תגובה להודעה: האם אנחנו כבר על הכוונת??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תום לרמן
נכון ועדיין אין אפשרות לצאת מהבית ולהתחיל את הטיול מהמטר הראשון אלא אם אתה גר בחור .
תום, בתכל'ס גם כאן זה ככה.
אם אתה גר בגוש דן ורוצה לטייל, תצטרך לעבור כמה וכמה קילומטרים על כביש עם סיכוי לא קטן לפגוש בדרך בכל רגע נתון לפחות 20 ניידות משטרה (למען ההגינות אני מציין שהן באמת לא מחכות דווקא לנו, אבל על הדרך, אתה יודע. לעשות את הסיפתח על הבוקר), בנוסף, תפגוש לפחות ניידת הורדות מהכביש אחת של משרד התחבורע ולפחות ניידת הורדות מהכביש אחת של המשרד לאיכות הסביבה. כן, גם הם לא מחכים דווקא לך... אבל על הדרך, הג'יפ קופץ להם לעין. מבחינת הראשון הג'יפ גבוה מדי, מבחינת השני הוא מפליץ מדי... האמת? הם רודפים אותך לא כי אתה עבריין אלא כי אתה קיים.
אם אתה לא גר במושב נידח שלא תחום בין כבישים מהירים, זה בתכל'ס בדיוק אותו דבר. אין לי ולאף אחד אחר בעיה עם זה, ולו רק משום שזו באמת ארץ מספיק קטנה אז לא צריך לנהוג 500 מייל על כביש כדי למצוא שטח. זו לא סיבה להתנחם ולא מאזן את העוולות האחרות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yigaljet
כוחנו במספרנו
עד שלא נהפוך לסקטור הנהגים הישראלי ,לא נוכל למנף כלום
בקרוב
כבישי אגרה
אגרת גודש
עלייה בלתי מוסברת במחירי הביטוח על פי סוג הרכב
מס הבלו על הדלק
מס על פי משקל הרכב
התוכניות מוכנות ,רק ענין של זמן
השיטה בה נוקטים משרדי הממשלה היא שיטת הפרד ומשול
שוב לדעתי לחבור אל ציבור האופנועים להתפקד ולהמתין
היה פעם בשנת 84' איגוד נהגי ישראל ("אנ"י") שקם בעקבות יוזמת עיתונאי הרכב רוני אהרנוביץ' ומגזין "טורבו" זצ"ל. רעיון טוב, אבל מכל הבעיות שכבר אז היו לבעלי רכב בישראל, הטמבלים האלה התמקדו דווקא בדרישה להעלות את המהירות המותר ל-120. נרשמו כמה מאות, כולל טמבל אחד בן 18 עם רשיון בן שנה ורגע לפני גיוס (אני בעצמי). גם אני הדבקתי את הסטיקר האדום "120" על התחת של הפיאסטה 78' האדומה של אמא, מכונית שבקושי היתה מגיעה למהירות הזו ביום טוב. היינו אופטימיים ונלהבים, וכמובן שנופנפנו מכל המדרגות. את הרוב זה לא עניין ואפילו הפחיד - מה פתאום שהפושטקים האלה יטוסו לנו 120 קמ"ש? כמה מתוך כל אלה שנרשמו יכל להרשות לעצמו להפסיד ימי עבודה/מבחני סוף סמסטר לטובת מחאות, הפגנות וכו'? כמו שזה צץ ככה זה התפוגג, כי המערכת לא סופרת בעשרות, מאות או באלפים ואפילו לא בעשרות אלפים. אז תשכח מזה. לא יהיה "סקטור" ולא כלום.
אתמול שודר בערוץ ההסטוריה סרט מגניב ובאמת מעניין על סניקרס, נעלי ספורט. מסתבר שכמו שאנחנו אוהבים מכוניות, יש אנשים שהתחביב שלהם זה סניקרס, וקיימת תעשיה שלמה של סניקרס קאסטום בהזמנה אישית. הציגו איזה "משפר נעליים" שבעברו היה מצייר על מכוניות והיום מצייר על נעליים וצובע בהזמנה מיוחדת כל מיני דוגמאות מוטרפות ועושה ים של כסף מזה.
