קומבינה,אחרי המפגש הקודם נראה לי שאפשר לעלות רמה (או מדרגה אם תרצה :p).
מתאים מסלול באיזור בית שמש? מובטחת עבירות קשה !!!
Printable View
מורי - עבירות קשה אצלך זה עבירות בינונית בתחרויות, כי אתה שומר על האוטו שלך ורוצה לחזור בנסיעה... אתה צריך לקחת אותו למקומות שאתה לא היית מעיז לנסוע בהם.
בנוסף, מעבר לעניין הטכני - סלעים/שפ"צים וכד'. אתה צריך למצוא ביצה טובה, עמוקה כזו עם הרבה ג'יפה כדי שהוא יצלול לתוכה עם הנווט שלו ואז לעמוד מלמעלה, להצביע ולצחוק. ככה זה בתחרויות.
אני מציע - קח אותו לאיזור התחרות שהייתה לפני כשנתיים בטל-שחר - היציאה מהנחל אל מעבר לגדה שגובהה 3 מטרים מעל קו המים, או לאיזור התחרות ביבניאל משנה שעברה - את העליה לבית הקברות מצלע ההר.
מצרף כתבות לצורך המחשת התמונה -
http://www.jeepolog.com/648.html
http://www.jeepolog.com/351.html
אני מוכן להצטרף ולהנחות את הקבוצות להיכן להגיע, ואז לעמוד מלמעלה ולצלם אותנו צוחקים :twisted:
מבחינתי סגור
יש לי כבר נווט שעוד לא עבדנו בכלל חוץ מנסיעת התרשמות
אני צריך להביא השבוע טרה טריפ לבנות מחרשה ובית לפילטר אויר
ועוד משהו קטן בקפיצים ואני מוכן מחר אהיה בבילו אצל צוות ניר, אמיר אני מקווה לפגוש אותך שם
ונדבר כבר על פרטים
אני מת על בוץ
נראה לי אפילו שנעשה מסלול קטן
טל שחר ובית שמש קרובים מאוד
בואו נעשה מסעון טיולון מאיזור טל שחר לאיזור בית שמש תוך כדי סאנו עוברים את המכשולים של אמיר
ושל מורי ביחד
ונראה לי עדיפות ליום שבת בבוקר
סבבה אבל אין לי מספיק זמן לתקן הכל
זה ישפיע על הפעילות אני אשתדל לעבוד מהבוקר כמה שיותר מוקדם
יש לי אפשרות להגיע דרך השטח?
יש לך מפה של האיזור?
מפה בגלל שאני רוצה להגיע דרך השטח
מחפש קפיצים קדמיים של סיקס להתקנה מקדימה
למי שיש או יודע למי יש אשמח בהודעה פרטית
תודה
מזל טוב יש טרה טריפ בידי חדש ומדונדש
ושוב מזל טוב
יש יחסי העברה בידי
סט מלא ומקסים
ההנאה שבאיטיות!
מברוק על הסט, סע בזהירות עם הרגל על הגז, הסט הזה יודע לאגור הרבה כוח :)
כן ויותר מפחיד שפתחתי שני טרנספרים ומצאתי בשניהם סדקים מפלצתיים סביב הציר המרכזי
אני יותר מפחד שזה יקרע לשניים
שתלתי היום את הקיט בתוך הטרנספר ועכשיו אני התחלתי מרתון עבודה לקראת התחרויות כניראה שבשבועות הקרובים אהיה מקורקע לג'יפ ולעבודות עליה
מה לעשות ככה זה לעבוד לבד כשאין מי שיעזור לך
מקווה שאניב תוצאות בתחרויות
וואו כמעט שכחתי לספר
ממש לא קשה לשחרר את הקיט ממשרד הרישוי ולקח לי פחות מ3 שעות מהרגע שיצאתי מהעבודה
ועד שהקיט היה בידי
תחילה ניגשתי למשרד התחבורה כדי לקבל אישור לשחרור החלקים מהמכס
שם נתקלתי בבעיה שאני צריך רשיונות לרכב למרות שאמרתי שהרכב לא נוסע בכביש והורד מהכביש וזהו רכב לתחרויות
בלבד כן כן אני יודע שאתם חושבים שאני משוגע שאמרתי דבר כזה אבל אני לא אוהב לשקר ומאמין שיהיה טוב
והנה צלצלתי לכמה חברים שבאמת רצו לעזור אך לאף אחד לא היה פקס ולחלק לא היה טסט בכלל חחח
אז נסקרתי שיש לי חבר עם ויטארה והוא עובד בערב והחבר התותח קפץ לסניף דואר הכרוב שלח לי את הרשיונות וצילום
תעודת זהות ובנוסף יפוי כוח ובו כתוב שהוא מאשר לי להזמין את הקיט בשבילו
נכון שזה ויטארה אז כשמילאתי את הטפסים רשמתי רק סוזוקי ולא ציינתי סמוראי או ויטארה חחחחחח
תוך 15 דקות היה לי חתימה וניגשתי לדואר הראשי
שילמתי מכס והחבילה היתה בידי ואפילו כמעט שלא המתנתי בתור
סיפור מוצלח ליום אחד אה?
מחר אני מרכיב קפיצי סיקס מקדימה וכך אהיה עם 4 קפיצים תואמים בכל 4 הגלגלים
סחטיין על המזל ששיחק לך.
