חיתוך לפגוש בגודל ובסגנון של אלון יעלה כמה מאות שקלים, תלוי אם אתה נותן שרטוטים ופריסה או לא או חלקית.
יש מפעלים שיסכימו לקבל עבודה ויש כאלו שלא יסכימו לעבודות חד פעמיות....
Printable View
חיתוך לפגוש בגודל ובסגנון של אלון יעלה כמה מאות שקלים, תלוי אם אתה נותן שרטוטים ופריסה או לא או חלקית.
יש מפעלים שיסכימו לקבל עבודה ויש כאלו שלא יסכימו לעבודות חד פעמיות....
אלון שלום לך!!!
תוכל בבקשה לשלוח לי את כל המידות והשרטוטים של הטמבון החדש שלך ממש מגניב הוא יצא...
תודה ....
אני רושם לך את המייל שלי: [email protected]
לא. להעתיק זה סיפור אחד, אבל אני עוד לא בקטע של פילנטרופיה...
אין לי בעיה שיעתיקו מכמה סיבות:
1. זה עדין המון עבודה, איך שלא הופכים את זה. במילים אחרות, אתה תלמד מזה משהו בין אם זה יהיה לעבוד עם תכנת תיב"ם ובין אם זה יהיה עיבוד מתכת.
2. לרוב בעלי הסמוראי אין כסף לשלם על כזה פגוש למישהו שיבנה אותו בשבילם, אז למכור זה ממילא לא רלוונטי. למי שיש כסף יש גם לאן ללכת - סדנאות.
3. אני לא יכול למנוע את זה ממילא, אז שיהיה בכיף.
לתת לך מוצר מוגמר שעבדתי עליו ימים שלמים, כולל כל מה שצריך כדי שתוכל לצאת עם זה לייצור זה סיפור אחר לגמרי. התכנון שלי שווה כסף, העבודה שלי שווה כסף וזה בסדר גמור אם אין לך אותו או אתה לא רוצה לשלם - אבל אז, תעשה לבד (או תעתיק לבד).
הפילנטרופיה שלי נעצרה כאן .
רון , יש לך מידות של כמעט כל הדברים הקריטיים פה בשרשור , כולל תמונות וכד'.
קח את התמונות ואת המידות למסגר שלך , הוא ידע להעתיק את זה יופי, אחרת שיחליף מקצוע. אם אתה בונה הכל בעצמך , רוץ עם מטר על הרכב ותשווה לתמונות ולמידות באתר ותראה איך זה מסתדר לך, לא מדובר פה בניה מסובכת כל כך.
חבר שלי בנה לי את הקדמי בדיוק באופן הזה, הבין את הקונספט , ראה כמה טמבונים במציאות ובתמונות, בחן את ההתאמה לרכב שלי , מדד, פירק והרכיב מספר פעמים לאחר הליך DEBUGGING , זה לא היה מסובך...
בהצלחה.
הערה בונה לאלון, לדעתי תוסיף לחתימה שלך או באיזשהו מקום באתר שמדבר עלייך ספציפית , שאתה כבר לא חינמי כי זה לא כזה טריוואלי. החכמת והוסמכת מקצועית ולכן גם הגיוני שתבקש כסף על הדברים שאתה עושה ומי שלא מכיר אותך ואת העבר שלך יכול גם להפגע מהדרישה (הלגיטימית) למזומנים.
קראתי בארגה את השירשור עכשיו.
סחטיין על הביצועים המרשימים.
יש לי שתי שאלות קטנות לאלון:
ראיתי סמל ירוק קטן (אליפסי) על הגריל אצלך ברכב,
זה נגד עין הרע?
אתה לא פוחד שהסמוראי ידבק?
:)
אלון שלום לך רציתי בבקשה לדעת אם תוכל לשלוח לי את השרטוטים וכל המידות לטמבון החדש שבנית זה שהכננת יושבת בתוך האמבטיה תודה מראש........
אני רןשם לך את המייל שלי :[email protected]
הרשיתי לעצמי לענות בשמו של אלון, 2 תגובות למעלה...ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
אלון שמתי לב לדבר ורציתי לשאול ......את המוט רוחב הזה שנמצא תחת הטמבון המקורי שעליו בעצם בשתי הקצוות שלו תפוס הטמבון מה עשית איתו כי בתמונה לא רואים אותו?
חותכים אותו בהתאם ונותנים צביעה כדי למנוע חלודה.
הוא לא קשור לשלדה או משהו נועד רק בשביל לתפוס את הטמבון המקורי?
במידה וחתכתי לא ניתן להתקין את המקורי יותר?
אם אנחנו כבר מדברים איזה מידות יש בשרשור בנוגע לטמבון של אלון חוץ מהמידה של האמבטיה בשביל הכננת?
אני לא מכיר את המידות של אלון.
לגבי החיתוך , אתה חותך רק את הקצוות ורק חלק קטן מהן , בערך 3-5 ס"מ מכל צד. אתה לא יכול לחבר את המקורי אח"כ אלא אם "תעשה קומבינה".
את המוט חותכים בקצוות החיצוניים, כמובן. בחלק הפנימי בין 2 קורות השלדה לא נוגעים בו.
כן זה ברור אלון תודה.......
אני חם על הטמבון הזה שבנית רק אם היית עוזר לי.......
כמה תרצה על התוכניות שירטוטים מידות הכל כולל הכל?
זה כבר שייך למישהו אחר, צר לי.
ומה הוא הולך לייצר כאלה או שזה בשבילו?
זה שייך לסדנת אוברלנד. אתה יכול לקבל הצעת מחיר מארז עבור דגם דומה או עבור פגוש אחר.
0503-424210, ארז.
כמה אמור לעלות לי טמבון כזה אם אני נותן למישהו שיכין לי?
אם תלך למקום שעושה עבודה טובה זה לא יהיה זול. אין כזו חיה, עבודה טובה עולה כסף. רוצה לדעת כמה בדיוק, לך לאוברלנד ותבקש הצעת מחיר. גם לארז יהיו הצעות נוספות שיעלו לך פחות; אני חושב שפגוש צינורות יהיה זול יותר (חושב, לא בטוח) לדוגמא.
צינורות אני לא רוצה ננעלתי על שלך כבר הרבה זמן אני מחפש דוגמא ........1400 זה נירא לך סביר ?
רון , במחיר כזה , שווה לך לבדוק גם עם מורי מהאתר , הוא גם בונה טמבונים ולא רעים בכלל, אפילו מצויינים... תתחיל בסקר שוק , עם הסכום שציינת, תמצא כמה שיוכלו לענות על הדרישה שלך ואפילו בפחות.