-
תגובה: Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
-
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
צודק. כמעט שכחתי
אחד כותב אחד קורא ואחד סתם מקבל משכורת ויוצא לפנסיה בגיל 45 ...
איזה ילד אני... חולם על מדינה מתוקנת ולא על עובדי ציבור שלא ממש מבינים את תפקידם.
חולם.
הנחמה שלי שזה כל כך עקום פה שתוך זמן קצר הכול יחזור לעקמומיות המוכרת והחמימה כמו שתן בחיתול
-
לחלום זה מצויין... תמשיך לחלום.
הבעייה איתך, שגם אחרי שאתה פוקח עיניים ומניע את הרכב ונוסע לטיול/לטסט, אתה ממשיך לחלום ולא מתפקסס למציאות העכשיו, מחוץ לחלום.
מערכת "מתוקנת" זה יופי וצריך לשאוף וללפעול על מנת לתקן אותה - במקרה כזה, בועז, ה-4X4 הוא לא במקום הראשון לתיקון.. אז למה אתה מתמקד בו?
תתחיל לתקן - שלח את כל עובדי הציבור לקורסים, תעלה את המשכורות על מנת שיבואו הטובים, תתחיל לפטר את הגרועים, תתחיל להשקיע באכיפה (מי הציע פה להגביר מאוד את הענישה ולבטל את הטסט?) של כל העבירות (ועוד לא דיברנו על חינוך) - תתקן את המערכת.
ועד שהיא תהיה מתוקנת.. מה אז? נאסור כליל שינויים ושיפורים וכל מיני דברים אחרים, משום שהמערכת בשלב "תיקונים" ולא בנוייה לעבוד "כמו שבועז חושב שהיא צריכה"?
לחלום זה טוב. לחלום זה מצויין. הרבה רעיונות טובים באים בחלום - איך מיישמים את החלום, בועז?
ושוב עם הפנסיה הזו...
הנה, ארה"ב - החלום הרטוב של כל 4X4 - גם פה השוטרים והחיילים ועובדי "ביטחון המדינה" יוצאים לפנסיה אחרי 20 שנות שירות.. ואם תעשה חשבון שיש כאלה שמתחילים (כמו בישראל) בגיל 18.. הם יוצאים לפנסייה אפילו לפני 45.
מה תגיד על זה?
כנראה שאפשר לאפשר לצאת לפנסיה בגיל 45, לכל מיני אוכלי חינם ועדיין לאפשר שיפורים ל-4X4... אוטופיה.
-
12 יום וכמה שעות החזיקה מעמד השפעת ההודעה הקודמת שלי.
לא צריך לחזור עליה, נכון?
למי ששכח, הקישור.
חלאס. לא טוב ולא בריא. תחליפו ביניכם טלפונים, אימיילים או ה"פ, אם לא נשאר לכם מהחודש הקודם.
אל תבואו אחר כך בטענות לחיים8, כשאתם גורמים לאותו הדבר.
ת ת א פ ק ו.
וכנראה שבעתיד הקרוב לא תהיה הודעה שלישית. do what ever you like
-
תשמע... שמענו בקולך ושתקנו..
חשבנו שאם נשתוק, באמת ירדו מאיתנו... אממה.
במקום לרדת מאיתנו, ולהסתפק בטויוטה ורנגלרים וכאלה... פתאום התחילו להיטפל גם לקטנים שבנינו - ג'ימינים!!!
אז כנראה שהשיטה שלך, שדווקא ניסינו, כמו שאמרת במשך 12 ימים, לא עובדת..
או אולי אתה מתכוון שנשתוק ו.. זהו?
שלא תשמע אותנו בכלל-בכלל?
יאללה, איש ללא שם (מזכיר לי את טריניטי, מטרניניטי ובמבינו, ואת קלינט איסטווד),אל תיקח את זה קשה.
גם אם תשתוק.. זה לא יעבור.
לזאב הרע יש גם חוש ריח, שעובד ללא קשר לשמיעה/ראייה..
-
הכול עובר חביבי. הבחור לגמרי צודק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וכן.
אם צריך לשלם יותר למכערים - זו בהחלט הצלחה.
זה אומר שקשה יותר לעבריינים לעבור עבירות.
זה אומר שעשיתי, כמערכת, משהו בכיוון הנכון.
:mad:
איך המערכת מודדת הצלחה אליבא דברנרד-
הגדלנו את מעגל העברינים, נוספו עוד עבירות חמורות אבל עכשיו יותר קשה להיות עבריין.
זה לדעתכם צעד נכון למיגור העברינות והשחיתות או גול עצמי?
אתם מבינים למה המדינה הופכת להיות מושחתת?
החשיבה עקומה לחלוטין.