הוא הסביר שחובבי הסניקרס מתייחסים לנעליים הללו כמו אל "מכונית לרגליים". כמו שחשוב לאנשים מסוימים באיזה מכונית לנסוע ואיך היא נראית, ככה המשוגעים האלה רוצים נעל מיוחדת.
האמת? אני ואתה אולי לא נסתובב עם נעל כזו, אבל זה מדהים. יפה לאללה.
ולמה אני מעלה את זה? כי המצב בישראל בדיוק הפוך - הרוב המוחלט, אותו רוב בעל משקל שיכול לעשות שינוי, מתייחס למכונית שלו כמו אל נעליים. זה מוצר שהם משתמשים בו ותו לא, וכל מה שמסביב לא ממש מעניין אותם.
- כל מה שהם צריכים זה להניע ולשבת בפקק שעה הלוך בדרך לעבודה ושעה חזור בדרך הביתה - אז מה אכפת להם באיזה אוטו. העיקר שהמזגן יקרר חזק - אז כל משפחתומטית אפרורית עושה את העבודה.
- רוב המכוניות בכלל בליסינג - אז לא מעניין אותם כמה הן עולות.
- מתוך מכוניות הליסינג הללו - רובן המוחלט על חשבון מקום העבודה, אז לא אכפת כמה הדלק עולה או מה תהיה פרמיית הביטוח. גם אם ליטר יעלה 30 או 40 שקל ולבטח את המשפחתומטית יעלה 250,000 שקל לשנה, לא תשמע ציוץ או מחאה. הוצאה מוכרת, אתה יודע. בסוף השנה מתקזזים ומקבלים ממס הכנסה החזר.
- אגרת גודש וכו' - סמוך על היהודים - עוד הוצאה לצורך ייצור הכנסה, גם זה ייכנס לחשבון ההוצאות המוכרות. אז מה אכפת.
- אלה ששייכים למערכת ממילא פטורים מלשלם - לא על האוטו, לא על הדלק, לא על הביטוח, לא על החנייה ולא על הגודש. הכל מוגש להם בנדיבות על חשבונך. אז להם באמת לא אכפת והתאבון שלהם רק גדל והולך...
וכו' וכו'.
וכמו שאסף כתב - כל מי ומה שחורג מהנורמה הוא לא נורמלי = מוזר = מתריס = חשוד = מסוכן = צריך לעקוב אחריו ובסוף גם לעצור אותו. שלא ידביק את האחרים ברעיונות שלו.
אם היום ג'יפ או מכונית ספורט או אופנוע הם סימן ההיכר של האאוטסיידר החשוד והמסוכן, מה בדיוק מונע את התרחיש הדמיוני אבל הלא כל כך בלתי-אפשרי שבו מחר אפילו משפחתומטית באותו שטאנץ ממש כמו של כולם, אבל בצבע "מתריס" כמו אדום או צהוב או כחול או כל צבע אחר שאינו אפור מטלי, תהפוך ל"חשודה" באותה מידה בדיוק?... אני בכוונה מגזים ומרחיק לכת, אבל הכוונה ברורה, כי ככה זה כשמתחילים עם פאשיזם - ומה שקורה כאן אלה ניצנים קטנים אבל מאוד מוצקים ובטוחים של פאשיזם - להלכה זה בהחלט יכול לקרות.
השלטון רוצה עדר צייתן שיהיה קל לשלוט בו ולשחק בו. והעדר הטיפש הזה, כמו כבשים פותות, ממש לא חושב שיש עם זה בעיה מיוחדת או שרע לו עם זה.
הרשו נא לי לסכם,
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,
מה שהיה זה מה שיהיה נמשיך לקטר וכו וכו וכו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אנחנו לא בוחרים אותם בכלל !!
אנחנו בוחרים מפלגה, הם מחליטים מי יהיה הנציג של המפלגה.
בקיצור, אין לנו שום !!!!!! שליטה על מה שקורא שם. זאת לא דמוקרטיה לפי המילון.
מי זה "הם" מחליטים? אם רוצים להשפיע על הנציגות, פשוט מתפקדים ובוחרים.
לפוליטיקאים מאוד חשוב מעמדם ומקומם, ומשקיעים לשם כך הרבה מאוד משאבים, זמן, ומאמץ.
