1150
Printable View
1150
dimple dies!
לפחות לחורים למטה..
בניגוד למלומדים שמעליי אני מסכים עם מה שעשית.. אבל הדימפל דייז זה הוספת חוזק בחינם, בלי להוסיף ברזל.
יש גם ללא פרס. לחיצה עצמית עם הברגה, וזה כולל את החיתוך.
https://www.woodwardfab.com/product/...ies-1-58-pf4g/
כן, הבנתי את זה.
סגרו עסקה ארוכת טווח [emoji6]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
זאת רכישה עם אפשרות לטרייד אין עתידי.
נמרוד שאלה קטנה,
הפגוש מחובר על ידי 2 ברקטים לקורות, אפשר לדעת מה העובי של הברקטים ובכמה ברגים הם מחוברים לקורות?
תודה רבה ויום טוב
פרויקט מיכל מים מנירוסטה
חיכיתי למיכל כדי להרכיב שני תאי זיווד קבועים על בתי הגלגלים. התאים הם בשביל כלי עבודה וציוד חילוץ וכיו"ב דברים שלא באמת משתמשים בהם אבל עדי שיהיו נגישים שכצריך בלי להפוך את כל תא המטען. נראה לי שהצלחתי לנצל לא רע את השטחים המתים יותר של פינות הארגז האחוריות בשביל מים וציוד טיולים קבוע, ולהשאיר את רוב הארגז פנוי ורב שימושי. בשביל לבנות את תאי הזיווד הורדתי פרוסה של 10 ס"מ מזוג ארגזי תחמושת "וולקן" לגובה המדויק. ריתכתי אותם למגשים מכופפים מפח 2 מ"מ. הוספתי רגל שמיישרת את הארגז מעל בית הגלגל. החיבור עם ברגים M8.
קובץ מצורף 130882
קובץ מצורף 130880
קובץ מצורף 130879
קובץ מצורף 130878
קובץ מצורף 130877
קובץ מצורף 130876
קובץ מצורף 130881
קובץ מצורף 130874
קובץ מצורף 130873
קובץ מצורף 130872
קובץ מצורף 130883
עצה לייעול. המכסים האלה מאוד יעילים כשצריך להעיף אותם בשניה כדי להגיע לתחמושת שבפנים.
אבל הם מאוד מציקים ביומיום. הפתיחה הדו צדדית מאוד לא נוחה.
אני ממליץ בחום לקבע צד אחד (באופן קבוע או הפיך), ואז גם תוכל להצמיד אותם למיכל.
[emoji7]
פרקטי ומתבקש.
מהיכן אני משיג באזרחות רשת קרבית שכזאת?
בנוגע לכלב/ה החמוד/ה, מרבד רך מתבקש ומתחייב אחרת זה על תקן התעללות בחיית מחמד.
כזה?
https://www.campinglife.co.il/p/%D7%...9E%D7%98%D7%A8
אני לא יודע אם יש ייבוא סדיר או לא - אבל יש כאלה בעולם.
באווירת כחול-לבן אני מציע לחפש יוצאי אמל"חיות שתופרים ציוד - יש לא מעט כאלה - בטוח שאם תחפש בגוגל 'אמל"חיה' תמצא לפחות חמישה כאלה.
תשומת לב מיוחדת - שימוש בחוטים עמידים ל uv.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לגבי הרשת: לא יודע מאיפה היא, אבל היא מאד מוצלחת. לפני כמה שנים קיבלתי אותה בהשאלה מחבר יקר ואני מסרב להחזיר.
לגבי הפתיחה של הארגזים, המכסה המתפרק הוא פיצ'ר שאני דווקא אוהב בהם. אני משתמש ממש באותם ארגזים כבר איזה 20 שנה. היה להם מתקון מברזלי זוית על הכנפיים האחוריות של הסיקס, אחר כך הם עברו מטנדר לטנדר. בקודם הם גם היו מקובעים לרצפה עם ברגים אבל מאחורי בתי הגלגלים. עם השנים התחתית שלהם זה החלק שהתחיל להחלד ולהתחורר אז פתרתי גם את הבעייה הזאת על ידי הקיצור והתחתית המחודשת.
ככל הנראה רשת של סמואל מטריפנט