לגבי החוזק, אם אני זוכר נכון, אתה מקבל גם ציר מרכזי חדש בחבילה. ויש אפשרות לקנות שדרוג עבור הציר הקדמי שאומרים שהוא יותר חלש, קח את זה בחשבון.
מעניין יהיה לראות מהלכי מתלה כשתסיים את ההרכבה - שינית מיקום תושבות או שאתה מזיז את הסרן ? ומה לגבי בולמים ?
אמיר אתה מוזמן לבוא ולראות את יצירת המופת שלי
קפיצים של סיקס מקדימה
עכשיו 4 הקפיצים שלי אותו הדבר
מצטער שלא צילמתי
עכשיו אני תקוע עם דיסטיורבוטר דפוק אוייייייייי איזה בעסה
יש דיסטרביוטר חדש יותר נכון לומר סט חדש ביחד עם כוהל ככה כי נמאס לי
מחר אני במילואים אז הפסקה קטנה
נרשמתי היןם לתחרות של מיקי יוחאי
יהיה טוב
יצאתי לתחרות בשבת שעברה ואנ י חייב לציין שלמדתי המון
התחרות היתה קשה מאוד והמון תקלות שצצו לי פתאום כגון כבל קלאץ דפוק
נזילה חזקה מההגה בגלל צינור שנקרע וחור ברדיאטור
לאחר תיקון התקלות והתאוששות ותיקון הטרה טריפ שגם בו נמצאה תקלה
יצאנו לתחרות ביום שבת עם כוח מחודש
התלחנו להתקדם יפה עד שגילינו בזמן הסרויס שנשבר לנו קפיץ מייד חבשנו אותו והמשכנו בתחרות
שבהמשך התברר כי הכבל קלאץ לא החזיק מעמד ואנו נוסעים כמעט בלי קלאץ ועדיף לא לעצור כי אז לא נדע אם נוכל להמשיך
לפתע לפי הסיפור דרך היה עלינו לרדת לואדי מבין עצים וכמובן ללא כבל קלאץ ואי יכולת לשלוט על הרכב כמו שצריך התגלגלנו למטה מספר גילגולים כ4 בערך והודות לקשת התהפכות לא ניגרם לנו כל רע
הזזנו את הרכב מהר בעזרת משתתפים בתחרות וכננת הרכב הונע תוקן הגלגל שהתפרק וניסינו להמשיך
עברנו עוד ירידה תלולה ולאחר מיכו נכנסנו לואדי ששם כבר התרלות של הרכב גברו עלינו והתהפכנו שוב
המקום הזה היה מכשול לעוד המון רכבים שניסו לעבור שם ואלו היו תקינים
המסקנות שהגעתי אליהן היא שבתחרויות חייב רכב אמין פי 5 מרכב רגיל
כאשר אנו נוסעים לנו להנהתינו אנו עוברים רק דברים שהגיוניים
בתחרות צריך לעבור הכל בקיצור אחת המסקנות היא שאני צריך הזרקה וקפיצי ספירלות לפחות מקדימה
לכן כל מי שיש לו מערכת הזרקה מוזמן לפנות אלי ולצור קשר
אני מחפש גם כאלו שמוכנים לבוא לעזור בבניית הרכב
בחודש הבא מתקיים עוד אירוע עבירות ואני צריך להספיק בבניה
אם יש למישהו גם קפיצי ספיראלה למסירה או במחיר סמלי אשמח לשמוע ממנו
תודה העדכן בהמשך
קומבינה ראיתי אותך בתחרות בשבת. אל תיקח קשה מידי- המסלול היה קיצוני וקשה מאוד גם לשועלים ותיקים.
מה שלא הורג מחשל. בהצלחה בהמשך:)
רגע. עצור. תנשום עמוק.
קודם כל תיישר את הרכב כמו שהוא. עם עלים, עם קרבורטור. תדאג שהוא אמין כמו שסמוראי יכול להיות. (אפילו שנשאר מעט מאוד מהסמוראי המקורי).
החכמה בתחרות עבירות היא לא הרכב הכי הכי. החכמה היא נהיגה טובה ושקולה, ניווט טוב, רכב אמין ומסודר, ויותר חשוב מהכל - עבודת צוות. יש מקומות שהנווט יכול למנוע התהפכות, בקלות. אני מסקר את הליגות האלו כבר כמה שנים, ואלו הדברים החשובים, לא הרכב וכמה הוא משופר. בכל זאת... שמוליק ופרסלני ניצחו לא מעט פעמים עם סמוראי סטנדרטי...
אסף.
אם תרצה יש לי קרבורטור מוזרק לסמוראי ( קרבורטור בלבד ) למכירה .
קומבינה,לגבי קפיצי סליל-יש לי של סמוראי למסירה.
יש לי גם מערכת הזרקה מושלמת למכירה אם תרצה.
תקרא טוב את התגובה של אסף.מרוב "קומבינה" נראה לי שאיבדת את האמינות הבסיסית של הרכב.
חוץ מזה,הייתי מתחיל בלהנמיך את הרכב.אין שום צורך בכזה גובה בסמוראי קצר (אלא אם כן אתה נהנה להתהפך...:twisted:)
קפיצי ספירלה אני מתכנן כבר המון זמן
הזרקה זה לקח מהתחרות
זאת בס"כ תחרות ראשונה אני עדיין תינוק בחיתולייו
זה שונה לגמרי מלעבור מכשול בבית משום שבתחרות אתה לא חושב כמו שצריך
אני אלמד ויהיה טוב ולא מבואס בכלל על התחרות להיפך למדתי המון