שבת שלום לכולם,
אחרי שלא עדכנתי הרבה זמן הגיע הזמן לקצת תמונות.
מתלה אחורי גמור - מחכה לבולמים ואז להתקדם עם ציריות וחיווט של המנוע.
עדי,
Printable View
שבת שלום לכולם,
אחרי שלא עדכנתי הרבה זמן הגיע הזמן לקצת תמונות.
מתלה אחורי גמור - מחכה לבולמים ואז להתקדם עם ציריות וחיווט של המנוע.
עדי,
עבודה יפה!:cool:! ברוך שובך.....:p
סוף סוף התקדמות :D
אני מקווה שעכשיו אבא יעזור לך קצת עם הבאגי.. :p
נחזיק לך אצבעות שלא תיתקל בבעיות עם הבולמים.. כשיגיעו, אני אשמח לשמוע ממך על העלויות.(בה"פ)
בהצלחה בהמשך!
שבוע טוב לכולם,
ביום שישי עשיתי תושבת לרדיאטור וגם הרכבתי אותו, נשאר רק לעשות תושבת לונטה.
הרדיאטור הוא גם קולר שמן ובנוסף אליו הבאתי גם קולר שמן נפרד כולל המתאמים לחיבור של הפילטר שמן במנוע כדי שאפשר יהיה לחבר קולר.
מכיוון שאני לא מכונאי יש לי מספר שאלות,
האם כדאי לחבר את השמן גיר ( זה גיר אוטומט של סובארו טנדר ) לקולר שנמצא בתוך הרדיאטור ? כי למיטב הבנתי המים ברדיאטור הם בטמרטורה של 90 מעלות (תקנו אותי אם אני טועה ) ואני לא יודע אם עדיף שהשמן גיר יהיה גם הוא בטמפרטורה כזאת.לכן גם אשמח לדעת מה הטמפרטורת עבודה לשמן גיר אם יש למישהו מושג.
אני רוצה לחבר את שמן גיר לקולר שנמצא בתוך הרדיאטור ואת השמן מנוע בקולר נפרד.
האם עדיף הפוך ? יש אפשרות לשים לשמן גיר קולר נפרד ואת השמן מנוע להעביר לקולר שבתוך הרדיאטור.
שבוע טוב,עדי.
אני מצרף תמונות שיהיה יותר ברור.
עדי, אני מניח שתוכל לענות על השאלות שלך לגבי טמפ' העבודה השונות בעזרת ספר הרכב של הסובארו ממנה לקחת את המנוע.
לגבי ההתקנה של הקולר- ממה שידוע לי עדיף שהוא יהיה מאונך ולא באלכסון כמו שאתה הצבת אותו בשביל שזרימת האוויר לתוכו תיהיה טובה יותר.
מצד שני יש לך 2 וונטות ככה שאני לא יודע עד כמה זה משמעותי, אני מקווה שהחברה היותר מנוסים פה יענו לך על זה.
ד"א, מה עם הבולמים?
שמן המנוע לא זקוק לקולר. המנוע מתקרר על ידי המים שעוברים במצנן והשמן לא זקוק לקירור נוסף.
בקשר לשמן גיר אני לא בטוח אבל נראה לי שניתן להעביר אותו ברדיאטור.
אוקיי תודה רבה חנן , בדיוק חשבתי על זה שהקולר שמן מנוע הוא קצת מיותר - והשאלה היא האם את השמן גיר לשים בקולר של הרדיאטור או בקולר נפרד ?
לגבי הבולמים - הבאתי אותם אחרי יום מעצבן (במיוחד ) בממן בנתב"ג. החבר'ה שם עונים על הסטיגמה של פקידים אנטיפטים, נו שויין.
אז אחרי שהבאתי את הבולמים לא יכולתי שלא להתקדם עם התושבות שלהם אז צרפתי כמה תמונות - התושבות עדין לא גמורות , אשמח לתגובות.
עדי,
איזה בולמים חלומיים.. פיצוץ!:-D
שלום עדי
דבר ראשון הכלי נראה מעולה!
דבר שני בקשר לזווית הרדיאטור היא בסדר גמור ,המנוע מאוורר הרכב קל לא צריכה להיות בעיה
ובקשר לקירור שמן הגיר , למיטב ידעתי בכול הגירים האוטומטים יש קירור שמן
והרדיאטורים של השמן והמים צמודים זה לזה.
בכול מקרה עם תרצה כול עזרה שהיא בנושה המנוע וחלקי של סובארו , אשמח לעזור
מורן 0572319990
עדי,
עבודה יפה מאוד, מהשלדה, והבחירה במנוע של רכב, מתלים.
הכל תופס צורה מאוד מאוד יפה, בחירה טובה... כולי קנאה!
באמת כלי יפהפה..
שלום לכולם,
סיימתי את הציריות ביום שישי ועכשיו הגעתי לשלב של הטנק דלק.
רציתי לקבל ממכם קצת רעיונות איפה כדאי למקם את הטנק דלק ( שיהיה לפחות 20 ליטר )
לצורה הסופית של הבאגי יש גם מדרגות צד , לכן חשבתי שאפשר לשים על כל מדרגה מיכל של 15 ליטר ועם ווסט לכוון מאיזה מיכל לשאוב.
אשמח לעוד רעיונות.
שבוע טוב,
עדי.
בהצלחה עם המיכל!
ד"א, למה אתה לא עושה מיכל זנב כמו שיש ברוב הבראקודות? (17 ליטר)
ואו 30 ליטר זה ממש יפה יחסית למקום הקטן שיש שם..
עדי אני חושב שזה הכי טוב ואסתטי לעשות את זה בצורה הזאת :)
אחרי פגרה (יש עוד עבודה חוץ מזה) חזרתי לעבוד על הבאגי.
התחלתי את הטנק דלק - נרוסטה 2 מ"מ. הוא יכיל 58 ליטר.התכנון המקורי היה טנק דלק יותר יפה במטרה שיהיה חשוף, אבל הוא הכיל רק 20 ליטר וזה לא מספיק אז ויתרתי על היופי למען יעילות.אני יצפה אותו בפיברגלאס שיראה יפה בסוף.
עשיתי לו שני מחיצות - פעם ראשונה שאני בונה טנק דלק גדול אז אני מקווה שעשיתי נכון את המחיצות.
מחר אני יתקדם עם ניפלים ופתח מילוי.
מצורפות קצת תמונות אשמח לשמוע את דעתכם.
עדי,
החלה תמונות ... אופס בעצם אין תמונות :confused:
עידו
תמונות