеаш - ооъйп мщйфех
שבת שלום דרור
למרות שהתחייבתי לעצמי שאני ארד מהשרשור הזה כנראה שיש בו משהו שמחזיר אותי אליו (מקבל כל תסמונת שהיא)
בעקרון אני לא מנבל את הפה לא בכתב ולא בעלפה ואם אותו אחד שמחק היה מתעמק הוא היה מבין במה מדובר (או שפסיכולגיה נסתרת מעינו הפקוחה)
בכל אופן ללא ספק אני מפחד כל אימת שאני יוצא ברכב שלי וכן אני מתכוון להוריד את הבודי ליפט שיש ברכב וליישר קו בתקווה שזה יהיה לפני היד הארוכה של החוק.
אותם אלו שפגשו בי ראו כי אני מחפש רכב ללא שיפורים ולבסוף מצאתי רכב סביר שאני עובד לסדר אותו בהתאם לחוק. במדה ואני אורד מהכביש ללא ספק אני אתאכזב אבל כאמור ואני עומד מאחורי דברי אם הרכב אינו עומד בדרישות משרד התחבורה אזי אכלתי אותה.
בכל אופן שבת שלום ונתראה בשטח (שם אני מקווה שאנו נשדר על אותו גל)
ינון
ма чшаъй аъ лм дщшщеш абм йреп аъд зй бсши ебвгем
лщъфвщ тн длземйн дрбмеъ
едшбд одн ламе ан аъд рест тм сефд
аъд ъгбш азшъ !
илрай олереъ лбйсд www.idangold.co.il
ינון, אתה כל כך תמים.
אתה חושב שאחרי שתסיר את הבודי-ליפט השוטרים יראו בך צדיק ותוכל לנסוע חופשי ומאושר ללא חשש? אתה חושב שהם מחפשים "רק" את ה"שיפורים"? או "רק" את אי-תקינות הרכב שלך?... אתה באמת חי בסרט אחר.
אחרי 20 שנה עם ג'יפים אזרחיים בהן עברתי 4 הורדות מהכביש בגלל כלום (שלוש מתוכן התרחשו כאשר הג'יפים היו סטנדרטיים לגמרי, ללא כל שיפור שהוא למעט צמיגים 31 רשומים ברשיון, ועוד הורדה אחת בגלל סדק של 5 מ"מ בפנס ראשי) ועוד עשרות מפגשים עןם שוטרים שעצרו אותי (וגם את אישתי דאז שבתקופה ההיא נהגה בג'יפ ביומיום) בצד הדרך ופשפשו וחיטטו בג'יפים כאילו לפחות תפסו זה עתה את בן-לאדן בכבודו ובעצמו בדרך לפיגוע - מבחינתי היום כל שוטר הוא אויב פוטנציאלי. עצוב אבל זה ככה.
תבין ינון - זה לא אני ולא אתה. זה גם לא הבודיליפט, הקפיצים, הצמיגים, הכננת, המושב הקרוע או מצב טכני כזה או אחר של הרכב. זה כנראה עצם קיום הג'יפ עצמו שעושה להם משהו. צורם להם בעין? מי יודע?... אולי היתה להם פעם הוראה מפורשת להתלבש על ג'יפים?... בטח תיכף יקפוץ כאן איזה שוטר/מתנדב ויגיד שזה קישקוש... מבחינתי ואחרי נסיון מר וכואב בכיס, זו פשוט עובדה. לא אני ולא אף אחד אחר כאן, המצאנו את התיעוב והפחד מהם סתם ככה כי בא לנו....
ма терд бфешен
щоше тм чщш