אתם זוכרים את קריאתו של אריאל שרון בפריים טיים לחברי הליכוד ללכת לבחור, או את אהוד ברק מדבר בטלפון באופן אישי עם חברי המפלגה לפני הפריימריז. אתם חושבים ששטייניץ היה יוצא עם הגזרות החדשות שלו כל שני וחמישי אם הוא היה חושב לרגע שמקומו ברשימה יפגע?
הבעיה היא שרובנו אדישים לנושא, ואף אחד לא חושב להתפקד למפלגה ולהיות שותף לבחירה מי יעמוד בראשה. כולנו טובים על המקלדת, אך לא עושים מעבר לכך, וללכת לבחירות הכלליות לכנסת אין כמעט ערך מוסף.
אז אולי כדאי לעודד את החברים/מכרים/קרובים שיתפקדו למפלגה שהם רוצים. כך יהיה לציבור הרחב יותר יכולת לקבוע מי יעמוד בראשה, במקום לרקום דילים וקומבינות על חשבוננו.
עד לא מזמן יבוא מכוניות אספנות היה בגדר משהו שחבל היה לשאול מישהו אם מותר,רק השאלה גרמה לך להתרגשות מיותרת
מועדון החמש פועל נמרצות ,תחת מעטה כבד של מספר קטן מאוד ולא מייצג של שרלטנים אשר מנסים להכתים את הענף כולו
כנל ייבוא מקביל של חלקי פח תחליפיים
ובקרוב יבוא מקביל של מקוריים
שוב ,טפסי ההתפקדות נמצאים בידיו של כל עסקן פוליטי גם ברמה המקומית שכונתית ,מישהו זוכר את פרשת עמרי שרון וטפסי המתפקדים ברמלה?
מתפקדי הליכוד סניף רמת -גן ?
אפשר לחבור לאחד המועדונים הגדולים
החמש
מועדון המרוצים הישראלי
איגוד המוסכים
אפשר לפנות לעוזר פרלמנטרי כל שהוא לנסות לעניין אותו ולדעתי תופתע
יש לבוא עם מצע מוכן ומסודר
אחח כמה שאתה תמים :) ...
מי זה "הם" ? ..
הם, זה ה 20 הראשונים ברשימה, החברים מלחכי הפנכה שלהם והחיילים שלהם. משמעת סיעתית מכיר ? מכירת קולות מכיר ? 200 מצביעים שמתו זה מכבר ... נכים ששלחו את הת.ז. עם החייל של המפלגה הנכונה ... טלפונים באמצע הלילה .... הרב אמר שלהצביע להוא או ההיא זה מוקצה ... 20% או יותר מהקולות והמצביעים הם לא מה שהם באמת. יותר מזה, בסופו של דבר, אחרי זה אחרי ספירת הקולות מגיעה המפלצת האמיתית, הרכבת הקואליציה. מכיר ?
זה לא משנה כלום כל מה שהיה לפני זה, סגירת "דילים" ותשלום חשבונות וקיום / אי קיום הבטחות ולחץ דתי ולחץ מיעוטים ומה לא. ובין מה שהצביע האזרח שרצה לשנות ... ובין מה שיהיה בסוף אין שום קשר.
אני חושב שלרדת מתחת לרדר כרגע יהיה טוב, אחרי זה, כשינועו משוריינים בנתיבי אילון, אז נראה כבר.
כתבתי פעם ( זה מופנה גם לסנדק ), אפשר לעשות דברים גם בלי אלימות ואני מוכן ורוצה לעשות. אבל !
אי אפשר ואין צורך להמציא את הגלגל מחדש כל פעם, אפשר לגיטימי וכדאי לחסוך משאבים וללמוד מנסיונם של אחרים.
הפגנות לא פועלות פה, אז בשביל מה עוד אחת ?
חסימות, שביתות שבת ורעב לא פועלים פה, אז בשביל מה עוד אחת ?
מה כן פועל פה ?
20000 איש ברחוב הולכים צועקות ושורפים כל דבר בדרך מכאן לשם, זה פועל ! ראינו כולנו בחדשות.
שריפת תחנות דלק, חנויות, מכוניות .. זה פועל, כולנו ראינו בחדשות, לכידת שוטרים בני ערובה והתלהמות אלימה וחסרת מעצורים, זה פועל - כולנו ראינו בחדשות.