ותראו במה הם משקיעים אנרגיה-
אות מתה בספר החוקים ( ככה מגדירים בלשון משפטית עבירות שלא נאכפו) שהפרשנות שלה לא מוחלטת כנגד הנהגים וההשפעה שלה על הבטיחות בדרכים לא מורגשת.
על זה מבזבזים את כספי המיסים רק בשביל הכיף של איזה דביל לטרטר אזרחים.
ובסוף המזוכיסטים האלו גם מקבלים על חשבוננו פנסיה מופלגת כאילו הצטינו ובלעדיהם השירות הציבורי היה פחות טוב.
ממש מצילים את המדינה החברה האלו בשערות הציבורי, לא?
-
בועז, אולי במקום להיות בפוזיציה (הנוחה) של מבקר המדינה תציע את שירותיך לשירות הציבורי?
לשיטתך אתה מבין יותר מהדביל שהכיף שלו זה טרטור האזרח, התנאים שם טובים מאוד מאוד בעינך אז למה לא?
זה יתרום הרבה יותר למדינה (שהופכת להיות מושחתת) ולך לחבריך שתקדם את האג׳נדה הרלוונטית.
ובעיקר לבאי הפורום הזה שקצת משתעממים מהמנטרות החוזרות ונשנות שלך ושל ברנרד.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
איך המערכת מודדת הצלחה אליבא דברנרד-
הגדלנו את מעגל העברינים, נוספו עוד עבירות חמורות אבל עכשיו יותר קשה להיות עבריין.
זה לדעתכם צעד נכון למיגור העברינות והשחיתות או גול עצמי?
אתם מבינים למה המדינה הופכת להיות מושחתת?
החשיבה עקומה לחלוטין.
ותראו במה הם משקיעים אנרגיה-
אות מתה בספר החוקים ( ככה מגדירים בלשון משפטית עבירות שלא נאכפו) שהפרשנות שלה לא מוחלטת כנגד הנהגים וההשפעה שלה על הבטיחות בדרכים לא מורגשת.
על זה מבזבזים את כספי המיסים רק בשביל הכיף של איזה דביל לטרטר אזרחים.
ובסוף המזוכיסטים האלו גם מקבלים על חשבוננו פנסיה מופלגת כאילו הצטינו ובלעדיהם השירות הציבורי היה פחות טוב.
ממש מצילים את המדינה החברה האלו בשערות הציבורי, לא?
שוב, אתה מפספס את הפואנטה. איך נמדדים אחוזי ההצלחה או אם בכלל קיימת הצלחה ומי מודד אותה ועל פי אילו מדדים - כל זה ***לא משנה עבורנו***. זה לא משנה את תמונת המצב.
זה נכון שהחשיבה של מוסדות המדינה עקומה, אבל ***זה לא משנה***. מה שמשנה למצבנו זו רדיפה של ג׳יפאים. המצב בפועל הוא מה שמפריע לנו, לא ההצלחה של מאן-דהו. אם נוכל לשנות גם את צורת החשיבה וגם לבטל את הרדיפה - נהדר. אבל כדאי להתמקד במה שבוער לנו עכשיו במקום לנסות לפתור את בעיות העולם.
-
נטע, עירא ואחרים.
אני לא ממש כותב אליכם אלא אולי במקרה למישהו מהממסד שיקרא את זה. ועל הדרך סתם משחרר קיטור/ נפיחה.
אם זה מטריד או משעמם אתם יכולים פשוט לדלג בלי לקרוא. אני בטוח שאתם לא קוראים כל הודעה באתר.
-
הודעה שהעלתי לכאן מקודם משום מה נעלמה בלי עקבות. יפה ג'יפולוג.
-
זה בטח משרד התחבורה .
עידו
-
ארז, אחרי 15 שנה כאן, אתה עדיין צריך הסברים (עקבות) על תרבות הדיון המקובלת כאן?
ולא, אין צורך להיכנס עכשיו לדיון על תרבות הדיון. אם היא מתאימה לך, אתה מוזמן להישאר איתנו.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
-
ככל שידוע לי לא עברתי על שום כלל ולא היתה שום מילה לא במקום, אבל זה לא חדש שהסינון הוא סלקטיבי.
תודה על ההזמנה בכל אופן, מעריך את זה.
-
יש לי קצת תובנות על הנושא אבל אני לא אכתוב אותן פה.
רק אומר שלדעתי יש ניפוח של הבעיתיות בלעבור טסט ומצד שני יש סיבה לחשש. אני לא אפרט בפומבי אבל רק אומר שחוויתי על בשרי את הנושא (היום).
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אני לא אפרט בפומבי
גם אתה מפחד לפרט?
זה נורא מעניין, אבל העניין הזה משגע אותנו כבר יותר מחודש וכל מי שיודע משהו, ממלא פיו מים ומפחד לדבר ו/או מפחד להיחשף.
-
מכל הקשקשת הזו בא לי לשדרג את הרכב ולגשת איתו לטסט רק בשביל להבין אם השד כזה נורא...