אני אישית מאמין שחולי הסרטן והנכים יותר צודקים מאיתנו, אני עקבתי אחרי המאבקים האלו, ראיתי מה הם השיגו, יותר נכון מה הם לא השיגו. אם הם לא הצליחו כלום והם הכי צודקים בעולם, אני משוכנע עד לעצם שאנחנו לא נצליח כלום בכלל. למה ? כי אנחנו לא שווים כלום, כי אנחנו לא מעניינים שם אפאחד.
כי אין לנו שום כוח.
המלחמה הזאת לא אבודה, היא לא מלחמה בכלל.
יש מלחמות צודקות לפי כל קנה מידה אפשרי פה שלא זזות מטר. אז אנחנו ? אנחנו אפילו לא אויר ..
נקודה למחשבה - כולנו רוצים להפוך את החיים במדינה הזו לקצת יותר " נסבלים " , שיהיה לנו טיפה יותר טוב ... אני רואה פה הירתמות של הרבה אנשים עם רצון לשפר , זה שאנחנו כרגע מדברים בפורום ג'יפים זה לא אומר שהמטרות שלנו צריכות להתמקד רק בתחום .
בואו נעשה דבר כזה , נחשוב ביחד מה הכי חורא לנו היום במציאות בה אנחנו חיים ? אך להוציא דברים פוליטים כמו יהודים ערבים וכדו' ... !!!
לי למשל הכי מציק כל המיסים המטורפים שנועדו לשמן שחיטויות בממשלה וכדו'.. , בתור עצמאי יוצא לי לשלם יותר מ50% מההכנסה שלי למיסים למיניהם :evil::evil::evil:
אני מתפלא עליך אסף ...
יש לו מושבי ספורט וצלחות מאוררות ... זה ברור שהוא אוייב הציבור, כניראה הוא גם רצח את קנדי ואת רבין.
ואתם חושבים שעם הפגנה אפשר לשנות את הקרקס הזה ?
על זה נאמר .. פפפכככככככ ....
כבר מזמן אמרתי שבפעם הבאה שעוצרים אותי לבדיקת תקינות הרכב אני לא עוצר ויהי מה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
נקודה למחשבה - כולנו רוצים להפוך את החיים במדינה הזו לקצת יותר " נסבלים " , שיהיה לנו טיפה יותר טוב ... אני רואה פה הירתמות של הרבה אנשים עם רצון לשפר , זה שאנחנו כרגע מדברים בפורום ג'יפים זה לא אומר שהמטרות שלנו צריכות להתמקד רק בתחום .
בואו נעשה דבר כזה , נחשוב ביחד מה הכי חורא לנו היום במציאות בה אנחנו חיים ? אך להוציא דברים פוליטים כמו יהודים ערבים וכדו' ... !!!
לי למשל הכי מציק כל המיסים המטורפים שנועדו לשמן שחיטויות בממשלה וכדו'.. , בתור עצמאי יוצא לי לשלם יותר מ50% מההכנסה שלי למיסים למיניהם :evil::evil::evil:
יפה שגיא, המגמה יכולה להיות "מפלגת העצמאים" או משהו בסגנון.
מלווה בהסברה יפה שעסקים קטנים ובינוניים מהווים את עמוד השדרה של המשק.
כמה מאזרחי ישראל הם עצמאים ובעלי עסקים קטנים? (שאלה רצינית)
נגיד 60% מהם גם יצביעו עבור מפלגה כזו, במקרה הטוב. אפשר לשער מראש אם הכיוון הזה ריאלי, או שהוא צר מדיי.
הצעות לאג'נדה:
* פטור חלקי או מלא ממיסוי בענפי החקלאות והבנין למי שמעסיק עובדים כחולי ת.ז., ביחס ישיר לאחוז הישראלים המועסקים אצלו. הרעיון יכול להצבע בגוונים אופטימיים וציוניים, בליווי ההסבר הפשוט שכסף שישולם לישראלי ישאר כאן, ולא יזלוג לחו"ל.
* מלחמת חורמה בעבירות רכוש. הסבר נוסף נראה לי מיותר... וזה גם טוב לעצמאים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מעניין אם גם השופט...
השופט מה אכפת לו?...
אכפת לו רק מה אומר החוק. גם אם החוק עקום ומי שקובע אותו הם קרימינלים מעוותים.
אם החוק יחליט שכדור הארץ הוא משולש, שלילה הוא יום ויום הוא לילה, זה מה שהשופט יפסוק.
השופט לא מבין במכוניות ולא מתיימר להבין, אז בשבילו "בוחן משטרתי" הוא הסמכות המקצועית. גם אם הסמכות הזו בעצמה לא יודעת מה עושה "צלחת מאווררת" ולמה "כסא ספורט" שיש לו תו תקן מ-FIA, טוב יותר ובטוח יותר מהדרגש הזול שהיצרן מואיל בטובו להתקין ברכב. מספיק שהמוסכניק המשטרתי הזה מצליח לזהות מה מקורי ומה לא, מה רשום ברשיון ומה לא, ולשופט זה מספיק.
סתם במקרה יצא לי פעם להכיר קצת את האוטו הזה שבסרטון. כן, הוא משופר ומהיר. אין אף ניידת משטרה בארץ, גם חדשה מהניילון, שמתוחזקת כמוהו ברמה גבוהה, אבל זה לא העניין. מה שמטריד זה איך המשטרע מצליחה להגיע למכוניות האלה. תשכחו מההתפארות הנבובה של המשטרע על "איסוף מודיעין" וכל החרטא. "מבצע מודיעיני" עאלק. עוד הפלצה יח"צנית כדי שההמון הנבער יחשוב כאילו מתרחש כאן איזה מבצע ריגול סודי בעורף האויב.
רוב המידע חשוף ברשת, גלוי לעיני השוטרים. אנשים מתפארים במכוניות שלהם, מפרסמים גלריות, מצלמים סרטונים ומעלים ליוטיוב. ברוב המקרים שוכחים לכסות/למחוק לוחיות רישוי... והנה, לא צריך להיו תגאון במודיעין. הכל מוגש למשטרע בכפית. השאר מגיע למשטרע בדרך הישנה והטובה שיהודים תמיד התמחו בה - הלשנות זה על זה.
זו עובדה כואבת - יש גם בקרב חובבי הרכב והספורט מוטורי אנשים מלוכלכים שמלשינים על החברים שלהם. גם בין חובבי השטח. בין אם בתמורה לשחרור המכונית שלהם מבדיקות והחרמות, בין אם תמורת בצע כסף, ובין אם סתם כדי לקלקל לאחרים. ובמקום שמחרימים מכוניות בעקבות הלשנות, לא ירחק היום שגם יעצרו ויעלימו אנשים בעקבות הלשנות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
1. אין אף ניידת משטרה בארץ, גם חדשה מהניילון, שמתוחזקת כמוהו ברמה גבוהה,
2. ובמקום שמחרימים מכוניות בעקבות הלשנות, לא ירחק היום שגם יעצרו ויעלימו אנשים בעקבות הלשנות.
1. בתור אחד שמכיר באופן אישי איך מתחזקים ניידות משטרה, אני יכול חד משמעית להגיד שהתחזוקה שלהן לוקה בפצצה מתקתקת, מכוניות ברמת תחזוקה שאני אישית לא הייתי מסכים לנהוג / לנסוע ברכב במצב כזה.
2. +1 את זה אני אומר מזמן ואתם צוחקים עלי :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני עדיין חושב על זה ,שמה ששמעתי זה נכון או רק נדמה לי ונשמע דומה (במסע ההסברה שערך הבוחן מסביב לרכב)... נדמה לי ששמעתי אותו כשהתכופף ליד הגלגל אומר "רינגים וטבעות להרחבת צמיג...." אם זה נכון מה ששמעתי , אז או שהוא מטומטם ולא יודע מה זה קשור רינגים וטבעות לצמיג בכלל , או משום מה אני פספסתי משהו... אבל לאאאאאאאא!! יא רבק! הוא אכן ציין זאת! "רינגים וטבעות להרחבת צמיג"....."צמיגים בחתך נמוך, צריך לבדוק מה רשום ברשיון"..."צלחות מאווררות וגדולות"(אמת זה כבר שיא הטמטום יעני הבוחן יצא מלפפון, לבוחן זה נראה לא בטיחותי ודווקא במכוניות מרוץ יעודיות בוחרים להגדיל ולאוורר צלחות בלמים כמה שיותר כי סתם בא להם ויש כסף לבזבז)..."מושבי ספורט וחגורות מירוץ" וולק יא מפגר זה רק ואך ורק תורם לבטיחות הרכב יא סתום בפקק בירוקראטי.... אמת אני חושב על זה כרגע ואני רואה שטפשי מדי מצדי להבהיר ולציין שהוא אכן דביל , כי הרי כולם בטח שמו לב איך שהוא מסביר למה זה "לא חוקי" ועוד מסוכן יתרץ!