מזל שאין לי כסף לעשות את זה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מכל הקשקשת הזו בא לי לשדרג את הרכב ולגשת איתו לטסט רק בשביל להבין אם השד כזה נורא...
מזל שאין לי כסף לעשות את זה
נו.. יש לי רכב בשבילך..
למרות כל מיני טענות והשמצות והסתות, כאילו אני "מרשה לעצמי" בגלל שאין לי רכב שיכול להינזק מהשירשור/ים האלה..
יש לי רכב "משופר" שבכל שנה, כולל השלוש האחרונות בהן אני "שם", עובר טסט. לעיתים אני עצמי הלכתי (בלי טובות ובלי מכערים) ולעיתים, כשהזמנים היו "קשים" (וכן, זו לא ההמצאה של התקופה האחרונה... היו מספר גלים), המוסך לקח לטסט ואני שילמתי כמה שאמרו.. כמו כולם.
השנה נראה לי שיש לי בעייה גדולה.
אם אתה מעוניין לבדוק אם השד כזה נורא או קיים - קח את הרכב שלי (יש תמונות באתר.. לא סוד. תוכל להתרשם) ותיגש לטסט..
בינואר אני אהיה בארץ ואוכל לחתום לך על ייפוי כוח.
אם עברת... אין מילים!!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
גם אתה מפחד לפרט?
זה נורא מעניין, אבל העניין הזה משגע אותנו כבר יותר מחודש וכל מי שיודע משהו, ממלא פיו מים ומפחד לדבר ו/או מפחד להיחשף.
תבקש ממיכה שיספר לך את הסיפור שלו ותבין עד כמה הוא לא רלוונטי... לא הג'יפ ולא מיכה... ואז תבין איך ממקרה לא רלוונטי בשום דרך, מתנפחות שמועות אינטרנט... מיכה כתב קצת יותר בבוקר אבל ביקש, בשכל, למחוק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
נו.. יש לי רכב בשבילך..
למרות כל מיני טענות והשמצות והסתות, כאילו אני "מרשה לעצמי" בגלל שאין לי רכב שיכול להינזק מהשירשור/ים האלה..
יש לי רכב "משופר" שבכל שנה, כולל השלוש האחרונות בהן אני "שם", עובר טסט. לעיתים אני עצמי הלכתי (בלי טובות ובלי מכערים) ולעיתים, כשהזמנים היו "קשים" (וכן, זו לא ההמצאה של התקופה האחרונה... היו מספר גלים), המוסך לקח לטסט ואני שילמתי כמה שאמרו.. כמו כולם.
השנה נראה לי שיש לי בעייה גדולה.
אם אתה מעוניין לבדוק אם השד כזה נורא או קיים - קח את הרכב שלי (יש תמונות באתר.. לא סוד. תוכל להתרשם) ותיגש לטסט..
בינואר אני אהיה בארץ ואוכל לחתום לך על ייפוי כוח.
אם עברת... אין מילים!!!
אני אשמח להעביר את הרכב שלך טסט... תמורת הכבוד להתנייד כמה ימים בריינג' רובר אמיתי. אבל רק בתנאי שיש ביטוח גרירה + החזר הוצאות מלא על מוניות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תבקש ממיכה שיספר לך את הסיפור שלו ותבין עד כמה הוא לא רלוונטי... לא הג'יפ ולא מיכה... ואז תבין איך ממקרה לא רלוונטי בשום דרך, מתנפחות שמועות אינטרנט... מיכה כתב קצת יותר בבוקר אבל ביקש, בשכל, למחוק.
חבל לבלבל במוח. בשבועיים - שלושה הקרובים מגיע גם התור שלי לטסט.
נראה אם אבזבז על זה עצבים במרכז ואצטרך לכתוב על זה סיפור או שאבזבז דלק לרוב על נדידה למחוזות השפיות המרוחקים.
-
והכי חשוב - לסבול! אל תשכח, דרור, שבכל אופציה שתבחר יש המון אפשרויות והמון חומר שיקרב את התקף הלב הבא. זו הזדמנות נהדרת לאות חצאים ריקים של כוסות.
אסף.
-
זו בדיוק הבעיה. זה פיקוח נפש.
-
סע לטייל ברחבי ישראל...
הדלק פחות מחצי מהתחזית הקודרת האחרת שלך... זה יקזז לך את הלחץ קצת [emoji173]️
״תתעודד, המצב יכול להיות יותר גרוע...״
-
-
לא.
הכי טוב להאמין שהנורא מכל מעבר לפינה... [emoji6][emoji41]
-
אז מה סיכמנו? אני או נמרוד ניקח את הרכב של ברנרד?
אני מוכן שנלך יחד, המונית תהיה יותר זולה
-
אני גם רוצה לבוא, אבל הוא לא שולח לי כרטיס טיסה... :(