הנה לכם עוד רב-בוחן ממש "גאון"... כי הוא הצליח לפעניח ממה מורכב מנוע של אמפריזה GT
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1933315
ממש הזוי... סעפת הונדה!! מזרקים BMW!! אגזוז של רינו!!!, עלק "רב-בוחן"!!!
אם נחשוב על זה לרגע, אולי נגיע למסקנה שדווקא אנשים דמות רב-בוחן זה מהווים סכנה יותר מאשר מועילים כי הרי רואים יא רבק , שאין להם שמץ של מושג מה זה "רכבים", אז איך בדיוק הם ישמרו על חיינו מפני רכבים "לא קשרים" אם בכלל לא מבינים כלום במכונאות?! זה ממש ציני מצד הרשויות לעיין אנשים כגון רב-בוחן-גאון זה! גם נורא מעצבן!
נ.ב. סליחה נזכרתי שהם(הבוחנים) כן מבינים במכונאות לפחות במערכות הבלימה, הרי הם יודעים שצלחת בלם מאווררת מסכנת חיים!
וסים
לא מכיר את המקרה בקישור, אך אם תפתחו את מכסה המנוע אצלי תמצאו גם כן "ערבוביה" של חלקים ממספר יצרנים. במקרה הם הגיעו עם הרכב במקור ישירות מהיצרן.
כמובן שזו "סכנת נפשות" לעלות על הכביש עם "הקומבינה" שלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
הם, זה ה 20 הראשונים ברשימה, החברים מלחכי הפנכה שלהם והחיילים שלהם.
לא התכוונתי לבחירות הכלליות לכנסת, בהם אתה בוחר מפלגה עם רשימה סגורה.
אני מכוון לבחירות המקדימות בתוך המפלגה הקובעות מי יהיו האנשים הראשונים ברשימה.
היום מרבית המתפקדים משוייכים לקבלני קולות ומעטים מדי הם המצביעים ה"עצמאיים". אז אנחנו נשארים עם מי שמצליח יותר טוב לסגור דילים, לחלק הטבות למקורבים ולדפוק הופעות באירועים.
כמובן שצריך קורטוב של נאיביות בכדי להאמין שהמוני בית ישראל ירוצו להתפקד ובאמת לקבוע מי יהיו ראשי הציבור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חן צברי
לא מכיר את המקרה בקישור, אך אם תפתחו את מכסה המנוע אצלי תמצאו גם כן "ערבוביה" של חלקים ממספר יצרנים. במקרה הם הגיעו עם הרכב במקור ישירות מהיצרן.
כמובן שזו "סכנת נפשות" לעלות על הכביש עם "הקומבינה" שלי.
לא התכוונתי לבחירות הכלליות לכנסת, בהם אתה בוחר מפלגה עם רשימה סגורה.
אני מכוון לבחירות המקדימות בתוך המפלגה הקובעות מי יהיו האנשים הראשונים ברשימה.
היום מרבית המתפקדים משוייכים לקבלני קולות ומעטים מדי הם המצביעים ה"עצמאיים". אז אנחנו נשארים עם מי שמצליח יותר טוב לסגור דילים, לחלק הטבות למקורבים ולדפוק הופעות באירועים.
כמובן שצריך קורטוב של נאיביות בכדי להאמין שהמוני בית ישראל ירוצו להתפקד ובאמת לקבוע מי יהיו ראשי הציבור.
כתבת בדיוק, את מה שאני כתבתי רק יותר בפרוט.
ה 20 הראשונים במפלגה.... לא התכונתי ל 120 הראשונים בישראל.
לא קשור אבל - .... ידוע שהיכלי הצדק מכילים הכל חוץ מצדק .. נכון ?